Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Λοιπον σαν ανυσηχος εφηβος και εγω,σε 5 μηνες μπαινω στα 16 και βγαζω διπλωμα!Ειμαι πολυ χαρουμενος!Εψαξα να βρω ενα σωστο μηχανακι να πηγαινω σχολειο-φροντιστηριο-καεφετερια και να μπορω να βαζω την κοπελια να την πηγαινω βολτα.Τι λετε να αγορασα?Οποιος το βρει κερδιζει μια ζαντα από Townmate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Kawasaki KX 85? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ουαου φιλε το βρηκες με την πρωτη ε δεν το περιμενα.Στειλε μου την διευθυνση σου ωστε να παραλαβεις το δωρο σου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 από τον Powerman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 χαχα... ωραιος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agis 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basic_7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 για κρανος φυσικα να μη ρωτησουμε ετσι..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 για κρανος φυσικα να μη ρωτησουμε ετσι..? Αμα εψαχνες λιγο το αλλα μου θεματα θα εβλεπες οτι παντα φοραω κρανος και εχω μπολικα από αυτά. Αλλά οταν εισαι νεος και μπαινεις και ειρωνευεσαι οποιον βρεις κανεις τετοια λαθη φυσιολογικο το βρισκω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basic_7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) ... Ημουν ειρωνικος ναι. Αλλα οχι για το κρανος, αυτο ελειπε να μη φοραγες κιολας. Αλλα για τον εξοπλισμο που χρειαζεται ενα τετοιο μηχανακι..! Τελοςπαντων, παντα ορθιος και καλοριζικο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 από τον basic_7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 καιει πολυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 και επισης ειναι παρανομο στον δρομο εφοσον δεν εχει φωτα!αλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 ... Ημουν ειρωνικος ναι. Αλλα οχι για το κρανος, αυτο ελειπε να μη φοραγες κιολας. Αλλα για τον εξοπλισμο που χρειαζεται ενα τετοιο μηχανακι..! Τελοςπαντων, παντα ορθιος και καλοριζικο. Εξοπλισμο θα παρω συντομα! καιει πολυ? 28 pwk σε διχρονο.Αυτα! και επισης ειναι παρανομο στον δρομο εφοσον δεν εχει φωτα!αλλα.. Επειδη δεν εχει φωτα ειναι παρανομο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλοριζικο φιλε!μεταχειρισμενο ειναι η' καινουργιο;ποσο το πηρες; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 1650 το πηρα,ειναι μεταχειρισμενο{δεν του φαινεται}και μου εκανε δωρο και το πιστονι και τις φλαντζτες εργοστασιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Πινακίδα(άδεια κυκλοφορίας)βγάζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Είναι παράνομο να κυκλοφορείς χωρίς φώτα, σε γράφουν άνετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 με αυτο θα βγαζεις τη γκομενα βολτα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 με αυτο θα βγαζεις τη γκομενα βολτα? Σαφως, την παει βολτα στο βουνο τι πιο ωραιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Λοιπον σαν ανυσηχος εφηβος και εγω,σε 5 μηνες μπαινω στα 16 και βγαζω διπλωμα!Ειμαι πολυ χαρουμενος!Εψαξα να βρω ενα σωστο μηχανακι να πηγαινω σχολειο-φροντιστηριο-καεφετερια και να μπορω να βαζω την κοπελια να την πηγαινω βολτα.Τι λετε να αγορασα?Οποιος το βρει κερδιζει μια ζαντα από Townmate α) το μηχανάκι δεν βγάζει πινακίδα β)ακόμα και αν βγάλει πινακίδα (με φώτα κτλ αν και δεν νομίζω να γίνεται ) ΔΕΝ θα το καλύπτει το δίπλωμα σου γ)δεν είναι για καθημερινή χρήση σχολείο-φροντιστήριο-καφετέρια ειναι καθαρόαιμο mx Γενικά το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για την χρήση για την οποία το θες εσύ Να φοράς πάντα κράνος και το απαραίτητο εξοπλισμό και πάντα όρθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Είναι παράνομο να κυκλοφορείς χωρίς φώτα, σε γράφουν άνετα... Ειναι παρανομο να χωρις φωτα,αλλα ακομα χειροτερα αν σε παισουν με motocross στον κεντρικο! Πινακίδα(άδεια κυκλοφορίας)βγάζει; Οχι Σαφως, την παει βολτα στο βουνο τι πιο ωραιο? Ωππππ σωστος!!!!!!!!!!! α) το μηχανάκι δεν βγάζει πινακίδα β)ακόμα και αν βγάλει πινακίδα (με φώτα κτλ αν και δεν νομίζω να γίνεται ) ΔΕΝ θα το καλύπτει το δίπλωμα σου γ)δεν είναι για καθημερινή χρήση σχολείο-φροντιστήριο-καφετέρια ειναι καθαρόαιμο mx Γενικά το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για την χρήση για την οποία το θες εσύ Να φοράς πάντα κράνος και το απαραίτητο εξοπλισμό και πάντα όρθιος Δεν το εχω για δρομο ρε φιλε για πλακα το εγραψε ειμαι τρελος motocrossας ρε φιλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Eνα hd βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=hv5wX_DU-Rs Και ενα ακόμα οχι hd αλλά με πολλά βιντεάκια ενωμένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) κρανακι ουτε για δειγμα ε? ... Αμα εψαχνες λιγο το αλλα μου θεματα θα εβλεπες οτι παντα φοραω κρανος και εχω μπολικα από αυτά. Αλλά οταν εισαι νεος και μπαινεις και ειρωνευεσαι οποιον βρεις κανεις τετοια λαθη φυσιολογικο το βρισκω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2011 από τον Bobakias 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Συγνωμη που θα στην χαλασω φιλε αλλα αυτο δεν ειναι motocross...αυτο ειναι ''χαλαω το μηχανακι τσαμπα'' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Συγνωμη που θα στην χαλασω φιλε αλλα αυτο δεν ειναι motocross...αυτο ειναι ''χαλαω το μηχανακι τσαμπα'' και εγω αυτο του ελεγα!!! οσο για αυτους που λενε οτι ειναι παρανομος και δεν φοραει κρανος..και οτι με αυτο θα πηγαινει την γκομενα...μου φαινεται δεν ξερετε με ποιον εχετε να κανετε!!! :sweatdrop: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Συγνωμη που θα στην χαλασω φιλε αλλα αυτο δεν ειναι motocross...αυτο ειναι ''χαλαω το μηχανακι τσαμπα'' Δεν έγραψα πουθενά οτι στο βίντεο κανω motocross.Θα βάλω βίντεο με motocross σύντομα. και εγω αυτο του ελεγα!!! οσο για αυτους που λενε οτι ειναι παρανομος και δεν φοραει κρανος..και οτι με αυτο θα πηγαινει την γκομενα...μου φαινεται δεν ξερετε με ποιον εχετε να κανετε!!! :sweatdrop: :whistling: Εσένα σε ξέρω από κάπου?Από το dinamik forum??Οπως και να εχει,λογικα δεν ξερουν με ποιον εχουν να κάνουν,πρέπει να δεις την έκφραση των τουριστών που κάθονται σε μια ταβερνουλα να πίνουν ήρεμα τον καφέ τους και ξαφνικά περνάει ενα mx σουζαριστά κοφτιασμένο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 ... για το κρανος τι εχεις να πεις? τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες