Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Είναι δυνατόν ένας βαρύς καθημερινός συνεπιβάτης να αποτελεί πρόβλημα για το μηχανάκι; Τους τελευταίους 3 μήνες παίρνω μαζί μια φίλη μου από τη σχολή, που ζυγίζει πάνω-κάτω καμιά 90αριά κιλά και εκτός του ότι εγώ η ίδια ζορίζομαι στην οδήγηση (το μηχανάκι σταματάει δύσκολα, δεν έχει καλή επιτάχυνση, αισθάνομαι πολλή πίεση στο χέρι μου όταν ανοίγω το γκάζι και δεν μπορώ να πραγματοποιήσω ελιγμούς μέσα στην κίνηση) παρατηρώ και διάφορα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τον καιρό. Δηλαδή : το αμορτισέρ πίσω θέλει οπωσδήποτε αλλαγή και στο δρόμο για τη σχολή (3-4 χλμ. ανηφόρα) η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο! Επίσης, κυρίως τώρα που το αμορτισέρ δε δουλεύει, στο παραμικρό σαμαράκι και στην παραμικρή λακούβα βρίσκει κάτω! Είναι όλα αυτά συνέπειες του βάρους ή φυσιολογικές φθορές; Να σημειώσω ότι το μηχανάκι μου είναι Runner 200! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Εσυ τι λες; να ειναι φυσιολογικες φθορες οταν το φροτωνεις σα γαΐδουρι;;;; :D Η λυση ειναι να μην περνεις την φιλη σου, εαν θες και το μηχανακι σου να μην ταλαιπωρειται....ειδικα οι αναρτησεις την ακουνε πολυ ασχημα...εγω παντως πανω απο 80 κιλα ανθρωπο επανω δυσκολα βαζω και μιλαμε για ολοκληρη μηχανη....οχι κατι μικρο οπως το δικο σου... Βεβαια τα 90 κιλα που ειπες ειναι στο οριο, εκτος και αν εισαι και εσυ αλλα τοσα, στο manual καπου σου λεει πιο ειναι και το επιτρεπτο μεγιστο βαρος που μπορει να εχει η μοτο σου ωστε να εχεις την πληρη ενεργιτικη της ασφαλεια... Οσο για τα φρενα και τα γκαζια...λογικο...δεν μπορεις να κανεις κατι οταν εχει τοσο φορτιο επανω του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Viki καλησπερα. Ναι το βαρος παιζει μεγαλο ρολο στην συμπεριφορα της μοτοσυκλετας και σ'αυτη τη περιπτωση που ειναι σκουτερ (αλλα γεωμετρια σε σχεση με τη μηχανη) μπορει να επιρρεασει πολυ αρνητικα την οδηγηση σου. Εδω εγω που εχω το ER-6 που ειναι και δυνατουτσικο οταν παιρνω ατομα ποιο βαρια απο εμενα με ζοριζουνε πολυ στην κινηση εντος πολης και στους επιτοπιους ελιγμους, ποσο μαλλον το σκουτερ που το κεντρο βαρος του ειναι καπως προς τα πισω. Ενα βαρυ ατομο μετατοπιζει προς τα πισω το κεντρο βαρος που πριν ηταν σχεδον κατω απο τα ποδια σου. Αν παλι αυτο το ατομο αρχισει και κανει αποτομες κινησεις (απο φοβο ή κατι αλλο) τοτε μπορει πολυ ευκολα να σε τρομαξει και να σε βγαλει εκτος πορειας. Οδηγιες λοιπον σε οποιον παιρνεις για το πως θα καθεται και πως θα συμπεριφερεται πανω στο σκουτερ οταν τον παιρνει δικαβαλο. Τωρα για τις αναρτησεις πολυ πιθανο να χρειαζονται αλλαγη.Τα σκουτερ ειδικα δεν εχουν και τιποτα σοβαρες αναρτησεις. Ταλαιπωρουνται απο τους αθλιους ελληνικους δρομους, αν βαζεις και βαρια ατομα επιβατες ταλαιπωρουνται ακομα περισσοτερο. Ενα καλο σετ πισω αναρτησεων θα σου βελτιωσει κατα πολυ την συμπεριφορα του και θα σε βοηθησει στην οδηγηση σου. Μεχρι τοτε ομως δοκιμασε να τις σφηξεις (αν επιδεχονται συσφιξη), ισως τις εχεις ρυθμισμενες στο μαλακο επιπεδο. Τελος αυτο για τη θερμοκρασια μου κανει εντυπωση αφου το 200 (το ST εχεις?) ειναι 4χρονο και υδροψυκτο, θεωρητικα δεν θα επρεπε να αντιμετωπιζει προβληματα υπερθερμανσης. Σ'αυτη τη περιπτωση ισως χρειαστεις επισκεψη σε μαστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς να παραθέτω ακριβώς το κείμενο του καθενός για να απαντάω συγκεκριμένα οπότε τα γράφω γενικά και βλέπουμε.. Πρώτον αν ήμουν κι εγώ 90 κιλά θα έπαιρνα κανένα ATV (έτσι δε λέγονται οι γουρούνες;) και όχι σκούτερ!! Έχουμε 30 κιλά διαφορά και γι'αυτό προφανώς ζορίζομαι και τόσο στην οδήγηση. Άλλο ένα μεγάλο θέμα είναι το πώς κάθεται ο συνεπιβάτης, η συγκεκριμένη κάθεται και νομίζει ότι ακούει το "Άστα τα μαλλάκια σου...." , ακουμπάει και στον ώμο μου άμα λάχει και όσο για τα πόδια της απλά τα στηρίζει στα παταράκια ασχέτως αν της λέω να τα στηρίζει γερά και να παρακολουθεί την κίνηση για να αντιδράει εγκαίρως και αναλόγως. Επειδή όμως είμαστε φίλες και δεν μπορώ να την προσβάλλω ούτε φυσικά και μου περισσεύουν για να πληρώνω συνέχεια ζημιές...τι κάνω; Απλά με τρόπο το αποφεύγω; Όσο για τη θερμοκρασία, είχε πρόβλημα η τρόμπα του νερού και τα έπαιξε και την άλλαξα με ηλεκτρική. Είναι τυχαίο όμως που όταν είμαι μόνη μου και ανεβαίνω τον ίδιο δρόμο ο δείκτης κυμαίνεται στα φυσιολογικά επίπεδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Πές την φίλη σου να χάσει κανένα κιλό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Πρεπει να της πεις να καθεται οσο το δυνατον ποιο ακινητη και σταθερη γινεται γιατι ειναι και θεμα ασφαλειας και αμα πεσεται εσυ θα τρεχεις μετα για τις δικες της πληγες. Πες της πως ανεβαινεται πανω σε 2 ροδες και το θεμα ισορροπία ειναι λεπτο, μπορει να την χάσετε για ψηλου πηδημα. Και φυσικα δεν εχεις καμια ορεξη να πληρωνεις λαθη αλλωνων. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!! Για τη θερμοκρασια οταν ανεβαινεις μονη σου επειδη εισαι ενα ατομο ζοριζεται λιγοτερο ο κινητηρας με αποτελεσμα να μην στροφαρει ψηλα και να μην ανεβαινει η θερμοκρασια του. Οταν ομως εχεις βαρος (και μηχανακι χαμηλου κυβισμου) θα αναγκαστεις να ανοιξεις περισσοτερο το γκαζι και να δουλεψει το μοτερ σε ψηλες στροφες για αρκετα δευτερολεπτα ώστε να μπορεσει να ανεβει την ανηφορα. Οποτε ειναι φυσικο επακολουθο να αρχισει να παραγει περισσοτερη θερμοτητα ο κινητηρας. Αλλα στη δικια σου περιπτωση θα σου προτεινα να πας να τσεκαρεις την τρομπα αφου εχεις και ιστορικο, ισως και να στην μετρήσουν γιατι κανονικα θα επρεπε να αυξανει την ροη του ψυκτικου υγρου στις υψηλες στροφες για να αποφυγει την περιπτωση υπερθερμανσης. Ειναι επικυνδινο να φλερταρει το μοτερ με την κοκκινη περιοχη των θερμοκρασιων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 εγω παντως πανω απο 80 κιλα ανθρωπο επανω δυσκολα βαζω και μιλαμε για ολοκληρη μηχανη....οχι κατι μικρο οπως το δικο σου... θα το θυμάμε αυτό, παλιο-ρατσιστή!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς να παραθέτω ακριβώς το κείμενο του καθενός για να απαντάω συγκεκριμένα οπότε τα γράφω γενικά και βλέπουμε.. εκεί που είναι ο Μαχάτμα ...απο κάτω γράφει απάντηση . Το πατάς + σε πάει για παράθεση... Πρώτον αν ήμουν κι εγώ 90 κιλά θα έπαιρνα κανένα ATV (έτσι δε λέγονται οι γουρούνες;) και όχι σκούτερ!! Έχουμε 30 κιλά διαφορά και γι'αυτό προφανώς ζορίζομαι και τόσο στην οδήγηση. Άλλο ένα μεγάλο θέμα είναι το πώς κάθεται ο συνεπιβάτης, η συγκεκριμένη κάθεται και νομίζει ότι ακούει το "Άστα τα μαλλάκια σου...." , ακουμπάει και στον ώμο μου άμα λάχει και όσο για τα πόδια της απλά τα στηρίζει στα παταράκια ασχέτως αν της λέω να τα στηρίζει γερά και να παρακολουθεί την κίνηση για να αντιδράει εγκαίρως και αναλόγως. Οδεύετε προς ατύχημα...Κόψε της με τρόπο, Επειδή όμως είμαστε φίλες και δεν μπορώ να την προσβάλλω ούτε φυσικά και μου περισσεύουν για να πληρώνω συνέχεια ζημιές...τι κάνω; Απλά με τρόπο το αποφεύγω; ,τον αέρα που αράζει πάνω....ή θα κάτσει σωστά ή....λεωφορείο ! Επέμεινε σε αυτό... Όσο για τη θερμοκρασία, είχε πρόβλημα η τρόμπα του νερού και τα έπαιξε και την άλλαξα με ηλεκτρική. Είναι τυχαίο όμως που όταν είμαι μόνη μου και ανεβαίνω τον ίδιο δρόμο ο δείκτης κυμαίνεται στα φυσιολογικά επίπεδα; Το σκούτερ σου είναι αρκετά δυνατό για να σας πάει οπουδήποτε. Ανέβαινε την ανηφόρα....γοργά, όχι ψόφια, όχι τέρμα...κάπου ενδιάμεσα αλλά γοργά! πχ. 40-45. Έτσι κυκλοφορεί το ψυκτικό + δέχεται και ρεύμα αέρα. Κυρίως όμως δεν ζορίζεις τροχαλίες + ιμάντες. Αυτά ΘΑ την πληρώσουν πρώτα, με πρόωρη φθορά ! Γοργό ανέβασμα, εκεί είναι η λύση σου. Απο την άλλη όταν κατεβαίνετε, θα εξαντλείς σχεδόν όλη την δύναμη πέδησης που έχει το σκούτερ. Έχε το νού σου μην....ξεμείνεις απο φρένα ΣΕ κάτι ξαφνικό που θα χρειαστεί να..φρενάρεις. υγ. Ποιός είπε για δίαιτα ? Δεν έχεις μάθει ότι σε γυναίκες ΠΟΤΕ δεν λέγονταια αυτά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Το σκούτερ σου είναι αρκετά δυνατό για να σας πάει οπουδήποτε. Ανέβαινε την ανηφόρα....γοργά, όχι ψόφια, όχι τέρμα...κάπου ενδιάμεσα αλλά γοργά! πχ. 40-45. Έτσι κυκλοφορεί το ψυκτικό + δέχεται και ρεύμα αέρα. Κυρίως όμως δεν ζορίζεις τροχαλίες + ιμάντες. Αυτά ΘΑ την πληρώσουν πρώτα, με πρόωρη φθορά ! Γοργό ανέβασμα, εκεί είναι η λύση σου. Απο την άλλη όταν κατεβαίνετε, θα εξαντλείς σχεδόν όλη την δύναμη πέδησης που έχει το σκούτερ. Έχε το νού σου μην....ξεμείνεις απο φρένα ΣΕ κάτι ξαφνικό που θα χρειαστεί να..φρενάρεις. υγ. Ποιός είπε για δίαιτα ? Δεν έχεις μάθει ότι σε γυναίκες ΠΟΤΕ δεν λέγονταια αυτά ? Σ'ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως στο τέλος θα καταλήξω να βρίσκω δικαιολογίες για να πηγαινοέρχομαι νωρίτερα/αργότερα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Γενικα παντως ειναι καλο, οσοι ανεβαζουμε αρχαριους συνεπιβατες στα μηχανακια μας, να τους εξηγουμε καποια πραγματα. Που πρεπει να πατησουν, που ΔΕΝ πρεπει να ακουμπησουν, απο που να κρατηθουν και πως, τι θα συμβει στα φρενα κλπ. Ο συνεπιβατης αν δεν εχει τη προσοχη του στο δρομο, δυστυχως δεν ειναι προετοιμασμενος για οποιαδηποτε αλλαγη κινητικης καταστασης και το σωμα του λειτουργει σε αδρανεια. Δεν ειναι τυχαιο οτι τις περισσοτερες φορες ο συνεπιβατης τραυματιζεται περισσοτερο απο τον οδηγο. Στη περιπτωση σου παντως ... θα εκανα δωρο στη φιλη σου ενα ποδηλατο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 (συγνωμη αν ειμαι λιγο ) Τι μου θυμησατε τωρα.... μια μερα κοντα στη γλυφαδα ειχα παει με ενα φιλικο ζευγαρι και η κοπελα φωναξε και μια φιλη της... η κοπελα ειχε γαντζωθει πανω μου με το δεξι χερι πανω απο τον ωμο, και το αριστερο απο τη μεση γιανα πιασει το δεξι χερι..επισης εγερνε πανω στο παπι λες και ειχε κατσει σε hayabusa αναγκαζωντας με να γερνω μπροστα.. Μερικοι δεν εχουν ιδεα πως να κατσουνε πανω σε μια μηχανη. Ακομα και η κοπελα μου τις πρωτες μερες χορευε πανω στο μηχανακι καθως περναγαμε αναμεσα απο αμαξια στην κινηση..στους ρυθμους που της κατεβενανε στο κεφαλι. μεχρι που της τα εψαλα και σταματησε. Αν ο δρομο σου εχει και ανηφορα...καλυτερα να το αποφευγεις οσο μπορεις..ακτος και αν σε βοηθαει με τα σερβις $$$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Eγω μολις ανεβαζω εναν συνεπηβατη του οποιου, βοσκει αλλου ο λογισμος του, αρχιζω και κανω αποτομες κινησεις, και συνηθως τρομαζουν τοσο πολυ που αναγκαζονται να προσαρμοστουν.. Αν κανεις τετοιες κινησεις επαναλαμβανομενα και καθημερινα, πιστευω οτι θα φοβηθει μηπως ξεχασες να οδηγας και θα σε εγκαταλειψει μονη της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 θα το θυμάμε αυτό, παλιο-ρατσιστή!!!! Διονυση εχω κολλημα, αφου ειμαι ψειρας και το ξερεις... Βικυ, ο πιο ωραιος τροπος να το αποφυγεις σε αυτη την περιπτωση ειναι η αληθεια, ριξε και λιγο παραπανω ευθυνες επανω σου, πες της οτι εισαι νεα σχετικα οδηγος κα οτι δεν εχεις την καταλληλη εμπειρια και φοβασαι, πες οτι δε τα καταφερνεις με αναβατες πιο μαγελωσομους απο εσενα μιας και απο την ιδια την φυση ειναι λογικο να εισαι πιο αδυναμη απο εναν πιο μεγαλωσομο και οτι αυτο σου προκαλει μεγαλο προβλημα με το να προσπαθεις να κανεις κατι το οποιο ειναι περα απο τις δυναμεις σου, με αποτελεσμα να διατρεχετε και κυνδινο στην τελικη... Κρανος εχει;;; αν οχι τοτε να ενας πολυ σημαντικος λογος...βεβαια ελπιζω να εχεις εσυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Εγω είμαι 110 και είχα πάρει και άλλο ένα άτομο 100 με το ninjaki διαδρομή Πειραιας-ΟΑΚΑ πηγαινε έλα... Περιέργος δεν ένιωσα τεραστια διαφορα... Φυσικα ήταν δυσκολο το φρενάρισμα και τα γύρω γυρω στα αμάξια αλλά η μηχανή πήγαινε και πιάσαμε και 130 και πηγαινε και αλλο περιεργος... Να πώ ότι το όριο ανάρτησης είναι 170κιλα... Αλλα με 110κιλά οδηγό πίανετε έυκολα το όριο δυστυχως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 οτι σου ειπε ο Θανος επισης πες οτι το μηχανακι ανεβαζει θερμοκρασια οταν βαζεις δευτερο ατομο προτιμησε την αληθεια απο συνεχεις ψευτοδικαιολογιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μην φοβάσαι τίποτα. Να χαρέις το μηχανάκι σου. Κανένας δεν έπαθε τίποτα από τέτοιου είδους πράγματα. 200 κυβικά είναι μια χαρά. Αναρτήσεις διπλές έχεις πίσω. dont worry. Υ.Γ. τώρα διάβασα ολόκληρο το κείμενό σου. Πρώτη φορά ακούω runner να βρίσκει από κάτω και να ανεβάζει θερμοκρασία. κάτι δεν πάει καλά.....κάτι δεν μας λες...... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 από τον fgiannis91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές, έχετε απόλυτο δίκιο. Βέβαια ήδη της έχω επισημάνει κάποια προβλήματα αλλά προφανώς όσοι δεν γνωρίζουν από οδήγηση γενικότερα και από μηχανάκια ειδικότερα δεν εννοούν να καταλάβουν. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να με γράφει και να κοιτάει απλά τη βολή της. Επειδή όμως εγώ δεν κάνω απλά τη δουλειά μου με το μηχανάκι αλλά και το χόμπυ μου, αφού μου αρέσει πολύ να οδηγώ και να εξελίσσω τις ικανότητές μου, από εδώ και πέρα πλέον δεν το συζητώ. Μου επιβεβαιώσατε τις υποψίες μου και δεν θα ρισκάρω την καλή λειτουργία του μηχανακιού μου!! Ποιος μίλησε για κράνος;; Ποτέ της δεν έχει δεχτεί να φορέσει "γιατί χαλάει το μαλλί και το βάψιμο". Εγώ φυσικά το προσέχω πάντα το κεφάλι μου και πάντα με καλογυαλισμένη ζελατίνα για πλήρη ορατότητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Επισης πες της οτι ο γκομενος που γουσταρει την αποκαλεσε ευσωμη και αν θελει να εχει πιθανοτητες να ειναι μαζι του πρεπει να χασει μερικα κιλακια...οχι πολλα πες της καμια 20αρα.Ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα (στην αρχη θα πηγαινει μετα ποδια για να αδυνατισει και μετα θα εχει αδυνατισει οποτε ουτε γατα ουτε ζημια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 θα σε εγκαταλειψει μονη της :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Επισης πες της οτι ο γκομενος που γουσταρει την αποκαλεσε ευσωμη και αν θελει να εχει πιθανοτητες να ειναι μαζι του πρεπει να χασει μερικα κιλακια...οχι πολλα πες της καμια 20αρα.Ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα (στην αρχη θα πηγαινει μετα ποδια για να αδυνατισει και μετα θα εχει αδυνατισει οποτε ουτε γατα ουτε ζημια) έχουν πέραση στις μέρες μας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Μην φοβάσαι τίποτα. Να χαρέις το μηχανάκι σου. Κανένας δεν έπαθε τίποτα από τέτοιου είδους πράγματα. 200 κυβικά είναι μια χαρά. Αναρτήσεις διπλές έχεις πίσω. dont worry. Υ.Γ. τώρα διάβασα ολόκληρο το κείμενό σου. Πρώτη φορά ακούω runner να βρίσκει από κάτω και να ανεβάζει θερμοκρασία. κάτι δεν πάει καλά.....κάτι δεν μας λες...... ;;;;;;; σαν τι ας πούμε; το να βρίσκει από κάτω που λες είναι πολύ γενικό. Το να βρίσκει από κάτω σε λακούβες και σαμαράκια όταν έχει βάρος που είπα εγώ, είναι πολύ συγκεκριμένο. Νομίζω πως αυτό ισχύει για πολλά οχήματα έτσι κι αλλιώς. Επίσης να σου πω ότι τα runner έχουν γενικώς πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, συνήθως λόγω τρόμπας νερού. Τέλος, μην μου συκρίνεις το καινούριο σου μοντέλο με μεταχειρισμένο μηχανάκι 5 ετών!!! :D :D :D /font] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 90 κιλά? μαζί με τα ρούχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές, έχετε απόλυτο δίκιο. Βέβαια ήδη της έχω επισημάνει κάποια προβλήματα αλλά προφανώς όσοι δεν γνωρίζουν από οδήγηση γενικότερα και από μηχανάκια ειδικότερα δεν εννοούν να καταλάβουν. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να με γράφει και να κοιτάει απλά τη βολή της. Επειδή όμως εγώ δεν κάνω απλά τη δουλειά μου με το μηχανάκι αλλά και το χόμπυ μου, αφού μου αρέσει πολύ να οδηγώ και να εξελίσσω τις ικανότητές μου, από εδώ και πέρα πλέον δεν το συζητώ. Μου επιβεβαιώσατε τις υποψίες μου και δεν θα ρισκάρω την καλή λειτουργία του μηχανακιού μου!! Ποιος μίλησε για κράνος;; Ποτέ της δεν έχει δεχτεί να φορέσει "γιατί χαλάει το μαλλί και το βάψιμο". Εγώ φυσικά το προσέχω πάντα το κεφάλι μου και πάντα με καλογυαλισμένη ζελατίνα για πλήρη ορατότητα! Για να έχει μαλλί και να μπορεί να βάφεται πρέπει πρώτα να έχει ΚΕΦΑΛΙ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Σ'ευχαριστώ! Αν και νομίζω πως στο τέλος θα καταλήξω να βρίσκω δικαιολογίες για να πηγαινοέρχομαι νωρίτερα/αργότερα!!! καλημέρα. είχα και εγώ ένα σκουτερ 80αρι παλιότερα. ένα typhoon το οποίο τεχνολογικά είναι υποδεέστερο του δικού σου. τότε ήμουνα καμιά 90αρια κιλά και έβαζα και δεύτερο άτομο πάνω τόσα και περισσότερα κιλά. απο πλευράς δύναμης το μηχανάκι πήγαινε (όχι με μεγάλη άνεση αλλά πήγαινε) απο πλευράς συμπεριφοράς, άλλαζε εντελώς. θα πρέπει όποιον βάζεις πάνω να τον εκπαιδεύεις για να μην έχεις απρόοπτα. αυτά τα μηχανάκια είναι σχετικά ελαφριά οπότε οι μεγάλες αλλαγές στο βάρος που κουβαλάνε τα επηρρεάζουνε απο πολλές πλευρές, και τα φρένα και οι αναρτήσεις και η πρόσφυση και η γεωμετρία κτλ κτλ. πες στη φίλη σου οτι διαβάζεις πως οδηγιέται σωστά μια μηχανή και αναφέρει και κάποια πράγματα για το συνεπιβάτη ώστε να την πείσεις να δοκιμάσει να είναι πιο σταθερή. έτσι δε θα τη προσβάλεις και θα κάνεις και τη δουλιά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 ειναι απλο αν δεν ξερει απο μηχανακια πες χαλασε η πισω αναρτηση :uglystupid2: και επειδει δεν μπορεις να την φτιαξεις δεν μπορεις να παιρνεις δικαναλο χαχααχαχαχαχχαχαχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες