Jump to content
Komorias

Triumph Tiger 1050

Recommended Posts

Εχουμε μπλέξει τα σώβρακα με τις γραβάτες μου φαίνεται.

Είναι αστείο να συζητάμε για σύγκριση μεταξύ vstrom και tiger. Έγραψα και παραπάνω ότι όταν λέμε για βενζίνες, πόλη κτλ, έχουμε χάσει το παιχνίδι. Τα μηχανάκια είναι σε τελείως άλλη σφαίρα και όποιος αρχίζει να σκέφτεται με τέτοιους όρους δεν θέλει Golf GTI, αλλά yaris.

Επί της ουσίας το κόστος συντήρησης και χρήσης του τίγρη είναι απολύτως λογικό για αυτά που προσφέρει.

σε καμια περιπτωση δεν συγκρινα το tiger vs vstrom!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επειδή έχω ελαφρύ χέρι και προτιμώ να χρησιμοποιώ το γκάζι για προσπέραση (ή καμια επικίνδυνη κατάσταση ω μη γένειτο) η κατανάλωση κυμαίνεται στο 4,5-4,8 βαριά 5. Σχεδόν πάντα (και με μηδενισμό του μετρητή σε κάθε γέμισμα) με 17 λίτρα (στα τόσα γεμίζω) κάνω 350-380km (κάθε μέρα βγαίνω εθνική με 90-110km/h). Οπότε επιβεβαιώνω τη χαμηλή κατανάλωση!!!

Από κει και πέρα, επειδή και γω σκεφτόμουν V-Strom ή Versys (ή Fazer :P) δοκιμάζεις και παίρνεις... Μετράνε πολλά πάντως--->Αίσθηση, άνεση, σωματότυπος, κατανάλωση, γούστο, αξιοπιστία, συντήρηση κτλ..

Πάντως το Tiger είναι κουκλί!!!!! (αντικειμενικά πάντα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....η κατανάλωση κυμαίνεται στο 4,5-4,8 βαριά 5. Σχεδόν πάντα (και με μηδενισμό του μετρητή σε κάθε γέμισμα) με 17 λίτρα (στα τόσα γεμίζω) κάνω 350-380km (κάθε μέρα βγαίνω εθνική με 90-110km/h). Οπότε επιβεβαιώνω τη χαμηλή κατανάλωση!!!

καλα λεω εγω οτι κατι δεν κανετε καλα.... :wallbash:

δεν ξερω εαν σας το εχουν πει...αλλα η μεση καταναλωση ταξιδιου δεν μετριεται με ταχυτητες 90-110....ετσι κ το r1 ή το busa βγαινουν master της οικονομιας....πατε ενα ταξιδακι σε οποιεδηποτες συνθηκες(εθνικη,επαρχιακο) με ταχυτητες απο 90-110 κ απο 120-140 κ μετα ελατε να τα ξαναπουμε....ακου εκει 90-110....ετσι θυμαμαι ειχα παει το καλοκαιρι(με τις απεργιες των βυτιων)μεχρι αγ.νικολαο φωκιδος....μετα βιας ειχε πεσει η 2η απο τις 6 παυλες....

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω οτι το Tiger βγαζει "αλλα" γουστα και ας ειναι και πιο ακριβα!

Για να εχουμε καλο ρωτημα ,οι κατοχοι του Τιγρη : Δεν θα το θελατε λιιιγο πιο σφιχτο στις αναρτησεις του? ουτως ωστε να εχει λιγοτερες μεταφορες βαρους μπρος πισω σε εντονα φρενα και γκαζι ????

Σε βολτα που το εχω κανει 2-3 φορες φιλου ,μου φανηκε φανταστικο σε μοτερ ,πλαισιο στιβαροτητα ,ενα κλικ θα ηθελα τα φρενα με λιιιγο πιο αμεσο δαγκωμα βεβαια(μπροστα παντα) και πιστευω αν ηταν λιγακι πιο σφιχτο απο μαμα θα ξεδιπλωνε και αλλο την χαρη του. :_rock-on:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω εαν σας το εχουν πει...αλλα η μεση καταναλωση ταξιδιου δεν μετριεται με ταχυτητες 90-110....ετσι κ το r1 ή το busa βγαινουν master της οικονομιας....πατε ενα ταξιδακι σε οποιεδηποτες συνθηκες(εθνικη,επαρχιακο) με ταχυτητες απο 90-110 κ απο 120-140 κ μετα ελατε να τα ξαναπουμε....ακου εκει 90-110....ετσι θυμαμαι ειχα παει το καλοκαιρι(με τις απεργιες των βυτιων)μεχρι αγ.νικολαο φωκιδος....μετα βιας ειχε πεσει η 2η απο τις 6 παυλες....

+++++1050.Μια χαρα τα λες.Για μενα μεση ταχυτητα ταξιδιου ειναι 140.

συμφωνω οτι το Tiger βγαζει "αλλα" γουστα και ας ειναι και πιο ακριβα!

Για να εχουμε καλο ρωτημα ,οι κατοχοι του Τιγρη : Δεν θα το θελατε λιιιγο πιο σφιχτο στις αναρτησεις του? ουτως ωστε να εχει λιγοτερες μεταφορες βαρους μπρος πισω σε εντονα φρενα και γκαζι ????

Σε βολτα που το εχω κανει 2-3 φορες φιλου ,μου φανηκε φανταστικο σε μοτερ ,πλαισιο στιβαροτητα ,ενα κλικ θα ηθελα τα φρενα με λιιιγο πιο αμεσο δαγκωμα βεβαια(μπροστα παντα) και πιστευω αν ηταν λιγακι πιο σφιχτο απο μαμα θα ξεδιπλωνε και αλλο την χαρη του. :_rock-on:

:cheers:

Η απαντηση στο ερωτημα σου για τις αναρτησεις ειναι πολυ απλη,Αλλαζεις ελλατηρια και λαδια και εισαι κομπλε.Οι αναρτησεις πια αλλαζουν προς το καλυτερο ασε που μπορεις και να τις ρυθμισεις και να καταλαβεις διαφορα αναμεσα στις ρυθμισεις.Φθηνη και καλη λυση αν και το τελειο ειναι να αλλαξεις ολο το πισω αν και εκει ξεφευγεις λιγακι στο οικονομικο.

Τα φρενα για μενα ειναι καλα αν και εχω οδηγησει μονο το μοντελο με ABS και δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το απλο.Παντως και το abs δεν μπαινει συνεχεια παρα μονο σε λιγες περιπτωσεις και μιλαω καθαρα για το μπροστινο.Στο πισω ενεργοποιειται πιο ευκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα δεν έχω κάνει ταξίδι αλλά από άλλους που έχουν κάνει και με ταχύτητες 140-150 δεν έχουν πρόβλημα με κατανάλωση.. Καλά, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για το πόσο ρουφάνε τα μοτόρια... Το θέμα έχει να κάνει καθαρά με το πως την οδηγείς.. Αν την έχεις όλο βρουμ βρουμ και την πας και κομμάτια και έχεις και αλογάκια τότε ρουφάνε (ένας λόγος που δεν πήρα τη fazer).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:ok: :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλλος ενα ξενος που απολαυσε ηλιο και δρομους σμυρδοπανο!

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα