Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μιας και έπεσα πάνω σε αυτά τα τεστ και θυμηθηκα αυτο το thread, είπα να τα ποστάρω εδώ :-) Eιναι τα συγκριτικά του 2009 για τα 600άρια supersport. Ενα τεστ στον δρόμο και ένα στην πίστα. Ο νικητής ξέρετε ποιος είναι! :_rock-on: Πρεπει να ειναι εκπληκτικο μηχανακι το 675 Θέλω να το καβαλήσω καποια στιγμή Θεωρώ πως εαν αντι για Triumph στο πλαι, έγραφε Honda ή Yamaha, θα είχε μονοπωλήσει τις πίστες και τις βόλτες. Ωραία βίντεο kazanakius Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2011 από τον Zack Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Πρεπει να ειναι εκπληκτικο μηχανακι το 675 Θέλω να το καβαλήσω καποια στιγμή Θεωρώ πως εαν αντι για Triumph στο πλαι, έγραφε Honda ή Yamaha, θα είχε μονοπωλήσει τις πίστες και τις βόλτες. Ωραία βίντεο kazanakius Thanks Zack Eγω δεν μπορω να ειμαι ιδιαιτερα αντικειμενικος απο την στιγμη που το εχω, αλλα πιστευω οτι πραγματι πρεπει καποια στιγμη να το οδηγησεις. Κατα την γνωμη μου ειναι εκπληκτικο μηχανακι, και καθε μερα το ερωτευομαι και περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Αν εγραφε honda h yamaha αντι για triumph μπορει να ειχε μονοπωλησει τις πιστες και τους δρομους αλλα δε θα ειχε μονοπωλησει τις πρωτες θεσεις ολων των τεστ του mcn. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Αν εγραφε honda h yamaha αντι για triumph μπορει να ειχε μονοπωλησει τις πιστες και τους δρομους αλλα δε θα ειχε μονοπωλησει τις πρωτες θεσεις ολων των τεστ του mcn. λες η triumph να λαδωνει περισσοτερο την MCN απο οτι οι υπολοιπες εταιρίες? Η μηπως επειδη τους λαδωνει σε λιρες Αγγλίας τους βολευει καλυτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Δε μιλαω μονο για το μηχανακι σου φιλε αλλα για ολα τα triumph που δεν εχουν χασει ποτε ουτε ενα συγκριτικο του μη ξεχναμε Αγγλικου MCN. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Δε μιλαω μονο για το μηχανακι σου φιλε αλλα για ολα τα triumph που δεν εχουν χασει ποτε ουτε ενα συγκριτικο του μη ξεχναμε Αγγλικου MCN. μηπως επειδη δεν έπρεπε να χασουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Αφου σε ενα τεστ δρομου μεσαιων γυμνων πηρα δευτερη θεση(hornet) μετα το street triple προσκυνω το mcn Χωρις πλακα αρκετα αξιοπιστο site με ενα μικρο κολημα ομως μεχρι ενος βαθμου κατανοητο στην triumph. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Φιλε μου τσιμπα ενα gixxer K6.Ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 αυτές οι δύο μηχανές δεν έχουν χτυπητές διαφορές. περισσότερο στο design διαφέρουν. κάνε ενα test ride και με τις δύο και αποφασίζεις. περί ορέξεως κολωκυθόπιτα. το suzuki βεβαια ειναι πιο φθηνό στην αγορά, έχει πιο λογική τιμή απο το honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Φιλε μου τσιμπα ενα gixxer K6.Ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει τελευταιο βγηκε στο συγκριτικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 τελευταιο βγηκε στο συγκριτικο... οι διαφορές ειναι πολύ μικρές για τον οποιονδήποτε που θελει να αγοράσει ένα ss. δεν πανε για επιδόσεις όλοι στις πίστες. αυτό δεν λέει τίποτα. σημασία έχει με πιο θελεις να συμβιώσεις το gixxer απο την άλλη έχει το πιο ομαλό στροφάρισμα στον κινητήρα απο την άποψη οτι δεν έχει το τρελό κλώτσημα στις υψηλές που έχουν τα άλλα, αλλα ειναι πιο γεμάτο στις χαμηλομεσαίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 οι διαφορές ειναι πολύ μικρές για τον οποιονδήποτε που θελει να αγοράσει ένα ss. δεν πανε για επιδόσεις όλοι στις πίστες. αυτό δεν λέει τίποτα. σημασία έχει με πιο θελεις να συμβιώσεις το gixxer απο την άλλη έχει το πιο ομαλό στροφάρισμα στον κινητήρα απο την άποψη οτι δεν έχει το τρελό κλώτσημα στις υψηλές που έχουν τα άλλα, αλλα ειναι πιο γεμάτο στις χαμηλομεσαίες. Απο οτι ξερω, αυτο το χαραξτηριστικό το έχει το triumph λογω 3κυλινδρου. Οχι το gixxer. Ενω απο τα L4 λεχει το kawassaki. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 το χωνεις καθολου πιστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 το χωνεις καθολου πιστα; 1 χρονο το εχω, δυστυχως ακομα οχι. Ειναι όμως μεσα στα πλανα για ανοιξη. Δεν το εχω για χρηση μεσα στην πολη ομως... Συνηθως το παω σε επαρχιακους εθνικους δρομους με καλες στροφες για να το ευχαριστηθω οσο γινεται πιο πολυ. Φανταζομαι οτι πιστα θα ειναι ακομα καλυτερα.. αλλα no luck μεχρι τωρα. Θελω και καποιον να με τσιγλισει για πιστα, γιατι ολο δεν βρισκω παρεα! Θα με τσιγκλισεις εσυ να κανω την αρχη?? Μεγαρα μπαινεις ή Σερρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 τελευταιο βγηκε στο συγκριτικο... Δεν μου λεει κατι.Ετσι και αλλιως αυτης της κατηγοριας τα SS ειναι πανω κατω ιδια με απειροελαχιστες διαφορες.Οποτε για μενα ειναι καλυτερο να παρει το παλικαρι οτι του καθεται καλυτερα στο ματι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 παρε R6 να ομορφηνουν οι δρομοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Απο οτι ξερω, αυτο το χαραξτηριστικό το έχει το triumph λογω 3κυλινδρου. Οχι το gixxer. Ενω απο τα L4 λεχει το kawassaki. εννοούσα ανάμεσα απο τα 4 ιαπωνικά με L4 κινητήρες. και είναι σίγουρα το suzuki. όσον αφορά το daytona, σίγουρα έχει το πιο εξισορροπημένο στροφάρισμα και δυνατό παντού. μακάρι να μπορούσα να το δοκίμαζα κάποτε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 1 χρονο το εχω, δυστυχως ακομα οχι. Ειναι όμως μεσα στα πλανα για ανοιξη. Δεν το εχω για χρηση μεσα στην πολη ομως... Συνηθως το παω σε επαρχιακους εθνικους δρομους με καλες στροφες για να το ευχαριστηθω οσο γινεται πιο πολυ. Φανταζομαι οτι πιστα θα ειναι ακομα καλυτερα.. αλλα no luck μεχρι τωρα. Θελω και καποιον να με τσιγλισει για πιστα, γιατι ολο δεν βρισκω παρεα! Θα με τσιγκλισεις εσυ να κανω την αρχη?? Μεγαρα μπαινεις ή Σερρες? Καλα κανεις και δεν το χρησιμοποιεις για πολη.Ποτε δεν συμπαθησα ατομα που εχουν δωσει τοσα λεφτα για μηχανη και τις χρησιμοποιουν σαν παπακια για καθημερινη χρηση.Δινεις 10 χιλιαρικα 12 13 κοκ..δωσε αλλα 700 ευρω και παρε παπια,γλυτωνεις πολλα περισσοτερα ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΤΕΛΟΣ Η πιστα ειναι πολυ καλυτερη απο οτι ο δρομος.Δεν μπορεις να φανταστεις,μολις μπεις μεσα μετα θα θες να εισαι εκει συνεχεια.Μεγαρα μπαινω αλλα πλεον εχω κονε και για Σερρες οποτε Κατσε να ξελασκαρω οικονομικα λιγο αυτη την περιοδο και κανονιζουμε να παμε να καουμε εκει μεσα και μετα παμε για μασαμπουκες στην Παχη για ουζακια κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 εννοούσα ανάμεσα απο τα 4 ιαπωνικά με L4 κινητήρες. και είναι σίγουρα το suzuki. όσον αφορά το daytona, σίγουρα έχει το πιο εξισορροπημένο στροφάρισμα και δυνατό παντού. μακάρι να μπορούσα να το δοκίμαζα κάποτε :) Αν βρεθουμε σε καμια μοτοβόλτα (και μου το θυμησεις) θα στο δώσω μια βόλτα! Αν και να ξέρεις γενικα οτι εχει σχεδόν τον ιδιο κινητηρα με το streetriple 675. Φαντάσου τον μόνο σε λίγο πιο δυνατο. Συνηθως το Streettriple το δινουν testride στις αντιπροσωπίες. Εγω το StreetΤriple R εκανα τεστ πριν παρω το Daytona. Aν και πιστευω οτι μετα το ΜΤ1 σου... ολες οι αλλες ροπες θα σου φαινονται λιγες! :P Καλα κανεις και δεν το χρησιμοποιεις για πολη.Ποτε δεν συμπαθησα ατομα που εχουν δωσει τοσα λεφτα για μηχανη και τις χρησιμοποιουν σαν παπακια για καθημερινη χρηση.Δινεις 10 χιλιαρικα 12 13 κοκ..δωσε αλλα 700 ευρω και παρε παπια,γλυτωνεις πολλα περισσοτερα ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΤΕΛΟΣ Η πιστα ειναι πολυ καλυτερη απο οτι ο δρομος.Δεν μπορεις να φανταστεις,μολις μπεις μεσα μετα θα θες να εισαι εκει συνεχεια.Μεγαρα μπαινω αλλα πλεον εχω κονε και για Σερρες οποτε Κατσε να ξελασκαρω οικονομικα λιγο αυτη την περιοδο και κανονιζουμε να παμε να καουμε εκει μεσα και μετα παμε για μασαμπουκες στην Παχη για ουζακια κλπ κλπ (ναι και εγω πηρα σκουτερακι για την πολη) Οποτε δεις οτι ετοιμαζεσαι για πιστα, στείλε μου pm!! :D μασαμπουκες και ουζακια?? Αυτά είναι! περιμένω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mokelle 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Εγώ πιστεύω πως μεταξύ Suzuki GSX-R600 και Honda CBR600RR το καλύτερο είναι το... Suzuki GSX1300R Hayabusa!! Έχει απίστευτο γκάζι και το βρίσκεις σε στοκ σε πολύ καλή τιμή!! Υ.Γ. Χα χα τι διαβάζουμε θεέ μου εδω μέσα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Ανάμεσα στα gsxr και cbr και εγώ θα σου πρότεινα gsxr ειδικά το 2011 που έχει πολλές αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις - πλαίσιο - φρένα.Και ακόμα καλύτερα το 750. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες