Jump to content
Sign in to follow this  
nikos_sprinter

alagi megaliterou moter

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.πειτε για παραδηγμα οτι εχω διπλωμα για 50 κ.εκ και βαζω πανω στο μιχανακη κινητηρα 125 κ.εκ

ξερω οτι ειμαι παρανομος.αλα θελω να μαθω αν σε περιπτωση που με σταματησουν και δουν οτι εχω μεγαλητερο κινητηρα.1 αν μονο εχω δικαστιριο επιδει δεν εχω δηπλωμα για 125 κ.εκ

και αν σε περιπτωση τρακαρισματος με καλιπτει ι ασφαλεια.ι πχ αν χτυπησω καποιον αν θα μετραει η ασφαλεια που θα εχω.περιμενω απαντησεις.ευχαριστω εκ τον προτερον :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπέρα

και αν σε περιπτωση τρακαρισματος με καλιπτει ι ασφαλεια.ι πχ αν χτυπησω καποιον αν θα μετραει η ασφαλεια που θα εχω.περιμενω απαντησεις.ευχαριστω εκ τον προτερον :)

σιγουρα οχι :closed-topic:

σκέψου μόνο ότι εσύ πληρώνεις για 50αρακι και έχεις 125, μαμακες είναι να σε καλύπτουν ?

άλλα και να πλήρωνες για 125 . δεν έχεις το δίπλωμα όποτε πάλι άκυρο τρως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε καλύπτουν.

το ξερω αυτο παιδια,απλα ρωταω αν η αστυνομια/ασφαλεια θα κατσουν να κοιταξουν αν το μοτερ ειναι οντος το 125 ι το 50 κ.εκ ωστε να μην με καλυψουν ασφαλιστικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω αυτο παιδια,απλα ρωταω αν η αστυνομια/ασφαλεια θα κατσουν να κοιταξουν αν το μοτερ ειναι οντος το 125 ι το 50 κ.εκ ωστε να μην με καλυψουν ασφαλιστικα?

Ουτος η αλλως το 125 απο το 50 κανει....Μ Π Α Μ !!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα