Jump to content

Recommended Posts

Εχω δει σε πολλά παπάκια χρωματιστές πινακίδες(κυκλοφορίας). Αν πάω στο κατάλληλο μαγαζί και φτιάξω μια (με τον δικό μου αριθμό κυκλοφορίας και όχι κάποιον άλλο) θα είμαι νόμιμος, πόσο περίπου θα κοστήσει η όλη δουλεια αλλά και πόσο είναι το πρόστιμο σε περιπτωση που είμαι παράνομος;

:tease::tease::tease::tease::tease::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια το εαν εισαι νόμιμος δεν ξέρω, εγώ πριν 3 χρόνια που είχα ένα dinamik είχα πάει σενα μαγαζί με πλέξι γκλας και μου κοψε ένα κομμάτι πιο μικρό απτη πινακίδα σε κόκκινο χρώμα και μέσα χαραξε κανονικά τη πινακί και τα κοψε τα γράμματα, και ήταν ένα κόκκινο κομμάτι plexi glass με κομμένα τα γράμματα και πήρα και ένα υλικό σαν καθρέφτης πλαστικό και το βαλα από πίσω και έγινε πολύ καλό και πρωτότυπο, όσο καιρό το είχα με σταματήσανε μερικές φορές, είχα και τη κανονική μαζί μου, αλλα μου καναν παρατήρηση μιας και δεν φαινόταν καλα η άλλη και απο μακρυά και λογικά πρέπει ναναι παράνομο..

Το κομμάτι πλεξι γκλας σαν αυτο ήταν:

RedPlex02.jpg

Και έχει πολλάαααα χρώματα:

colouredacrylics.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 50άρια έχω μια εντύπωση οτι μπορείς

Και εγω αυτην την εντυπωση εχω!Αλλα αν θες να εισαι σιγουρος αμα το κανεις να κουβαλας και την πινακιδα την κανονικη μαζι σου!

Τροποποιήθηκε από τον AntouAnO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα κανει την πινακιδα λιγοτερο ορατη οπωτε νομιμο δεν ειναι 100% .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας ρωτήσει σε καμιά τροχαία για να είναι σίγουρος

πάντως όταν είχα το glx έβλεπα γενικά και χρωματιστές και όλα, τώρα αν τους γράφανε θα σε γελάσω

εγώ επειδή μου είχε φύγει, είχα βάλει κομμάτι από χοντρό χαρτόνι και είχα γράψει με posca τον αριθμό :shades::scooter: :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδια. Θα ρωτήσω πόσο κοστίζει και στην τροχαία και θα αποφασισω.

:whistling::whistling:

Τροποποιήθηκε από τον -mitsos-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν εισαι νομιμος με τετοια πινακιδα , ουτε για 50αρι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παίδες εμένα μου χαλάει πολύ την εμφάνιση η μαμά πινακίδα και θέλω να ρωτήσω τα εξής.1 γίνεται να τη βάλω κάτω από το κολοφάναρο?2 μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά αν είναι παράνομες οι χρωματιστές πινακίδες χωρίς γυαλιά και τέτοια απλά είναι λίγο πιο μικρή από τη κανονική και έχει καληγραφηκά και χρωματιστά τα γράμματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παίδες εμένα μου χαλάει πολύ την εμφάνιση η μαμά πινακίδα και θέλω να ρωτήσω τα εξής.1 γίνεται να τη βάλω κάτω από το κολοφάναρο?2 μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά αν είναι παράνομες οι χρωματιστές πινακίδες χωρίς γυαλιά και τέτοια απλά είναι λίγο πιο μικρή από τη κανονική και έχει καληγραφηκά και χρωματιστά τα γράμματα.

Πάνε ρώτα στην τροχαία.

Εάν φαίνεται τότε μπορεί και να μην σε γράψουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω στο gilera μ εχω μια μικρη κοκκινη με ασπρα γραμματα....με εχουν σταματησει και δν μου ειπαν τιποτα τουσ φιλουσ μ ομωσ που εχουν και αυτοι μικρες πινακιδες λιγο μικροτερες απο την δικια μ τους εκαναν απλα παρατηρηση και τουσ ειπαν πως η πινακιδα πρεπει να ειναι ορατη ...η δικια μου ειναι αρκετα πιο μικρη απο τη μαμα πολυ ομορφη αλλα και ορατη φυσικα ξερω παιδια παου εχοθν πινακιδες μικροτερες και απο την παλαμη μ αυτο σιγουρα ειναι παρανομο και παιζεις με την κληση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω στο gilera μ εχω μια μικρη κοκκινη με ασπρα γραμματα....με εχουν σταματησει και δν μου ειπαν τιποτα τουσ φιλουσ μ ομωσ που εχουν και αυτοι μικρες πινακιδες λιγο μικροτερες απο την δικια μ τους εκαναν απλα παρατηρηση και τουσ ειπαν πως η πινακιδα πρεπει να ειναι ορατη ...η δικια μου ειναι αρκετα πιο μικρη απο τη μαμα πολυ ομορφη αλλα και ορατη φυσικα ξερω παιδια παου εχοθν πινακιδες μικροτερες και απο την παλαμη μ αυτο σιγουρα ειναι παρανομο και παιζεις με την κληση...

Πάντα παίζεις με την κλήση.Απο την στιγμή που κάτι είναι παράνομο αν θέλει να σε γράψει θα σε γράψει.Ακόμα και για τους καθρέφτες αλλα δεν ασχολούνται.Είναι μην τύχεις απλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες,εγω ξερω πως αν η πινακιδα δεν ειναι ασπρη με μαυρα γραμματα τρως γερο γραψιμο,το ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο...εγω προσωπικα εκανα δικια μ,αρκετα μικροτερη απο την αρχικη,απο αλουμινιο με τα γραμματα(μαυρα) τυπωμενα πανω...μεχρι τωρα δεν μου εχουνε πει τιποτα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι και να έχεις δεν σε γράφουν. αρκεί να καταλαβαίνει ο άλλος τον αριθμό...

Για Μοτοποδήλατα μιλάμε πάντα... μην πας να το κάνεις σε Μοτοσικλέτα γιατί θα φας καμιά 300άρα ευρώ κλίση αν πέσεις σε κολόμπατσο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα με αυτους τους νομους πια!! Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε!???!? Ελεος!! Ειμαστε φυλακισμενοι των ιδιων μας των νομων???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα με αυτους τους νομους πια!! Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε!???!? Ελεος!! Ειμαστε φυλακισμενοι των ιδιων μας των νομων???

δηλαδή τι θες ρε φίλε??? να μην είχε κανένας πινακίδα???

αν δεν είχε κανένας πινακίδα τότε και κανένα τρακάρισμα να γινόταν θα σηκωνόταν να έφευγε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή τι θες ρε φίλε??? να μην είχε κανένας πινακίδα???

αν δεν είχε κανένας πινακίδα τότε και κανένα τρακάρισμα να γινόταν θα σηκωνόταν να έφευγε !!!

Απολυτα Σωστος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μετατροπη στην πινακιδα ειναι παρανομη.

Η πινακιδα πρεπει να ειναι σε ευδιακριτη θεση και με φωτισμο.

Πρεπει να ειναι αναγλυφη και να φερει την σταμπα του υπουργειου.

Εξαιρουνται μονο μηχανες που τρεχουν σε αγωνες εντουρο και εχουν αγωνιστικη αδεια και καποια απαραιτητα εγγραφα για τροποποιηση της πινακιδας.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Αν σε σταματησουν με οποιαδηποτε μετατροπη ειναι στην κρηση του αστυνομικου να σε γραψει.

Υ.Γ. Με αυτες τις ζελατινες που βαζετε απο επανω στις φωτογραφιες πιστεψτε με φαινεται πολυ πιο καθαρα η πινακιδα σας (εξελίχτηκε η αστυνομια):whistling:

ότι και να έχεις δεν σε γράφουν. αρκεί να καταλαβαίνει ο άλλος τον αριθμό...

Για Μοτοποδήλατα μιλάμε πάντα... μην πας να το κάνεις σε Μοτοσικλέτα γιατί θα φας καμιά 300άρα ευρώ κλίση αν πέσεις σε κολόμπατσο...

Γιατι ρε Νικο αν πεσεις σε κολομπατσο; Την δουλεια του δεν κανει; Ο οπως εγραψες και εσυ παραπακατω αν σε χτυπησει καποιος και εχει κρυμενη την πινακιδα και δεν ξερω και εγω τι την εχει κανει και δεν την δεις; ο Κωλομπατσος θα φταιει;

Και εμενα μου την χαλαει η πινακιδα να σου πω την αληθεια... Μ@λ@κ@ς ειμαι ομως που την εχω επανω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε Νικο αν πεσεις σε κολομπατσο; Την δουλεια του δεν κανει; Ο οπως εγραψες και εσυ παραπακατω αν σε χτυπησει καποιος και εχει κρυμενη την πινακιδα και δεν ξερω και εγω τι την εχει κανει και δεν την δεις; ο Κωλομπατσος θα φταιει;

Και εμενα μου την χαλαει η πινακιδα να σου πω την αληθεια... Μ@λ@κ@ς ειμαι ομως που την εχω επανω;

αναλόγως Γρήγορη... εγώ πιστεύω πως πρέπει να το διαφοροποιήσουν λίγο... ( πες μου αν συμφωνείς ή όχι )

άμα κάποιος δεν έχει καθόλου πινακίδα να είναι 100% του προστίμου.

άμα κάποιος έχει μια μικρή με καλλιγραφικά γράμματα, διάφορα χρώματα κτλ τότε να δίνει π.χ. 50% του προστίμου.

άμα κάποιος έχει πινακίδα μεγάλη και ευδιάκριτη ( λευκή - με μαύρα γράμματα ) αλλά δεν είναι η γνήσια ( δεν έχει σφραγίδα ) να είναι 10% του προστίμου.

κανονικά δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν το ίδιο κάποιον που φοράει μια μικρή πινακίδα απ ότι κάποιον που δεν φοράει καθόλου πινακίδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλόγως Γρήγορη... εγώ πιστεύω πως πρέπει να το διαφοροποιήσουν λίγο... ( πες μου αν συμφωνείς ή όχι )

άμα κάποιος δεν έχει καθόλου πινακίδα να είναι 100% του προστίμου.

άμα κάποιος έχει μια μικρή με καλλιγραφικά γράμματα, διάφορα χρώματα κτλ τότε να δίνει π.χ. 50% του προστίμου.

άμα κάποιος έχει πινακίδα μεγάλη και ευδιάκριτη ( λευκή - με μαύρα γράμματα ) αλλά δεν είναι η γνήσια ( δεν έχει σφραγίδα ) να είναι 10% του προστίμου.

κανονικά δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν το ίδιο κάποιον που φοράει μια μικρή πινακίδα απ ότι κάποιον που δεν φοράει καθόλου πινακίδα...

Συμφωνω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα