AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Ποτέ μην κάνετε test ride triumph αν δεν έχετε έτοιμη την προκαταβολή!!! Αν μιλας για τα καταπληκτικα tiger 1050 & speed triple 1050, να πω ναι Για τα νεα 800, απλα θα ξερασω Γρηγορα θα ξεχαστουν, οπως και τα f800/650 gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Χαχα νασαι καλα την υγεια μας να χουμε να αλλαξω και το τζι ες σε ενα χρονο που θα βγει ο τιγρης σε 1200 Γιατι στα 800 δεν ειναι τιγρης αλλα ψωρογατα Φίλε μου χαίρομαι που πήρες με χιούμορ το σχόλιό μου, όπως έκανα και εγώ με το δικό σου!! :cheers: Δε νομίζω ότι το τιγράκι είναι ψωρόγατα όμως, αλλωστε δεν το συγκρίνουμε με το 1200 gs, ούτε με το 1050. Αν μιλας για τα καταπληκτικα tiger 1050 & speed triple 1050, να πω ναι Για τα νεα 800, απλα θα ξερασω Γρηγορα θα ξεχαστουν, οπως και τα f800/650 gs Εγώ αναφέρομαι στον τίγρη που παρήγγειλα μετά το τεστ ράιντ, αλλά ο βασικότερος λόγος που δεν κάνω ακόμα test ride το 800σάρι είναι ότι φοβάμαι μήπως μου αρέσει και δεν έχω τα λεφτά για ανταλλαγές κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) .θα ξεκαβαλησεις απο ενα 1050street και θα καβαλησεις ενα 800 on-off και θα σε ψησει να το παρεις ???,πιστευω οσι θελουν χωμα ξερουν τι θελουν απο την αρχη , μου φαινετε περιεργη αλλαγη. Αν καποιος εχει ενα ασφαλτινο και ξαφνικα ονειρευεται χωμα , δεν ειναι κακο ,απλα περνεις ενα κανονικο εντουρο και αν μπορεις κρατας και το ασφαλτινο, αλλα φοβαμαι οτι το 800 θα σε αφησει στα κρυα του λουτρου σε σχεση με το 1050 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Αλοιμονο αν παρεξηγησω για τις μηχανες πανω απο 20 εχω αλλαξει εκ των οποιων 2 τριουμφ ολες οι μαρκες αλλωστε βγαζουν πετυχημενα η οχι μοντελα, και οσο αφορα τον υποτιθεμενο εντουρο-τιγρη εγω πηγα με τα λεφτα στο χερι περιμενοντας μια ελαφρυα σε αισθηση μηχανη η οποια οδηγικα η μαλλον για να ακριβολογω το μπροστινο της με χαλασε το σκεφτηκα και αλλοιως και τσατιστικα καινουρια μηχανη ον-οφ 230 κιλα; Και τετοιες κολλησεις στο πλαισιο; Τις ειδες αραγε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Αλοιμονο αν παρεξηγησω για τις μηχανες πανω απο 20 εχω αλλαξει εκ των οποιων 2 τριουμφ ολες οι μαρκες αλλωστε βγαζουν πετυχημενα η οχι μοντελα, και οσο αφορα τον υποτιθεμενο εντουρο-τιγρη εγω πηγα με τα λεφτα στο χερι περιμενοντας μια ελαφρυα σε αισθηση μηχανη η οποια οδηγικα η μαλλον για να ακριβολογω το μπροστινο της με χαλασε το σκεφτηκα και αλλοιως και τσατιστικα καινουρια μηχανη ον-οφ 230 κιλα; Και τετοιες κολλησεις στο πλαισιο; Τις ειδες αραγε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Κι εσύ που ακριβώς ζορίστηκες? Σου θίξαμε την επιχείρηση? Εσενα παντως...........ΜΗΝ σου θιξουνε την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ bmw......Απλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Και εγώ με τη σειρά μου ψήφισα κανένα απο τα δύο. Πέρα απ τα οποιαδήποτε χαρακτηριστικά τους τις θεωρώ πανάσχημες μηχανές. Ειδικότερα το ΄΄παλιό΄΄tiger για μένα είναι πάρα πολύ πιο όμορφο απο το καινούργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Εσενα παντως...........ΜΗΝ σου θιξουνε την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ bmw......Απλα. Θίξτην όσο γουστάρεις... :lol: στ' Rχι/ μου... δικιά μου εταιρία είναι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Φίλε μου χαίρομαι που πήρες με χιούμορ το σχόλιό μου, όπως έκανα και εγώ με το δικό σου!! :cheers: Δε νομίζω ότι το τιγράκι είναι ψωρόγατα όμως, αλλωστε δεν το συγκρίνουμε με το 1200 gs, ούτε με το 1050. Εγώ αναφέρομαι στον τίγρη που παρήγγειλα μετά το τεστ ράιντ, αλλά ο βασικότερος λόγος που δεν κάνω ακόμα test ride το 800σάρι είναι ότι φοβάμαι μήπως μου αρέσει και δεν έχω τα λεφτά για ανταλλαγές κτλ. Μα με τιποτα σου λεω Το tiger 1050 και το smt990 ειναι τα μονα μηχανακια για τα οποια θα ανταλλαζα το versys μου(για την ιδια κατηγορια μιλαω) Το 1050 ειναι σε αισθηση(και αποδοση) ενα λιιιιιιιιιιγο πιο βαρυ versys, δηλαδη αν δεν με καταλαβες, ενα παρα πολυ καλο fun bike, το οποιο ταξιδευει κιολας Απο επιδοσεις μονο απο το multistrada 1200 χανει στην κατηγορια, και ηδη εχει μπει στα χναρια των street 750cc+ To tiger 800 σε επιδοσεις ειναι σαν το f800gs, μην ψαρωνεις με τα 95 αλογα, στον τροχο ειναι 80, τα οποια αποδιδονται πολυ χαλαρα, καμια σχεση με το ST675 δηλαδη Ασε που με τον 19αρι τροχο θα ξενερωσεις με την πληροφορηση που θα σου δινει Καν'το test ride αφοβα, αποκλειεται να δωσεις το 1050 για το 800, ασε που ουτε πιο ελαφρυ ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 +10000 ξανασκεψου το το 1050 ειναι μηχαναρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Καλά ρε παιδιά, μια σκέψη έκανα επειδή δεν εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητες του 1050 και επειδή θέλω λίγο χωματάκι (όχι για εντούρο). Δεν περιμένω να συγκινηθώ, απλά ίσως να με βολέψει περισσότερο. Το ξέρω ότι το 1050 είναι μηχανάρα και την έχω ευχαριστηθεί πολύ, αλλά πάντα είναι όμορφο να κάνεις μια βόλτα χαζεύοντας καινούργια μηχανάκια και να συζητάς για ανταλλαγές κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 ...πάντα είναι όμορφο να κάνεις μια βόλτα χαζεύοντας καινούργια μηχανάκια και να συζητάς για ανταλλαγές κτλ... Προσεξε το αυτο...κι εγω το ιδιο "ψυχολογικο" εχω...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Λιγοι θελουν την παντρειά, δεν το εχετε μονο εσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 ακόμη ψάχνω την μηχανή που θα πω αράζω εδώ νομίζω πάντως οτι θα είναι μονοκυλινδρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 νομίζω πάντως οτι θα είναι μονοκυλινδρη Κανεις δεν ειναι τελειος! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) πηγασος δαγκωτο το εργαλειο της ζωής μου επιτέλους βρηκα την μηχανη που έψαχνα πάντα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2011 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tm2046 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Εγώ παιδία έκανα δοκιμή και στις δυο μηχανές το F800 το δοκίμασα στον Παναγιωτοπουλο που είχα πάει για σέρβις τη δικιά μου μηχανή 650GS και το TIGER 800 στον Πειραιά.. Λοιπόν επειδή περνάω ώρες πάνω στη μηχανή και αυτό λέει πολλά το TIGER είναι σκάλες ανώτερο σε επίπεδο πρακτικότητας και άνεσης . Για το θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου θα δήξει , είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε . Αλλά επειδή μου αρέσει παρά πολύ περιμένω μόλις έρθει με ABS θα το πάρω σίγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Εγώ παιδία έκανα δοκιμή και στις δυο μηχανές το F800 το δοκίμασα στον Παναγιωτοπουλο που είχα πάει για σέρβις τη δικιά μου μηχανή 650GS και το TIGER 800 στον Πειραιά.. Λοιπόν επειδή περνάω ώρες πάνω στη μηχανή και αυτό λέει πολλά το TIGER είναι σκάλες ανώτερο σε επίπεδο πρακτικότητας και άνεσης . Για το θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου θα δήξει , είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε . Αλλά επειδή μου αρέσει παρά πολύ περιμένω μόλις έρθει με ABS θα το πάρω σίγουρα δεν μου λες ρε φιλαρακι να ρωτησω κατι ασχετο.ο μπαρμπας στην αντιπροσωπεια της triumph στον πειραια πως σου συμπεριφερθηκε γιατι ειχα ενα θεματακι με την παρτη του παλιοτερα,αν θες απαντας δημοσια,αν δεν θες στειλε μου π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 δεν μου λες ρε φιλαρακι να ρωτησω κατι ασχετο.ο μπαρμπας στην αντιπροσωπεια της triumph στον πειραια πως σου συμπεριφερθηκε γιατι ειχα ενα θεματακι με την παρτη του παλιοτερα,αν θες απαντας δημοσια,αν δεν θες στειλε μου π.μ. Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αναφέρεσαι στον αντιπρόσωπο ή στον μηχανικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 το TIGER είναι σκάλες ανώτερο σε επίπεδο πρακτικότητας και άνεσης Αυτό δεν μας το κάνεις λιανά να το καταλάβουμε καλύτερα? Αυτό το επίπεδο πρακτικότητας που λες, πως το μετράς? Για την άνεση θα μου πεις πχ η σέλα... ΟΚ... αυτό ναι, αλλά το θέμα πρακτικότητα? Πως μετριέται? Τι ακριβώς είναι? Για να μπορεί ο κόσμος να καταλάβει τα υπέρ και τα κατά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Αυτό δεν μας το κάνεις λιανά να το καταλάβουμε καλύτερα? Αυτό το επίπεδο πρακτικότητας που λες, πως το μετράς? Για την άνεση θα μου πεις πχ η σέλα... ΟΚ... αυτό ναι, αλλά το θέμα πρακτικότητα? Πως μετριέται? Τι ακριβώς είναι? Για να μπορεί ο κόσμος να καταλάβει τα υπέρ και τα κατά. Και μια "λεπτομερεια" μιας και λεμε για σελα και ανεση. "Υποτιθεται" οτι και οι δυο εταιρειες εβγαλαν μια μοτοσυκλετα για ΟΝ και για OFF........σωστα;Σωστα...Οταν λοιπον μιλαμε για σελα On-Off που θελει να λεγεται και Οff τοτε συγχωρεστε με αλλά εκει(στα χωματα)δεν ειναι καλυτερη μια σελα πολυθρονα αλλά η σελα με καλο αφρωδες και σχημα επιπεδο.Πολυ κοντα σε αυτο που τοποθετησαν οι της BMW και οχι της Triumph...Διοτι ο ελεγχος με το σωμα και η θεση οδηγησης,η γωνια που σχηματιζουν τα ποδια,το ποσο πιο ευκολα και κοντα στη μοτοσυκλετα τοποθετεις τα ποδι,η ορθια θεση οδηγησης και άλλα που απορρεουν απο το σχημα της σελας τοτε ολα αυτα τα στοιχεια "off οδηγησης" συγκρινοντας τις δυο σελες δινει πλεονεκτημα στο F800... Αν μιλαμε ΜΟΝΟ για ανεση στην ασφαλτο τοτε δικαιως λετε οτι το XC800 της Triumph υπερεχει και συμφωνω!Ομως μια μοτοσυκλετα αυτης της φιλοσοφιας κατασκευης πρεπει να κρινεται ΔΙΚΑΙΩΣ για ολα οσα εχει υποσχεθει με την παραγωγη της και για την ΟΝ αλλά και για την Off πλευρα της...άρα και η σελα μαζι.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ F800GS και ΓΙΑ ΤΑ XC800 τα "μεγαλα" χωματινα και ΟΧΙ τα "μικρα-ασφαλτινα"..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 SPAM ON matho, δηλαδή βγαίνουν όλα τα μαστόδοντα απο την κατηγορία OFF????? SPAM OFF... Εγώ το είδα οπτικά, ακόμα δεν το έχω οδηγήσει. Αλλά κάτι μου λέει οτι το 660 θα το κρατήσω για καιρό ακόμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 SPAM ON matho, δηλαδή βγαίνουν όλα τα μαστόδοντα απο την κατηγορία OFF????? SPAM OFF... Για ριξε μια ματια στα ΚΤΜ 950 και 990...αυτο λεω Φυσικα και δε βγαινει κανενα.Απλα οταν κρινουμε συγκριτικα να λεμε και τα καλα και τα ασχημα εφοσον μιλαμε για ΟνOff :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 ακριβως αυτο ειπα και εγω που το οδήγησα οτι η μηχανη ειναι πολυ καλή για ON και οχι για OFF αν ηθελα μηχανη δρόμου όμως θα προτιμούσα το απλο 800 οχι το XC για on-off χρηση το F80 ειναι πολυ καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 καλα, ότι ναναι...τι σχέση έχει η σέλα στο χώμα αφου...είσαι όρθιος? ότι ναναι... αλλο το σχήμα της σέλας, αλλο το υλικό της σέλας 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες