Jump to content
Komorias

Triumph Tiger 1050

Recommended Posts

Το vstrom στην καλυτερη καλυτερη κατω απο 4,6 δεν παιζει με τιποτα να κατεβει αποκλειεται,εγω μεχρι 4,6 με 80-100 2καβαλω και ταξιδι χωρις φορτωμα..χαλαρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το vstrom στην καλυτερη καλυτερη κατω απο 4,6 δεν παιζει με τιποτα να κατεβει αποκλειεται,εγω μεχρι 4,6 με 80-100 2καβαλω και ταξιδι χωρις φορτωμα..χαλαρα..

Πειτε τα ρε παιδια και οσοι το εχετε γτ θα τρελαθουμε τελειως μ αυτα που ακουμε.Πολυ καλο μηχανακι το Στρωμα αλλα ημαρτον εδω θα μας πουν οτι κινειται με ηλιακη ενεργεια.

Τωρα για το τιγρακι ειναι απλα τα πραγματα φιλε μου για τα πιστονια.Αν θες το ελεγχεις και τερμα.Για καινουργιο με 6500 που σου ζηταγε ο φιλος σου δεν ξερω τι μπορει να παρεις.Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το bandit αν εχει ακομα την τιμη που ειχε καποτε στα 6 χιλιαρικα πανω κατω.

Μπραβο φιλε :_thumbsup: ασε μην παρεις τιγρη,κατι θα ξερει ο φιλος και οι λοιποι....

Εσενα σε κοβω ψημμενο για αιλουροειδεςςςς.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειτε τα ρε παιδια και οσοι το εχετε γτ θα τρελαθουμε τελειως μ αυτα που ακουμε.Πολυ καλο μηχανακι το Στρωμα αλλα ημαρτον εδω θα μας πουν οτι κινειται με ηλιακη ενεργεια.

Τωρα για το τιγρακι ειναι απλα τα πραγματα φιλε μου για τα πιστονια.Αν θες το ελεγχεις και τερμα.Για καινουργιο με 6500 που σου ζηταγε ο φιλος σου δεν ξερω τι μπορει να παρεις.Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το bandit αν εχει ακομα την τιμη που ειχε καποτε στα 6 χιλιαρικα πανω κατω.

Εσενα σε κοβω ψημμενο για αιλουροειδεςςςς.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ναι για δευτερη φορα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα παρε το Τιγρακι και αν σου βγαζει πανω απο 260-80 χλμ στο ντεποζιτο να κανεις παρτακι.Εγω 300 χλμ ειδα μονο στο στρωσιμο που το πηγαινα κυρια.Αν το παρεις και πας 140 θα το ανοιξεις και αλλο.Πιστεψε με.

Aρα δεν φταιει η καταναλωση... φταιει το χερι σου :mB_kalo_e:

Δυσκολο παντως να κρατηθεις εγω ξεχνιεμαι πολλες φορες κ το μονο που με συνεφερει ειναι ο φοβος των καμερων :vampire:

Ρε μην αρχιζεται τους "τσακωμους" παλι...

μια τα πολιτικα,

μια τα bmw VS ktm ,

μια ασπροι VS μαυροι

μια αλβανοι VS πακιστανοι .....

.... :argue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα να μην εχουμε παρει τον Τιγρη για να πηγαινουμε με 100 για να καψω 1 λτ λιγοτερο

Ας το χαρουμε αφου το χουμε :mB_kalo_e:

Aragorn Καλοταξιδος :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον jimmakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα να μην εχουμε παρει τον Τιγρη για να πηγαινουμε με 100 για να καψω 1 λτ λιγοτερο

Ας το χαρουμε αφου το χουμε :mB_kalo_e:

Aragorn Καλοταξιδος :_thumbsup:

Βρε κ εγω του πινω το αιμα... κουβεντα να κανουμε ...

.... αμα ηθελα οικονομια θα επερνα Vstrom :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V Strom και εγώ.

Για να πω την αλήθεια κάτω από 5,5 λίτρα στα εκατό χιλιόμετρα δεν έχω δει.

Μετρήσεις, όμως, έχουν γίνει μόνο μέσα στην πόλη, αλλά κυρίως Κηφισίας. Νορμάλ το δικό μου καίει περίπου στα έξι λίτρα, πάντα μέσα στην πόλη.

Η κατανάλωση όμως είναι πολύ καλή για τις ημέρες μας. Τώρα εάν ο τιγράκος καίει περίπου στα 8 λίτρα μέσα στην πόλη, η διαφορά σε ευρώ ξεπερνά τα 3 ευρώ την ημέρα, που σημαίνει, χοντρικά, ένα χιλιαρικάκι το χρόνο, εάν κάνει κάποιος 80-100 χλμ την ημέρα κατά μέσο όρο.

Δηλαδή σε τέσσερα χρόνια η διαφορά της βεζνίνης έχει "φάει" το 60-70% της αξίας της μηχανής.

Η διαφορά μόνο, :think: έτσι;

Το κόστος των καυσίμων δεν είναι για αστεία πλέον. :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι καλός σου φίλος και τον εμπιστεύεσαι, ψάξ'το λίγο όπως ειπώθηκε παραπάνω, κατέβασε και λίγο ακόμα την τιμή και πάρ'το. Και μένα μου αρέσει πολύ. Ειδικά αυτή η ροπή του 3κύλινδρου και ο ήχος τους... :) :) :)

για αυτό δεν έχεις φίλους !!!

whistling.gifwhistling.gif

πέρα απο την πλάκα απο εχω ακούσει ειναι ενα μηχανάκι που θα το χαρείς.. δύναμη απο χαμηλά.. ναι ειναι ωραίο !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V Strom και εγώ.

Για να πω την αλήθεια κάτω από 5,5 λίτρα στα εκατό χιλιόμετρα δεν έχω δει.

Μετρήσεις, όμως, έχουν γίνει μόνο μέσα στην πόλη, αλλά κυρίως Κηφισίας. Νορμάλ το δικό μου καίει περίπου στα έξι λίτρα, πάντα μέσα στην πόλη.

Η κατανάλωση όμως είναι πολύ καλή για τις ημέρες μας. Τώρα εάν ο τιγράκος καίει περίπου στα 8 λίτρα μέσα στην πόλη, η διαφορά σε ευρώ ξεπερνά τα 3 ευρώ την ημέρα, που σημαίνει, χοντρικά, ένα χιλιαρικάκι το χρόνο, εάν κάνει κάποιος 80-100 χλμ την ημέρα κατά μέσο όρο.

Δηλαδή σε τέσσερα χρόνια η διαφορά της βεζνίνης έχει "φάει" το 60-70% της αξίας της μηχανής.

Η διαφορά μόνο, :think: έτσι;

Το κόστος των καυσίμων δεν είναι για αστεία πλέον. :shoot:

100χλμ την ημέρα μέσο όρο;;;;; Δηλαδή 36.000χλμ τον χρόνο;; ΟΚ.

Όταν σκέφτεται κάποιος την διαφορά κατανάλωσης στην πόλη μεταξύ τίγρη και v-strom, απλά δεν χρειάζεται tiger.

εχει μπει ενα προγραμα στον τιγρη κ ναι νομιζω ειναι 125 στον τροχο,δεν ειμαι σιγουρος.

αλλα παιδες σημερα η φιλια ειναι το παν.μιλησα με τον φιλο για το θεμα πιστονια κτλ κ μου ειπε καλυτερα παρε ενα vstrom του κουτιου κ ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.δεν την πουλαει για να την ξεφορτωθει(ειναι κολημενος κ αυτος) αλλα το καλοκαιρι παντρευεται(εγω κουμπαρος) κ βαπτιζει το παιδι του κ χρειαζεται αμαξι.....με πιανετε?

πανω απο 8 χιλιαρικα δεν δινω για μηχανη.αρα ειμαι αναμεσα στο vstrom k versus καινουριο.μαλλον το suzuki ε?

Επίσης φίλε μου και μόνο που το συζητάς είσαι λάθος. Το v-strom είναι ένα μηχανάκι 7-8 ετών. Πάρα πολύ καλό, αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του. Το verys είναι πιο ευέλικτο πιο παιχνιδιάρικο, αλλά χειρότερο στο ταξίδι από το στρώμα.

Το tiger είναι ένα μεγαλύτερο versys με 115 κεφάτα άλογα. Θα πληρώνεις περισσότερα σε βενζίνες και συντήρηση, αλλά απλά καμία σχέση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανε ενα τεστ μονος σου.Ανεβα πρωτα στον τιγρη. Τραβα μια τσαρκα και μετα ανεβα στο καπακι να οδηγησεις το σουζουκι.Αν αντεξεις παρα πανω απο πεντε λεφτα στο v-strom τοτε αγορασε το .Δεν κανει για σενα ο Τιγρης. :winking:

Τροποποιήθηκε από τον DESMOLUPO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το v-strom είναι ένα μηχανάκι 7-8 ετών. Πάρα πολύ καλό, αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο adventure μην παρεις γιατι την βενζινη την καταπινει δεν την ψεκαζει!!!:D το tdm ειναι πολυ οικονομικο για αυτα που προσφερει. ρε ξαδελφε δεν κοιμασε ακομα ο Αλεξακος γυρισε σπιτι η ειναι ακομα για ποτακι?? :mB_kalo_e:

αμα το γουσταρεις το μηχανακι η βενζινη περνα σε δευτερη μοιρα :burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες,εμαθα πολλα.τελικα πηρα την αποφαση κ αν ολα πανε καλα μεχρι τον απριλη θα παρω το crypton yamaha,θα του βαλω sebring,χουφτες κ κ κ κ κ.......

χαχαχαχα καλο ε!!!μαλλον το versys θα παρω γιατι δεν κανω κ πολλα ταξιδια(κ αν κανω προτιμω με αμαξι).δλδ για την πολη το θελω κ να κανω που κ που καμια σουζα :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Komorias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα αλλη φιγουρα ομως κανεις στην πολη και στην σουζα με τιγρη, οπως επισης και με παπι εχεις μικροτερη καταναλωση. μαλλον δεν πολυχρειαζεσαι μηχανη ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα αλλη φιγουρα ομως κανεις στην πολη και στην σουζα με τιγρη, οπως επισης και με παπι εχεις μικροτερη καταναλωση. μαλλον δεν πολυχρειαζεσαι μηχανη ε;

να σου πω την αληθεια την θελω να ξεκαυ@#$@@.οπως ειπα πριν ειμαι 2 χρονια χωρις μηχανη(παραλιγο να τρακαρω πολυ ασχημα κ την επομενη μερα το πουλησα το ΧΤ) κ εχω σαλταρει.ναι δεν την χρειαζομαι επειδη μπλεκω σε κινηση κ παρκιν.μια χαρα την βγαζω κ με το αμαξακι μου(getzακι).αλλα απτα 17 μου ειμαι ερωτευμενος με τα διτροχα (πιτσιρικαδες με παπακια καθε βραδυ στα λιμανακια)κ σε λιγο κλεινω τα 30.αν δεν την παρω τωρα,ποτε????????εχω κ την γυναικα μου-ααααααααα,θες μηχανη αντι να μου κανεις παιδακια :whistling:

απτην αλλη τοσο καιρο μια χαρα ηρεμος ημουν,ειχα να οδηγησω περιπου ενα χρονο αλλα τις προαλλες εκανα βολτα τον τιγρη κ καταλαβαινεις.........ξυπνησε ο rider!!!!!

δεν ξερω θα δειξει,ενα μεταχ.versys με 4.500 μια χαρα δωρο για τα πρωτα μου ..αντα(30)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη η πιπιλα με την καταναλωση του v-strom μου την εχει βαρεσει στα νευρα πολυ ασχημα,τα ιδια παπαντζιλικια διαβαζω και στο v-strom forum,δηλαδη εγω που εχω v-strom και φουλαρω και δεν τρεχω γιατι δεν μου βγαζει 400-500 χ.λ.μ. που λετε ολοι και μου βγαζει σκαρτα 270 χ.λ.μ. εντος πολης

Εντός πόλης γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση.

Η σειρά (απ' τη λιγότερη στην περισσότερη) είναι: "εκτός πόλης" - "μικτή" - "εντός πόλης".

Άρα μιλάς για το άλλο άκρο.

Κι αυτό διαφέρει νομίζω.

Αν μιλάμε για 2κάβαλο και φορτωμένο πράγματα, πάλι αυξάνει.

Τα 3,5 lt τα είδα 1 φορά όταν πηγαίναμε Λευκάδα με τον Manalishi κομβόϊ με το V-Strom Club (πηγαίνανε κυριλέ).

Συνήθως (σε ταξίδι) είμαι στα 4-4,5 lt το πολύ.

Το έχω μετρήσει επανειλημμένως σε μοτοβόλτα και μάλιστα παρουσία όλων το γέμισμα. Αφού τα συζητάγαμε κιόλας στις αντλίες και σχολιάζαμε.

Στην επόμενη μοτοβόλτα κανονίστε, knuppel2.gif θέλω τηλεοπτική κάλυψη του φουλαρίσματος. detective.gifwhistling.giftooth.gif

Ρε, μιας και είμαι ο μόνος, μπας και τα κίτρινα καίνε λιγότερο? v.giftomato.gif2funny.gif

Anyway, το θέμα μας δεν είναι η κατανάλωση του V-Strom.

Αφού κατέληξε ο φίλος, αυτό μετράει.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα υποψήφια που κοιτούσε ήταν εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, τόσο κατασκευαστικά, όσο και εμφανισιακά. Δηλαδή, του άρεσε ταυτόχρονα και το Tiger και το V-Stom και το Versys??? blink.gif

Μπράβο, τί να πω? respekt.gif Μακάρι να είχα την "ευκολία του". sopase.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεχνας κ το TDM. :_thumbsup:

εχω καποια λεφτα κ βλεπω τι μπορω να παρω.αλλιως θαπαιρνα την 1098 R χωρις πολλες κουβεντες........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...........................

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα υποψήφια που κοιτούσε ήταν εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, τόσο κατασκευαστικά, όσο και εμφανισιακά. Δηλαδή, του άρεσε ταυτόχρονα και το Tiger και το V-Stom και το Versys??? blink.gif

Μπράβο, τί να πω? respekt.gif Μακάρι να είχα την "ευκολία του". sopase.gif

ξεχνας κ το TDM. _thumbsup.gif

εχω καποια λεφτα κ βλεπω τι μπορω να παρω.αλλιως θαπαιρνα την 1098 R χωρις πολλες κουβεντες........

Λίγο απ' όλα!!! Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι κι αποφασίζεις. thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το v-strom είναι ένα μηχανάκι 7-8 ετών. Πάρα πολύ καλό, αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του.

τι ακριβως εννοεις???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ακριβως εννοεις???

Εννοώ ότι σχεδιάστηκε πριν 8 χρόνια και όπως και να το κάνουμε δεν ανταποκρίνεται πλέον στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο φιλος μου εχει τον τιγρη κ ο πατερας του το vstrom οποτε κ τα δυο ταχω οδηγησει αρκετα.δεν με χαλαει καθολου το vstrom για τα λεφτα του.ειναι οικονομικο,μια χαρα για ταξιδια,πανω απολα ειναι αξιοπιστο αφου εχει γεμισει η Αθηνα απο αυτα.οκ δεν εχει την δυναμη,την ροπη του τιγρη γιαυτο κ εχει 5 χιλιαρικα λιγοτερα!!!

αλλα σημερα με την τιμη της βενζινας που θα παει κ 2 ευρω,μαλλον για οικονομικο ψαχνουν οι περισσοτεροι κ το vstrom φαινεται ειναι οτι πρεπει.τα λεω καλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο φιλος μου εχει τον τιγρη κ ο πατερας του το vstrom οποτε κ τα δυο ταχω οδηγησει αρκετα.δεν με χαλαει καθολου το vstrom για τα λεφτα του.ειναι οικονομικο,μια χαρα για ταξιδια,πανω απολα ειναι αξιοπιστο αφου εχει γεμισει η Αθηνα απο αυτα.οκ δεν εχει την δυναμη,την ροπη του τιγρη γιαυτο κ εχει 5 χιλιαρικα λιγοτερα!!!

αλλα σημερα με την τιμη της βενζινας που θα παει κ 2 ευρω,μαλλον για οικονομικο ψαχνουν οι περισσοτεροι κ το vstrom φαινεται ειναι οτι πρεπει.τα λεω καλα?

Πάρε V-strom σε λέω, να βρείς την υγεία σου....3D%20Smiles%20(347).jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε μπλέξει τα σώβρακα με τις γραβάτες μου φαίνεται.

Είναι αστείο να συζητάμε για σύγκριση μεταξύ vstrom και tiger. Έγραψα και παραπάνω ότι όταν λέμε για βενζίνες, πόλη κτλ, έχουμε χάσει το παιχνίδι. Τα μηχανάκια είναι σε τελείως άλλη σφαίρα και όποιος αρχίζει να σκέφτεται με τέτοιους όρους δεν θέλει Golf GTI, αλλά yaris.

Επί της ουσίας το κόστος συντήρησης και χρήσης του τίγρη είναι απολύτως λογικό για αυτά που προσφέρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα