kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 ηρθες παλι πατρινο καρναβαλι .... :P θεουλης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Τα φλασακια δουλευουν η μονο τα κοτσαρες πανω; Δουλευουν κανονικα ολα, εκλεψα ρευμα απο το καλωδιο που ανεβαινει για τα φωτα, το κακο ειναι οτι οταν αναβαν τα φωτα ολα τα αλλα υπολειτουργουσαν επειδη δεν εχει μπαταρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Προταση για λαδι για το XR400 κανεις? Τι χρησιμοποιητε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Προταση για λαδι για το XR400 κανεις? Τι χρησιμοποιητε?Εχω δοκιμάσει belray, castrol και στην τελευταία αλλαγή έβαλα motul 5100 15/50 και βλέπω ότι δουλεύει πιο μαλακά το σαζμαν.Το 5100 μπορεί να μη δουλεύει σε ολα τα μοτο αλλά στο δικό μου ΧR ειναι μια χαρά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2015 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Ευχαριστω Τασο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2025 14 χρόνια μετά την αγορά του (2011) και έχοντας κάνει το 2012 ένα top end rebuild, και παράλληλα ένα γενικό λίφτινγκ σε εμφάνιση, πέρασα 7 χρόνια off-road χρήσης χωρίς προβλήματα, βέβαια η συχνότητα χρήσης ήταν ελάχιστη, 10-12 βόλτες ανά σαιζόν. Τον Μάρτιο του 2019 πριν την επέλαση του Covid και ένα μήνα αφού γεννήθηκε ο 2ος γιος μου, έμελλε να είναι και η τελευταία βόλτα που θα έκανα, σε μια προσπάθεια να περάσω πάνω από ένα βραχάκι, το μηχανάκι χτύπησε στο αριστερό καπάκι του μοτέρ με αποτέλεσμα να χάνει λάδι από ένα μικρό σπασιματακι. Να μην τα πολυλογώ, από το 2019 μεσολάβησαν πολλά, τώρα τελευταία όμως πήρα την απόφαση να το φτιάξω, μηχανικά ήταν γενικά οκ, συμμάζεψα το καρμπυρατέρ και μια φευτοδιαρροη από το καπάκι κεφαλής και επικεντρώθηκα στο πλαίσιο και στο εμφανισιακό κομμάτι καίω η φθορά λόγω της χρήσης ήταν εμφανής, θα προσπαθήσω να βάλω καμιά φωτογραφία αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω. https://www.dropbox.com/scl/fi/0vzrpjxdyf9pmc9yxx1fx/IMG_4253.jpeg?rlkey=s1z6eu8oqpey1a1oqpanu6axk&st=j69igymd&dl=0 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες