vaggelis07 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Γεια σας.Θα ηθελα αν γνωριζετε να αναφερεται τις αποψεις σας σχετικα με τη βελτιωση του runner. To μηχανακι μου ειναι 50 κυβικα και δεν θα ηθελα αν ειναι δυνατο να αλλαξει ο κυβισμος. τι μετατροπες μπορω να κανω; Ποια εξατμιση θεωρειται καλυτερη για 50 κυβικα τη malossi η τη giannelli; Τελος αν γνωριζει καποιος αν ειναι δυνατο να τοποθετησω τα πισω φλας πανω στο φαναρι ετσι ωστε να γινει πιο ομορφο.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Αν το κρατήσεις 50αρι βάλε Giannelli αν του ανεβάσεις κυβικά malossi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basic_7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 εξατμιση (Giannelli Reverse ή Leovince ΖΧ)και βαριατορ μαλλοσσι. Θα δεις μεγαλη διαφορα. Απο κει και περα δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggelis07 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ παιδια. Μηπως γνωριζω καποιος αν γινεται πατεντα στο πισω το φαναρι; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 από τον vaggelis07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 ευχαριστω πολυ παιδια. Μηπως γνωριζω καποιος αν γινεται πατεντα στο πισω το φαναρι; Νομίζω πως δεν γίνεται να μπουν μέσα στο φανάρι αλλά μπορείς να τα αλλάξεις με με μικρότερα led που είναι πολύ πιο όμορφα http://mototrade.gr/osCommerce/advanced_search_result.php?keywords=%D6%EB%E1%F2+LED+&x=11&y=6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Γίνεται, αλλά δεν ξέρω να σου πω πως... στο δικό μου το είχε κάνει ο προηγούμενος... η πίσω λάμπα έχει 4 λαμπάκια, στα 2 που είναι στις άκρες έχουν γίνει φλας... αλλά το πως το έκανε δεν ξέρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπορείς αν πάρεις ειδικό φανάρι πίσω που να χωράνε. Και αν δεν βρεις μπορείς να τα περάσεις και στο ίδιο φανάρι που έχεις αλλα δεν ξέρω αν χωράνε καλα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 από τον Amilitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 αλλαξε το βαριατορ με καποιο της μαλοσι θα δεις διαφορα, την εξατμιση μην την αλλαξεις γιατι ειναι ηδη σπορ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες