Jump to content
AquaDiGio

Επιλογη πρωτης μηχανης

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ο ξαδερφος μου εδω και πολυ καιρο ψαχνεται για να αγορασει μηχανη. Εχει διπλωμα απεριοριστων (23 ετων γαρ) και προσανατολιζεται λεει σε μοταρντ.

Συγκεκριμενα ομως, ειναι κολλημενος με KTM, και συγκεκριμενα με τον Δουκα...

Του αρεσει πολυ και το SMR...

Αν και του εδειξα οσα παιζουν στα 250 κ.εκ, δεν του αρεσει κανενα και επιμενει να αγορασει καποιο απο αυτα ή τουλαχιστον σε αυτα τα κυβικα, γιατι λεει οτι στα 250 ειναι πολυ λιγα τα μοντελα και δεν του αρεσει και καποιο ιδιαιτερα

Λετε να εχει προβλημα το παλικαρι ή θα την παλεψει ? (στα 18 οδηγουσε ενα kazer αλλα μετα πηρε αυτοκινητο και σταματησε να οδηγει διτροχα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ότι και να λέμε το γκάζι θα είναι στο χέρι του και κανενός άλλου. 23 χρονών δεν είναι παιδάκι πλέον. Στο θέμα μας τώρα: Ξέρω σίγουρα οτι θα την παλέψει πολύ περισσότερο αν το δεί θερμά το θέμα και αγοράσει εξοπλισμό μαζί με το μηχανάκι

Γάντια, κράνος, μπουφάν, μποτάκια κτλ. που και πάλι δεν είναι πανάκεια (απο highside με 60-70 ενώ φόραγα ολόσωμη και γάντια μποτες κράνος, πάλι κατάφερα να σπάσω τα 2 κόκκαλα του χεριού μου δίπλα απο τον καρπό).

Επίσεις εξήγησε του οτι οι προστασίες έχουν φτιαχτεί για να σε προστατέψουν όταν πέσεις και αρχίσεις να σέρνεσε, όχι όταν βρίσκεις πάνω σε κάτι σταθερό (βλ. αμαξι απο στόπ, μπαριέρες, γιαγιάδες κτλ)

Αν θέλει να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ας κοιτάξει απο DRZ 400 μεριά.

Τα υπέρ του έχουν συζητηθεί πάρα πολές φορές εδώ.

Ότι και να πάρει καλές βόλτες του εύχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To smr ας το ξεχασει καλυτερα.. αμα θελει καθαρο ας κρατησει το παπι κι ας παρει ενα wr450f , αν ντε και καλα θελει ΚΤΜ τοτε ας δει κανα πιο πολιτικο μοντελο οπως , sm640-smc625 και smc690(το πιο φρεσκο) αν τον περνει .

Ειναι δυνατα μηχανακια , μη κανει κανα λαθος και νομιζει οτι επειδη οδηγαγε παπια τοσο καιρο με το που το παρει θα του πιει το αιμα... ειναι δυνατα εργαλεια ολα αυτα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O duke δεν ειναι λιγο .....βιαιος, για απευθειας αλμα απο παπι??? Γιατι δεν ακουει τους DRαδες,κατι θα ξερουν παραπανω.... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλησαμε πριν απο λιγο, του ειπα για το DRZ και λεει οτι δεν του καθεται καλα στο ματι...

Smia, το 690SM/SMR τι εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλησαμε πριν απο λιγο, του ειπα για το DRZ και λεει οτι δεν του καθεται καλα στο ματι...

Smia, το 690SM/SMR τι εχει?

50+ άλογα τροχό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60-60παρα κατι τροχο... για πρωτο μηχανακι μετα απο παπι δε θα το προτινα σε κανεναν παντως .

Να ειχε μια εμπειρια καποιων χρονων εστω σ'ενα 2μισαρι εντουρακι θα ηταν πιο ετοιμος , τουλαχιστον οσον αφορα τον τροπο οδηγησης .

Αλλο smc690 κι αλλο smr690 , το μονο ιδιο που εχουν ειναι ο κινητηρας .

Να σου πω την αληθεια μου οταν ειπες smr καταλαβα κανα ΚΤΜ 450-530-560 που αυτα κι αν ειναι...

Οτι νομιζει ας κανει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτες οι μηχανες ειναι κυριολεκτικα ερωτας αλλα στον ερωτα αμα δεν παρεις τις απαραιτητες προφυλαξεις βρισκεσαι εκτος σχεδιων και εσυ και ηα φαμιλια σου!

Εγω θα του προτεινα αν θελει ντε και καλα να παρει κατι τετοιο ας παρει το SMC! Πες του οτι εχουν το ιδιο μοτερ!

Και εγω του συνιστω αμα το αγορασει μολις παει να το ξεκινησει να βαλει 2α μεσα και ανοιξει μαλακα το γκαζι και μολις βρει την ευκαιρια πες του να στιψει μια φορα την πρωτη να δει τι δυναμη εχουν για να προσεχει!

Καλοβολτο και Καλοστριφτο να ειναι οτι και αν παρει! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα honda xr dalaras ειναι πολυ ωραια

Τροποποιήθηκε από τον ΝΙΚΟΣ150

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον βρισκομαι κ εγω ακριβως στην ιδια φαση μ ε το παλληκαρι!ψαχνω μια μηχανη entry level λιγα κυβικα γτ κ εγω ειμαι της παπιας εδω κ χρονια!απλα θελω να μην ειναι ψηλη γτ εχω θεμα(βλ.1.72)κ απο ο σο μπορω να κρινω προτεινετε ψηλες!περιμενω προτασεις σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια ριξε μια ματια εδω και πες μου_thumbsup.gif

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1101626/

αν αναφερεσαι στη δικια μ αναρτηση θελω κατι σε street απο θεμα εμφανισης!κ οπως ειπα κατι πιο κοντο!αν εχεισ κατι κατα νου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημασία δεν έχει η ηλικία του αλλά η εμπειρία του. Και 40 να είναι ο άλλος όταν ανεβαίνει πρώτη φορά σε μηχανή θα είναι αρχάριος! .... Επειδή κι εγώ είχα προβληματιστεί πολύ όταν ξεκινούσα πριν 4 χρόνια στα 22 μου - ήθελα κι εγώ να ξεκινήσω με 600 κυβικά - ο ξάδερφός μου με άρπαξε από το σβέρκο -καλή ώρα :-P - και μου λέει 250 ή φάπες!

Και 4 χρόνια μετά σου λέω ότι είχε δίκιο. Σε 2-3 περιπτώσεις θα την είχα πατήσει αν είχα μεγαλύτερο μηχανάκι, ενώ με τα 250 μπορεί να σε μάθει η μηχανή όσα χρειάζεται να μάθεις με μικρότερες , ασφαλέστερες και πιο ήπιες αντιδράσεις!!

Σημασία έχουν οι αντιδράσεις και ένα μηχανάκι 250 όσο και να το στίψεις μ#*$$#κια δεν θα σου κάνει.

Ενώ με ένα μεγαλύτερο ανοίγεις λίγο πιο δυνατά το γκάζι, σου φεύγει λίγο, τσιμπας πιο πολύ τα φρένα και αντε να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα!

Ταύτα τα ολίγα, ά και για κάθε ενδιαφερόμενο πουλαώ το πολυαγαπημένο μου πρώτο μηχανάκι το CBF 250 από Δευτέρα θα σηκώσω full αγγελία αλλά όποιος θέλει ας στείλει και μ για λεπτομέριες.

Να 'στε όλοι καλά και καλές βόλτες τώρα το καλοκαιράκι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαδερφος σου ειναι φιλε,σιγουρα δεν νοιαζομαστε περισσοτερο γι'αυτον απο σενα,οποτε παρτον για κανα καφε και εξηγα του δυο τρια πραγματακια.Πες του για κανα 250αρι αν δεν θελει που οπως ειπες δεν του αρεσουν ψηστον για drz 400.Μετα γυρνωντας σπιτι πηγαινεται στο youtube και δειξτου drz 400 stunts.Εκει ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξει γνωμη.

Αυτα κι απο μενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα