icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Ρε αλητη......εχεις γυναικα απο τον τοπο μου και δεν μιλας????????? Απο που ακριβως ειναι ρε? Καλη τυχη,υγεια,και να προσπαθησετε για το καλυτερο,με υπομονη και λογικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Άντε, με το καλό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 με το καλό ο γάμος... ΚΑΙ παντα με υγεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Με το καλό παιδιά και καλά στέφανα!!! Η ώρα η καλή! Πάντα χαρούμενοι όπως τώρα που το ανακοινώνετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Αυτα ειναι ευχαριστα!Μπραβο παιδια η ωρα η καλη και ευχομαι οπως ειστε τωρα μαζι,αγαπημενοι και γουσταρετε να ειστε μεχρι τα βαθια γεραματα το ιδιο και καλυτερα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Δηλαδη το Mybike κουμπαρος ? :D Αντε με το καλο , να ερθουμε ολο το φορουμ κονβοι ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Ρε παιδες ελεος τι αλλο θα ακουσω? Το παιδι ειναι 20 χρονων και ειναι μαζι 5 μηνες δηλαδη ολο τοσο φυσιολογικο το βρισκεται να παει να παντρευτει η εγω ειμαι τοσο πισω?20+- θα ειναι και η κοπελα,δουλεια εχουν η ακομα σπουδαζουν?Φιλε ο γαμος δεν λεει τιποτα αν την αγαπας κατσε μαζι της και 3 και 6 χρονια και μετα το σκεφτεσαι...Αλλα να μου λες στα 20 θα βαλεις στεφανι ξερω γω μαλακια μου φαινεται.. Παρολο οσα ακουσαμε απο τους παντες για αυτη την σχεση πηραμε μια μεγαλη αποφαση.. Δεν θελουμε να κατακρινετε αυτο... Το εχουμε σκεφτει καλα και δεν ειναι ανωριμη αποφαση ή κατι τετοιο... ...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) ε αφου το αποφασισατε καλα στεφανα ο χρονος και το αποτελεσμα δικαιωνει ή οχι τις επιλογες που κανουμε κι οχι απαραιτητα η λογικη μονη της. μακαρι να ειστε ευτυχισμενοι . μια κοπελα που εμπαινε τα ξημερωματα στη ζωντανη συζητηση λες; δε θυμαμαι κι ονομα ρε το mybike τι κανει! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Πολύ τρυφερό, πολύ συγκινητικό, το λέει η ψυχούλα σας. Με το καλό & καλά στέφανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 μπραβο παιδια, να ζήσετε!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 ...... Oχι δεν ειναι ανωριμη σκεψη...Μου κανεις και παραθεση...Ασε μας ρε φιλε...Κατι μας ειπες τωρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Oχι δεν ειναι ανωριμη σκεψη...Μου κανεις και παραθεση...Ασε μας ρε φιλε...Κατι μας ειπες τωρα... Είσαι σοβαρός? Κατάλαβες τι θέλω να πω ή? Δεν έβαλε το τόπικ να ρωτήσει αν θα πρέπει να το κάνει και είπε ότι δεν θέλει να το κατακρίνουμε...δείχνει άνθρωπο που έχει πάρει μια απόφαση...το μόνο που μένει είναι να τον στηρίξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psofioskorios 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 παιδες ηρεμια. αλλοι ειναι καμενοι κι αλλοι οχι. αλλοι παντρευτηκαν επειδη "επρεπε" κι αλλοι γιατι δεν ειχαν τι να κανουν. δεν θα γυρισει κανεις να πει "στα 'λεγα" ουτε "Γιατι δεν μου τα λεγατε". και παλι ευχες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Μπραβοοοο!!!!! Συγχαρητηρια!!!! Καλα στεφανα!!!! (τι αλλο λενε γιατι δεν ειμαι καθολου καλος σε αυτα, να φανταστειτε οταν παω σε γαμους στους χαιρετισμους κουναω το κεφαλι και λεω ξες εσυ!!!! :_zeppelin: ) Και παλι μπραβο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Δεν ειμαι καμμενος μιας και ειμαι 18 οποτε δεν ετυχε να παντρευτω Τις ευχες μου τις εδωσα στο πρωτο post μου,απλα το παλικαρι δεν τις εβαλε στην παραθεση μονο και μονο για να μου "την πει" Και αν ειμαι σοβαρος η οχι ξερω πολυ καλα τι ειμαι.Επισης το ειπα οπως θα ελεγα και σε καποιο φιλο μου που μου ελεγε το ιδιο πραγμα.Και οχι, δεν μπορω να στηριξω μια λαθος κατα την γνωμη μου αποφαση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 με το καλο...ειμαι 21 και μετα απο 2 χρονια τελειας σχεσης παπαλα...η αποφαση σου δεκτη,αλλα το χρονικο διαστημα μικρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Με το καλό + πείτε την εκκλησιά για να κάνουμε επιλογή...λάστιχου ! Ανήκω στην ''σπάνια κατηγορία ανθρώπων'' που έχουν κάνει όξω απο την εκκλησιά + έφαγε χώμα ο παπάς ! Δομνίστα το 2003. Δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!! υγ. 1 πράμα μόνο. Συγκατοίκηση κάποιο διάστημα πριν το....μυστήριο. Τίποτε άλλο. Γίνεται και παραγίνεται, και σε/σας απεμπλέκει απο τυχόν...παρεξηγήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Μην το συνεχίζετε ρε παιδιά... Τι θέτε; Να γεμίσει το τοπικ γκρίνια αντί ευχές; *** Η ώρα η καλή παιδιά. Και στα δύσκολα να κάνετε υπομονή. Να ζήσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psofioskorios 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Δεν ειμαι καμμενος μιας και ειμαι 18 οποτε δεν ετυχε να παντρευτω Τις ευχες μου τις εδωσα στο πρωτο post μου,απλα το παλικαρι δεν τις εβαλε στην παραθεση μονο και μονο για να μου "την πει" Και αν ειμαι σοβαρος η οχι ξερω πολυ καλα τι ειμαι.Επισης το ειπα οπως θα ελεγα και σε καποιο φιλο μου που μου ελεγε το ιδιο πραγμα.Και οχι, δεν μπορω να στηριξω μια λαθος κατα την γνωμη μου αποφαση... εγω που δεν ξερω τι εισαι ομως και δεν ειμαι 18, σε σεβομαι που στηριζεις την αποφαση σου αλλα οταν επαναλαμβανεσαι και "τσιτωνεις" κατι μου θυμιζεις... χωρις παρεξηγηση καλα κανεις και στηριζεις τη γνωμη σου αλλα μια φορα ειναι αρκετη. και η διαφωνια επισης. χρονια πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Μην το συνεχίζετε ρε παιδιά... Τι θέτε; Να γεμίσει το τοπικ γκρίνια αντί ευχές; *** Η ώρα η καλή παιδιά. Και στα δύσκολα να κάνετε υπομονή. Να ζήσετε! εχεις δικιο σταματαω...και συγγνωμη...Pilgrimage αν γουσταρεις να το συνεχιζεις σε pm 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Δεν ειμαι καμμενος μιας και ειμαι 18 οποτε δεν ετυχε να παντρευτω Τις ευχες μου τις εδωσα στο πρωτο post μου,απλα το παλικαρι δεν τις εβαλε στην παραθεση μονο και μονο για να μου "την πει" Και αν ειμαι σοβαρος η οχι ξερω πολυ καλα τι ειμαι.Επισης το ειπα οπως θα ελεγα και σε καποιο φιλο μου που μου ελεγε το ιδιο πραγμα.Και οχι, δεν μπορω να στηριξω μια λαθος κατα την γνωμη μου αποφαση... Άλλη δουλειά δεν έχω απο το να στην λέω στο φόρουμ. Ούτε εγώ συμφωνώ αλλά η απόφαση δικιά του και η ζωή επίσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Κι αν δεν βρειτε Παπα να σας παντρεψει να πουμε στον Παπασουζα,θα ρθει μαμιωντας απανω στο GS με ρασο και εντουρομποτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Με το καλο παιδες!!! Αν το δει ο mikios να ανεβασει καμμια φωτο να δειτε πως γινετε ο μοτο-γαμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 σας ευχομαι η ωρα η καλη!!!!!να ειστε παντα καλα ευτυχισμενοι και παντα αγαπημενοι! αφου ειστε σιγουροι και θελετε να προχωρησετε μαζι το σκαλοπατι που λεγετε ζωη μην κολονετε πουθενα!!!!ειστε νεοι και θα διμιουργησετε και λεφτα θα κανετε και οτι βαλετε στοχο στην ζωη σας! η ωρα η καλη παιδια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Ευχαριστουμε παιδια και σεις οτι επιθυμειτε!!!Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες