Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Πλαστικά δεν κουμπώνουν από wr, άμα δεν είναι σε καλή κατάσταση βρίσκεις ένα σετ σε καλούτσικη κατάσταση και τα περνάς ένα αυτοκόλλητο ή τα βάφεις.. Φίλτρο και εξάτμιση θαλλάξεις και μετά θα παίξεις με ζιγκλέρωμα και ρύθμιση καρμπ.. Για τη βαλβίδα ροπής διάβασε ΕΔΩ Τη ρυθμίζεις σωστά και δεν τη πειράζεις, μπορείς να τη κολλήσεις τέρμα ανοιχτή αλλά δεν αξίζει.. Θάχει μεγάλη κατανάλωση και λογικά χάσιμο στα χαμηλά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Ε,φευγατε εσενα περιμενα ! 'εις ωραιος.. ! μια χαρα τα καταλαβα ολα και για το ypvs μαλιστα μαλιστα... δηλαδη δεν υπαρχουν αφτερμαρκετ κιτ πλαστικων που να μπαινουν στο dt? αν οχι.. δεν υπαρχει εστω ενα μπροστινο φτερο απο καποια αλλη μηχανη που να κουμπωνει ευκολα..?? απο εξατμα και φιλτρο τι μου προτείνετε !?? επισεις απο λαστιχα τι λετε?? το μηχανακι ειναι 99% για χωμα και αντε να κανει λιγη ασφαλτο σε μηδαμηνες ταχυτητες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πήρες το μοτόρι???? Μπροστά φτερά έχει πολλές μάρκες, acerbis, polisport, ufo οπού έχουνε universal μοντέλα που μπαίνουν σε όλα τα μηχανάκια, οπότε βάζεις ότι θες.. Πλαστικά δεν υπάρχουν αφτερμαρκετ, άμα θες καινούργιο μόνο yamaha αλλά δεν αξίζει.. Φίλτρο εγώ πήρα τώρα το twin air, οπου βγάζει και για το δικό σου και είναι απτα κορυφαία. Εξατμα ότι βρεις μεταχειρισμένη σε καλούτσικη κατάσταση πάρτην, είτε είναι pro circuit, είτε dep, είτε fmf, καινούργια όποια και να πάρεις με σωστή ρύθμιση/ζιγκλέρωμα και φίλτρο θα δεις διαφορά, εγώ έχω δοκιμάσει την pro circuit και την fmf.. Και οι επιλογές σου σε φίλτρα: Από λάστιχα δεν ξέρω, επειδή δεν πήγαινα και πάρα πολύ βουνό 2 είχα αλλάξει και ίδια μου φαινόντουσαν.. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον Feygatos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) λιακο, μου κρατας μυστικα και δεν μου αρεσει αυτο Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Καλημερα παιδια... καταρχας για τη μηχανη.. all in good time.. συνεχαω.. τωρα.. καταρχας θελω να μου δωσετε μερικα λινκ... πως να το πω.. δεν ξερω τιποτα... δηλαδη... λινκ για αυτες τις εξατμες... υπαρχουν ελληνικα ιντερνετομαγαζα που μπορω να ψαξω... λινκ και για το φτερο.. μεταχειρισμενα που μπορω να τα βρω ολα αυτα??? λινκ για το φιλτρο.. και συγνωμη αλλα με το παπι που ειχα μαθει ολα ηταν καπως ποιο απλα... τσακ με ενα τηλεφωνακι εβρισκες εξατμηση με 10 ευρω πενα... με 100 ευρω επερνες και ενα μοτερακι και ησουν κομπλε... τωρα μου φαινετε σοβαρεψαν τα πραγματα... και δεν ξερω.. θελω λιγη βοηθεια.. ποοο ποοο και πανω που ειχα γινει εξπερ στα παπια τωρα νιωθω παλι νουμπακος με φτουνα τα πραματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Ιντερνετομαγαζα ειδικα για ψηλοφτερα με φωογραφιες απο τα προιοντα κτλ δυσκολα θα βρεις.. .Κοιτα απο εξωτερικο για να παρεις μια ιδεα και μετα χτυπας οτι θελεις απο εδω . Ακομα και στα σαητ οι εταιριες εχουν καποια ενδικτικη φωτογραφια , ειδικα οταν προκειται για μηχανακια που δεν πουλησαν στην Αμερικη . Για φτερο μπες στη polisport ,ufo plast , acerbis να χαζεψεις λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 καταλαβα... εχμμμ και απο μεταχειρησμενα προιοντα δεν παιζει τιποτα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Και βεβαι παιζει , κοιτας σε μοτοφορουμ , xe.gr , car.gr , eBay κ.α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 ωραια.. και ειχα θεσει και ενα ερωτημα σε παραπανω ποστ... τι λαστιχα να βαλω στη μηχανη...???? η μηχανη θα πηγαινει 99% χωμα και μια ελλαχηστη αποσταση εδω γύρω με μηδαμινές ταχύτητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ωραια.. και ειχα θεσει και ενα ερωτημα σε παραπανω ποστ... τι λαστιχα να βαλω στη μηχανη...???? η μηχανη θα πηγαινει 99% χωμα και μια ελλαχηστη αποσταση εδω γύρω με μηδαμινές ταχύτητες... τα πιστευεις αυτα που λες?! Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 τι ειναι ρε? τι θες παλι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 τιποτα δεν θελω...απλα ειμαι αντικειμενικος...that's all... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 ναι ρε Αχιλλεα και σε ρωταω τι ειναι το μη αντικειμενικό εδω?????????????????????????????????/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ωραια.. και ειχα θεσει και ενα ερωτημα σε παραπανω ποστ... τι λαστιχα να βαλω στη μηχανη...???? η μηχανη θα πηγαινει 99% χωμα και μια ελλαχηστη αποσταση εδω γύρω με μηδαμινές ταχύτητες... αυτο.. ..και ειδικα το εντονο... Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 παιδια ξερει κανενας αν τ dtr125 βγαινει σε sm??και ποσο μπορω να το βρω μεταχιρισμενο??ας ειναι και enduro... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Οι αγγελιες εχουν δικο τους χωρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_9 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 dt και μαλακίες, αγαπουλα με 700 ευρωπουλα μονο αυτο το πραμα περνεις και σε 2 μηνες θα ειναι για πεταμα, γιατι ειναι σε μια ηλικια κοντα στη δικη σου και θα ψαχνεις για ανταλακτικα συνεχεια. ενας φιλος μου το ειχε μεχρι που αγανακτισε και το πεταξε οπως ειναι στα σκουπιδια. δεν ειναι οτι δε μ'αρεσε και μενα οταν πηγαινα γυμνασιο αλλα το μηχανακι ειναι ενα κινητο πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Και με 400 βρίσκεις πλήρως λειτουργικό, ότι πληρώνεις πέρνεις, γνωστός μου δες πως το πήρε και πως το κανε: Το κινεί κάθε μερά εδώ και 1-2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, και για πολλά χρόνια ακόμα έχεις το κεφάλι του ήσυχο. Αλλά δεν μιλάμε για 700ε, 700ε στοιχίζουν μόνο ο κύλινδρος και το πιστόνι. Και του RC το dt πολύ προσεγμένο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 όποιος έχει καλη γνώση απο μπροστινά του dt200r να σηκώσει το χερι του γιατί έχω ερώτηση ειδική . δείτε εδωhttp://www.symoska.g...17c192659#p4358 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 ποιος και γιατι μου διαγραψε το μυνημα μου?και ξαναγραφω............ ειναι καλα αυτα τα μηχανακια εγω το ειχα απο το 2000 που το πηρα μεταχειρησμενο και τωρα το πουλαω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2071510/ dt και μαλακίες, αγαπουλα με 700 ευρωπουλα μονο αυτο το πραμα περνεις και σε 2 μηνες θα ειναι για πεταμα, γιατι ειναι σε μια ηλικια κοντα στη δικη σου και θα ψαχνεις για ανταλακτικα συνεχεια. ενας φιλος μου το ειχε μεχρι που αγανακτισε και το πεταξε οπως ειναι στα σκουπιδια. δεν ειναι οτι δε μ'αρεσε και μενα οταν πηγαινα γυμνασιο αλλα το μηχανακι ειναι ενα κινητο πρόβλημα. και εαν σου πω πως δεν εχω αλαξει πιστονι απο το 2000 που το εχω και τιποτα δεν εχει χαλασει τι θα πεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 οτι και να παρεις θα μπεις στον πειρασμο να το πειραξεις.Αν παρεις dt 125 θα ριξεις 600ευρο για να το κανεις 170cc ATHENA KIT για αυτο παρε το 200cc και με ενα καλο θυριδωμα θα ξουριζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 εαν δεν το πειραξεις ομως θα εχεις 34 αλογα αλλα θα τα εχεις για πολλα χρονια οτι πειραζεις μετα αυτο σου τρωει τα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_9 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 ποιος και γιατι μου διαγραψε το μυνημα μου? και ξαναγραφω............ ειναι καλα αυτα τα μηχανακια εγω το ειχα απο το 2000 που το πηρα μεταχειρησμενο και τωρα το πουλαω http://www.car.gr/cl...s/view/2071510/ και εαν σου πω πως δεν εχω αλαξει πιστονι απο το 2000 που το εχω και τιποτα δεν εχει χαλασει τι θα πεις??? οκ αναλογα και ποια η χρηση του, τωρα εσυ αν το εχεις για τη πολη τι μπορει να παθει αν το προσεχεις και λιγο, η φυση του ομως ειναι στο χωμα, στα βουνα και εκει περα θα φαει ζορι. τι να κανω αν το παρω και πρεπει να συμαζευτει με 300 και 400. χασιμο χρηματος γιατι το χρονο θα τον πληρωθεις στο τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 όποιος έχει καλη γνώση απο μπροστινά του dt200r να σηκώσει το χερι του γιατί έχω ερώτηση ειδική . δείτε εδωhttp://www.symoska.g...17c192659#p4358 Για πες, μπας και μπορεσουμε να βοηθισουμε:) ποιος και γιατι μου διαγραψε το μυνημα μου? Αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου απαντησω, δες το παρακατω ..... Οι αγγελιες εχουν δικο τους χωρο. Με λιγα λογια σου εχω απαντησει ηδη απο τοτε.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Για πες, μπας και μπορεσουμε να βοηθισουμε :) α) μπροστινό σύστημα dt 200 r ειναι διαφορετικό από dt125r (ιδιες περιπου χρονολογιες) β)βάζοντας εξάτμιση ολόκληρη dep σε dt200r ζιγκλερ μεγαλύτερο και πόσα νούμερα (ρωτάω για αποκτηθείσα εμπειρία αλλιώς πάω ψάχνοντας και λύνω δένω καρμπιρατέρ και μπουζί μέχρι να ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες