ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 Την καλησπέρα μου στην παρεούλα... Λοιπόν να σας πώ μια σκέψη μου και να μου πεί κανείς και την γνώμη του.. Μπορεί να μην χρειάζεται αλλα θα δούμε στην πορεία.. Σκέφτηκα να βάλω στο ψυγείο απο το ΚΤΜ-άκι μου ακόμη ένα βεντιλατέρ για να μην μου ανάβει πολύ :P Δεν θα ηταν καλύτερα αν είχε βεντιλατέρ και στο κεντρικό ψυγείο και στο βοηθητικό? Απο πατεντούλα βρήκαμε πως θα το βάλουμε είναι εύκολο.. Απλά ρωτάω αν το έχεις κάνει κανείς .. Δεν νομίζω πως θα του δημιουργήσει κανένα πρόβλημα αν μπεί.. Ισα-ίσα θα μου είναι σε καλές θερμοκρασίες Την βοηθειούλα σας παρακαλώ? Σας ευχαριστώ :) Υ.Γ.Κάποιος είπε πως λέγεται Βιντιλατέρ και όχι Βεντιλατέρ αν είμαι λάθος διορθώστε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 To βεντιλατερ βγαινει απο την λεξη Ventilation που προφερεται βεντιλεϊσον και σημαινει αερισμος.Αρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 χε χε... ΑΛΧ έχεις μια γαλλική λέξη να βγαίνει από μια αγγλική... αν σε άκουγε γάλλος θα πάθαινε κανένα εγκεφαλικό... :lol: ...και φυσικά προφέρεται βΕντιλατέρ κατεμισουλίνι, αν η ΚΤΜ βάζει ένα από... δαύτα και όχι δύο, το θεωρεί επαρκές το ένα... αν φροντίσεις το κύκλωμα της ψύξης να είναι σωστό, δηλαδή να έχει το υγρό που πρέπει, στην ποσότητα που πρέπει, να κυκλοφορεί ελεύθερα (όχι σαν το δικό μου που είχε σχεδόν βουλώσει προ μηνών και ο μηχανικός μου είδε κι έπαθε να το ξεβουλώσει), τότε λογικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 αν σε άκουγε γάλλος θα πάθαινε κανένα εγκεφαλικό... Εκτός αν είχε κλασσική παιδεία και ήξερε ότι και τα δύο βγαίνουν από το λατινικά Ventilare. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gemi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Καλο θα ηταν γιατι τα ΚΤΜ αναβουνε απο τη μαμα τους (κατασκευαστικο κουσουρι). Για να γλιτωσεις περισσοτερο βαλε εξατμισεις εμποριου πιο ανοικτες κανουν κ αυτες δουλεια. Το προβλημα με το βεντιλατερ ειναι ο θορυβος κ το προς τα που αποβαλουν τον αερα. Φροντισε λοιπον να ειναι 1. αθορυβο (οσο γινεται) κ 2. βαλε προσθετες γριλιες να διωχνουν μακρια τον αερα απο τα ποδια σου. Τελος φροντισε να βαλεις πιο ελευθερο θερμοστατη κυκλοφοριας νερου (δηλ. να ανοιγει την κυκλοφορια σε πιο χαμηλη θερμοκρασια) αν ειναι δυνατο κατηργησε τον (με πατεντα) για το καλοκαιρι. Πολυ καλη λυση κ αυτη. Δηλ. με μονο ενα ανεμιστηρακι δε γλυτωνεις πρεπει να χτυπησεις τον εχθρο (ζεστη) απο παντου. Αντε καλη επιτυχια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2006 από τον gemi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfman13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 εκτος αυτου μια καλυτερη λυση ειναι να μην το πηγενεις τεζα παντα και παντου και οταν παρκαρεις καπου για καφε και εχει ανιξει αστο λιγο αναμενο το μηχανακι να δουλεψει το βεντιλατερ να μην καταπινει τα υγρα για πρωινο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2006 .....Δεν αλλαζεις καλυτερα μηχανακι,να βρεις την υγεια σου?? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 κατερινα αν καταλαβα καλα εχει το ψυγειο ιδη ενα βεντιλατερ αν ναι πηγενε ηλεκτρολογο και πεστου να σου βαλη ενα διακοπτακι στο τιμονι να αναβης το βεντιλατερ και οταν εσυ θελεις και πιστευεις οτι χρειαζεται πχ οταν εισαι σταματηνενη σε φαναρι η βρισκεσε σε κινηση το εχω εφαρμοση και εγω στο αφρικα και το εβαλα και δουλευε οταν σε περιμεναμε να βαλης βενζινη στην ξανθη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 χε χε... ΑΛΧ έχεις μια γαλλική λέξη να βγαίνει από μια αγγλική... αν σε άκουγε γάλλος θα πάθαινε κανένα εγκεφαλικό... :lol: ...και φυσικά προφέρεται βΕντιλατέρ <{POST_SNAPBACK}> Eεεεε δεν το καταλαβα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 Εκτός αν είχε κλασσική παιδεία και ήξερε ότι και τα δύο βγαίνουν από το λατινικά Ventilare. :) <{POST_SNAPBACK}> Σωστοοοοοοοοςςςς.... (το λεω ΓΙ ΑΥΤΟΝ που βιαστηκε να πει για τους Εθνικιστες Γαλλους) (αλλά αφου πάντα πεταγεται...εδω δεν θα πεταχτει;... :D :D :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 βεντιλατέρ = γαλλική λέξη βεντιλέισον = αγγλική λέξη βεντιλασιόν = γαλλική λέξη βεντιλέιτορ = αγγλική λέξη άρα τα ζευγάρια ανά γλώσσα είναι βεντιλατέρ + βεντιλασιόν βεντιλέιτορ + βεντιλέισον και όχι βεντιλατέρ + βεντιλέισον όπως έγραψες (αν θέλουμε να είμαστε σχολαστικοί στις λεπτομέρειες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 Το ΑγγλοΕλληνικο λεξικο μου το ιδιο λεει.Οπως το εγραψα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 Να βάλεις να βάλεις 2ο αν μπορείς. Να σε πάει μακριά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2006 Το ΑγγλοΕλληνικο λεξικο μου το ιδιο λεει.Οπως το εγραψα. <{POST_SNAPBACK}> μετά απο την εξήγηση που σου έγραψα, πιστεύεις πως το λεξικό σου έχει δίκιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2006 To βεντιλατερ βγαινει απο την λεξη Ventilation που προφερεται βεντιλεϊσον και σημαινει αερισμος.Αρα? <{POST_SNAPBACK}> ALX-άκι σε ευχαριστώ πολύ!! Οπως ευχαριστώ και τον Κατέμη μας που μου το είπε κ εκείνος κατεμισουλίνι, αν η ΚΤΜ βάζει ένα από... δαύτα και όχι δύο, το θεωρεί επαρκές το ένα... αν φροντίσεις το κύκλωμα της ψύξης να είναι σωστό, δηλαδή να έχει το υγρό που πρέπει, στην ποσότητα που πρέπει, να κυκλοφορεί ελεύθερα (όχι σαν το δικό μου που είχε σχεδόν βουλώσει προ μηνών και ο μηχανικός μου είδε κι έπαθε να το ξεβουλώσει), τότε λογικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε... <{POST_SNAPBACK}> gdevelekουλινο :) το κύκλωμα της ψύξης είναι σωστό προς το παρόν,το προσέχουμε όσο μπορούμε...απλά ρώτησα για τα μεγάλα ταξίδια..για μεγάλες αποστάσεις που οκ αν πείς να κάνεις μια απόσταση απο Θράκη προς τα μέρη σας θα ανάψει το γιαβράκι μ Να είσαι καλά για την βοήθεια καμάρι μ Δηλ. με μονο ενα ανεμιστηρακι δε γλυτωνεις πρεπει να χτυπησεις τον εχθρο (ζεστη) απο παντου. Αντε καλη επιτυχια <{POST_SNAPBACK}> gemi-νάκο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.... Πιστεύω πως όλα όσα μου είπες θα βοηθήσουν την μικρή μου και γιατί όχι να μην τα κάνω κιόλας... Να είσαι πάντα καλά! εκτος αυτου μια καλυτερη λυση ειναι να μην το πηγενεις τεζα παντα και παντου και οταν παρκαρεις καπου για καφε και εχει ανιξει αστο λιγο αναμενο το μηχανακι να δουλεψει το βεντιλατερ να μην καταπινει τα υγρα για πρωινο!!! <{POST_SNAPBACK}> wolfman-άκο οταν λές να το αφήσω αναμμένο τι εννοείς>Εννοώ πιο το θετικό?Δεν είναι καλύτερο να το σβήσω για να μου κρυώσει? Σε ευχαριστώ κ εσένα!!!!!!!!!!!!! .....Δεν αλλαζεις καλυτερα μηχανακι,να βρεις την υγεια σου?? :lol: <{POST_SNAPBACK}> ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ????????????????? ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 3.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ... ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΤΜ-ΙΣΑ!!!!!!!!!! κατερινα αν καταλαβα καλα εχει το ψυγειο ιδη ενα βεντιλατερ αν ναι πηγενε ηλεκτρολογο και πεστου να σου βαλη ενα διακοπτακι στο τιμονι να αναβης το βεντιλατερ και οταν εσυ θελεις και πιστευεις οτι χρειαζεται πχ οταν εισαι σταματηνενη σε φαναρι η βρισκεσε σε κινηση το εχω εφαρμοση και εγω στο αφρικα και το εβαλα και δουλευε οταν σε περιμεναμε να βαλης βενζινη στην ξανθη :) <{POST_SNAPBACK}> afrolykάκο σε ευχαριστώ!! Ούφφφ δεν ήξερα να σε ρωτησω να το έβλεπα κιόλας!!! Δηλαδή δεν κατάλαβα... Μου λες να βαλω δεύτερο κ οποτε θέλω να το ανοίγω??? Αν λες αυτό σωστό ακούγεται!!!!!!! Να εισαι καλα...και να περνάς όμορφα οπου κ αν εισαι! :) Να βάλεις να βάλεις 2ο αν μπορείς. Να σε πάει μακριά <{POST_SNAPBACK}> Θα με πάει πολύ μακρύα Θανούλινο...αλλα αν δεν βάλω δεύτερο βλέπω να παίρνει φωτιά το καλοκαίρι που σκοπεύω να πάω μακρυάααααααααααααααααααααα :P Να είσαι καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2006 (τροποποιήθηκε) ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ????????????????? ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 3.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ... ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΓΑΝ! ... ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΤΜ-ΙΣΑ!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2006 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2006 Καλο θα ηταν γιατι τα ΚΤΜ αναβουνε απο τη μαμα τους (κατασκευαστικο κουσουρι). <{POST_SNAPBACK}> Αυτο πως το εννοΑς ρε μαστρο-gemi ? Ξερεις καποιο μονοκυλινδρο που δεν αναβει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2006 ...αλλα αν δεν βάλω δεύτερο βλέπω να παίρνει φωτιά το καλοκαίρι που σκοπεύω να πάω μακρυάααααααααααααααααααααα :P Ωπααααααααααααααααααααα....... :vv: :) μηπως;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2006 Λίγο πιο βόρεια απ τη Πάτρα καλά είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 (τροποποιήθηκε) Αυτο πως το εννοΑς ρε μαστρο-gemi ? Ξερεις καποιο μονοκυλινδρο που δεν αναβει ? <{POST_SNAPBACK}> ...Eγω,παντως,ξερω "καποιο"....Που ανεβοκατεβηκε τις Αλπεις τρεις φορες(3000 χλμ την καθε φορα,περιπου),και την Κορσικη αλλη μια...δικαβαλλο,με "σαμαρια"!! ..."Νταλα",καλοκαιρι!!!! :) Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2006 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 Μόνο γιαπωνέζικα μοτεράκια το κάνουν αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 ...Eγω,παντως,ξερω "καποιο"....Που ανεβοκατεβηκε τις Αλπεις τρεις φορες(3000 χλμ την καθε φορα,περιπου),και την Κορσικη αλλη μια...δικαβαλλο,με "σαμαρια"!! ..."Νταλα",καλοκαιρι!!!! :) <{POST_SNAPBACK}> Ναι χαιρω πολυ, και εγω δεν ξερω κανενα μονοκυλινδρο το οποιο αναβει σε διαδρομες εκτος πολης. Αν ολα δουλευουν ρολοι (ψυγεια-ψυκτικα υγρα βεντιλατερια κτλ κτλ) δεν αναβει, αλλα σε συνθηκες πολης 1η-2η τοτε εχουμε προβληματακι. το κατασκευαστικο κουσουρι δεν καταλαβα εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 δεδομένο κάποιο μοτόρι κάποιου κυβισμού να ανάβει όταν ο κινητήρας του δουλεύει σε χαμηλές στροφές για αρκετή ώρα και δεν ψύχεται(ακίνητο). Οπότε δεν νομίζω να φταίει το μοτόρι. Από την άλλη αν στην πόλη σου έχει τόσο κίνηση κάντο. Αν δεν έχει και ανάβει έτσι, τότε καλό θα είναι να το κοιτάξεις....κι από ό,τι μου είπε ο Πάνος καλό θα είναι να το κοιτάξεις σε άλλη πόλη!!!!!άσχετο αλλά πρέπει να προσέχεις τα λαδάκια σου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 Κατερινα τι να το κανεις το 2 βεντιλατερι ωρε? Μη το ζοριζεις και θα εισαι οκ, κοιτα τα υγρα σου, τους θερμοστατες σου τα λαμπακια σου τα σου-ξου-μου-ξου σου και ασε τις πατεντες! Τα λαδακια σου που λεει και ο Παναγιωτης. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 170 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 άσχετο αλλά πρέπει να προσέχεις τα λαδάκια σου..... <{POST_SNAPBACK}> Σε ευχαριστώ πολύ κ για την δική σου γνώμη!!! Τα λαδάκια τα προσεχω σαν τα μάτια μου... :) Κατερινα τι να το κανεις το 2 βεντιλατερι ωρε? Μη το ζοριζεις και θα εισαι οκ, κοιτα τα υγρα σου, τους θερμοστατες σου τα λαμπακια σου τα σου-ξου-μου-ξου σου και ασε τις πατεντες! Τα λαδακια σου που λεει και ο Παναγιωτης. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 170 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ :D <{POST_SNAPBACK}> Ωρε Τριανταφυλλάκο μ΄δεν το πηγαίνω πια με 170 :( .... Απλά είπα μπάς και είναι καλύτερα.. Δηλαδή αν το βάλω το βεντιλατέρτι δεν θα μπορώ να το πατάω οπως παλιά? :P (πλάκα κάνωωωωωωωωωωωωωωωωωω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες