r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Μωρη κουφαλα Gee ολοκληρη σχολη εφτιαξες!!!Στην ουρα περιμενουμε!! :lol: :lol: Παρ'το ρε φιλε, γιατι αν μεινει απουλητο, βαζω αγγελια στο ΧΤ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Αν το ψηνεις τσιμπα το! μην το συζητας καθολου,αυτα τα κομματια σε αυτην την τιμη δεν μενουν απουλητα για καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Και γιατι βγαζει τοσα λιγα αλογα? απορια :P Αμα ειναι ετσι μολις γινει απεριοριστων το διπλωμα να τσιμπησουμε ενα τετοιο για αρχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 γιατι πολυ απλα ειναι δικυλινδρο αεροψυκτο διβαλβιδο μοτερ παλιας σχολης ,αλλα ωραιας ροπης, οικονομικο,και με μαματες αναρτησεις και πλαισιο,βεβαια δεν ξερω τι αυτονομια αναβατη βγαζει,.......για αυτονομια συνεπιβατη να ρωτησω ή δεν κανει? Που εισαι Geeeee?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) γιατι πολυ απλα ειναι δικυλινδρο αεροψυκτο διβαλβιδο μοτερ παλιας σχολης ,αλλα ωραιας ροπης, οικονομικο,και με μαματες αναρτησεις και πλαισιο,βεβαια δεν ξερω τι αυτονομια αναβατη βγαζει,.......για αυτονομια συνεπιβατη να ρωτησω ή δεν κανει? Που εισαι Geeeee?????? εγω παντως και σε εθνικη που το εχω οδηγησει μετα απο ΄΄κουραστικη΄΄ βολτα μια χαρα γυρησα.. επισεις ο συνεπιβατης καθετε καλα αρκει να βει την σωστη θεση.. (προσεξε αυτα ειναι λογια γυναικας και ψιλοπεριεργης θα ελεγα σε αυτο το θεμα, οχι η χαζογκομενα που ανεβαινει σε καθε μηχανακι ss και ταχα μου ειναι μηχανοβια ) και η σελα του ειναι για το ειδος του πολυ ανετη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω παντως και σε εθνικη που το εχω οδηγησει μετα απο ΄΄κουραστικη΄΄ βολτα μια χαρα γυρησα.. επισεις ο συνεπιβατης καθετε καλα αρκει να βει την σωστη θεση.. (προσεξε αυτα ειναι λογια γυναικας και ψιλοπεριεργης θα ελεγα σε αυτο το θεμα, οχι η χαζογκομενα που ανεβαινει σε καθε μηχανακι ss και ταχα μου ειναι μηχανοβια ) και η σελα του ειναι για το ειδος του πολυ ανετη πάντως επειδη το ξερω το συγκεκριμένο μοντελο, θα διαφωνησω οτι ειναι οτι πρεπει για πιστα. Η σελα του ειναι τουρισταδικη σχεδον, και δεν εχει χωρο για να κανει πισω τον κ@λο του ο αναβατης.(ακριβως εκει που καθεσαι εχει καμπυλη και αρχιζει η σελα του συνεπιβατη) Σε βιδωνει ουσιαστικα σε μια μερια της σελας. Ουτε ειναι ευκολες οι μετακινησεις δεξια και αριστερα της σελας. Επισης το γεγονος οτι εχει 2 εξατμισεις δεξια και αριστερα... με προβληματιζει στο ενδεχομενο καποιας πτωσης, που στην πιστα μπορει να ερχονται συχνα. Καθε φορα που θα πεφτεις θα πηγαινεις για αλλαγη εξατμισης? ps. To εχω οδηγησει πολλες φορες και εχω παει απειρες βολτες με φιλο που το εχει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Επισης το γεγονος οτι εχει 2 εξατμισεις δεξια και αριστερα... με προβληματιζει στο ενδεχομενο καποιας πτωσης, που στην πιστα μπορει να ερχονται συχνα. Καθε φορα που θα πεφτεις θα πηγαινεις για αλλαγη εξατμισης? Σωστος !!! Παρε ενα καλο 400ss που εχει και 1 εξατμιση, θα σας τρελανει! :bye: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 από τον Zack Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες