Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Με το καλό βρε παιδιά! Η ώρα η καλή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλά στέφανα παιδιά !! :clapping2: Διαφωνω με τις αποψεις που θέτουν την ηλικία ως παράγοντα για έναν γάμο. Στο παρελθόν (μακρύ λίγο) οι γάμοι έτσι γίνονταν και ευδοκιμούσαν κατά 95% !!! Σήμερα με την δήθεν ωρίμανση που προηγείται του γεγονότος , το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να αντιστραφούν τα πράματα. Νόμίζουμε όλοι οτι με το να συγκεντρώνουμε 'εμπειρίες' δημιουργούμε πιο ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλουμε, και δεν αντιλαμβανόμαστε οτι αυτό μας οδηγεί σε έναν ατελείωτο συγκρητισμό ανθρώπων και καταστάσεων , που έχει κουράσει πολύ και πολλούς !! Μέσα απο αυτά χάθηκε η απλότητα μας , κάτι που είναι πολύ βασικό για να είμαστε τελικά ο εαυτός μας μέσα σε μία σχέση ! Δεν είναι θέμα ηλικίας , αμα είναι να πετύχει η 'συνταγή' θα πετύχει. Τον κίνδυνο να 'ξυνίσει' η 'μαγιά' τον έχουν όλα τα ζευγάρια, και είναι ένα ρίσκο που καλούμαστε να το αναλάβουμε όλοι !! Μπράβο στα παιδιά που πήραν την απόφαση !!! Αντε, και οι απόγονοι γρήγορα!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 από τον freack mechanic 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Ρε παιδες ελεος τι αλλο θα ακουσω? Το παιδι ειναι 20 χρονων και ειναι μαζι 5 μηνες δηλαδη ολο τοσο φυσιολογικο το βρισκεται να παει να παντρευτει η εγω ειμαι τοσο πισω?20+- θα ειναι και η κοπελα,δουλεια εχουν η ακομα σπουδαζουν?Φιλε ο γαμος δεν λεει τιποτα αν την αγαπας κατσε μαζι της και 3 και 6 χρονια και μετα το σκεφτεσαι...Αλλα να μου λες στα 20 θα βαλεις στεφανι ξερω γω μαλακια μου φαινεται.. Tεσπα σκεψου το λιγο καλυτερα και κανε οτι σε φωτισει ο Θεος, να ειστε παντα καλα! + 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Οχι απο ενα θεμα που ειχα ανοιξει για την μηχανη μ... Είδες πόσο "επικίνδυνο" μπορεί ν' αποδειχτεί το ν' ανοίξεις θέμα? Φοτο στα Νεώρια, στο λιμάνι του Ηρακλείου. ΖΗΛΕΨΑ !!! ................................ ά! και κάντε και καμιά λίστα γάμου σε κανένα motoshop Πες το ψέμματα...... Πωωωωωωωω.......Καλλααααααα! Τελεια η φωτο!!Και εγω τετοιο γαμο θελω!! Ναι το 93 ημερομηνια γεννησης ειναι αλλα να σου πω την αληθεια δεν παιζει κανενα ρολο για μενα η ηλικια και αυτες οι παπαριες που λενε(και τις ελεγα και εγς καποτε) οτι με το γαμο σταματαει η ζωη σ και καλυτερα να ζησεις οσα περισσοτερα μπορεις και μετα τα 30 να το κανεις ειναι μαλακιες.. δεν εχει κανενα ρολο η ηλικια γιατι πολυ απλα ειτε εισαι σε μια τοσο σταθερη σχεση ειτε σε γαμο τα ιδια πραγματα θα ζεις και απο την στιγμη που και οι δυο ειμαστε τοσο σιγουροι για αυτο που παμε να κανουμε δεν νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε.. + 650 Μην ξεχνάτε ποτέ παιδιά ότι το να ταιριάξεις μ' έναν άνθρωπο είναι πάρα-πάρα-πάρα-πάρα-πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Οπότε όταν πιστεύουμε ότι βρήκαμε το άλλο μας μισό, απλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ !!!!!!!!! Καλά στέφανα παιδιά !! Διαφωνω με τις αποψεις που θέτουν την ηλικία ως παράγοντα για έναν γάμο. Στο παρελθόν (μακρύ λίγο) οι γάμοι έτσι γίνονταν και ευδοκιμούσαν κατά 95% !!! Σήμερα με την δήθεν ωρίμανση που προηγείται του γεγονότος , το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να αντιστραφούν τα πράματα. Νόμίζουμε όλοι οτι με το να συγκεντρώνουμε 'εμπειρίες' δημιουργούμε πιο ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλουμε, και δεν αντιλαμβανόμαστε οτι αυτό μας οδηγεί σε έναν ατελείωτο συγκρητισμό ανθρώπων και καταστάσεων , που έχει κουράσει πολύ και πολλούς !! Μέσα απο αυτά χάθηκε η απλότητα μας , κάτι που είναι πολύ βασικό για να είμαστε τελικά ο εαυτός μας μέσα σε μία σχέση ! Δεν είναι θέμα ηλικίας , αμα είναι να πετύχει η 'συνταγή' θα πετύχει. Τον κίνδυνο να 'ξυνίσει' η 'μαγιά' τον έχουν όλα τα ζευγάρια, και είναι ένα ρίσκο που καλούμαστε να το αναλάβουμε όλοι !! Μπράβο στα παιδιά που πήραν την απόφαση !!! Αντε, και οι απόγονοι γρήγορα!! Τά 'πες όλα φιλαράκι. Ποντάκι ξεγυρισμένο από μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Με το καλό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 με το καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Διαφωνω με τις αποψεις που θέτουν την ηλικία ως παράγοντα για έναν γάμο. Στο παρελθόν (μακρύ λίγο) οι γάμοι έτσι γίνονταν και ευδοκιμούσαν κατά 95% !!! Σήμερα με την δήθεν ωρίμανση που προηγείται του γεγονότος , το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να αντιστραφούν τα πράματα. Νόμίζουμε όλοι οτι με το να συγκεντρώνουμε 'εμπειρίες' δημιουργούμε πιο ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλουμε, και δεν αντιλαμβανόμαστε οτι αυτό μας οδηγεί σε έναν ατελείωτο συγκρητισμό ανθρώπων και καταστάσεων , που έχει κουράσει πολύ και πολλούς !! Μέσα απο αυτά χάθηκε η απλότητα μας , κάτι που είναι πολύ βασικό για να είμαστε τελικά ο εαυτός μας μέσα σε μία σχέση ! Δεν είναι θέμα ηλικίας , αμα είναι να πετύχει η 'συνταγή' θα πετύχει. Τον κίνδυνο να 'ξυνίσει' η 'μαγιά' τον έχουν όλα τα ζευγάρια, και είναι ένα ρίσκο που καλούμαστε να το αναλάβουμε όλοι !! \ α μπράβο!πεστα χρυσόστομε... ντεμέκ πρέπει να γίνουμε μεγάλοι και μετά να προχωρήσουμε σε κάτι σοβαρό. και το μόνο που θα καταφέρουμε,είναι να έχουμε γεμίσει σκ@τά τον εγκέφαλο,το ίδιο και μια γυναίκα 25-30+ (φανταστείτε τι κρύβει στο μυαλό της μια γυναίκα των30!)και έλα μετά να παντρέψεις τα σκ@τά του εγκεφάλου...ούτε ο χώκινς δεν έχει λύσει αυτήν την εξίσωση! :D χώρια που όσο μεγαλώνεις το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξινίζει...μήπως δεν τα έχουμε περάσει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 α μπράβο!πεστα χρυσόστομε... ντεμέκ πρέπει να γίνουμε μεγάλοι και μετά να προχωρήσουμε σε κάτι σοβαρό. και το μόνο που θα καταφέρουμε,είναι να έχουμε γεμίσει σκ@τά τον εγκέφαλο,το ίδιο και μια γυναίκα 25-30+ (φανταστείτε τι κρύβει στο μυαλό της μια γυναίκα των30!)και έλα μετά να παντρέψεις τα σκ@τά του εγκεφάλου...ούτε ο χώκινς δεν έχει λύσει αυτήν την εξίσωση! :D χώρια που όσο μεγαλώνεις το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξινίζει...μήπως δεν τα έχουμε περάσει?? χαχααχαχαχα...........μπράβο Κώστα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Οπότε όταν πιστεύουμε ότι βρήκαμε το άλλο μας μισό, απλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ !!!!!!!!! Εκτος και αν μας αφησει αυτο αδερφε.... και το μόνο που θα καταφέρουμε,είναι να έχουμε γεμίσει σκ@τά τον εγκέφαλο,το ίδιο και μια γυναίκα 25-30+ (φανταστείτε τι κρύβει στο μυαλό της μια γυναίκα των30!)και έλα μετά να παντρέψεις τα σκ@τά του εγκεφάλου...ούτε ο χώκινς δεν έχει λύσει αυτήν την εξίσωση! :D χώρια που όσο μεγαλώνεις το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξινίζει...μήπως δεν τα έχουμε περάσει?? Μπραβο ρε Κωστη! Οτι πιο ομορφο εχω δει στο θεμα αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Εκτος και αν μας αφησει αυτο αδερφε.... Εννοείται ότι μιλάμε για αμοιβαία αισθήματα Nick. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 μπράβο βρε παιδιά :) η ώρα η καλή :):):) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Αντε βρε με συγκινήσατε Χριστουγεννιάτικα... Με το καλό και μην μασάτε, την αγάπη σας να προστατέψετε και όλα θα βρεθούν στο δρόμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 O Valas είναι προικοθήρας! Προφανώς και ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!!!!!!! :) Να ζήσετε παιδιά!!!! Και αν ο γάμος είναι κάπου εδώ γύρω, θα σας τιμήσουμε πιστεύω!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Καλους "δρομους" παιδια!! :D (Ξερω ΑΡΚΕΤΟΥΣ! που "μικροπαντρευτηκαν" και ΔΕΝ! το μετανοιωσαν.. Ο "δρομος" θα δειξει... ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! Η απόφαση είναι δική σας, όπως και ότι θα έχει αυτό σαν επακόλουθο, εμείς μπορούμε μόνο να σας ευχηθόυμε τα καλύτερα να έρθουν !! . . . . . Μην αποπαίρνετε βέβαια όσους έχουν αντίθετη γνώμη με εσάς, γιατί δυστυχώς, θα το ακούτε συνέχεια, από εδώ και πέρα.... Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω είναι, άμα θέλετε να μου απαντήσετε βέβαια..: ΤΙ θα σας προσφέρει ο γάμος (με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας σας) ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Έμεινα λίγο μλκς... Αφού το αποφασίσατε, με το καλό και εύχομαι από τη ψυχή μου να σας βγει όπως το φαντάζεστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Να ζησετε παιδες. Να ρωτησω κατι,χωρις να θελω να γινω κακος η το οτιδηποτε αλλο.Στους γονεις σας το εχετε πει;Απλα επειδη οι γονεις σας ειναι οι ανθρωποι που σας μεγαλωσαν και δεν θα θελαν ποτε το κακο σας,ρωτηστε την γνωμη τους.Γιατι και μενα στην ηλικια σας οταν μου λεγανε οι αλλοι τις 2 οψεις του νομισματος τους ελεγα ολους μαλακες και οτι ηθελαν το κακο μου (εχω περασει κ εγω απο το ιδιο σταδιο οπως αρκετοι πιστευω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 απο τα πιο χαρούμενα events του mybike.gr! τώρα... και mywife.gr!!! :lol: . . . . . . . . -τι??? -παλι στο mybike εισαι προκομένε?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 απο τα πιο χαρούμενα events του mybike.gr! τώρα... και mywife.gr!!! :lol: . . . . . . . . -τι??? -παλι στο mybike εισαι προκομένε?!? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Εύχομαι παιδιά η ώρα η καλή και ότι καλύτερο για την ζωή σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Καλους "δρομους" παιδια!! :D (Ξερω ΑΡΚΕΤΟΥΣ! που "μικροπαντρευτηκαν" και ΔΕΝ! το μετανοιωσαν.. Ο "δρομος" θα δειξει... ) οι γυναικες στα 30+ κι οι αντρες 35+ διαλεγουν συχνα επιπολαια και βιαστικα κι απροσωπα, λογω αγχους ηλικιας/παιδιων, κοινωνικης επιδοκιμασιας κλπ τουλαχιστον τα παιδια αυτα διαλεξαν ο ενας τον αλλον. μακαρι να τα πανε καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Eγώ, ένα θα σας πώ: Είμαι παντρεμένος 26 χρόνια,και νοιώθω σαν να παντρεύτηκα τώρα.... Ενα απο τα μυστικά της καλής συμβίωσης σας << κατά με >> να είναι,ο συμβιβασμός μεταξύ σας, οι αμφότερες θυσίες σας και το καλό sex.... Σας εύχομαι,καλά στέφανα και βίον ανθόσπαρτον... ______________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Eγώ, ένα θα σας πώ: Είμαι παντρεμένος 26 χρόνια,και νοιώθω σαν να παντρεύτηκα τώρα.... Ενα απο τα μυστικά της καλής συμβίωσης σας << κατά με >> να είναι,ο συμβιβασμός μεταξύ σας, οι αμφότερες θυσίες σας και το καλό sex.... Σας εύχομαι,καλά στέφανα και βίον ανθόσπαρτον... ______________________________________________________________________________________________ Ένα θα σου πω φιλαράκι........ (τό 'χω ξαναπεί νομίζω) Κουρέλι μας έχεις κάνει μ' αυτά τα καταπληκτικά emoticon που πας και βρίσκεις....... :cry2: Sorry απ' τους ερωτευμένους για το spam. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 άντε με το καλό !!!!!!!!!!!!!!! καλή η ώρα να είναι ότι επιθυμείς με 2 παιδιά να αξιωθείς !!!!!!! ( ένα κορίτσι, ένα αγόρι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες