Jump to content
Sign in to follow this  
mariospapanikolaou

επιλογη καρμπυρατερ

Recommended Posts

Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να υπολογισουμε ποιο καρπυρατερ ειναι ιδανικο για ενα μηχανακι. Πολλοι λενε εχω x κυβικα με x πραγματα το μηχανακι, το ποιο σωστο ειναι να βαλω ταδε καρπυρατρερ. Υπαρχει καποιος τροπος να το υπολογισουμε περα του εμπειρικου; Δηλαδη να πουμε πως πχ απο 17αρι μεχρι 22αρι ειναι ιδανικο για τα συγκεκριμενα κυβικα ή πραγματαπου εχει καποιο μηχανακι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αφτο που λες δεν ισχυει... ενα απλο παραδειγμα το fx 125cc εργοστασιο φορα 26 mm καρμπιλατερ ενο τ supra 100 cc φορα 18...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος.. :waycon1:

Για το παπι σου το θες?

Αυτο που θα σου δουλεψει αψογα ειναι το 17αρι.

Το ειχα πανω σε 6βολτο και δουλευε ρολοι.

Μου το εφαγαν και εβαλα απο 90αρι και δεν δουλεψε ποτε ξανα σωστα.

Τωρα για να καταλαβεις.

Το Βαραντερο με το VTR 1000F(Οχι τα SP)φορανε ακριβως τον ιδιο κινητηρα.

Οι διαφορες τους ειναι οτι το δευτερο εχει πιο αγριους εκκεντροφορους 9,4 συμπιεση αντι για 9 του Βαραντερο.

Υπαρχουν επισης και αλλες μικροδιαφορες αλλα δεν ειναι σημαντικες ως προς την αποδοση,πχ 6αρι σασμαν αντι 5αριου του Βαρα,υδραυλικου συμπλεκτη αντι συρματοσχοινου.

Παρ ολα αυτα,το Βαραντερο φοραει 42αρια καρμπυρατερ ενω το αλλο 48αρια............... :surrender::yeahright:

Παρ ολο που εχω και μοτερ απο VTR stand-by για να μπει στο Βαρα δεν μπορω να σου πω αν το VTR εχει πιο ''μεγαλους '' αυλους ή και βαλβιδες σε σχεση με το Βαρα.

Διαφορετικα,μονο και μονο πιο αγριοι εκκεντροφοροι να απαιτουν τοσο μεγαλυτερα καρμπυρατερ,μου φαινετε λιγο υπερβολικο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το παπι σου το θες?

Αυτο που θα σου δουλεψει αψογα ειναι το 17αρι.

Το ειχα πανω σε 6βολτο και δουλευε ρολοι.

Μου το εφαγαν και εβαλα απο 90αρι και δεν δουλεψε ποτε ξανα σωστα.

Τωρα για να καταλαβεις.

Το Βαραντερο με το VTR 1000F(Οχι τα SP)φορανε ακριβως τον ιδιο κινητηρα.

Οι διαφορες τους ειναι οτι το δευτερο εχει πιο αγριους εκκεντροφορους 9,4 συμπιεση αντι για 9 του Βαραντερο.

Υπαρχουν επισης και αλλες μικροδιαφορες αλλα δεν ειναι σημαντικες ως προς την αποδοση,πχ 6αρι σασμαν αντι 5αριου του Βαρα,υδραυλικου συμπλεκτη αντι συρματοσχοινου.

Παρ ολα αυτα,το Βαραντερο φοραει 42αρια καρμπυρατερ ενω το αλλο 48αρια............... :surrender::yeahright:

Παρ ολο που εχω και μοτερ απο VTR stand-by για να μπει στο Βαρα δεν μπορω να σου πω αν το VTR εχει πιο ''μεγαλους '' αυλους ή και βαλβιδες σε σχεση με το Βαρα.

Διαφορετικα,μονο και μονο πιο αγριοι εκκεντροφοροι να απαιτουν τοσο μεγαλυτερα καρμπυρατερ,μου φαινετε λιγο υπερβολικο :_thumbsup:

φιλε τα varadero 3πιστονα ειναι¨?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε τα varadero 3πιστονα ειναι¨?

Oχι.

Τοσο το Varadero,οσο και το VTR ειναι V2,με 90 μοιρες γωνια. :winking:

Αρα διπιστονο.

Εκτος αν εννωεις τα φρενα..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφτο που λες δεν ισχυει... ενα απλο παραδειγμα το fx 125cc εργοστασιο φορα 26 mm καρμπιλατερ ενο τ supra 100 cc φορα 18...

σιγουρα το supra βγαινει με 18 καρμπιλατερ γιατι εγω νομιζω βγαινει με 16 τουλαχιστον το δικο μου το grand εβγαινε με 16~!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα