nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 καλησπερα παιδια. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.πειτε για παραδηγμα οτι εχω διπλωμα για 50 κ.εκ και βαζω πανω στο μιχανακη κινητηρα 125 κ.εκ ξερω οτι ειμαι παρανομος.αλα θελω να μαθω αν σε περιπτωση που με σταματησουν και δουν οτι εχω μεγαλητερο κινητηρα.1 αν μονο εχω δικαστιριο επιδει δεν εχω δηπλωμα για 125 κ.εκ και αν σε περιπτωση τρακαρισματος με καλιπτει ι ασφαλεια.ι πχ αν χτυπησω καποιον αν θα μετραει η ασφαλεια που θα εχω.περιμενω απαντησεις.ευχαριστω εκ τον προτερον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 καλησπέρα και αν σε περιπτωση τρακαρισματος με καλιπτει ι ασφαλεια.ι πχ αν χτυπησω καποιον αν θα μετραει η ασφαλεια που θα εχω.περιμενω απαντησεις.ευχαριστω εκ τον προτερον :) σιγουρα οχι σκέψου μόνο ότι εσύ πληρώνεις για 50αρακι και έχεις 125, μαμακες είναι να σε καλύπτουν ? άλλα και να πλήρωνες για 125 . δεν έχεις το δίπλωμα όποτε πάλι άκυρο τρως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δεν σε καλύπτουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δεν σε καλύπτουν. το ξερω αυτο παιδια,απλα ρωταω αν η αστυνομια/ασφαλεια θα κατσουν να κοιταξουν αν το μοτερ ειναι οντος το 125 ι το 50 κ.εκ ωστε να μην με καλυψουν ασφαλιστικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Η ασφάλεια θα το κοιτάξει σίγουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 το ξερω αυτο παιδια,απλα ρωταω αν η αστυνομια/ασφαλεια θα κατσουν να κοιταξουν αν το μοτερ ειναι οντος το 125 ι το 50 κ.εκ ωστε να μην με καλυψουν ασφαλιστικα? Ουτος η αλλως το 125 απο το 50 κανει....Μ Π Α Μ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες