kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Mαλιστα.. Οι συγκεκριμενες "καμπυλες" ειπα οτι ειναι ασχετες, καθ'οτι προκυπτουν απο διαφορετικα δυναμομετρα.. Αυτο ονομαζεται "δογματισμος" (!! ) Ας το δουμε ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ! λοιπον.. Post πρωτο (του παροντος thread..) Παμε στα σχεδιαγραμματα.. Και παμε τωρα, και σε προηγουμενες σχετικες κουβεντες (που λεγαμε πριν λιγο καιρο) και σχεδιαγραμματα!! Ο vittorio (post 230) παραθετει το ιδιο δυναμογραμμα.. ..Και αντιπαραθετω, ενα αλλο, για το GS (Προφανως σχεδιαγραμμα και οχι διαγραμμα δυναμομετρησης, οπως εξ'αλλου ειναι και αυτο για το TRIMPH, στο παρον thread..) (Περισσοτερα, ΕΔΩ! ) Καθηστε τωρα, με την ησυχια σας και, βασει "διαγραμματων δυναμομετρησης" να βγαλετε συμπερασματα!!! :_zeppelin: Καλα, ας δεχτουμε οτι αυτο που παρεθεσε ο φιλος ειναι σχεδιαγραμμα και οχι δυναμομετρηση κανονικη. Παραθετω εγω λοιπον μια κανονικη δυναμομετρηση απο δικο μας street triple για να δεις οτι πραγματι ετσι ειναι η καμπυλη ροπης. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) ρε παιδιά.... κατα πρώτον η δημοσκόπηση είναι κατα την γνώμη μου άκυρη για την ώρα απο την στιγμή που ο τίγρης ακόμη δεν δούλεψε στους ελληνικούς δρόμους. κάτσε πρώτα να δούμε τι κουσούρια θα βγάλει γιατί ελαφρύ και γρήγορο το βλέπω για triumph... ποιός ξέρει τι έχουν κόψει οι παλιαδερφές. για την ώρα λίγο η τιμή του,λίγο το γκάζι παραπάν λίγο η άνετη σέλα σχετικά με το 800 πάει να κερδίσει την μάχη αλλά η αντιγραφή του απο το 800,και τα φανάρια του,για μένα του δίνουν μείον.. για τα σχεδιαγράμματα τα ακούω βερεσέ.ψάχνεται να κάνετε κόντρα απο το πληκτρολόγιο? μην βιαζεσται ...όταν έρθει η ώρα και βρομίσει ο τόπος απο δαύτα (και δεν αργεί) θα δείξει το πράμα.. αλλά μου φαίνεται έχετε όρεξη να τσακώνεστε παλιοπετούγιες :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον βοσκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Mαλιστα.. Οι συγκεκριμενες "καμπυλες" ειπα οτι ειναι ασχετες, καθ'οτι προκυπτουν απο διαφορετικα δυναμομετρα.. Αυτο ονομαζεται "δογματισμος" (!! ) το "δογματικός" δεν παει στο σχόλιο περι των καμπυλών, αλλά στην ανυπόστατη διαφωνία που εκφραστηκε και η οποία δεν τεκμηριώνεται με μια ζωγραφιά-σχεδιάγραμμα (απο το αλλο τοπικ). Συνεπώς εκφράστηκε απλά για να εκφραστει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 αλλά μου φαίνεται έχετε όρεξη να τσακώνεστε παλιοπετούγιες :P Έτσι είναι. Χειμώνας, κρύο, οι βόλτες περιορισμένες, και ξεσπάμε στα πληκτρολόγια! [spam mode on] Everything bike in this forum is fucking except to BMW (1150) BMW uber alles [spam mode off] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Διαβάστε πρώτα τα συγκριτικά τεστ του τελευταίου ΜΟΤΟ και μετά τα ξαναλέμε για θεωρίες κτλ.!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Ρε παιδιά γιατί ασχολείσθε με τα παλτά? Πλάκα κάνω καμία από τις δύο για μένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Διαβάστε πρώτα τα συγκριτικά τεστ του τελευταίου ΜΟΤΟ και μετά τα ξαναλέμε για θεωρίες κτλ.!! Eνα-οποιοδηποτε-περιοδικο,δεν συγκρινει παντα με αντικειμενικα κριτηρια δυο μοτοσυκλετες.Εχει πολλους λογους να μην το κανει. Προσωπικα νομιζω οτι μιλαμε για δυο μοτοσυκλετες με σιγουρους αγοραστες καθεμια για διαφορετικους λογους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 να πω και εγω τοσο καιρο κυκλοφορει το gs και δε μου αρεσει (προσωπικο μη σφαχτουμε για τη γνωμη του πιθηκα ) και αυτο θα μπορουσε να αλαξει αν το επερνα να μια βολτα. σημερα συνηδητοποιησα τι δεν μου αρεσει γιατι ειναι δικυλινδρο bmw και οχι boxer και μου καθετε λιγο περιεργα. για το τιγρακι μαλλον θα εκανα test drive την street εκδοση :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Να πώ και εγώ τα δικά μου . Εαν σε δυο (η περισσότερους) άξονες έχουμε τις ίδιες μονάδες τότε έχουμε διαγράμματα τα οποία είναι άμεσα συγκρίσιμα τα αποτελέσματα, την στιγμή που γίνονται από βαθμονομημένα όργανα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 στο τεστ του ΜΟΤΟ εκθειαζουν το tiger και μαλιστα λενε "οι κατοχοι v-strom και tdm θα "κλαινε" βλεποντας πόσο ευελικτο ειναι στην πολη, ποση δυναμη εχει που σουζαρει-ντιφταρει κλπ καθως οτι εχει και εκπλητικα φρενα σε αντιθεση με το gs" το σχολιο για τους ιδιοκτητες tdm το προσπερναμε, τα υπολοιπα τα κραταμε και συνεχίζουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Και εγω TDM είχα, και τα έκανε όλα. Και σκέφτομαι ότι κάπως έτσι θα έπρεπε να ήταν η συνέχεια του.. Δύναμη σε κινητήρα (95-100 άλογα) ,καλές αναρτήσεις με ρύθμιση, άνετο για ταξίδι και πόλη. Στα περίπου 10000 ευρώ και όχι τα 16τόσα του Tenere. Μακάρι να βρώ χρόνο να κάνω ενα μεγαλύτερο test ride. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) στο τεστ του ΜΟΤΟ εκθειαζουν το tiger και μαλιστα λενε "οι κατοχοι v-strom και tdm θα "κλαινε" βλεποντας πόσο ευελικτο ειναι στην πολη, ...τα κραταμε και συνεχίζουμε... Βεβαια πώς γινεται αυτο όταν αυτοκαταρριπτουν αυτα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ λενε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΣΤ;....."Το GS ειναι πιο ελαστικο,ροπάτο και γραμμικο χαμηλα...ενω η αισθηση του βαρους του ειναι πολυ καλυτερη"......αρα χειροτερο στην πολη ε;ΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... Ολα αυτα τα κραταμε και συνεχιζουμε(να διαβαζουμε περιοδικα ; )............... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Και εγω TDM είχα, και τα έκανε όλα. Και σκέφτομαι ότι κάπως έτσι θα έπρεπε να ήταν η συνέχεια του.. Δύναμη σε κινητήρα (95-100 άλογα) ,καλές αναρτήσεις με ρύθμιση, άνετο για ταξίδι και πόλη. Το 1050 θες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Διάβασα κι εγώ τα τεστ του ΜΟΤΟ. Δεν είναι ένα, αλλά δυο: δηλαδή συγκριτικό του "απλού" Tiger με τη BMW F 650 GS και του "ον-οφ" Tiger με τη BMW F 800 GS. Δεν μου φάνηκαν από τα χειρότερα (δυστυχώς σε όλα τα περιοδικά υπάρχουν "τεστ" που βγάζουν μάτι για το τι πραγματικά επιδιώκουν...), όμως, υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις μεταξύ αυτών που γράφονται στα τεστ και της σύγκρισης με βαθμολογία μεταξύ των τεσσάρων μοτοσυκλετών που ακολουθεί αμέσως μετά. Επίσης, βλέποντας στο δρόμο τον "απλό" Τίγρη, η BMW (η 650 μιας και με αυτή τον συγκρίνουν) φαίνεται ΟΠΤΙΚΑ πιο ποιοτική, πιο πολυτελής. ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ "ΟΠΤΙΚΑ"... Κακό πράγμα επίσης αυτό που αναφέρεται (και στα τεστ του MOTO) ότι σε περίπτωση πτώσης, ίσως χρειαστεί...αλλαγή πλαισίου!!!!! Απ' την άλλη, έχουν διορθωθεί βασικά ελαττώματα που έχει ο μεγαλύτερος Τίγρης, όπως η "δύσκολη" για τον συνεπιβάτη σέλλα δυο επιπέδων - που είναι μεγάλο ελάττωμα, το είχε και το...CBF 500 και δεν φαντάζεστε πόση γκρίνια προκαλεί! Όταν κάνω το τεστ ράιντ, θα γράψω εντυπώσεις. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Το 1050 θες... Xαλια σέλα συνεπιβάτη, καθόλου off.Το TDM δεν το λυπομουν Επίσης, βλέποντας στο δρόμο τον "απλό" Τίγρη, η BMW (η 650 μιας και με αυτή τον συγκρίνουν) φαίνεται ΟΠΤΙΚΑ πιο ποιοτική, πιο πολυτελής. ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ "ΟΠΤΙΚΑ"... Ακριβώς το αντίθετο για εμένα.Το 650 "μηχανάκι" το βλέπω μπροστα στο street Adventure .. όπως η "δύσκολη" για τον συνεπιβάτη σέλλα δυο επιπέδων - που είναι μεγάλο ελάττωμα, το είχε και το...CBF 500 και δεν φαντάζεστε πόση γκρίνια προκαλεί! Ευτυχώς το έχουμε γλιτώσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Βεβαια πώς γινεται αυτο όταν αυτοκαταρριπτουν αυτα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ λενε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΣΤ;....."Το GS ειναι πιο ελαστικο,ροπάτο και γραμμικο χαμηλα...ενω η αισθηση του βαρους του ειναι πολυ καλυτερη"......αρα χειροτερο στην πολη ε;ΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... Ολα αυτα τα κραταμε και συνεχιζουμε(να διαβαζουμε περιοδικα ; )............... Όταν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει, δεν θα καταλάβει ποτέ!! Το σχόλιο για το πόσο ευέλικτο είναι στην πόλη το τιγράκι έχει να κάνει σε σχέση με τα vstom και tdm και όχι με το bmw. Σε σχέση με το bmw ο μόνος τομέας που το triumph χάνει (στην σύγκριση των on εκδόσεων) είναι η πόλη και αυτό αναφέρεται ρητά στο τεστ. Σχεδόν λέει ότι το 650 είναι μια χαρά αντί για σκούτερ!!! :2funny: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όταν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει, δεν θα καταλάβει ποτέ!! Σε σχέση με το bmw ο μόνος τομέας που το triumph χάνει (στην σύγκριση των on εκδόσεων) είναι η πόλη και αυτό αναφέρεται ρητά στο τεστ. Αν μιλαμε ΜΟΝΟ για τις on εκδοσεις παω πασο... ΟΜΩΣ:Επειδη μιλαμε για δυο μοντελα που ειναι σε απευθειας αντιπαραθεση(αλλωστε και η TRiumph αυτο στοχευε οταν εφτιαξε τον μικρο Τιγρη)τοτε να πω ενα δυο πραγματακια... Αν το 800ΧC ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο Vstrom και TDM μες την πολη...και "κλαινε οι κατοχοι",τοτε για το F800 τι πρεπει να πουμε;Που εχει ολους τους λογους να αισθανεται καλυτερα μεσα στην πολη(αισθηση βαρους-ροπη χαμηλα-ομαλοτητα χαμηλα...τα ξαναειπα πιο πανω).... Ok στην τελικη...κατσε και λαβε υποψιν τι λενε τα περιοδικα εσυ.Δεν εχω καμμία αντιρρηση. Δηλαδη μονο στην πολη καλυτερο το GS ε;...Και στο χωμα ειναι καλυτερο λες το XC800 ε;Πιο χαμηλα η ροπη του GS πιο ροπατη εκει,πιο ΟΜΑΛΟ,καλυτερη αισθηση ελεγχου βαρους.Και αυτα ειναι ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ σε κινηση στο χωμα!.....και κατα τ'αλλα ειναι καλυτερο το GS μονο στην πολη ε;...Και απο κινητηρα χανει ε;Πιστευεις οτι 2-3 ιπποι παραπανω ειναι η ΧΑΩΤΙΚΗ διαφορά για να επιλεξει καποιος το XC;Ειδικα σε αυτη την κατηγορια;Αλλά και η καταναλωση ειναι παλι ατου του Tiger ετσι;1.2 Lt πιο κατω κατα μεσο ορο το GS και παλι μονο στην πολη κερδιζει;Τι να πω απο κει και μετα.Μια πολυ καλη μοτοσυκλετα και για μενα το XC800 αλλά μην τρελλαθουμε κιολας επειδη "ειπαν στο ΜΟΤΟ"................................... Εγω φιλε δεν κρινω απο τα περιοδικα αν μια μοτοσυκλετα ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ή οχι.Παω τη δοκιμαζω κι αν εχει αυτα που θελω την αγοραζω.Δεν δινω ΜΙΑ για το τι θα πει το ΜΟΤΟ ή το 0-300 ή το καθε μοτοπεριοδικο.Εγω δεν εχω να κερδισω τιποτα απο διαφημισεις και σπονσορες και εταιρειες.Εγω θελω μια μοτοσυκλετα για παρτη μου χωρις να δινω βαρυτητα σε τι γραφουν.Πιο πολυ θα μετρησει για μενα η αποψη ενος αντικειμενικου κατοχου μιας μοτο που με ενδιαφερει παρα τι θα διαβασω σε ενα μοτοπεριοδικο! Αυτα εγραφα πιο πανω,τα ξαναγραφω για να δεις αν εχω καταλαβει ή οχι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2011 από τον mAthosalas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 το ποιά αρεσει ή κάθεται καλύτερα στον καθένα, δεν σημαίνει ότι είναι και η καλυτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χθες πέτυχα ένα XC800 στο δρόμο και το χάζευα. Αποψη μου είναι οτί ενώ μοιάζει για ποιοτική και τεχνολογικά προηγμένη κατασκευή, η αισθητική της χωλαίνει. Το 1050 πιστεύω οτί είχε πολύ περισσότερο χαρακτήρα. ακομα καλα καλα δεν περπατησε ο τιγρης και κατευθειαν, επεσε, στραβωσε το πλαισιο,θελει καλιμπρα,τα παταρακια δεν μας αρεσουν,το μπροστινο ειναι αδυνατο,τα φρενα ανεπαρκη,,κτλ κτλ,ελεος παιδια, Για όσα υπογράμμισα δεν χρειάζεται test ride για να εκφέρει κανείς άποψη. Αλλωστε για το ίδιο σχεδιαστικό ατόπημα γκρινιάζουν και τα περιοδικά, είναι ένα αυτονόητο μειονέκτημα. Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Είπαμε... το περιοδικά δεν λένε ΠΟΤΕ ψέματα! Απλά λένε την μισή αλήθεια :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Αν μιλαμε ΜΟΝΟ για τις on εκδοσεις παω πασο... ΟΜΩΣ:Επειδη μιλαμε για δυο μοντελα που ειναι σε απευθειας αντιπαραθεση(αλλωστε και η TRiumph αυτο στοχευε οταν εφτιαξε τον μικρο Τιγρη)τοτε να πω ενα δυο πραγματακια... Αν το 800ΧC ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο Vstrom και TDM μες την πολη...και "κλαινε οι κατοχοι",τοτε για το F800 τι πρεπει να πουμε;Που εχει ολους τους λογους να αισθανεται καλυτερα μεσα στην πολη(αισθηση βαρους-ροπη χαμηλα-ομαλοτητα χαμηλα...τα ξαναειπα πιο πανω).... Ok στην τελικη...κατσε και λαβε υποψιν τι λενε τα περιοδικα εσυ.Δεν εχω καμμία αντιρρηση. Δηλαδη μονο στην πολη καλυτερο το GS ε;...Και στο χωμα ειναι καλυτερο λες το XC800 ε;Πιο χαμηλα η ροπη του GS πιο ροπατη εκει,πιο ΟΜΑΛΟ,καλυτερη αισθηση ελεγχου βαρους.Και αυτα ειναι ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ σε κινηση στο χωμα!.....και κατα τ'αλλα ειναι καλυτερο το GS μονο στην πολη ε;...Και απο κινητηρα χανει ε;Πιστευεις οτι 2-3 ιπποι παραπανω ειναι η ΧΑΩΤΙΚΗ διαφορά για να επιλεξει καποιος το XC;Ειδικα σε αυτη την κατηγορια;Αλλά και η καταναλωση ειναι παλι ατου του Tiger ετσι;1.2 Lt πιο κατω κατα μεσο ορο το GS και παλι μονο στην πολη κερδιζει;Τι να πω απο κει και μετα.Μια πολυ καλη μοτοσυκλετα και για μενα το XC800 αλλά μην τρελλαθουμε κιολας επειδη "ειπαν στο ΜΟΤΟ"................................... Εγω φιλε δεν κρινω απο τα περιοδικα αν μια μοτοσυκλετα ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ή οχι.Παω τη δοκιμαζω κι αν εχει αυτα που θελω την αγοραζω.Δεν δινω ΜΙΑ για το τι θα πει το ΜΟΤΟ ή το 0-300 ή το καθε μοτοπεριοδικο.Εγω δεν εχω να κερδισω τιποτα απο διαφημισεις και σπονσορες και εταιρειες.Εγω θελω μια μοτοσυκλετα για παρτη μου χωρις να δινω βαρυτητα σε τι γραφουν.Πιο πολυ θα μετρησει για μενα η αποψη ενος αντικειμενικου κατοχου μιας μοτο που με ενδιαφερει παρα τι θα διαβασω σε ενα μοτοπεριοδικο! Αυτα εγραφα πιο πανω,τα ξαναγραφω για να δεις αν εχω καταλαβει ή οχι. Τα έχεις διαβάσει τα συγκριτικά; Άλλο συγκριτικό οι on εκδόσεις και άλλο οι off. Ναι στις on εκδόσεις μόνο στην πόλη είναι καλύτερο το BMW. Για τις off εκδόσεις στο χώμα γράφει χαρακτηριστικά ότι το BMW είναι πολύ καλό για τον άπειρο και σε ρυθμούς περιήγησης, αλλά με το XC, ειδικά ο έμπειρος μπορεί να πάει πραγματικά γρήγορα!! Και βέβαια η απαξίωση των γραφομένων των περιοδικών δεν θα πρέπει να γίνεται όταν δεν μας βολεύουν. Τόσα χρόνια που έγραφαν διθυράμβους για όλα τα BMW ήταν καλά και τώρα που έχασαν δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά που γράφουν; Είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι ο καθένας από εμάς που θα κάνει ένα test ride μες στην Αθήνα, ξέρει καλύτερα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Όταν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει, δεν θα καταλάβει ποτέ!! Το σχόλιο για το πόσο ευέλικτο είναι στην πόλη το τιγράκι έχει να κάνει σε σχέση με τα vstom και tdm και όχι με το bmw. Σε σχέση με το bmw ο μόνος τομέας που το triumph χάνει (στην σύγκριση των on εκδόσεων) είναι η πόλη και αυτό αναφέρεται ρητά στο τεστ. Σχεδόν λέει ότι το 650 είναι μια χαρά αντί για σκούτερ!!! :2funny: Μιχαλάκη... όχι στα βαθιά παιδί μου Mην πιστεύεις τα περιοδικά επειδή είπαν... Αν δεν το δούμε ιδίοις όμμασι, αν δεν τα καβαλήσουμε και τα δύο, δεν θα καταλάβουμε ποτέ και θα αναπαράγουμε ότι ακούσαμε-διαβάσαμε. Το σπασμένο τηλέφωνο δηλαδή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ελεος !!! Σφαζεστε και ακομα καποιοι δεν το εχετε δει απο κοντα! Κια οσο για τα τεστ στο περιοδικο ,μου φαινετε παραφραζετε αυτα που γραφουν για να εχετε εξεπιτηδες αντιπαραθεσεις, "Δουλεια δεν ειχε η Μαριωρη" το λεει ξεκαθαρα οτι στο χωμα θα παει χωρις δυσκολια το GS ,στον ιδιο ρυθμο πιο δυσκολα θα ακολουθησει το XC γιατι πρεπει να το δουλευεις πιο ψηλα. Και στην τελικη ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε ,αφηστε την ισως πληρωμενη ατακα του συντακτη απεξω και κρατειστε τα στοιχεια που μας παρουσιαζει. Βαζοντας και λιγο την δικη μας λογικη τα πραγματα απλοποιουνται, ισως οντως να εχουν κανει κατι καλο με τις αναρτησεις και το ζυγισμα του κεντρου βαρους , απο την αλλη ομως ειναι αδιαψευστη μηχανολογικη αληθεια οτι...... Οσο περισσοτερα εμβολα εχεις στον ιδιο κυβισμο τοσο πιο "ψηλα" πρεπει να δουλευουν αυτα για να βγαλουν την ιδια ΡΟΠΗ που βγαζουν τα λιγοτερα εμβολα σε πιο χαμηλες στροφες. Για τα αλογα ειναι αλλη ιστορια ..... Οσο πιο "ψηλα" κανεις να στροφαρει ενα μοτερ τοσα περισσοτερα αλογα θα σου βγαλει Αυτο βεβαια εχει αντικτυπο στην οδηγησιμοτητα, Ομως δεν λεει τιποτα για το αν ενα μηχανακι ειναι καλυτερο απο το αλλο , απλα ειναι θεμα γουστου εν τελει , πως θελει κανεις να δουλευει το μοτορι του. Αν και κατι μου λεει οτι στο Ελλαδισταν με τους δηθεν Αντβεντσουραδες ,πολλοι θα προτιμησουν το Εγγλεζικο ακριβως για τα γκαζια του και την πιο φτηνη τιμη του ,αφου ετσι και αλλιως χωμα δεν θα το πανε και καθολου Αυτα απο τα μοτερ τουλαχιστον μπορουμε λιγο να τα μυριστουμε , οχι να τα δεσουμε και κομπο βεβαια , γιατι με την διαχειριση του μοτερ ,κανουν πολλα πια. Οσον αφορα ζυγισμα ,αναρτησεις ,φρενα, χωρις καβαλα δεν γινεται να μυριστουμε τιποτα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Mην πιστεύεις τα περιοδικά επειδή είπαν... Αν δεν το δούμε ιδίοις όμμασι, αν δεν τα καβαλήσουμε και τα δύο, δεν θα καταλάβουμε ποτέ και θα αναπαράγουμε ότι ακούσαμε-διαβάσαμε. Το σπασμένο τηλέφωνο δηλαδή... Πόσοι απο εμας είναι αυτοί που πανε κάθε βδομάδα και παίρνουν test-ride μοντελα? μονο οι δοκιμαστες μπορουν να κανουν κατι τετοιο συνεχεια γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους. και καλα, λεμε δεν πρεπει να μιλαει κανεις που δεν εχει οδηγησει το μοντελο στο οποιο θελει να εκφερει γνωμη τότε εγω που εχω οδηγησει μεχρι τωρα μονο 3 μοτοσυκλετες για πολλα χιλιομετρα, να το βουλωσω καλυτερα. και τα περιοδικά...είπαμε ενταξει τα παιρνουν, αλλά δεν είναι καιχθεσινό το συγκεκριμενο...25 χρόνια πουλαει στην Ελλάδα δεν μπορεί να γραφει ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ έχουμε κρίση και φιλτράρουμε τις πληροφορίες (όπως συμφερει τον καθένα ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Είπαμε... το περιοδικά δεν λένε ΠΟΤΕ ψέματα! Απλά λένε την μισή αλήθεια :lol: 25 χρόνια πουλαει στην Ελλάδα δεν μπορεί να γραφει ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ Δεν είπα ότι λενε ψέματα. Δες πιο πάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες