Jump to content
peterpan

Τωρα στα γεραματα,μαθε γερο πιστα

Recommended Posts

Μωρη κουφαλα Gee ολοκληρη σχολη εφτιαξες!!!Στην ουρα περιμενουμε!! :lol: :lol:

Παρ'το ρε φιλε, γιατι αν μεινει απουλητο, βαζω αγγελια στο ΧΤ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν το ψηνεις τσιμπα το! μην το συζητας καθολου,αυτα τα κομματια σε αυτην την τιμη δεν μενουν απουλητα για καιρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιατι βγαζει τοσα λιγα αλογα? απορια :P

Αμα ειναι ετσι μολις γινει απεριοριστων το διπλωμα να τσιμπησουμε ενα τετοιο για αρχη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι πολυ απλα ειναι δικυλινδρο αεροψυκτο διβαλβιδο μοτερ παλιας σχολης ,αλλα ωραιας ροπης,

οικονομικο,και με μαματες αναρτησεις και πλαισιο,βεβαια δεν ξερω τι αυτονομια αναβατη βγαζει,.......για αυτονομια συνεπιβατη να ρωτησω ή δεν κανει? :secret:

Που εισαι Geeeee??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι πολυ απλα ειναι δικυλινδρο αεροψυκτο διβαλβιδο μοτερ παλιας σχολης ,αλλα ωραιας ροπης,

οικονομικο,και με μαματες αναρτησεις και πλαισιο,βεβαια δεν ξερω τι αυτονομια αναβατη βγαζει,.......για αυτονομια συνεπιβατη να ρωτησω ή δεν κανει? :secret:

Που εισαι Geeeee??????

εγω παντως και σε εθνικη που το εχω οδηγησει μετα απο ΄΄κουραστικη΄΄ βολτα μια χαρα γυρησα..

επισεις ο συνεπιβατης καθετε καλα αρκει να βει την σωστη θεση.. (προσεξε αυτα ειναι λογια γυναικας και ψιλοπεριεργης θα ελεγα σε αυτο το θεμα, οχι η χαζογκομενα που ανεβαινει σε καθε μηχανακι ss και ταχα μου ειναι μηχανοβιαwinking.gif )

και η σελα του ειναι για το ειδος του πολυ ανετη_thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως και σε εθνικη που το εχω οδηγησει μετα απο ΄΄κουραστικη΄΄ βολτα μια χαρα γυρησα..

επισεις ο συνεπιβατης καθετε καλα αρκει να βει την σωστη θεση.. (προσεξε αυτα ειναι λογια γυναικας και ψιλοπεριεργης θα ελεγα σε αυτο το θεμα, οχι η χαζογκομενα που ανεβαινει σε καθε μηχανακι ss και ταχα μου ειναι μηχανοβιαwinking.gif )

και η σελα του ειναι για το ειδος του πολυ ανετη_thumbsup.gif

πάντως επειδη το ξερω το συγκεκριμένο μοντελο, θα διαφωνησω οτι ειναι οτι πρεπει για πιστα. Η σελα του ειναι τουρισταδικη σχεδον, και δεν εχει χωρο για να κανει πισω τον κ@λο του ο αναβατης.(ακριβως εκει που καθεσαι εχει καμπυλη και αρχιζει η σελα του συνεπιβατη) Σε βιδωνει ουσιαστικα σε μια μερια της σελας. Ουτε ειναι ευκολες οι μετακινησεις δεξια και αριστερα της σελας. Επισης το γεγονος οτι εχει 2 εξατμισεις δεξια και αριστερα... με προβληματιζει στο ενδεχομενο καποιας πτωσης, που στην πιστα μπορει να ερχονται συχνα. Καθε φορα που θα πεφτεις θα πηγαινεις για αλλαγη εξατμισης?

ps.

To εχω οδηγησει πολλες φορες και εχω παει απειρες βολτες με φιλο που το εχει.

Τροποποιήθηκε από τον kazanakius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης το γεγονος οτι εχει 2 εξατμισεις δεξια και αριστερα... με προβληματιζει στο ενδεχομενο καποιας πτωσης, που στην πιστα μπορει να ερχονται συχνα. Καθε φορα που θα πεφτεις θα πηγαινεις για αλλαγη εξατμισης?

Σωστος !!!

Παρε ενα καλο 400ss που εχει και 1 εξατμιση, θα σας τρελανει! :bye: :bye:

Τροποποιήθηκε από τον Zack

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα