Jump to content
Komorias

Triumph Tiger 1050

Recommended Posts

:nono: οχι κυριακο δεν θα μας βγαλεις "χαζους" :uglystupid2:

αυτο που σου ειπε ο manalishi ειναι πολη... εγω μιλησα χαλαρα (100-130χαω) εθνικη 5 λιτρα/100 χλμ.

Δηλαδη εχω δει σε tdm να γεμιζει 20 λιτρα κ να βγαζει 400χλμ :_zeppelin:

τωρα για το V δεν ξερω δεν λεω

... σε ποναει που καιει τοσο το δικο σου ε??? :2funny: :2funny: :2funny: ..... κ εγω το ιδιο παθαινω :sweatdrop:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε το ειχα κ εγω αυτο το μοντελο κ το εχουν κ 3 φιλοι

μια χαρα κανενα προβλημα

τα κλεφτρονια το κινιγουν πολη

καταναλωση σε ταξιδη ποθ εκανα 2καβαλοσ κ μπαγαζια με χαλαρη οδηγιση δε μοθ εκαψε πανω απο 5λιτρα/100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι είναι, χωρίς σκίσιμο εννοώ όχι πάνω απο 5χιλ στροφές και όχι μαλακίες....(εαν μπορείς.. :whistling: :whistling: )

Στην εθνική, 5χιλ στροφές και 6η ταχ, = 140χλμ/ώρα, όχι άσχημα για ταξιδάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εάν ο φίλος σου δεν έχει αλλάξει τα πιστόνια, μη το πάρεις. Μάλλον θα στο βγάλει σε εσένα. έχεις πάνω απο 50% πιθανότητες να στο βγάλει το πρόβλημα.

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εάν ο φίλος σου δεν έχει αλλάξει τα πιστόνια, μη το πάρεις. Μάλλον θα στο βγάλει σε εσένα. έχεις πάνω απο 50% πιθανότητες να στο βγάλει το πρόβλημα.

:bye:

τα παραλες.... τοτε ολα τα εξουσιοδοτημενα θα επρεπε να ειναι τιγκα στα tiger για επισκευη...

...ειπαμε να βοηθαμε οχι να τρομοκρατουμε :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας πάω μια κόντρα!

Το ελάχιστο στη πόλη 7lt/100χλμ!

Σας έσκισα κουφάλες!

Ασε εσυ παιζεις σε ααααλλο επιδεδο :sopase: ..... η χαρα του βενζινα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλ έχεις χοντρικα 285χλμ στην πόλη μέγιστη απόσταση. Τα 4λίτρα ρεζέρβας τα μετράς στην ολική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ?

@Πατάπιος: Ο τίγρης τί ρεζερβουάρ έχει και τί ρεζέρβα??

Απλά για να συγκρίνουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα παραλες.... τοτε ολα τα εξουσιοδοτημενα θα επρεπε να ειναι τιγκα στα tiger για επισκευη...

...ειπαμε να βοηθαμε οχι να τρομοκρατουμε :_thumbsup:

πάρε τον Σάκη τηλ. και ρώτα τον. Έχει τα περισσότερα 1050 σαν πελάτες στην Ελλάδα οπότε στατιστικά είναι το καλύτερο σου δείγμα. Φυσικά το καλυτερο σου δείγμα θα ταν η ίδια αντιπροσωπεία αλλά σιγά μην το παραδεχτεί.

Αφού η Τ επέλεξε να σφυράει αδιάφορα σε κάτι που έπρεπε να κάνει ανάκληση ας υποστεί τις συνέπειες.

PS. σου μιλάει παθών που παρα τρίχα τη γλύτωσε. (2 μήνες πρίν λήξει η εγγυήση το πήρα χαμπάρι) :_scare:

Τροποποιήθηκε από τον spyro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20αρι ντεποζιτο στα 16 λιτρα (...περιπου γιατι αυτο βλεπει μεση καταναλωση κ αναβει) αναβει λαμπακι.

Μικτο βγαζει 260 περιπου, εθνικη χαλαρα βγαζει 330 .... αμα το στιψεις 170χλμ ταχει δεν ταχει :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είχα τον Τίγρη / έχω το Adv

ο Τίγρης έχει σαφώς καλύτερη κατανάλωση μεταξύ των 2 αλλά με τίποτα δε φτάνει τα 330 χλμ ότι και χρήση να του κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε τον Σάκη τηλ. και ρώτα τον. Έχει τα περισσότερα 1050 σαν πελάτες στην Ελλάδα οπότε στατιστικά είναι το καλύτερο σου δείγμα. Φυσικά το καλυτερο σου δείγμα θα ταν η ίδια αντιπροσωπεία αλλά σιγά μην το παραδεχτεί.

Αφού η Τ επέλεξε να σφυράει αδιάφορα σε κάτι που έπρεπε να κάνει ανάκληση ας υποστεί τις συνέπειες.

PS. σου μιλάει παθών που παρα τρίχα τη γλύτωσε. (2 μήνες πρίν λήξει η εγγυήση το πήρα χαμπάρι) :_scare:

Σαυτο δεν εχεις αδικο ...γαργαρα το εχουν κανει κ εμεις "τρεμουμε" καθε μερα.

Βεβαια αν ειναι 50 σπασμενα μηχανακια σε ολη την ελλαδα ειναι μικρο το ποσοστο για να σε αποτρεπει απο το να μην το παρεις... λεω εγω τωρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και με CBF 600που έχω συγκρίνει, τις ίδιες αποστάσεις βγάζουν, απο 230χλμ μέχρι 280/300.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είχα τον Τίγρη / έχω το Adv

ο Τίγρης έχει σαφώς καλύτερη κατανάλωση μεταξύ των 2 αλλά με τίποτα δε φτάνει τα 330 χλμ ότι και χρήση να του κάνεις.

Δεν εχω κερδος κατι που το λεω αυτο αλλα σε χαλαρους ρυθμους παντα 330 καρφι μου βγαζει κ εχω κ κανα λιτρο μεσα (...δεν το αφηνω ποτε να μεινει στεγνο)... υπαρχουν κ μαρτηρες :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας έχω λέμε. 8.5λ/100χμ. η r6 μου εντός πόλεως! Εκτός πέφτει. Επίσης αυτό αντιστοιχεί σε 200χμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να επανέλθουμε στο θέμα, ο Τίγρης είναι πολύ καλό μηχανάκι που ανάλογα τα γούστα σου μπορεί να σε ικανοποιήσει απο 0 εώς 100%, π.χ. χώμα=0%....

Τί χρήση σκέφτεσαι να του κάνεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ ποσο χαλαρους?με 50?οσο για το παπι σωστα λες....2-3l/100χλμ εχουν πανω κατω ολα τα παπια....

αλλα εκει μιλαμε για 15-20 αλογα το πολυ ιπποδυναμη κ 100 κιλα το πολυ βαρος σε 125 κυβικα....

στο v-strom τα πραγματα μεγαλωνουν παααρα πολυ....650 τα κυβικα...65 τα αλογα...κ 200 τα κιλα....

αρα δεν μπορω να πιστεψω οτι το v με 4πλασια κυβικα,4πλασια αλογα κ 2πλασια κυβικα καιει μονο 50%

περισσοτερο....να μου πεις για 5-6l/100χλμ εθνικη κ 7-8l/100χλμ τσιτα γκαζι μου φαινεται οκ.....εκτος κ εαν κανεις

κατι λαθος στην μετρηση :sopase: τεσπα...σε καποια βολτα θα το διαπιστωσουμε.....

η απαντηση μου ιδια με αυτην προς τον αγαπουλη :grin:

Kώστα μήπως κάτι δεν μέτρησες καλά;

Κυριάκο συμφωνώ μαζί σου. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..καταναλώσεις του (ψεκαστού) V-Strom:

3,5 lt/100km Εθνική χαλαρά, 4 lt μικτό, 4,5 lt με βαρύ χέρι. dribble.gif

Πουπουλα χερακια εχεις Κωστακη! :sopase::2funny: ('Η το πας συνεχεια στο ρελαντι!!) :P

Οχι και 4,5 με "βαρυ" χερι, οταν η αναφερομενη ως μεση ειναι 5,5 λιτρα/100 χλμ!..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και με CBF 600που έχω συγκρίνει, τις ίδιες αποστάσεις βγάζουν, απο 230χλμ μέχρι 280/300.

Καλα ρε συ, δηλαδη θα μου πειτε οτι το CBR600 ειναι πιο οικονομικο σε βενζινη απο το CBF600 ? :_zeppelin:

Το CBF εχει 20αρι ντεποζιτο, τι καταναλωση εχει για να βγαζει 250~χλμ ? Καμια 300αρα βγαζω εγω με 18αρι ντεποζιτο αν οδηγησω σε εθνικες και επαρχιακους με νορμαλ ρυθμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..καταναλώσεις του (ψεκαστού) V-Strom:

3,5 lt/100km Εθνική χαλαρά, 4 lt μικτό, 4,5 lt με βαρύ χέρι. dribble.gif

Αυτή η κατανάλωση δεν υπάρχει. Εγώ έχω ένα σκούτερ για την πόλη (kymco xciting 300) που με χαλαρή οδήγηση καίει 4,2λ/100χλμ. Αν είναι να το δώσω να πάρω ένα στρώμα και εγώ.

Επίσης η όποια συζήτηση για σύγκριση του τίγρη με το στρώμα είναι απλά τελείως άκυρη.

το οδηγησα κ κολησσα!!!!!!!

μου το δινει φιλος με 6.500 ευρο.μοντελο 2007

33.000 χιλιομετρα

125 bhp k πολλα εξτρα.

να το παρω η να παω για κατι αλλο σαυτα τα λεφτα?

Επί της ουσίας το βασικότερο ερώτημα είναι το ABS. Η τιμή αυτή είναι πολύ καλή για να έχει ABS το μηχανάκι, οπότε μάλλον είναι χωρίς. Γενικά δεν συνιστώ ποτέ μηχανάκια χωρίς ABS, ειδικά τέτοιων επιδόσεων, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Όσο για το θέμα των πιστονιών η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο δεν είναι γενικό. Στο forumtriumph έχει τύχει σε έξι άτομα (τουλάχιστον τόσοι το έχουν αναφέρει) και σχεδόν πάντα έχει συμβεί στα πρώτα 20.000χλμ. Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει ποτέ να έπαθε ζημιά κάποιος εκτός εγγύησης και ποια είναι η συμπεριφορά της αντιπροσωπίας σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτά από εμένα. Για ότι άλλο θες για το μηχανάκι εδώ είμαστε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οδηγησα κ κολησσα!!!!!!!

μου το δινει φιλος με 6.500 ευρο.μοντελο 2007

33.000 χιλιομετρα

125 bhp k πολλα εξτρα.

να το παρω η να παω για κατι αλλο σαυτα τα λεφτα?

ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! μην το σκεφτεσαι καν ωραιο μοτορι_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα παρε το Τιγρακι και αν σου βγαζει πανω απο 260-80 χλμ στο ντεποζιτο να κανεις παρτακι.Εγω 300 χλμ ειδα μονο στο στρωσιμο που το πηγαινα κυρια.Αν το παρεις και πας 140 θα το ανοιξεις και αλλο.Πιστεψε με.

~Τωρα αν το Στρωμα βγαζει 3,5 λτ τα 100 δηλαδη με ενα ντεποζιτο (νομιζω 19 πρεπει να χει) κανει 500 χλμ εγω θα το καψω το Τιγρακι.Δεν το πιστευω οσο χαλαρα και να παει ασε που ο κουμπαρος μου που το χει δεν μου το χει πει ποτε.Το βερσυς που ειχα ειχα παρομοια καταναλωση κανα 5,5-6 χοντρικα αν θυμαμαι καλα.

Με τα πιστονια εχουν ενα θεμα,κανε μετρηση και θα σου πουν αν και εχει τυχει σε μερικες περιπτωσεις να χει προβλημα αλλα η συμπιεση να μην ειναι πολυ πεσμενη.Σπανιο μεν αλλα ετσι εχει ακουστει.Πρωτες ενδειξεις τσιμπιμα λαδιου και καταναλωσης.

Αν θες πληροφοριες για τον Σακη που σου παν παραπανω στειλε πμ.

Χοντρικα ειναι πολυ καλο μηχανακι τα κανει ολα καλα αλλα οχι τελεια,Για μενα χωλαινει σε αναρτησεις οπου και αλλαξα ελατηρια μπρος πισω και εγινε αλλο μηχανακι και σε σερβις που θα πληρωσεις λιγο παραπανω απο τα τζαπαν.Μην φανταστεις τρελες αποκλισεις αλλα αυτο που ποναει ειναι καθε 20000 χλμ η χρεωση των εργατικων απο την Τ.Κατα τ αλλα ειναι νορμαλ.

Ανεση και τα ρεστα μην τα σκεφτεσαι αγορινα το μηχανακι ειναι ανετο.Φορτωνεται και παει χαλαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-komorias,125 αλογα τροχο το tiger? :think: εισαι σιγουρος?

-μοτο αγαπουλη,3.5l/100χλμ εθνικη?δλδ οσο καιει ενα παπι?sorry αλλα μου φαινεται υπερβολικα λιγο το νουμερο...οκ ειπαμε 2κυλινδρο ειναι αλλα κ 650cc....δεν πιστευω αν δεν δω ιδιοις ομασοι :grin:

εχει μπει ενα προγραμα στον τιγρη κ ναι νομιζω ειναι 125 στον τροχο,δεν ειμαι σιγουρος.

αλλα παιδες σημερα η φιλια ειναι το παν.μιλησα με τον φιλο για το θεμα πιστονια κτλ κ μου ειπε καλυτερα παρε ενα vstrom του κουτιου κ ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.δεν την πουλαει για να την ξεφορτωθει(ειναι κολημενος κ αυτος) αλλα το καλοκαιρι παντρευεται(εγω κουμπαρος) κ βαπτιζει το παιδι του κ χρειαζεται αμαξι.....με πιανετε?

πανω απο 8 χιλιαρικα δεν δινω για μηχανη.αρα ειμαι αναμεσα στο vstrom k versus καινουριο.μαλλον το suzuki ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη η πιπιλα με την καταναλωση του v-strom μου την εχει βαρεσει στα νευρα πολυ ασχημα,τα ιδια παπαντζιλικια διαβαζω και στο v-strom forum,δηλαδη εγω που εχω v-strom και φουλαρω και δεν τρεχω γιατι δεν μου βγαζει 400-500 χ.λ.μ. που λετε ολοι και μου βγαζει σκαρτα 270 χ.λ.μ. εντος πολης :what:

εχει μπει ενα προγραμα στον τιγρη κ ναι νομιζω ειναι 125 στον τροχο,δεν ειμαι σιγουρος.

αλλα παιδες σημερα η φιλια ειναι το παν.μιλησα με τον φιλο για το θεμα πιστονια κτλ κ μου ειπε καλυτερα παρε ενα vstrom του κουτιου κ ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.δεν την πουλαει για να την ξεφορτωθει(ειναι κολημενος κ αυτος) αλλα το καλοκαιρι παντρευεται(εγω κουμπαρος) κ βαπτιζει το παιδι του κ χρειαζεται αμαξι.....με πιανετε?

πανω απο 8 χιλιαρικα δεν δινω για μηχανη.αρα ειμαι αναμεσα στο vstrom k versus καινουριο.μαλλον το suzuki ε?

ξεχνα το,το ν-στρομ με χαρτια και πινακιδες και ολα θα σου φτασει κοντα στα 9 χιλιαρικα καινουργιο το versys δεν ξερω ποσο παει αλλα μαλλον καπου εκει θα κυμαινετε κι`αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο φιλε :_thumbsup: ασε μην παρεις τιγρη,κατι θα ξερει ο φιλος και οι λοιποι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα