mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Καλησπέρα παιδιά! Άκουσα οτι η βενζίνη θα αυξηθή κιάλο! Έμαθε κανείς σας τιποτά?????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 συνέχεια αυξάνετε... βλέπω που και που στις ειδήσεις ότι λένε ότι θα την αυξήσουν κι άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 eutixos ta ergalia mas den trone kai poli!!!!! san tous alous me ta dixrona !!!!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) και δεν είναι μόνο αυτό γαμώτο .. σήμερα εβαλα βενζίνη στην tw μου και μου έβαλε νερό ο μαλάκας .. από τότε που έβαλα μου έχει σβήσει 2-3 οόρες :ranting3: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2011 από τον Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 και δεν είναι μόνο αυτό γαμώτο .. σήμερα εβαλα βενζίνη στην tw μου και μου έβαλε νερό ο μαλάκας .. από τότε που έβαλα μου έχει σβήσει 2-3 οόρες :ranting3: oriste ta xalia mas ekei 8a katantisoume......... k fantasou i arxi einai mono kai ektos apo auto afou 8a ti plironoume pou 8a ti plironoume as einai kali!!!!!!! :/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 oriste ta xalia mas ekei 8a katantisoume......... k fantasou i arxi einai mono kai ektos apo auto afou 8a ti plironoume pou 8a ti plironoume as einai kali!!!!!!! :/ Ρε πατρίδα, Κερκυραιε, γραφε ελληνικα και ασε τα γκρικλις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Ρε πατρίδα, Κερκυραιε, γραφε ελληνικα και ασε τα γκρικλις. TA χα εύκερα για ΄φτο!!!!!! :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε γμτ τελευταία γίνεται της πόπης εκεί έξω... Πας να βάλεις βενζίνη στο κλουβί και βλέπεις ότι ο δείκτης με το ζόρι μετακινήθηκε, έσταξες 20 ευρά και με το ζόρι πήρες 10 λιτρα και απ αυτά το 1 είναι νεράκι...Έλεος δηλαδή που θα πάει αυτή η ιστορία με τα καύσιμα? Είναι που είναι πανάκριβα τουλάχιστον ας μη κάνουν μλκιες και οι πρατηριούχοι γιατί δε παλεύεται κάποια στιγμή θα ξεσπάσει η οργή των καταναλωτών και τότε θα τρέχουν και δε θα φτάνουν... Το παπάκι απ την άλλη? τελευταία όλο με το ζόρι κρατάει ρελαντί όταν είναι κρύο... τι θα γίνει ρε γμτ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2011 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 η αλλη λύση ειναι τα ποδιλατα πρεπει να αρχισουμε να τα καβαλαμε παλι οσοι ειχαν!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 παιδια την καλητερη κινηση την εκανε ο blackman απλα πηρε ποδηλατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Αυτό με το ποδήλατο το σκέφτομαι αλλά πλέον μετά την μηχανή το φοβάμαι... Δεν έχει φρένα ρε γμτ... πρέπει να του περάσω ζαντολάστιχα απο παπί και δισκόφρενα για να νιώθω ασφάλια... Μετά θα χρειαστώ και κάποιον να κάνει πετάλι όμως.. Δε γαμ$*$# θα κόψω κάτι απο το φαί για να βάζω βενζίνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 Καπως ετσι θα κανω και εγω γιατι χωρις την μηχανη δεν παλεύεται!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 Δε γαμ$*$# θα κόψω κάτι απο το φαί για να βάζω βενζίνες Εμμμ εδω ειναι το λαθος φιλε που κανουμε... κοβουμε απο κατι αλλο για να δωσουμε εκει και συγνωμη κιολας αλλα για εμενα φιλε πρεπει να κοψεις την βενζινη για να εχει φαγητο.. γιατι αν δεν εχεις φαγητο...τοτε σιγουρα δεν θα εχεις και βενζινες Εγω προτειμω να κοβω απο τις βενζινες μου παρα να πειναω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) :this: Εμμμ εδω ειναι το λαθος φιλε που κανουμε... κοβουμε απο κατι αλλο για να δωσουμε εκει και συγνωμη κιολας αλλα για εμενα φιλε πρεπει να κοψεις την βενζινη για να εχει φαγητο.. γιατι αν δεν εχεις φαγητο...τοτε σιγουρα δεν θα εχεις και βενζινες Εγω προτειμω να κοβω απο τις βενζινες μου παρα να πειναω Σωστα τα λες φιλε αλλα κατι θα γινει !!!!! Πρεπει να ζουμε και τίμια !!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2011 από τον mitsos_1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 :this: Σωστα τα λες φιλε αλλα κατι θα γινει !!!!! Πρεπει να ζουμε και τίμια !!!!!!!!!!! τιμια ως προς τι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 τιμια ως προς τι; ως προς τι ζωη μας να μην εχουμε ελλειψεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 τιμια ως προς τι; Προβολή μηνύματος ως προς τι ζωη μας να μην εχουμε ελλειψεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Εμμμ εδω ειναι το λαθος φιλε που κανουμε... κοβουμε απο κατι αλλο για να δωσουμε εκει και συγνωμη κιολας αλλα για εμενα φιλε πρεπει να κοψεις την βενζινη για να εχει φαγητο.. έλα ρε έχουμε περιθώριο άμα κόψουμε του αυτοκινήτου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 έλα ρε έχουμε περιθώριο άμα κόψουμε του αυτοκινήτου και παλι τι λες ειναι λυση αυτη ?????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 και παλι τι λες ειναι λυση αυτη ?????????????????? μπά... συμβιβασμό μάλλον... Άμα μπορούσα να κατουράω βενζίνη θα έπινα νερό όλη μέρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 μπά... συμβιβασμό μάλλον... Άμα μπορούσα να κατουράω βενζίνη θα έπινα νερό όλη μέρα :P xaxaxa kalo!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΓΑΡΑ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 η τιμη της κατεργασμενης βενζινας κανονικα ειναι 20 λεπτα το λιτρο.τωρα μονο στην ελλαδα πωληται τοσο ακρηβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 η τιμη της κατεργασμενης βενζινας κανονικα ειναι 20 λεπτα το λιτρο.τωρα μονο στην ελλαδα πωληται τοσο ακρηβα δεν ειναι ετσι μην το πεις παραεξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΓΑΡΑ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 δεν ειναι ετσι μην το πεις παραεξω πασοκος εισε βρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες