-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Εχω δει σε πολλά παπάκια χρωματιστές πινακίδες(κυκλοφορίας). Αν πάω στο κατάλληλο μαγαζί και φτιάξω μια (με τον δικό μου αριθμό κυκλοφορίας και όχι κάποιον άλλο) θα είμαι νόμιμος, πόσο περίπου θα κοστήσει η όλη δουλεια αλλά και πόσο είναι το πρόστιμο σε περιπτωση που είμαι παράνομος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Γεια το εαν εισαι νόμιμος δεν ξέρω, εγώ πριν 3 χρόνια που είχα ένα dinamik είχα πάει σενα μαγαζί με πλέξι γκλας και μου κοψε ένα κομμάτι πιο μικρό απτη πινακίδα σε κόκκινο χρώμα και μέσα χαραξε κανονικά τη πινακί και τα κοψε τα γράμματα, και ήταν ένα κόκκινο κομμάτι plexi glass με κομμένα τα γράμματα και πήρα και ένα υλικό σαν καθρέφτης πλαστικό και το βαλα από πίσω και έγινε πολύ καλό και πρωτότυπο, όσο καιρό το είχα με σταματήσανε μερικές φορές, είχα και τη κανονική μαζί μου, αλλα μου καναν παρατήρηση μιας και δεν φαινόταν καλα η άλλη και απο μακρυά και λογικά πρέπει ναναι παράνομο.. Το κομμάτι πλεξι γκλας σαν αυτο ήταν: Και έχει πολλάαααα χρώματα: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironfernado 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 φιλε μου 8α σαι παρανομος με αυτο κ θα μετρας κλισεις σε καθε μπλοκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 στα 50άρια έχω μια εντύπωση οτι μπορείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) στα 50άρια έχω μια εντύπωση οτι μπορείς Και εγω αυτην την εντυπωση εχω!Αλλα αν θες να εισαι σιγουρος αμα το κανεις να κουβαλας και την πινακιδα την κανονικη μαζι σου! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 από τον AntouAnO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadRunnerShow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Λογικά σε επιγραφάδικο πάμε για αυτό έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 απ οτι γνωριζω τα 50cc δεν εχουν σφραγιδα στη πινακιδα οποτε λογικα δεν ειναι παρανομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Ναι αλλα κανει την πινακιδα λιγοτερο ορατη οπωτε νομιμο δεν ειναι 100% . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 ας ρωτήσει σε καμιά τροχαία για να είναι σίγουρος πάντως όταν είχα το glx έβλεπα γενικά και χρωματιστές και όλα, τώρα αν τους γράφανε θα σε γελάσω εγώ επειδή μου είχε φύγει, είχα βάλει κομμάτι από χοντρό χαρτόνι και είχα γράψει με posca τον αριθμό :scooter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-mitsos- 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ παιδια. Θα ρωτήσω πόσο κοστίζει και στην τροχαία και θα αποφασισω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον -mitsos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 οχι δεν εισαι νομιμος με τετοια πινακιδα , ουτε για 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadRunnerShow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 ρε παίδες εμένα μου χαλάει πολύ την εμφάνιση η μαμά πινακίδα και θέλω να ρωτήσω τα εξής.1 γίνεται να τη βάλω κάτω από το κολοφάναρο?2 μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά αν είναι παράνομες οι χρωματιστές πινακίδες χωρίς γυαλιά και τέτοια απλά είναι λίγο πιο μικρή από τη κανονική και έχει καληγραφηκά και χρωματιστά τα γράμματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 ρε παίδες εμένα μου χαλάει πολύ την εμφάνιση η μαμά πινακίδα και θέλω να ρωτήσω τα εξής.1 γίνεται να τη βάλω κάτω από το κολοφάναρο?2 μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά αν είναι παράνομες οι χρωματιστές πινακίδες χωρίς γυαλιά και τέτοια απλά είναι λίγο πιο μικρή από τη κανονική και έχει καληγραφηκά και χρωματιστά τα γράμματα. Πάνε ρώτα στην τροχαία. Εάν φαίνεται τότε μπορεί και να μην σε γράψουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 εγω στο gilera μ εχω μια μικρη κοκκινη με ασπρα γραμματα....με εχουν σταματησει και δν μου ειπαν τιποτα τουσ φιλουσ μ ομωσ που εχουν και αυτοι μικρες πινακιδες λιγο μικροτερες απο την δικια μ τους εκαναν απλα παρατηρηση και τουσ ειπαν πως η πινακιδα πρεπει να ειναι ορατη ...η δικια μου ειναι αρκετα πιο μικρη απο τη μαμα πολυ ομορφη αλλα και ορατη φυσικα ξερω παιδια παου εχοθν πινακιδες μικροτερες και απο την παλαμη μ αυτο σιγουρα ειναι παρανομο και παιζεις με την κληση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 εγω στο gilera μ εχω μια μικρη κοκκινη με ασπρα γραμματα....με εχουν σταματησει και δν μου ειπαν τιποτα τουσ φιλουσ μ ομωσ που εχουν και αυτοι μικρες πινακιδες λιγο μικροτερες απο την δικια μ τους εκαναν απλα παρατηρηση και τουσ ειπαν πως η πινακιδα πρεπει να ειναι ορατη ...η δικια μου ειναι αρκετα πιο μικρη απο τη μαμα πολυ ομορφη αλλα και ορατη φυσικα ξερω παιδια παου εχοθν πινακιδες μικροτερες και απο την παλαμη μ αυτο σιγουρα ειναι παρανομο και παιζεις με την κληση... Πάντα παίζεις με την κλήση.Απο την στιγμή που κάτι είναι παράνομο αν θέλει να σε γράψει θα σε γράψει.Ακόμα και για τους καθρέφτες αλλα δεν ασχολούνται.Είναι μην τύχεις απλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trantas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Παιδες,εγω ξερω πως αν η πινακιδα δεν ειναι ασπρη με μαυρα γραμματα τρως γερο γραψιμο,το ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο...εγω προσωπικα εκανα δικια μ,αρκετα μικροτερη απο την αρχικη,απο αλουμινιο με τα γραμματα(μαυρα) τυπωμενα πανω...μεχρι τωρα δεν μου εχουνε πει τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 ότι και να έχεις δεν σε γράφουν. αρκεί να καταλαβαίνει ο άλλος τον αριθμό...Για Μοτοποδήλατα μιλάμε πάντα... μην πας να το κάνεις σε Μοτοσικλέτα γιατί θα φας καμιά 300άρα ευρώ κλίση αν πέσεις σε κολόμπατσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sins_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Μα με αυτους τους νομους πια!! Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε!???!? Ελεος!! Ειμαστε φυλακισμενοι των ιδιων μας των νομων??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Μα με αυτους τους νομους πια!! Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε!???!? Ελεος!! Ειμαστε φυλακισμενοι των ιδιων μας των νομων??? δηλαδή τι θες ρε φίλε??? να μην είχε κανένας πινακίδα??? αν δεν είχε κανένας πινακίδα τότε και κανένα τρακάρισμα να γινόταν θα σηκωνόταν να έφευγε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 δηλαδή τι θες ρε φίλε??? να μην είχε κανένας πινακίδα??? αν δεν είχε κανένας πινακίδα τότε και κανένα τρακάρισμα να γινόταν θα σηκωνόταν να έφευγε !!! Απολυτα Σωστος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μετατροπη στην πινακιδα ειναι παρανομη. Η πινακιδα πρεπει να ειναι σε ευδιακριτη θεση και με φωτισμο. Πρεπει να ειναι αναγλυφη και να φερει την σταμπα του υπουργειου. Εξαιρουνται μονο μηχανες που τρεχουν σε αγωνες εντουρο και εχουν αγωνιστικη αδεια και καποια απαραιτητα εγγραφα για τροποποιηση της πινακιδας. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Αν σε σταματησουν με οποιαδηποτε μετατροπη ειναι στην κρηση του αστυνομικου να σε γραψει. Υ.Γ. Με αυτες τις ζελατινες που βαζετε απο επανω στις φωτογραφιες πιστεψτε με φαινεται πολυ πιο καθαρα η πινακιδα σας (εξελίχτηκε η αστυνομια) ότι και να έχεις δεν σε γράφουν. αρκεί να καταλαβαίνει ο άλλος τον αριθμό... Για Μοτοποδήλατα μιλάμε πάντα... μην πας να το κάνεις σε Μοτοσικλέτα γιατί θα φας καμιά 300άρα ευρώ κλίση αν πέσεις σε κολόμπατσο... Γιατι ρε Νικο αν πεσεις σε κολομπατσο; Την δουλεια του δεν κανει; Ο οπως εγραψες και εσυ παραπακατω αν σε χτυπησει καποιος και εχει κρυμενη την πινακιδα και δεν ξερω και εγω τι την εχει κανει και δεν την δεις; ο Κωλομπατσος θα φταιει; Και εμενα μου την χαλαει η πινακιδα να σου πω την αληθεια... Μ@λ@κ@ς ειμαι ομως που την εχω επανω; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 http://www.moto4fun.gr/interviews/item/910-%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 εγω την εχω νικελ με μπλε γραμματα...7,50 ευρω πληρωσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Γιατι ρε Νικο αν πεσεις σε κολομπατσο; Την δουλεια του δεν κανει; Ο οπως εγραψες και εσυ παραπακατω αν σε χτυπησει καποιος και εχει κρυμενη την πινακιδα και δεν ξερω και εγω τι την εχει κανει και δεν την δεις; ο Κωλομπατσος θα φταιει; Και εμενα μου την χαλαει η πινακιδα να σου πω την αληθεια... Μ@λ@κ@ς ειμαι ομως που την εχω επανω; αναλόγως Γρήγορη... εγώ πιστεύω πως πρέπει να το διαφοροποιήσουν λίγο... ( πες μου αν συμφωνείς ή όχι ) άμα κάποιος δεν έχει καθόλου πινακίδα να είναι 100% του προστίμου. άμα κάποιος έχει μια μικρή με καλλιγραφικά γράμματα, διάφορα χρώματα κτλ τότε να δίνει π.χ. 50% του προστίμου. άμα κάποιος έχει πινακίδα μεγάλη και ευδιάκριτη ( λευκή - με μαύρα γράμματα ) αλλά δεν είναι η γνήσια ( δεν έχει σφραγίδα ) να είναι 10% του προστίμου. κανονικά δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν το ίδιο κάποιον που φοράει μια μικρή πινακίδα απ ότι κάποιον που δεν φοράει καθόλου πινακίδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 αναλόγως Γρήγορη... εγώ πιστεύω πως πρέπει να το διαφοροποιήσουν λίγο... ( πες μου αν συμφωνείς ή όχι ) άμα κάποιος δεν έχει καθόλου πινακίδα να είναι 100% του προστίμου. άμα κάποιος έχει μια μικρή με καλλιγραφικά γράμματα, διάφορα χρώματα κτλ τότε να δίνει π.χ. 50% του προστίμου. άμα κάποιος έχει πινακίδα μεγάλη και ευδιάκριτη ( λευκή - με μαύρα γράμματα ) αλλά δεν είναι η γνήσια ( δεν έχει σφραγίδα ) να είναι 10% του προστίμου. κανονικά δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν το ίδιο κάποιον που φοράει μια μικρή πινακίδα απ ότι κάποιον που δεν φοράει καθόλου πινακίδα... Συμφωνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες