Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν εσύ νιώθεις καλά που θα πας στην πορεία και θα ακούς συνθήματα ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! κάτι για σιωνιστές και θα χαίρεσαι να βλέπεις πολεμόκαυλους και φασίστες γύρο σου που υποτίθετε τιμάνε νεκρούς κάντο...Οι χειρότεροι προδότες είναι όσοι προσπαθούσου να σε πείσουν ότι είναι υπέρμετροι πατριώτες..(ΛΑΟΣ & ΧΑ). Χρησιμοποιούν τέτοια γεγονότα για δικιά τους προπαγάνδα και για επίδηξη δύναμης. Δηλαδή αν σε καλούν οι αναρχικοί ή το ΚΚΕ σε πορεία για τα λεφτά σου θα πας? Πολύ ποιό δύσκολα... Ωραία μεγάλο respect στα παιδιά αν και υπάρχουν 1002 τρόποι να εκμεταλλευτείς ένα τέτοιο σκάνδαλο προς το μέρος σου. Οι άνθρωποι είναι πάντα ποιό χρήσιμοι ζωντανοί παρά νεκροί. Για μένα τουλάχιστον ο πατριώτης που θα πάει με το σκεπτικό να πεθάνει για ένα πανί ή για ένα χωριό είναι χαζός. Γιατί άλλοι καρπόνονται τα συναισθήματά του και την θυσία του. Για την ιστορία, το 40 ενοείτε πως είχαν την ελληνική σημαία Και ρε γαμώτο, μας έχουν πίπα κώλο κάποιοι ακόμα κοιτάνε νεκρούς....Αν το ίδιο γεγονός γινόταν με σφυροδρέπανα και κόκκινες σημαίες θα σου ήταν το ίδιο? ΥΓ Μιά ανάποδη σημαία σε ένα φόρουμ είναι κατακριτέα, μιά εγκληματική ομάδα με το όνομα της χρυσής αυγής δεν είναι....ωραία λογική Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον Pilgrimage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) [...]Για μένα τουλάχιστον ο πατριώτης που θα πάει με το σκεπτικό να πεθάνει για ένα πανί ή για ένα χωριό είναι χαζός. [...] Τώρα αυτό να το σχολιάσω;;;;;;;;;; Όσο για την σημαία, ναι, άλλαξε το '79. ε και;;;; και τις δύο είχαμε πιο πρίν, και τώρα αν τις δείς έχει άλλη ο στρατός ξηράς, άλλη το ναυτικό κ.ο.κ. edit: Όταν με το καλό πας φαντάρος, και σε στείλουν πουθενά για καμιά σημαία, πές τους ότι δεν πάς για "ένα πανί" και θα καλοπεράσεις..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον Tsadakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Για κοιτα λιγο τι λεει σαν στο προφιλ του εκει που λεει ΤΟΠΟΣ Αθηνανια λεει..... Αλλα οπως ειπα δεν φταιει αυτος αλλα οι διαχειριστες που τον ανεχονται Βρε Θανασάκη τι γράφεις κάτω στην υπογραφή σου ε;Μπουρδελοαθήνα; Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα Θανασάκη.Ε,Θανασάκη που πήρες φόρα.Θανασάκη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) . Για μένα τουλάχιστον ο πατριώτης που θα πάει με το σκεπτικό να πεθάνει για ένα πανί ή για ένα χωριό είναι χαζός. Γιατί άλλοι καρπόνονται τα συναισθήματά του και την θυσία του. Εσυ γιατι θα πας να πεθανεις; για το σφυροδρεπανο; ή για την ΚΝΕ; Συγνωμη αλλα αυτο που εγραψες ειναι πολυ χοντρο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον HLIAS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η μπουρδελοαθηνα που ειπα εγω σε χαλασε ? Δεν θα το σχολιασω καν ΟΣο για το ΠΑΝΙ που λεει ο αλλος ο ξυπνιος ναι αν δεν πεθανεις για το ΠΑΝΙ γιατι αξιζει να πεθανεις ? Επισις δεν ανεχομαι τα <θανασακη> γιατι τα λες με ειρωνικο τροπο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον thanasis1983 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Εσυ γιατι θα πας να πεθανεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Επισις δεν ανεχομαι τα <θανασακη> γιατι τα λες με ειρωνικο τροπο :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ξεκολλήστε με την σημαία και η μεν και οι δε. Την έχω εκεί επειδή έτσι νομίζω, δεν χρειάζονται ούτε ερμηνείες από τους μεν ούτε υστερίες από τους δε. Ξεπεράστε το και ας ασχοληθούμε με κάτι σημαντικό, αμαν πια. τοσοι και τοσοι σου το εχουν πει οτι προσβαλεις την εθνικη μας συνειδηση με την σημαια αναποδα αλλα εσυ εκει το χαβα σου!!! αλλα αφου εχεις το οκ απο τους δια χειρηστες δεν φταις εσυ!!!! οσο οτι η χωρα μου ειναι σε κινδυνο και σε δικαιολογουν ,νομιζουν οτι εισαι ο προεδρος της δημοκρατιας και εχεις σηκωσει sos.... εγω απο την αλλη πειστευω οτι εισαι αλβανος και θελεις να προσβαλεις την πατριδα μου και τους ελληνες!γνωμη μου!!!!!!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Το παρεξηγήσατε πρώτον...δεν θα πάω να ΠΕΘΑΝΩ.. αν μπορώ να το προστατέψω καλώς...αλλιώς δεν νομίζεις ότι είμαι ποιό χρήσιμος ζωντανός και πολεμιστής κάπου αλλού που δεν έχει τελειώσει η μάχη παρά νεκρός και ήρωας? Συγνώμη που το βλέπω τόσο προσγειωμένα...τραβάτε να πεθένεται να έχουν σύνορα οι αφεντάδες...αν περιμένεις απο το πανί να νιώσεις έλληνας τρέχα γύρευε... Γιατί ντε και καλά να πεθάνεις δεν καταλαβαίνω? Μαγκιά είναι να πας και να πεθάνεις? Αν μπορείς παίξτο έξυπνα και βγες ζωντανός..το να πεθάνεις στην προσπάθει για ένα καλίτερο αύριο για άλλους ναι οκ, το να πεθάνεις για κάποια γαμωσύνορα ε όχι ρε παιδιά εμένα μου φαίνετε χαζομάρα και ηλιθιότητα... edit: Όταν με το καλό πας φαντάρος, και σε στείλουν πουθενά για καμιά σημαία, πές τους ότι δεν πάς για "ένα πανί" και θα καλοπεράσεις..... Όσοι πήγαν Ι5 τι χάσαν δηλαδή? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 ενα απο τα λίγα πράγματα που αξίζει να πεθανει κανείς ειναι η σημαια του η πατρίδα του κατ'έπεκταση η οικογένεια του οι φίλοι του μην μπερδευουμε τις καταστάσεις.\ Αλλο ειναι δεν ειμαι φασίστας αλλο δεν ειμαι απατρις εμεις δεν ειμαστε φασίστες την πατρίδα μας όμως την αγαπάμε ανεξαρτήτως κομμάτων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Τι λες ρε φασιστοειδες που θα διωξουν τον ανθρωπο επειδη λεει αθηνανια στο προφιλ του? Ρε πατε καλα μερικοι εδω μεσα? δεν ειδα να γραφει να τον διωξουν επειδη λεει αθηνανια καπου..... αλλα και εσυ ομως αμεσως να τον χαραχτηρισεις τον συμφουριτη σου μεγαλε και να τον βρισεις!!! πρεπει να σε ανακαλεσουν στην ταξη και να αντιγραψεις 100 φορες τους κανονες συμπεριφορας του φορουμ μπας και τους εμπεδωσεις!\ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 +650 docortho Θελουν να μας πεισουν οτι αν εισαι πατριωτης εισαι και φασιστας...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 ενα απο τα λίγα πράγματα που αξίζει να πεθανει κανείς ειναι η σημαια του η πατρίδα του κατ'έπεκταση η οικογένεια του οι φίλοι του μην μπερδευουμε τις καταστάσεις.\ Αλλο ειναι δεν ειμαι φασίστας αλλο δεν ειμαι απατρις εμεις δεν ειμαστε φασίστες την πατρίδα μας όμως την αγαπάμε ανεξαρτήτως κομμάτων. whatever, αν σε φτιάχνει πήγαινε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Το παρεξηγήσατε πρώτον...δεν θα πάω να ΠΕΘΑΝΩ.. αν μπορώ να το προστατέψω καλώς...αλλιώς δεν νομίζεις ότι είμαι ποιό χρήσιμος ζωντανός και πολεμιστής κάπου αλλού που δεν έχει τελειώσει η μάχη παρά νεκρός και ήρωας? Συγνώμη που το βλέπω τόσο προσγειωμένα...τραβάτε να πεθένεται να έχουν σύνορα οι αφεντάδες...αν περιμένεις απο το πανί να νιώσεις έλληνας τρέχα γύρευε... Γιατί ντε και καλά να πεθάνεις δεν καταλαβαίνω? Μαγκιά είναι να πας και να πεθάνεις? Αν μπορείς παίξτο έξυπνα και βγες ζωντανός..το να πεθάνεις στην προσπάθει για ένα καλίτερο αύριο για άλλους ναι οκ, το να πεθάνεις για κάποια γαμωσύνορα ε όχι ρε παιδιά εμένα μου φαίνετε χαζομάρα και ηλιθιότητα... αν δεν είχανε πεθανει καποιοι για αυτα τα γαμοσυνορα τωρα ισως σε κυβερνουσε η φασιστικη τουρκια και πιστεψε με θα σου ειχαν κοψει τον Κ@λο@ με την πρωτη αντιπατριωτικη παπαρια που θα πεταγες !! αλλα ετσι ειναι οταν γεννιέσαι ελευθερος σε ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ Δημοκρατικο Κρατος δεν ξερεις τι σημαίνει ΟΥΤΕ φασισμος ΟΥΤΕ σκλαβια και τα αγνοείς παντελώς ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ και για αυτο καθεσε τωρα και αραδιαζεις ενα πανι και γιατι να πεθανει καποιος και ολες αυτες τις βλακεις ειναι πολυ μικρο το μυαλο σου ακομα η το εχουνε γεμισει με παρωπιδες καποιοι για να καταλαβεις καποιες εννοιες οσο για τα συνορα θα δανειστω τις σκεψεις ενος διαφωτιστη "Μακαρι στον πρωτο που εχωσε 4 παλουκια στην γη και δηλωσε αυτη η Γη απο εκει ως εκει ειναι δικια μου να τον ειχαν εκτελεσει ποσους πολεμους θα γλυτωναμε ποσο αιμα" Ζαν Ζακ Ρουσσω απο το κοινωνικό συμβόλαιο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 επειδη βλεπω πως μερικοί δεν κρατιεστε σκεφτειτε λιγο αυτα τα ρητα εις την αγγλικήν.... War is a state of mind War is sweet to those who have never experienced it ...και ηρεμειστε, δε χρειαζεται να πεθανετε οι τουρκοι δεν ειναι, ούτε ήταν τότε, καθολου προθυμοι να σας αντιμετωπίσουν ...ενα χρόνο μετά τα ίμια (αν θυμαμαι καλά) είχα πάει σε εκδηλωση μνημης στο πεδιο του άρη, ίμια δε ξεχνω θα εκδικηθώ στην ταπεινωση δε ζω...πολύ τσιτατο μαρεσε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 +650 docortho Θελουν να μας πεισουν οτι αν εισαι πατριωτης εισαι και φασιστας...... εχω φτασει στο συμπερασμα οτι πρεπει να υπαρχουν ορισμενοι να βρειζουν τους συμφουριτες τους ωστε να υπαρχει μια υποτειποδης κινηση στα πληκτρολογια που θα αντιπαρατιθονται μαζι τους αλλα δεν εχουν καταλαβει οτι τελικα θα μεινουν μονο με αυτους........!!!![γνωμη μου] σε διαφορετικη περιπτωση θα τους ειχαν τουλαχιστον κανει εστω μια συσταση στο να τηρουνται οι κανονες συμπεριφορας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μαλλον εσας πρεπει να ανακαλεσουν σε ταξη που καθε λιγο και λιγακι ζητατε την προστασια των διαχειριστων, θυμιζετε κατι νυκοκυραιους που αμα περναει κανενας με καμια μηχανη μαρσαροντας φωναζουν¨που ειναι η αστυνομια, τι κανει η αστυνομια". Να μαθετε να ανεχεστε τις αντιθετες αποψεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, αναφέρει το http://www.newsbomb.gr/ όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν. Οι πασάδες της ‘Αγκυρας (Τούρκοι στρατηγοί) θέλοντας να αποτρέψουν μία νέα νίκη του Ερντογάν στις εκλογές, δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζουν μία τεχνητή ένταση στον Έβρο- μέχρι τα όρια τοπικού θερμού επεισοδίου. Στην ΕΥΠ έχουν από καιρό την πληροφορία αυτή και το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο σε πολύωρη συνεδρίασή του αρχές Ιανουαρίου κατήρτισε σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής ξαφνικής κρίσης. Ήδη μονάδες βαρέων αρμάτων μάχης και πυροβόλων μεγάλου βεληνεκούς έχουν προωθηθεί από όλη τη Μακεδονία στον ‘Εβρο. Ενισχύονται επίσης και τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια με μονάδες των ειδικών δυνάμεων για αντιμετώπιση ξαφνικής προβοκάτσιας από την πλευρά των Τούρκων. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν το σενάριο μιας ξαφνικής τοποθέτησης κεραίας από συνεργείο τουρκικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας σε κάποια βραχονησίδα του 25ου μεσημβρινού - περιοχή που βρίσκεται στις λεγόμενες «γκρίζες» ζώνες. Πάντως σε επίπεδο πρωθυπουργών, Παπανδρέου και Ερντογάν έχουν συμφωνήσει και στην τελευταία τους συνάντησης στο Ερζερούμ να συνεργαστούν οι δύο χώρες τους επόμενους μήνες για μία αποκλιμάκωση της όποιας πιθανής κρίσης θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τα «Γεράκια» των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 αν δεν είχανε πεθανει καποιοι για αυτα τα γαμοσυνορα τωρα ισως σε κυβερνουσε η φασιστικη τουρκια και πιστεψε με θα σου ειχαν κοψει τον Κ@λο@ με την πρωτη αντιπατριωτικη παπαρια που θα πεταγες !! αλλα ετσι ειναι οταν γεννιέσαι ελευθερος σε ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ Δημοκρατικο Κρατος δεν ξερεις τι σημαίνει ΟΥΤΕ φασισμος ΟΥΤΕ σκλαβια και τα αγνοείς παντελώς ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ και για αυτο καθεσε τωρα και αραδιαζεις ενα πανι και γιατι να πεθανει καποιος και ολες αυτες τις βλακεις ειναι πολυ μικρο το μυαλο σου ακομα η το εχουνε γεμισει με παρωπιδες καποιοι για να καταλαβεις καποιες εννοιες 1000+ οσο για τα συνορα θα δανειστω τις σκεψεις ενος διαφωτιστη "Μακαρι στον πρωτο που εχωσε 4 παλουκια στην γη και δηλωσε αυτη η Γη απο εκει ως εκει ειναι δικια μου να τον ειχαν εκτελεσει ποσους πολεμους θα γλυτωναμε ποσο αιμα" Ζαν Ζακ Ρουσσω απο το κοινωνικό συμβόλαιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το παρεξηγήσατε πρώτον...δεν θα πάω να ΠΕΘΑΝΩ.. αν μπορώ να το προστατέψω καλώς...αλλιώς δεν νομίζεις ότι είμαι ποιό χρήσιμος ζωντανός και πολεμιστής κάπου αλλού που δεν έχει τελειώσει η μάχη παρά νεκρός και ήρωας? Συγνώμη που το βλέπω τόσο προσγειωμένα...τραβάτε να πεθένεται να έχουν σύνορα οι αφεντάδες...αν περιμένεις απο το πανί να νιώσεις έλληνας τρέχα γύρευε... Γιατί ντε και καλά να πεθάνεις δεν καταλαβαίνω? Μαγκιά είναι να πας και να πεθάνεις? Αν μπορείς παίξτο έξυπνα και βγες ζωντανός..το να πεθάνεις στην προσπάθει για ένα καλίτερο αύριο για άλλους ναι οκ, το να πεθάνεις για κάποια γαμωσύνορα ε όχι ρε παιδιά εμένα μου φαίνετε χαζομάρα και ηλιθιότητα... Ρε φιλε τα θες και τα λες; Επειδη βασικα το πας αλλου δεν θα επεκταθω και πολυ , απλα να ξερεις πως οταν πας σε εναν πολεμο, βαση λογικης, πας να υπερασπιστεις καποια συμφεροντα δικα σου και του κρατους σου... αν τυχει και πας απο σφαιρα δεν θα εισαι ουτε χαζος ουτε τιποτα..απλα θα εισαι θυμα πολεμου Εκτος αυτου φασκεις και αντιφασκεις... ειναι ο ιδιο να πεθανεις για τα συνορα σου και ΑΚΙΒΩς το ιδιο να πεθανεις για το καλυτερο αυριο για σενα.... edit: Όταν με το καλό πας φαντάρος, και σε στείλουν πουθενά για καμιά σημαία, πές τους ότι δεν πάς για "ένα πανί" και θα καλοπεράσεις..... Όσοι πήγαν Ι5 τι χάσαν δηλαδή? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον HLIAS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μου τι σπάνε τα σύνορα γενικώς και ο διαχωρισμός των ανθρώπων...Δεν με νοιάζει ρε παιδιά αν ο τυπάς γεννήθικε άγκυρα τίρανα ή αθήνα πως να το κάνουμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μαλλον εσας πρεπει να ανακαλεσουν σε ταξη που καθε λιγο και λιγακι ζητατε την προστασια των διαχειριστων, θυμιζετε κατι νυκοκυραιους που αμα περναει κανενας με καμια μηχανη μαρσαροντας φωναζουν¨που ειναι η αστυνομια, τι κανει η αστυνομια". Να μαθετε να ανεχεστε τις αντιθετες αποψεις. ποια αποψη σου ρε μεγαλε?ειπες καμια αποψη σε αυτο που σου παρεθεσα εκτος απο βρισια? αυτο λεω εδω μεσα οσο καιρο ειμαι ....πεστε την αποψη σας αλλα μην χαραχτηριζετε τον συμφουριτη σας απο τα γραφομενα του αλλα αν διαφωνειτε πεστε την διαφωνια σας ,την διαφορετικη αποψη σας!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μου τι σπάνε τα σύνορα γενικώς και ο διαχωρισμός των ανθρώπων...Δεν με νοιάζει ρε παιδιά αν ο τυπάς γεννήθικε άγκυρα τίρανα ή αθήνα πως να το κάνουμε? Δεν σε νοιαζει εσενα φιλε μου γιατι εσυ ή οι γονεις σου ηρθαν εδω για ενα καλυτερο αυριο και συνθικες ζωης.... αυτο σου ελειπε να εχεις και προβλημα... προβλημα εχουμε εμεις που πλεον φοβαμαστε μηπως και δεν βρουμε δουλεια γιατι εχουν μαζευτει ολοι οι ΄΄χωρις χαρτια ΄΄ εδω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, αναφέρει το http://www.newsbomb.gr/ όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν. Οι πασάδες της ‘Αγκυρας (Τούρκοι στρατηγοί) θέλοντας να αποτρέψουν μία νέα νίκη του Ερντογάν στις εκλογές, δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζουν μία τεχνητή ένταση στον Έβρο- μέχρι τα όρια τοπικού θερμού επεισοδίου. Στην ΕΥΠ έχουν από καιρό την πληροφορία αυτή και το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο σε πολύωρη συνεδρίασή του αρχές Ιανουαρίου κατήρτισε σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής ξαφνικής κρίσης. Ήδη μονάδες βαρέων αρμάτων μάχης και πυροβόλων μεγάλου βεληνεκούς έχουν προωθηθεί από όλη τη Μακεδονία στον ‘Εβρο. Ενισχύονται επίσης και τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια με μονάδες των ειδικών δυνάμεων για αντιμετώπιση ξαφνικής προβοκάτσιας από την πλευρά των Τούρκων. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν το σενάριο μιας ξαφνικής τοποθέτησης κεραίας από συνεργείο τουρκικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας σε κάποια βραχονησίδα του 25ου μεσημβρινού - περιοχή που βρίσκεται στις λεγόμενες «γκρίζες» ζώνες. Πάντως σε επίπεδο πρωθυπουργών, Παπανδρέου και Ερντογάν έχουν συμφωνήσει και στην τελευταία τους συνάντησης στο Ερζερούμ να συνεργαστούν οι δύο χώρες τους επόμενους μήνες για μία αποκλιμάκωση της όποιας πιθανής κρίσης θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τα «Γεράκια» των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι η ίδια ΕΥΠ με αυτή που ο χρυσοχοείδης αποκαλεί "άχρηστη" και "επικινδυνη για τη χωρα" σύμφωνα με την αμερικανικη πρεσβεια? Ο ίδιος ο χρυσοχοειδης ερωτηθείς για τα προσφατα δημοσιευματα των wikileaks δήλωσε πως η γνωμη του πανω στο θεμα ήταν γνωστη εδώ και καιρο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 για να μην παρεξηγιέμαι ειμαι εναντιον του πολεμου εκτος αν καποιος θελει με ΒΙΑ να παρει το σπιτι μου !! ειμαι εναντιον του φασισμου θεωρώ έννοιες όπως εκδίκηση η αντίποινα γελοίες θεωρώ όμως μεγαλη Μ@λ@κια και Π2π@ρια να απαξιωνουνε κάποιοι τα ιδανικά και ιερα που χιλιαδες χασανα την ζωη τους για αυτα για να μπορεις εσυ που τα ΑΠΞΙΩΝΕΙΣ να εισαι ελεθερος ΣΕΒΟΜΑΙ το αιμα που εχυσε καποιος για αυτα τα πανια γιατι αν δεν το ειχε κανει δεν ξερω καν αν θα υπηρχαμε καν!!! ΧΙΛΙΕΣ φορες να με πουν οι φραπεδοφιλοσοφοι ΦΑΣΙΣΤΑ παρα να μην σεβαστω τα ιδανικα που καποιος εδωσε την ζωη του για αυτα!! ελεος λιγο Τσιπα να εχουμε μην μαστε αχαριστοι πολες φορες θα θελα για λιγο να μην μαστε ελευθεροι για να καταλαβουν μερικοι ποσο σημαντικο ειναι αυτο που απαξιώνουν και στην τελικη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες