Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 χαιρετώ παίδες .δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω αν είναι πρόβλημα . αλλά θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη. στο crypton x όταν έχω δεύτερα και όταν επιβραδύνω ακούγετε ένα βρουυμ(όχι πάντα ,μερικές φόρες) μέχρι να πέσουν οι στροφές Ή καμιά φορά όταν επιταχύνω με δεύτερα (αυτό πιο σπάνια). το κάνει σε κανέναν από εσάς?? είναι φυσιολογικό? και αν ναι από τι οφείλεται ? έχω ακούσει και αλλά παιδιά με crypton x να έχουν το ίδιο θέμα άλλα έμενα το κάνει κατά την (κρίση μου πάντα) δυνατουτσικα ,δηλαδή καλύπτει τον ήχο του μοτέρ (που είναι πάντα ήσυχο ) . γιατί το κάνει αυτό ? ps το μηχανάκι έχει 4200 χιλιόμετρα.και το έχω περίπου έναν μήνα. (πριν το είχαν για test drive στην αντιπροσωπία της πατρας.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 (πριν το είχαν για test drive στην αντιπροσωπία της πατρας.) Mηπως ΗΔΗ! απαντησες στις αποριες σου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Mηπως ΗΔΗ! απαντησες στις αποριες σου?? μα δεν έχει κάποιο πρόβλημα .. και σε άλλους το κάνει . άλλα δεν ξέρω τι το προκαλεί! το μηχανάκι κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 μα δεν έχει κάποιο πρόβλημα .. και σε άλλους το κάνει . άλλα δεν ξέρω τι το προκαλεί! το μηχανάκι κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Στην θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα στην αντιπροσωπεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Στην θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα στην αντιπροσωπεία δεν μπορώ έκλεισε (η τον έκλεισαν!(και καλά έκανε γιατί αυτός που το είχε ήταν λαμογιο ))!! αλλά υπάρχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για servis.οπότε θα το πάω από εκεί (έχω 2 χρονιά εγγύηση) απλά δεν μπορώ να καταλάβω από που δημιουργείτε ο θόρυβος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 δεν μπορώ έκλεισε (η τον έκλεισαν!(και καλά έκανε γιατί αυτός που το είχε ήταν λαμογιο ))!! αλλά υπάρχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για servis.οπότε θα το πάω από εκεί (έχω 2 χρονιά εγγύηση) απλά δεν μπορώ να καταλάβω από που δημιουργείτε ο θόρυβος α σε ωραία περίπτωση έπεσες.. Πάνε σε εξουσιοδοτημένο, αφού έχεις εγγύηση τι σκάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 όταν έχω δεύτερα και όταν επιβραδύνω ακούγετε ένα βρουυμ(όχι πάντα ,μερικές φόρες) μέχρι να πέσουν οι στροφές Ή καμιά φορά όταν επιταχύνω με δεύτερα (αυτό πιο σπάνια). δεν καταλαβαινω ακριβως τι γινεται. Οταν λες επιβραδυνεις, εννοεις πως εχεις 2α και αφηνεις το γκαζι για να ρολλαρει το μηχανακι ακουγεται ενα "βρουμ", δηλαδη σαν να ανεβαζει στροφες;; το μονο που κανονικα θα επρεπε να ακους τοτε ειναι η αλυσιδα, που αν ειναι λιγο χαλαρη και στεγνη θα ακουγεται πιο εντονα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 έλεος ρε φίλε αυτό δεν είναι καν πρόβλημα... σιγά το πράμα φυσιολογικό είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 δεν καταλαβαινω ακριβως τι γινεται. Οταν λες επιβραδυνεις, εννοεις πως εχεις 2α και αφηνεις το γκαζι για να ρολλαρει το μηχανακι ακουγεται ενα "βρουμ", δηλαδη σαν να ανεβαζει στροφες;; το μονο που κανονικα θα επρεπε να ακους τοτε ειναι η αλυσιδα, που αν ειναι λιγο χαλαρη και στεγνη θα ακουγεται πιο εντονα. ;) ναι αυτό λέω αλλά δεν ακούγετε η αλυσίδα . ανεβάζει μεν στροφές άλλα ακούγετε ένα βουητό ! θα προσπαθήσω να το ηχογραφήσω με το κινητό μου..όταν ξανά τύχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες