Jump to content
Chief

ένας παράξενος ήχος στο cryptonX μου

Recommended Posts

χαιρετώ παίδες .δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω αν είναι πρόβλημα . αλλά θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη. :closedeyes:

στο crypton x

όταν έχω δεύτερα και όταν επιβραδύνω ακούγετε ένα βρουυμ(όχι πάντα ,μερικές φόρες) μέχρι να πέσουν οι στροφές Ή καμιά φορά όταν επιταχύνω με δεύτερα (αυτό πιο σπάνια). το κάνει σε κανέναν από εσάς??

είναι φυσιολογικό? και αν ναι από τι οφείλεται ?

έχω ακούσει και αλλά παιδιά με crypton x να έχουν το ίδιο θέμα άλλα έμενα το κάνει κατά την (κρίση μου πάντα) δυνατουτσικα ,δηλαδή καλύπτει τον ήχο του μοτέρ (που είναι πάντα ήσυχο ) .

γιατί το κάνει αυτό ?

ps το μηχανάκι έχει 4200 χιλιόμετρα.και το έχω περίπου έναν μήνα.

(πριν το είχαν για test drive στην αντιπροσωπία της πατρας.) :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

(πριν το είχαν για test drive στην αντιπροσωπία της πατρας.) :_innocent:

Mηπως ΗΔΗ! απαντησες στις αποριες σου?? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mηπως ΗΔΗ! απαντησες στις αποριες σου?? :rolleyes:

μα δεν έχει κάποιο πρόβλημα .. και σε άλλους το κάνει . άλλα δεν ξέρω τι το προκαλεί!

το μηχανάκι κατά τα άλλα είναι μια χαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα δεν έχει κάποιο πρόβλημα .. και σε άλλους το κάνει . άλλα δεν ξέρω τι το προκαλεί!

το μηχανάκι κατά τα άλλα είναι μια χαρά.

Στην θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα στην αντιπροσωπεία :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα στην αντιπροσωπεία :closedeyes:

δεν μπορώ έκλεισε (η τον έκλεισαν!(και καλά έκανε γιατί αυτός που το είχε ήταν λαμογιο ))!!

αλλά υπάρχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για servis.οπότε θα το πάω από εκεί (έχω 2 χρονιά εγγύηση)

απλά δεν μπορώ να καταλάβω από που δημιουργείτε ο θόρυβος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορώ έκλεισε (η τον έκλεισαν!(και καλά έκανε γιατί αυτός που το είχε ήταν λαμογιο ))!!

αλλά υπάρχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για servis.οπότε θα το πάω από εκεί (έχω 2 χρονιά εγγύηση)

απλά δεν μπορώ να καταλάβω από που δημιουργείτε ο θόρυβος

α σε ωραία περίπτωση έπεσες.. Πάνε σε εξουσιοδοτημένο, αφού έχεις εγγύηση τι σκάς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν έχω δεύτερα και όταν επιβραδύνω ακούγετε ένα βρουυμ(όχι πάντα ,μερικές φόρες) μέχρι να πέσουν οι στροφές Ή καμιά φορά όταν επιταχύνω με δεύτερα (αυτό πιο σπάνια).

δεν καταλαβαινω ακριβως τι γινεται.

Οταν λες επιβραδυνεις, εννοεις πως εχεις 2α και αφηνεις το γκαζι για να ρολλαρει το μηχανακι ακουγεται ενα "βρουμ", δηλαδη σαν να ανεβαζει στροφες;;

το μονο που κανονικα θα επρεπε να ακους τοτε ειναι η αλυσιδα, που αν ειναι λιγο χαλαρη και στεγνη θα ακουγεται πιο εντονα. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν καταλαβαινω ακριβως τι γινεται.

Οταν λες επιβραδυνεις, εννοεις πως εχεις 2α και αφηνεις το γκαζι για να ρολλαρει το μηχανακι ακουγεται ενα "βρουμ", δηλαδη σαν να ανεβαζει στροφες;;

το μονο που κανονικα θα επρεπε να ακους τοτε ειναι η αλυσιδα, που αν ειναι λιγο χαλαρη και στεγνη θα ακουγεται πιο εντονα. ;)

ναι αυτό λέω αλλά δεν ακούγετε η αλυσίδα . ανεβάζει μεν στροφές άλλα ακούγετε ένα βουητό ! θα προσπαθήσω να το ηχογραφήσω με το κινητό μου..όταν ξανά τύχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα