Jump to content
gs500f

συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Recommended Posts

Δεν κόβω και το κεφάλι μου γι'αυτό.

Αν ήταν ετς, εδώ και καιρό θα είχαμε απαλλαγεί από την πολιτική σαπίλα και θα είχαμε πολυκομματική βουλή.

Έστω και με άχρηστους σε αυτή.

Αλλά όχι αυτό το χάλι των 2 κομμάτων, που το ίδιο κάνουν, αλλά ποτέ δεν φταίνε.

Και ελπίζοντας να προλάβω τους χαρακτηρισμούς, είμαι "απολιτίκ" και ψηφίζω κατά του δι-τρι-κομματισμού.

Η πολυφωνία πάντα μπροστά οδηγεί, ίσως σε μια τέτοια περίπτωση (λέω ΙΣΩΣ) να μη είχαμε φτάσει στο βάραθρο, σε πολλά ζητήματα.

{Άσχετο, γιατί δεν έχει μια άνω τελεία αυτό το παλιοπληκτρολόγιο; )

Αυτο που εννοουσα (δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να το εξηγησω πολυ σωστα), ειναι οτι δεν γινεται εν ετη 2011 να νομιζουμε οτι υπαρχουν αυτες οι "κατηγοριες πολιτικης πεποιθησης".

Στην συνειδηση του μεσου Ελληνα, ακομα υπαρχουν οι αριστεροι και οι δεξιοι, ενω θα επρεπε να το ειχαμε ξεπερασει πριν πολυ καιρο αυτο. Οσο και να προσπαθουν και οι μεν και οι δε να τις διατηρησουν, δεν γινεται να συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι ο κοσμος ειναι χωρισμενος σε αριστερους και σε δεξιους.. τι παει να πει δεξιος ή αριστερος στο 2011? Πως διαολο τρωμε ακομα αυτο το παραμυθι?

Αυτο ακριβως που λες περι πολυκομματικης βουλης, επρεπε να ειχαμε φτασει εκει προ πολλου..

Χωρις να ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι η λυση, αλλα απο αυτο το μπουρδελο φανταζει σιγουρα προτιμοτερη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σωστα τα λες, αλλα πεφτεις νομιζω στις παγιδες που βαζουν "οι αριστεροι, οι δεξιοι, οι πανω και οι κατω" για να μας εχουν χωρισμενους. Στο να διαδηλωσουμε κατα των γκετο και της εγκληματικοτητας και εγω μαζι σου, προς τα που ομως θα διαδηλωσεις?

Θα πας να διαδηλωσεις εναντια στον πρεζεμπορα ή εναντια στην πολιτικη του κρατους που αφηνει τον πρεζεμπορα να δουλευει χαλαρα?

Γιατι για την συγκεκριμενη κινηση/πορεια που μιλαμε, την προηγουμενη φορα που εγινε ειχαμε 2 μαχαιρωματα. Μπορεις εσυ σαν βαλαντης μερος μιας τετοιας κινησης?

Αν αποβαλλουν τους "χρυσαυγιτες" και τα αλλα ακραια στοιχεια και πανε και διαμαρτυρηθουν στον δημαρχο και εγω μαζι τους.

Δυστυχως οι X.A και οι αλλοι ακραιοι σε τετοιες κινησεις, οπως και οι μπαχαλοι απ' την αντιθετη μερια, γαμανε την ολη προσπαθεια να αλλαζει κατι. Αντι να κατεβαινε ενα ενιαιο μπλοκ κατοικων (και γιατι οχι και μεταναστων), μιας και ολοι θελουν να λυθει αυτο το προβλημα, η υπαρξη των ακραιων μας χωριζει σε 2 στρατοπεδα και αντι να κατεβαινουμε παρεα, καταλληγουμε να πεταμε πετρες ο ενας στον αλλο..

"οταν η μαμα ρωσια πετσοκοβε τους τσετσενους και καθαριζε ολοκληρα χωρια. Μουγκαααααα.

Γιατι;" Γιατι ειναι τρομπες τελειως.

Η μονη μου διαφωνια με το κειμενου σου, ειναι στο πως χωριζεις τους ανθρωπους σε λαθραιους και νομιμους? Τι μετραει? Τα λεφτα? Τα χαρτια? Η μορφωση? Το αν εχουν ενα μικρο παιδακι μαζι τους?

μου σε παρεσειραν και σε παρεξηγησα......χαχαχαχα!!!και εγω ειμαι κατα των ακρων και των ακραιων καταστασεων ειμαι κατα της βιας απο οπου και αν προερχετε και μονο υπερ της νομιμης αμυνας!

ειμαι και υπερ της νομιμοτητας ομως και πειστευω οτι το δικαιωμα σου σταματα εκει που αρχειζουν τα δικα μου!οι νομιμοι μεταναστες και προσφυγες να παραμεινουν ! οι παρανομοι να εφαρνοσθουν οι νομοι!

καταλαβαινεις λοιπον οτι αφου ζητω να εφαρμοσθουν οι νομοι εξ αντικειμενου πρεπει να φυγουν οι παρανομοι.....ειμαι φασιστας?

λεω οτι μην δωσουμαι υπυκοοτητα[ψυφο] σε αλλοδαπους και μουσουλμανους που δεν εχουν ελληνικη παιδεια για την ασφαλεια της ελλαδας και την ομοιογενεια της ....ειμαι καρατζαφυρερ????

και πολλα αλλα...τελος παντων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Δυο κομματια στα οποια θελω να μεινω, τωρα που εχουμε ηρεμησει λιγακι το κλιμα και συζηταμε (και πραγματικα το γουσταρω :_thumbsup: )

Αφου εισαι κατα της βιας, σε παρακαλω σχολιασε λιγο το σκηνικο με τα 2 μαχαιρωματα που επεσαν στην προηγουμενη αντιστοιχη διαμαρτυρια στην οποια καλεις στο αρχικο ποστ σου.

Αν τελικα πας στην συγκεντρωση και πιασουν τα "κοντοκουρεμενα παιδακια" καναν μεταναστη και τον αρχισουν στο ξυλο ποια θα ειναι η θεση σου εκει? Θα μπεις να τους χωρισεις και να τον προστατευσεις?

Προσωπικα δεν μπορω να πω 100% οτι ειμαι κατα τις οποιασδηποτε βιας. Ενα παραδειγμα να το πω λιγακι καλυτερα.

Σε αντιστοιχη φαση/διαδηλωση στον Δεκεμβρη του 08' (για την ακριβεια την νυχτα της δολοφονιας, εξω απ' το Α.Τ Πατρας) κατεβασα μαζι με κατι φιλους εναν μαλακα μπαχαλο που ειχε σκαρφαλωσει σε μια BMW πολιτη να την σπασει, απλα επειδη ηταν BMW. Τωρα οταν κοπαναγανε κατι ασφαλιτικα και ενα περιπολικο δεν μπηκα στην μεση (καλα θα τους κλαναμε και να μπαιναμε σε εκεινη την φαση :P ) αλλα δεδομενων των ημερων το θεωρουσα συμβολικη κινηση να σπασουν κανα 2 περιπολικα. Αν ηταν κανας ΜΑΤας που ετρωγε ξυλο δεν ξερω αν θα εμπενα, δεν εχω βρεθει σε αντιστοιχη φαση και ουτε θελω.

2) Το αλλο σημειο που θα ηθελα να μου ξεκαθαρισεις ειναι πως χωριζουμε τους ανθρωπους σε λαθραιους και νομιμους? Τι μετραει? Τα λεφτα? Τα χαρτια? Η μορφωση? Το αν εχουν ενα μικρο παιδακι μαζι τους?

Εγω δεν μπορω να τους χωρισω, οπως και δεν ξερω αν μπορω να καταδικασω εναν ανθρωπο να ζει μεσα στην εξαθλιωση για χαρη της δικιας μου καλυτερης ζωης.

Το πως να λυσουμε το προβλημα της μεταναστευσης χωρις να γινουμε απανθρωποι δεν ξερω πως γινεται ακριβως..

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, επειδη απο οτι καταλαβα εδω μεσα υπαρχουν πολυ ευαισθητοι, αλτρουϊστες, πολυπολιτισμικοι, υποστηρικτες του "κατω τα συνορα" και τα λοιπα : Για σκεφτητε το λιγο καλυτερα το ζητημα, αληθεια πιστευετε οτι ολα λειτουργουν τοσο ομαλα και τοσο τελεια στην Ελλαδα, οτι εχει ολες τις προϋποθεσεις σαν χωρα να στεγασει και να προσφερει δουλια σε ενα εκατομμυριο και βαλε λαθρομεταναστες, οτι ολοι αυτοι οι αγνωστου ταυτοτητας αλλοδαποι πρεπει να ζουν αναμεσα στα παιδια μας ? Εχετε μπερδεψει την μεταναστευση με την αλητεια, για ρωτηστε καποιον που πηγε μεταναστης στη Γερμανια μπορουσε να δρα ετσι ανεξελεγκτα ? Οσοι πηγαιναν μεχρι να βρουν δουλια περναγαν απο Ιερα εξεταση ! Πολλοι εισαστε παραπληροφορημενοι και δεν σας κατηγορω γι αυτο, αλλα σταματηστε να το παιζετε "κουλτουριαρηδες", "αντικαπιταλιστες" κ.τ.λ. Εσεις που το παιζετε αριστεροι(που αν εισασταν στην τοτε Σοβιετικη Ενωση θα πινατε νερο με το δελτιο), δεν μιλατε για την καταρευση του βασικου μισθου στα 590 ευρω. Ο υψος του βασικου μισθου ειναι ενα δικαιωμα για το οποιο ο Ελληνας εργαζομενος εχει παλεψει για χρονια. Οσον αφορα την εγκληματικοτητα που εχει αυξηθει κατα 1000% δεν φταινε οι λαθρομεταναστες, φταινε οι Ελληνες γιατι εχουν αλλοτριωθει και τρωγονται μεταξυ τους. Ρε παιδια, ειμαστε σοβαροι ? Οι μεταναστες λεει ειναι εγκλοβισμενοι συην Ελλαδα. Ισα-ισα που το Υπουργειο, μεσω των κατα τοπους γραφεια αλλοδαπων τους δινει χρηματα για τα εισιτηρια για να φυγουν και δεν φευγουν !

Οι περισσοτεροι μεταναστες εχουν σπιτια στην πατριδα τους, μην ξεγελιεστε. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που αγοραζουν σπιτι εδω στην Ελλαδα με σκοπο την αφομοιωση τους με τον Ελληνικο λαο. Μας εχουν χεσμενους, ολο το συναλλαγμα φευγει εξω. Καποιος ρωτησε ποια η διαφορα μεταξυ μεταναστη και λαθρομεταναστη. Ο μεταναστης εχει ταυτοτητα !

Βαρεθηκα, δε γραφω αλλο......κοκκινιστε με παλι......

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καθομαι να σπαταλησω πολυ σαλιο οποτε στα γρηγορα..

1) Οταν με το καλο πας στην αντισυγκεντρωση παρε μερικες φωτο γιατι ειμαι περιεργος αν ειναι της μοδας το ξυρισμενο μαλι στο αθενς, εμας στην επαρχια δεν εχει ερθει αυτη η μοδα..

εγω εχω ξηρισμενο κεφαλι απο ειμαι φασιστας?

2) Μιας και εισαι και στα σωματα ασφαλειας δεν σας μαθανε τι σημαινει μια σημαια κρεμασμενη αναποδα? Δεν σημαινει ουτε απαξιωση, ουτε ελλειψη σεβασμου. Για ψαξε λιγακι τι σημαινει..

Η σημαια αναποδα σημαινει οτι το οχυρο ειναι υπο πολιορκία και χανετε η μαχη

Καλα After το "σας χεζω στα μουτρα νιανιανια" το παραλειπω, παει πολυς καιρος απ' το δημοτικο.

"Και μονο που εχεις κρεμασει την σημαια αναποδα, καταλαβαινω τι τυπος εισαι"

Για πες μας και εσυ τι συμβολιζει αυτο και τι καταλαβαινεις..

Αλλιως μετεξεταστεος μαζι με τον GS500, για τον σεπτεμβρη..

ΥΓ το κεφαλι το ξυριζω απο το 90 τοτε που συχναζα Μαβίλης και εξαρχία

πρωην αναρχικος.. μαλλον μπαχαλακιας γιατι οταν εμαθα πραγματικα τι σημαινει αναρχικος και προσπαθησα να το εξηγήσω στους μαγκες τις Γουβας γέλαγαν

η ιδεολογια μου κλεβει λιγο απο αναρχισμο και κομουνισμο μια παραγραφο απο εδω μια παραγραφο απο εκει

και την στηριζω στον ΣΕΒΑΣΜΟ του διπλα!!!!

αγαπαω .. μαλλον αγαπουσα την πατριδα μου και την Ελλαδα αλλα βλέπω οτι ήμαστε ενα Εθνος της μοδας και της Προδοσίας

μια αβουλη μαζα με πολους Ηρωες αλλα πραπανω προδοτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω εάν αυτό που ταιριάζει εδώ θα αποκαλούταν false dichotomy ή straw man argument. Τέσπα όποιος ξέρει αγγλικά το ψάχνει, δεν ξέρω πως ορίζονται στα ελληνικά.

Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω συνέχεια τις ίδιες παρερμηνείες, υπερβολές και επιχειρήματα του τύπου "Α ΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΗ Η ΚΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΑΑΟΟΥΥΥ".

Ναι, ακριβώς αυτό είπα. "Υπερ των δικαιωμάτων των μεταναστών" σημαίνει "Φίλε Έλληνα σε αντιπαθώ και έρχομαι να σκοτώσω την οικογένεια,τα ήθη και τα έθιμα σου επειδή είμαι Κακός Κομμουνιστής (σαν αυτούς που θα σας έτρωγαν τη μπουκιά όταν είσασταν μικροί ντε). ΥΓ: Ούγκα μπούγκα".

Παίξτε μεταξύ σας τώρα, στις 11 θα πάμε στις τσουλήθρες και μετά μεσημεριανό.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω εάν αυτό που ταιριάζει εδώ θα αποκαλούταν false dichotomy ή straw man argument. Τέσπα όποιος ξέρει αγγλικά το ψάχνει, δεν ξέρω πως ορίζονται στα ελληνικά.

Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω συνέχεια τις ίδιες παρερμηνείες, υπερβολές και επιχειρήματα του τύπου "Α ΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΗ Η ΚΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΑΑΟΟΥΥΥ".

Ναι, ακριβώς αυτό είπα. "Υπερ των δικαιωμάτων των μεταναστών" σημαίνει "Φίλε Έλληνα σε αντιπαθώ και έρχομαι να σκοτώσω την οικογένεια,τα ήθη και τα έθιμα σου επειδή είμαι Κακός Κομμουνιστής (σαν αυτούς που θα σας έτρωγαν τη μπουκιά όταν είσασταν μικροί ντε). ΥΓ: Ούγκα μπούγκα".

Παίξτε μεταξύ σας τώρα, στις 11 θα πάμε στις τσουλήθρες και μετά μεσημεριανό.

πο πο φιλε τι επιχειρημαααα !! εντάξει τώρα που είπες αυτό αλλάζω γνώμη για ολα αν ειμαι καλος ακροαριστερος θα με κανεις τσουληθρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ το κεφαλι το ξυριζω απο το 90 τοτε που συχναζα Μαβίλης και εξαρχία

πρωην αναρχικος.. μαλλον μπαχαλακιας γιατι οταν εμαθα πραγματικα τι σημαινει αναρχικος και προσπαθησα να το εξηγήσω στους μαγκες τις Γουβας γέλαγαν

η ιδεολογια μου κλεβει λιγο απο αναρχισμο και κομουνισμο μια παραγραφο απο εδω μια παραγραφο απο εκει

και την στηριζω στον ΣΕΒΑΣΜΟ του διπλα!!!!

αγαπαω .. μαλλον αγαπουσα την πατριδα μου και την Ελλαδα αλλα βλέπω οτι ήμαστε ενα Εθνος της μοδας και της Προδοσίας μια αβουλη μαζα με πολους Ηρωες αλλα πραπανω προδοτες

πρωτα απ' ολα δεν σε ειπε κανενας φασιστα επειδη εχεις κοντο μαλι. ποιος αναφερθηκε σε εσενα και παρεξηγηθηκες?

ο φιλος το ειπε σαν παραδειγμα για να τονισει την αποψη του οτι κατα την διαρκεια της εκδηλωσης θα βρισκονται (ισως) πολλοι εθνικιστες.

τωρα για την υπολοιπη σου πολιτικη ιδεολογια και αποψη... δεν μας απασχολει και δεν θα επρεπε να μας απασχολει. μην ξεχασεις παντως να γραψεις κανενα βιβλιο με τις εμπειριες σου και τα συναισθηματα σου για την Ελλαδα ωστε να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι. :P

...μλκα ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω και με τι υφος.:)

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτα απ' ολα δεν σε ειπε κανενας φασιστα επειδη εχεις κοντο μαλι. ποιος αναφερθηκε σε εσενα και παρεξηγηθηκες?

ο φιλος το ειπε σαν παραδειγμα για να τονισει την αποψη του οτι κατα την διαρκεια της εκδηλωσης θα βρισκονται (ισως) πολλοι φασιστες.

δεννννν παρεξηγηθικααααα :) απλα τονιζω οτι οσοι εχουνε κοντο μαλακι δεν ειναι και φασιστες :_innocent:

ΥΓ να πω και κατι ασχετο για μενα ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τα ιδια ΚΑΛΑ και ΚΑΚΑ στοιχεια ειναι οποιος καταλαβει καταλαβε

χωρις δόση ειρωνείας η προσβολης απο κανεναν!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεννννν παρεξηγηθικααααα :) απλα τονιζω οτι οσοι εχουνε κοντο μαλακι δεν ειναι και φασιστες :_innocent:

ΥΓ να πω και κατι ασχετο για μενα ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τα ιδια ΚΑΛΑ και ΚΑΚΑ στοιχεια ειναι οποιος καταλαβει καταλαβε

χωρις δόση ειρωνείας η προσβολης απο κανεναν!

ναι αλλα αν πραγματικα σε αυτη την συγκεντρωση δεις (λεμε τωρα) μια ομαδα ξυρισμενων κεφαλιων, με αρβυλες και στρατιωτικο ντυσιμο ΣΙΓΟΥΡΑ θα τους κανεις κατι ακραιο, ετσι δεν ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα αν πραγματικα σε αυτη την συγκεντρωση δεις (λεμε τωρα) μια ομαδα ξυρισμενων κεφαλιων, με αρβυλες και στρατιωτικο ντυσιμο ΣΙΓΟΥΡΑ θα τους κανεις κατι ακραιο, ετσι δεν ειναι?

εεε ναι :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα τονιζω οτι οσοι εχουνε κοντο μαλακι δεν ειναι και φασιστες :_innocent:

Προφανώς!

Όπως δεν σημαίνει πως όποιος έχει μοϊκάνα ή κοτσίδα,λόγου χάρη,είναι αριστεριστής.

για μενα ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τα ιδια ΚΑΛΑ και ΚΑΚΑ στοιχεια ειναι οποιος καταλαβει καταλαβε

Επειδή εγώ δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα...

Εννοείς πως η άκρα-άκρα δεξιά με την άκρα-άκρα αριστερά έχουν τα ίδια αποτελέσματα (πχ. Χίτλερ-Στάλιν)??

Αν ναι,μαζί σου!

Αν όχι,εξήγησέ μου,σε παρακαλώ,τι καλά στοιχεία μπορεί να έχει ένας φασίστας???

Τροποποιήθηκε από τον Xasmito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

Skinheads_Against_Racial_Prejudice_1.jpg

Oι skinheads ήταν γέννημα θρέμμα εργατικής τάξης που κάναν κολλητή παρέα με μαύρους και χωρεύαν σκα!

Οι boneheads(έτσι τους ονομάζουν οι skins) είναι ίδια εξωτερική εμφάνιση με White Pride συναίσθημα κτλπ....

Λευτεριά στα ξυρισμένα κεφάλια

Να και οι απόψεις τους...:)

http://www.youtube.com/watch?v=6SVhNXebiKY

http://www.youtube.com/watch?v=lw_rL_PGDtQ

Τροποποιήθηκε από τον Pilgrimage
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς!

Όπως δεν σημαίνει πως όποιος έχει μοϊκάνα ή κοτσίδα,λόγου χάρη,δεν είναι αριστεριστής.

Επειδή εγώ δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα...

Εννοείς πως η άκρα-άκρα δεξιά με την άκρα-άκρα αριστερά έχουν τα ίδια αποτελέσματα (πχ. Χίτλερ-Στάλιν)??

Αν ναι,μαζί σου!

+1

Αν όχι,εξήγησέ μου,σε παρακαλώ,τι καλά στοιχεία μπορεί να έχει ένας φασίστας???

το υπόλοιπη αποψη της φρασης πρεπει να γινει LIVE σε ενα καφεδακι γιατι απο τα γραπτα δεν θα στο εξηγησω οπως ακριβως θελω και οπως παντα την ξερεις την συνεχεια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα και οι απόψεις τους...:)

http://www.youtube.com/watch?v=6SVhNXebiKY

Επειδή τυγχάνει οι Χατ Τρικ να είναι φιλαράκια μου...

+1

:_innocent:

το υπόλοιπη αποψη της φρασης πρεπει να γινει LIVE σε ενα καφεδακι γιατι απο τα γραπτα δεν θα στο εξηγησω οπως ακριβως θελω και οπως παντα την ξερεις την συνεχεια!!!

Σεβαστόν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

popcorn.gifmeeting.gif_unsure.gifrolleyes.gifshades.gifyeahright.gifspiteful.gifsopase.gif2funny.giftongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα τα λες, αλλα πεφτεις νομιζω στις παγιδες που βαζουν "οι αριστεροι, οι δεξιοι, οι πανω και οι κατω" για να μας εχουν χωρισμενους. Στο να διαδηλωσουμε κατα των γκετο και της εγκληματικοτητας και εγω μαζι σου, προς τα που ομως θα διαδηλωσεις?

Θα πας να διαδηλωσεις εναντια στον πρεζεμπορα ή εναντια στην πολιτικη του κρατους που αφηνει τον πρεζεμπορα να δουλευει χαλαρα?

Γιατι για την συγκεκριμενη κινηση/πορεια που μιλαμε, την προηγουμενη φορα που εγινε ειχαμε 2 μαχαιρωματα. Μπορεις εσυ σαν βαλαντης μερος μιας τετοιας κινησης?

Αν αποβαλλουν τους "χρυσαυγιτες" και τα αλλα ακραια στοιχεια και πανε και διαμαρτυρηθουν στον δημαρχο και εγω μαζι τους.

Δυστυχως οι X.A και οι αλλοι ακραιοι σε τετοιες κινησεις, οπως και οι μπαχαλοι απ' την αντιθετη μερια, γαμανε την ολη προσπαθεια να αλλαζει κατι. Αντι να κατεβαινε ενα ενιαιο μπλοκ κατοικων (και γιατι οχι και μεταναστων), μιας και ολοι θελουν να λυθει αυτο το προβλημα, η υπαρξη των ακραιων μας χωριζει σε 2 στρατοπεδα και αντι να κατεβαινουμε παρεα, καταλληγουμε να πεταμε πετρες ο ενας στον αλλο..

"οταν η μαμα ρωσια πετσοκοβε τους τσετσενους και καθαριζε ολοκληρα χωρια. Μουγκαααααα.

Γιατι;" Γιατι ειναι τρομπες τελειως.

Η μονη μου διαφωνια με το κειμενου σου, ειναι στο πως χωριζεις τους ανθρωπους σε λαθραιους και νομιμους? Τι μετραει? Τα λεφτα? Τα χαρτια? Η μορφωση? Το αν εχουν ενα μικρο παιδακι μαζι τους?

συμφωνω οτι τα ακρα μας κρατανε πολομενους, και διχασμενους αλλα δυστηχως αυτη ειναι η ιστορια της νεοτερης ελλαδας και καταλοιπα της κουβαλαμε και εμεις σημερα.

Νομιμος μεταναστης για μενα ειναι αυτος που εχει τα χαρτια του, που η χωρα μου χρειαζεται την εργασια του, που οπως κι εγω πληρωνει φορους γι αυτο το κολοκρατος,που σεβεται το ψωμακι που τρωει,που σεβεται τους νομους και τις αρχες ,και δεν δημιουργει προβληματα στους αλλους, και ναι αν θα πηγαινα στο συλαλλητηριο θα πηγαινα να διαμαρτυρηθω σε αυτο το κολοκρατος που αφηνει επιτηδες τον πρεζεμπορα εξω που αφηνει τα μαγαζια στο ελεος του παρεμποριου, που δεν στελνει 20 ομαδες Διας να καθαρισουν τα παρκα απο καθε λογης λερες και ελληνικες και εισαγωμενες. Σε αυτο το μπ.....λο το συστημα θα διαδηλωνα γιατι ολα με την ανοχη του γινονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και κανένας δεν ενημέρωσε για την κατάληξη αυτής της διαμαρτυρίας, να το link από indyμε φωτό.

Είναι ενδιαφέρον επειδή παρουσιάζει μια διεθνή πρωτοπορία. "Καγκελάκι" από εκκλησία!

Άλλο μαργαριτάρι

O καράφλας φασίστας δίπλα στον κάδο με το κράνος και το σιδερολοστό στα χέρια σύμφωνα με το http://exeisminima.gr/blog/ είναι ο Νίκος Τούτουζας, υποψήφιος δήμαρχος του ΛΑΟΣ στη Θήβα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Εδώ μια παλιότερη «καθωσπρέπει» φωτογραφία του: http://osigouros.blogspot.com/2010/09/blog-post_19.html

ανήσυχος κάτοικος και αυτός. Και να κάποιες απορίες από Θήβα μεριά

Οι ερωτήσεις είναι απλές:

Το άτομο που απεικονίζεται δίπλα στον κάδο των απορριμμάτων με κράνος και σιδερολοστό, είναι το ίδιο πρόσωπο που στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζήτησε την ψήφο των Θηβαίων πολιτών ως υποψήφιος δήμαρχος;

Είναι το ίδιο άτομο που κατ΄επάγγελμα αγρότης μεταφέρει τα απογεύματα στην καρότσα του τρακτερ τους αλλοδαπούς που εργάζονται στα χωράφια του;

Εχει την συναίνεση του κόμματος του γι αυτού του είδους τις δράσεις;

Απλές ερωτήσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς τα πάντα ξεκινάνε από την απουσία μεταναστευτικής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων ανεξαιρέτως...

Έχουν δημιουργηθεί περιοχές γκέτο σε πάρα πολλές περιοχές και δύσκολα αλλάζει πλέον αυτή η κατάσταση. Το θέμα είναι τραγικό...

Πλέον αρχίζει να γκετοποιείται και το κέντρο της θεσσαλονίκης! Στην οικοδομή μου, από την οποία έλλειψα μόλις για ένα χρόνο λόγω στρατού και η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας για όσους ξέρουν, έχουν έρθει το διάστημα που έλειπα πάρα πολλοί αλλοδαποί... Ήρθα και δεν αναγνώριζα την περιοχή μου σε ένα χρόνο μέσα μιλάμε!!!

Σκουρόχρωμοι τύποι, που δεν μιλάνε ελληνικά και που σε αγριοκοιτάνε... Μένουν δέκα δέκα σε μικρά διαμερίσματα της οικοδομής μου (και σίγουρα όχι μόνο της δικής μου) και δημιουργούν προβλήματα! Για ησυχία ούτε λόγος! Προσωπικά έχουν προσπαθήσει να με ληστέψουν 3 φορές. 2 φορές ρωσσοπόντιοι και μια φορά γύφτος. Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για αυτούς δεν τα κατάφεραν... ακόμη, ίσως.

Δεν ξέρω ειλικρινά πως να αντιδράσω. Πριν λίγες μέρες ήθελε μια φίλη που είχε να με δει καιρό να μου κάνει επίσκεψη σπίτι να δει τι κάνω. Χτυπάει το κουδούνι και αρχίζει να ανεβαίνει τις σκάλες, ανοίγω την εξώπορτα του σπιτιού μου περιμένωντάς την και ακούω φωνές... Κατεβαίνω τρέχωντας και την βλέπω δακρυσμένη με τρεις τυπάκους μαυριδερούς τριγύρω της... μόλις την είχαν χουφτώσει!!! Με το που με βλέπουν την αφήνουν. Μου λέει "Μιχάλη άστους, ξέρεις τα νεύρα σου"... ναι όντως τα ξέρω τα νεύρα μου! ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω σε άτομα που πειράζουν άτομα που αγαπώ! αυτοί όμως επίσης ξέρουν που μένω και ποιος είμαι. Και δεν είναι μονο οι 3 αλλά οι 33 που μένουν στην οικοδομή.

Πείτε μου εσείς τώρα οι ψευτοκουλτουριάριδες, αν αυτή η κοπέλα ήταν η δική σας φίλη πως θα νιώθατε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μου εχει τυχει σε προσωπικο επιπεδο αλλα πειστευω ακομα και στο διπλανο μου διαμερισμα 103 να εμεναν η καταληξη θα ηταν οι αυτοι η εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανήσυχος κάτοικος και αυτός. Και να κάποιες απορίες από Θήβα μεριά

Απλες.. ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ!! :meeting: :meeting:

:grin:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς τα πάντα ξεκινάνε από την απουσία μεταναστευτικής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων ανεξαιρέτως...

Έχουν δημιουργηθεί περιοχές γκέτο σε πάρα πολλές περιοχές και δύσκολα αλλάζει πλέον αυτή η κατάσταση. Το θέμα είναι τραγικό...

Πλέον αρχίζει να γκετοποιείται και το κέντρο της θεσσαλονίκης! Στην οικοδομή μου, από την οποία έλλειψα μόλις για ένα χρόνο λόγω στρατού και η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας για όσους ξέρουν, έχουν έρθει το διάστημα που έλειπα πάρα πολλοί αλλοδαποί... Ήρθα και δεν αναγνώριζα την περιοχή μου σε ένα χρόνο μέσα μιλάμε!!!

Σκουρόχρωμοι τύποι, που δεν μιλάνε ελληνικά και που σε αγριοκοιτάνε... Μένουν δέκα δέκα σε μικρά διαμερίσματα της οικοδομής μου (και σίγουρα όχι μόνο της δικής μου) και δημιουργούν προβλήματα! Για ησυχία ούτε λόγος! Προσωπικά έχουν προσπαθήσει να με ληστέψουν 3 φορές. 2 φορές ρωσσοπόντιοι και μια φορά γύφτος. Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για αυτούς δεν τα κατάφεραν... ακόμη, ίσως.

Δεν ξέρω ειλικρινά πως να αντιδράσω. Πριν λίγες μέρες ήθελε μια φίλη που είχε να με δει καιρό να μου κάνει επίσκεψη σπίτι να δει τι κάνω. Χτυπάει το κουδούνι και αρχίζει να ανεβαίνει τις σκάλες, ανοίγω την εξώπορτα του σπιτιού μου περιμένωντάς την και ακούω φωνές... Κατεβαίνω τρέχωντας και την βλέπω δακρυσμένη με τρεις τυπάκους μαυριδερούς τριγύρω της... μόλις την είχαν χουφτώσει!!! Με το που με βλέπουν την αφήνουν. Μου λέει "Μιχάλη άστους, ξέρεις τα νεύρα σου"... ναι όντως τα ξέρω τα νεύρα μου! ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω σε άτομα που πειράζουν άτομα που αγαπώ! αυτοί όμως επίσης ξέρουν που μένω και ποιος είμαι. Και δεν είναι μονο οι 3 αλλά οι 33 που μένουν στην οικοδομή.

Πείτε μου εσείς τώρα οι ψευτοκουλτουριάριδες, αν αυτή η κοπέλα ήταν η δική σας φίλη πως θα νιώθατε;

Βρε παλουκάρια......για να καταλάβετε την διαφορά μας....ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠ ΕΞΩ....nuf Said!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παλουκάρια......για να καταλάβετε την διαφορά μας....ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠ ΕΞΩ....nuf Said!

Αν είναι νόμιμα εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν είναι παράνομος όμως τότε θα αναγκαστεί να εγκληματίσει για να επιβιώσει! και με αυτό έχω πρόβλημα! όπως θα έπρεπε να έχεις και εσύ!

Δεν λέω όχι στους μετανάστες! λέω όχι στους λαθρομετανάστες!!! Είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι περιοχές με πολλούς λαθρομετανάστες είτε άνδρα εγκληματικότητας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...