Jump to content

Recommended Posts

(σορρυ για το νταμπλ ποστ αλλα πατησα λαθος κουμπι και δεν ξερω πως κανεις διαγραφει το ποστ)

ασχημα νεα..εβγαλα το λαδι..ειxε κατι φουσκαλες..αλλα οχι πολλες..το κακο ειναι οτι βρηκα ρινισματα σιδηρου και στην βιδα του λαδιου (εκει που βγαζεις τα λαδια) αλλα και μεσα στο λαδι.. :/ :( εβγαλα και κατι φωτο..για να δειτε..αν και μου ειπαν ειναι ειναι ψιλο νορμαλ να βρεις ρινισματα..αλλα και παλι φοβαμε..ειναι αρκετα

16012011404.jpg

16012011406.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τροποποιήθηκε από τον SeCReTSeQueNce

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

100% κάτι έχει σπάσει. sad.gif

Μην το κυκλοφορείς, μην το ξεκινάς. Θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Πας για συνεργείο. mellow.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταλαβα...αν μου πει τιποτα σοβαρο..σε 3-4 μηνεσ θα βγει η μηχανι παλι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατι έχει σμπαραλιάσει 100%, τα ρινίσματα που βλέπω στην φωτό είναι πολύ μεγάλα για να προέρχονται απο τριβές στα κινούμενα μέρη.

Χρησιμοποίησε ένα μαγνητάκι για να δούμε αν είναι απο αλουμίνιο η σίδερο. Πιο πολύ για αλουμινένια μοιάζουν στην φωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια.αυριο θα παω να δω..εγω ποτε χαιρομαι?αν ειναι σιδερο η αλουμινιο? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ρινισματα αλουμινίου είναι προτιμότερα γιατί δεν μπορούν να προκαλέσουν εύκολα ζημίες σε άλλα σημεία του κινητήρα, όπως π.χ στα γρανάζια !!

Τα μετάλλικα ρινίσματα σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με το σασμάν μπορούν να προκαλέσουν σπάσιμο στις μύτες των δόντιων, γραμμές στον κυλινδρο κ.τ.λ

Αυτα μπορούν να προκληθούν και με τα αλουμινίου αλλά οχι τόσο εύκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πο.. :/ καλα θα δω αυριο τι ειναι αυτα..και θα ενημερωσω περετερω αυριο..ελπιζω να ειναι οσο πιο μικρη η ζημια γιατι δεν εχω λεφτα για πολλα πολλα.. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαλάρωσε , δεν νομιζω να είναι πολυ τραγικά τα πράματα, ασε που τα μονοκυλινδρα εχουν σχετικά φθηνό κοστος επισκευης σε τετοιες περιπτώσεις.

Κανε μια βολιδοσκόπιση σε κανα μαστορα και πριν του πεις το Ο.Κ να στο προχωρήσει πες μας τι σου ζητησε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγινε..στο 1ο μου ρεπο εχω φυγει σε εναν μαστορα. ευχαριστω και παλι :D : ασχετο..ξερετε εσεις καναν μαστορα που να ξερει απο klx?(γιατι αυτοι εδω σε εμενα ειναι ψιλο νεαροι και δεν ξερω αν θα κανουν σωστη δουλεια σε σχεση με καποιον αλλον) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί στην περιοχή σου δεν γνωρίζω κάποιον δυστηχώς, αλλά φαντάζομαι όλο και κάποιος παλιός θα υπάρχει.

Θα σου ελεγα να στο φτιάξω εγώ αλλά είναι πολύ μακρια για σένα, είμαι στο περιστέρι και είναι δύσκολο να το φέρεις εδώ,

θα έπρεπε να τα χώσεις σε κάποιον για την μεταφορά και δεν λέει καθόλου ειδικά αυτές τις εποχές.

Τροποποιήθηκε από τον freack mechanic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιποοοννν!πηγα στον μαστορα δεν ανοιξε το μοτερ ακομα αλλα μου ειπε οτι κατι εχει σπασει..θα μου βγαλει ενα "πακετο" στο τι μπορει να παιζει (γιατι μου ειπε οτι γενικα τα klx σπανε τις ποδιες απο το πιστονι κατι τετοιο μου ειπε..και κατι για τον καδενα..)τωρα θα δειξει..παραπανω θα μαθω απο βδομαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιποοοννν!πηγα στον μαστορα δεν ανοιξε το μοτερ ακομα αλλα μου ειπε οτι κατι εχει σπασει..θα μου βγαλει ενα "πακετο" στο τι μπορει να παιζει (γιατι μου ειπε οτι γενικα τα klx σπανε τις ποδιες απο το πιστονι κατι τετοιο μου ειπε..και κατι για τον καδενα..)τωρα θα δειξει..παραπανω θα μαθω απο βδομαδα

Κ καδένα είναι κοινό 'θεματάκι' για όλα τα klx αλλα δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα σου. Το πιστόνι είναι το πιο πιθανό .

Μακάρι να μην σου έχει 'φαει' και τον κυλινδρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ καδένα είναι κοινό 'θεματάκι' για όλα τα klx αλλα δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα σου. Το πιστόνι είναι το πιο πιθανό .

Μακάρι να μην σου έχει 'φαει' και τον κυλινδρο.

αν θελει πιστονι και κυλινδρο θα ψαξω η να το κανω 300 η να βρω απο το 300

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θελει πιστονι και κυλινδρο θα ψαξω η να το κανω 300 η να βρω απο το 300

Δεν στο προτείνω !!Θα οδηγήσεις την μπιέλα σου σε αυτοκτονία. Στα KLX τα κινούμενα μέρη του κινητήρα είναι κατασκευασμένα οριακά , ωστε να αποφευγονται τα περιττά βάρη που προκαλούν αδράνειες. Αυτό βάζει έναν περιορισμίο για επιπλέον ριζικές βελτιώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειπα οτι θα αλλαξω μονο κυλινδροπιστονο..και μπιελα και οτι αλλο χρειαστει.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αυτήν την ζημιά που έχεις πάθει μέχρι τώρα δεν είναι αναγκαίο να ανοίξεις τελείως το μοτέρ... μόνο τα κυλινδροπιστονα βγάζεις και τέλος... άμα θες να αλλάξεις μπιέλες στροφάλους κτλπ τότε πρέπει να ανοίξεις τελείως το μοτέρ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αυτήν την ζημιά που έχεις πάθει μέχρι τώρα δεν είναι αναγκαίο να ανοίξεις τελείως το μοτέρ... μόνο τα κυλινδροπιστονα βγάζεις και τέλος... άμα θες να αλλάξεις μπιέλες στροφάλους κτλπ τότε πρέπει να ανοίξεις τελείως το μοτέρ...

sopase.gif καλά θα'ταν, αλλά με τέτοια κομμάτια + ρινίσματα μέσα, θα πρέπει να ανοιχτεί όλο για...καθάρισμα !

Ασχέτως αλλαγών που θα επακολουθήσουν ! mellow.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν ειναι κυλινδροπιστονο η κατι..απλα λεω..αν τυχον θελει και αυτο αλλαγη..θα το κανω ολο καινουργιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν ειναι κυλινδροπιστονο η κατι..απλα λεω..αν τυχον θελει και αυτο αλλαγη..θα το κανω ολο καινουργιο

Ισως δε θα πρεπε να δωσεις τα λεφτα σου σε εργατικά και ανταλλακτικα για να λυσεις και να επισκευασεις/ανακατασκευασεις ενα μοτερ 15ετιας, θα μπορουσες να σκεφτεις εναλλακτικες λυσεις όπως αγορα ενος φθηνου μεταχειρισμενου αντιστοιχου του δικου σου. Το κοστος θα ναι μικρο, θα γλιτωσεις μανουρα και στη χειροτερη των περιπτωσεων, που δε θα σου βγει η αγορα, σε κανα δυο μηνες θα χεις ενα σπασμενο μοτερ όπως εχεις τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα