Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Ας γράψουμε τις αποφάσεις μας για το 2011, τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε να κάνουμε τη νέα χρονιά. Και ξεκινάω¨: Τη νέα χρονιά θέλω να βρίζω λιγότερο, να γίνω λιγότερο κακός, επίσης θέλω να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τη μηχανή και το Μαράκι μαζί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να πάρω το Africa, Να πάω ταξίδι στα βαλκάνια με παρέα (αν βρεθεί), να περάσω πολλά μαθήματα(αυτό που το πας?), χμμμμ για τσιγάρο ούτε λόγος....Να φτιάξω 2 μπάντες που έχω στα σκαριά....αυτά...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 να μπω επιτελους πιστα, που ολο το λεω και δεν το κανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να κοιμηθώ ένα μήνα σερί............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1.Να ορκιστώ στη σχολή........ 2.Να αλλάξω σπίτι.........(και διάθεση) 3.Να πάω Πράγα.............. 4.Να πάω Λονδίνο......... 5.Να μάθω στο κουνέλι μου να σκαρφαλώνει πάνω μου 6. Να αρχίσω τα ΣΚ να φεύγω διήμερα σε χωριά της Ελλάδος (η παρέα λείπει) 7. Να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει ως τώρα ποτέ μου .... 8.Να αποπληρώσω το αμάξι και να ξεκινήσω αποταμίευση (για να συμβούν τα 3 και 4) 9. Να ξανα-ερωτευτώ και να με ξανα-ερωτευτουν ...-αυτο είναι ευχή, όχι πλάνο- 10. Να τα βρω με τον παιδικο μου φίλο που τα σπάσαμε και μ λείπει αφάνταστα το αδελφάκι μου 11. Να κάνω επέμβαση lazer στα μάτια 12. Να πάρω αύξηση........ (προυποθεση για να συμβει το 2) 13. Να καταφέρω μια φορά να βγάλω πρόγραμμα για αυτα που θέλω να κάνω και να μην είμαι τόσο παρορμητική <br>14. Να πάω Κύπρο που με χουν καλέσει και όλο το αναβάλλω...<br> Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 να εχω υγεια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Οπωσδηποτε να κοψω το τσιγαρο........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 να καιω λιγοτερη βενζινη.... να καιω λιγοτερο ρευμα.... να τρωω λιγοτερο... να πινω λιγοτερους καφεδες.... να πινω λιγοτερη μπυρα... να ειμαι ετοιμος για τα παντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να προσέχω περισσότερο την υγεία μου και να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 πανω απ΄ολα υγεια σε ολους...να παρω το μεγαλο διπλωμα και να εχω λεφτα για βενζινες,για να κανω πολλες πολλες βολτες{με παρεα η χωρις...} Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να γουστάρω περισσότερο τη ζωή μου και να πάψω να αγχώνομαι για βλακείες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να γουστάρω περισσότερο τη ζωή μου και να πάψω να αγχώνομαι για βλακείες +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να μην αφηνω να μπαίνουν μέσα μου ολα αυτα που συμβαίνουν. Να αφιερωσω περισσοτερο χρονο στα παιδια μου. Να αφιερωσω περισσοτερο χρόνο στο να εκπαιδευσω το αριστερο μου χερι στο πιανο. Να παιζω λιγοτερα games στο PC (ναι καλα! ερχεται το Star Wars Old Republic!!!) ------------------------------------------------------------------------------------------------ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??!!!?!? ------------------------------------------------------------------------------------------------ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 να εκτιμάω περισσότερο όσα μου προσφέρονται και να αγχώνομαι λιγότερο για αυτά που δεν έχω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) Να μην αφηνω να μπαίνουν μέσα μου ολα αυτα που συμβαίνουν. ------------------------------------------------------------------------------------------------ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??!!!?!? ------------------------------------------------------------------------------------------------ να εκτιμάω περισσότερο όσα μου προσφέρονται και να αγχώνομαι λιγότερο για αυτά που δεν έχω. +1 ...... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 +1 +2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να μην αφηνω να μπαίνουν μέσα μου ολα αυτα που συμβαίνουν. Να αφιερωσω περισσοτερο χρονο στα παιδια μου. Να αφιερωσω περισσοτερο χρόνο στο να εκπαιδευσω το αριστερο μου χερι στο πιανο. Να παιζω λιγοτερα games στο PC (ναι καλα! ερχεται το Star Wars Old Republic!!!) :respekt: :respekt: :respekt: ------------------------------------------------------------------------------------------------ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??!!!?!? ------------------------------------------------------------------------------------------------ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Ρε τι λέτε.....Περιμένουμε diablo 3, fable 3 για pc, star wars mmo, gta 5, elder scrolls 5,max payne....βασικά θα παίζω περισότερο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 την υγειά μας τους φίλους που έχουμε και μερικά φραγκοδιφραγκα στην άκρη να χαιρόμαστε τα πιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Εγώ θέλω το c50 να γίνει vtr250. Ε και κανά μάθημα παραπάνω να περάσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laziokos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να εχουν υγεια οι δικοι μου.. για να μπορω να αγχωνομαι ελευθερα με βλακιεσ.. γιατι οταν δεν συμβαινει το πρωτο ολα τα αλλα ειναι τοσο μικρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 1. Να βγαλω το μαχαιρι απο την καρδια μου (εντελως μεταφορικα) 2. Να βελτιωσω τα οικονομικα μου (το πως δεν ξερω) 3. Να καταληξω να χρωσταω μονο 2 μαθηματα στη σχολη Και διαφρα αλλα που ειναι δευτερευούσης σημασιας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 1. Να έχουν υγεία οι κοντινοί μου άνθρωποι,όλοι εσείς,όλος ο κόσμος,τα σκυλιά μου και όλα τα ζωάκια του κόσμου! 2. Να πάρω πτυχίο τον Ιούνιο 3. Να διοριστώ το Σεπτέμβρη 4. Να αποφασίσω σωστά για το αν θα μείνω Κρήτη ή θα γυρίσω Αθήνα 5. Να μη μας πιουν κι άλλο το αίμα στους φόρους και στην ακρίβεια γενικώς 6. Να γραφτώ Ιταλικά Ε, αυτά! Μην είμαστε και πλεονέκτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 Να καταφερω να μαζεψω κανενα 2χιλιαρο(απο που δεν εχω καταληξει ακομα),ωστε να κανω αυτα που θελω στην εγγλεζα μου! Να καταφερω επιτελους να παντρευτω αυτον τον χρονο(εκανα προταση μολις σημερα το πρωι!) Να εχουν ολοι οι ανθρωποι μου υγεια πανω απο ολα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες