Mixalis nik 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 παιδια ψαχνω χαρτια για z οποις ξερει κατι ας πει.....!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) παιδια ψαχνω χαρτια για z οποις ξερει κατι ας πει.....!!!!!!!!!!!!!!!! που τα έχασες τα δικά σου?? :2funny: :2funny: :2funny: πλακιτσα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Φαντάζομαι για κάτι νόμιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis nik 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 οχι ρε φιλε δεν τα εχασα απλα το παιδι που πηρα το μηχανακι δεν ειχε τα χαρτια απο το μηχανακι δεν ξερω τι τα εκανε αλλα το πηρα φτηνοτερα. ναι φιλε ξενε κατι νομιμο φυσικα....!!!!!!!!!!!!!!οχι ρε φιλε δεν τα εχασα απλα το παιδι που πηρα το μηχανακι δεν ειχε τα χαρτια απο το μηχανακι δεν ξερω τι τα εκανε αλλα το πηρα φτηνοτερα. ναι φιλε ξενε κατι νομιμο φυσικα....!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Μήπως πήρες κανά κλεμμένο? Τι σημαίνει το "το παιδί δεν είχε τα χαρτιά"? Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Μηπως το "παιδι" που σου πουλησε το εν λογω παπι, δεν ηταν τοσο παιδι, ηταν απο κανενα Πακισταν και σου εκοψε κανενα 400αρι επειδη "εχει χασει τα χαρτια"? Μηπως..... αγορασες κλεμμενο? Παντως ελπιζω αν ειναι κλεμμενο να το εκανες εν αγνοια σου, γιατι αν το εκανες εν γνωσει σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis nik 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 οχι ρε φιλε δεν ειναι κλεμενο απλα το πηρα απο αθηνα με φωρτοτικη και μου ειπε οτι εχει χαρτια αλλα μολισ πηρε τα λευτα μου ειπε οτι τα εχασε!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 οχι ρε φιλε δεν ειναι κλεμενο απλα το πηρα απο αθηνα με φωρτοτικη και μου ειπε οτι εχει χαρτια αλλα μολισ πηρε τα λευτα μου ειπε οτι τα εχασε!!!!!!!!! μασ δουλευεισ ετσι? -.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 οχι ρε φιλε δεν ειναι κλεμενο απλα το πηρα απο αθηνα με φωρτοτικη και μου ειπε οτι εχει χαρτια αλλα μολισ πηρε τα λευτα μου ειπε οτι τα εχασε!!!!!!!!! ποιος καημένος το κλαίει το zτακι.... έλεος και εσύ όμως ... πρόσεχε από ποιον το παίρνεις ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis nik 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 οχι ρε παιδια δεν ειναι κλεμενο το z και δεν ειναι δικο απο ενα φιλο μου ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 εχει χαρτια αλλα μολισ πηρε τα λευτα μου ειπε οτι τα εχασε!!!!!!!!! και σου φαίνεται φυσιολογικό ? :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Οτι ναναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Οτι ναναι.. Εε οχι και με μικρα..αυτο θελει ενα μεγαλο ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Εχω κατι χαρτια , για τι χρονια θελεις εσυ + τι χρωμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Αν είναι νόμιμο τότε θα πάει ο ιδιοκτήτης να πει ότι τα έχασε και θα εκδόσει καινούρια και μετά θα κάνει τη μεταβίβαση. Αν δεν το κάνει αυτό σημαίνει ότι είναι κλεμμένο και κάποιος το κλαίει και θα πρότεινα να πας να το καταγγείλεις στην αστυνομία. Χαρτιά και κλπ ξέχνα τα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Αν είναι νόμιμο τότε θα πάει ο ιδιοκτήτης να πει ότι τα έχασε και θα εκδόσει καινούρια και μετά θα κάνει τη μεταβίβαση. Αν δεν το κάνει αυτό σημαίνει ότι είναι κλεμμένο και κάποιος το κλαίει και θα πρότεινα να πας να το καταγγείλεις στην αστυνομία. Χαρτιά και κλπ ξέχνα τα! όπως τα λέει ο φίλος από εδώ... άμα χάσεις τα χαρτιά δεν πάει να πει ότι βάζεις αγγελία και ψάχνεις για καινούργια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalis nik 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 ρε παιδια πως γιινετε να διαγραψω ενα θεμα?????????????????????????? ας με βοηθησει καποιος................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2011 Δε γινεται , στελνεις π.μ σε καποιον χρωματιστο και του λες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 ρε παιδια πως γιινετε να διαγραψω ενα θεμα?????????????????????????? ας με βοηθησει καποιος................. Γιατί να διαγράψεις ένα θέμα? Προφανώς εννοείς αυτό (Τα άλλα δύο που έχεις κάνει, δεν χρήζουν κάποιο λόγο διαγραφής. Μια χαρά είναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 ποιος καημένος το κλαίει το zτακι.... έλεος και εσύ όμως ... πρόσεχε από ποιον το παίρνεις ... Μήπως είμαι εγώ που το κλαίω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Μήπως είμαι εγώ που το κλαίω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :unsure: κρίμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες