Jump to content
Sign in to follow this  
Powerman

Kawasaki Kx 85

Recommended Posts

Λοιπον σαν ανυσηχος εφηβος και εγω,σε 5 μηνες μπαινω στα 16 και βγαζω διπλωμα!Ειμαι πολυ χαρουμενος!Εψαξα να βρω ενα σωστο μηχανακι να πηγαινω σχολειο-φροντιστηριο-καεφετερια και να μπορω να βαζω την κοπελια να την πηγαινω βολτα.Τι λετε να αγορασα?Οποιος το βρει κερδιζει μια ζαντα από Townmate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ουαου φιλε το βρηκες με την πρωτη ε δεν το περιμενα.Στειλε μου την διευθυνση σου ωστε να παραλαβεις το δωρο σου

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114376-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114381-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114384-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114387-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114389-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114390-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114391-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114393-800.jpg

2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114395-800.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Powerman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κρανος φυσικα να μη ρωτησουμε ετσι..?

Αμα εψαχνες λιγο το αλλα μου θεματα θα εβλεπες οτι παντα φοραω κρανος και εχω μπολικα από αυτά.

Αλλά οταν εισαι νεος και μπαινεις και ειρωνευεσαι οποιον βρεις κανεις τετοια λαθη φυσιολογικο το βρισκω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Ημουν ειρωνικος ναι. Αλλα οχι για το κρανος, αυτο ελειπε να μη φοραγες κιολας. Αλλα για τον εξοπλισμο που χρειαζεται ενα τετοιο μηχανακι..!

Τελοςπαντων, παντα ορθιος και καλοριζικο.

Τροποποιήθηκε από τον basic_7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Ημουν ειρωνικος ναι. Αλλα οχι για το κρανος, αυτο ελειπε να μη φοραγες κιολας. Αλλα για τον εξοπλισμο που χρειαζεται ενα τετοιο μηχανακι..!

Τελοςπαντων, παντα ορθιος και καλοριζικο.

Εξοπλισμο θα παρω συντομα!

καιει πολυ?

28 pwk σε διχρονο.Αυτα!

και επισης ειναι παρανομο στον δρομο εφοσον δεν εχει φωτα!αλλα.. :whistling:

Επειδη δεν εχει φωτα ειναι παρανομο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο φιλε!μεταχειρισμενο ειναι η' καινουργιο;ποσο το πηρες;

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1650 το πηρα,ειναι μεταχειρισμενο{δεν του φαινεται}και μου εκανε δωρο και το πιστονι και τις φλαντζτες εργοστασιου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αυτο θα βγαζεις τη γκομενα βολτα? :uglystupid2:

Σαφως, την παει βολτα στο βουνο τι πιο ωραιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον σαν ανυσηχος εφηβος και εγω,σε 5 μηνες μπαινω στα 16 και βγαζω διπλωμα!Ειμαι πολυ χαρουμενος!Εψαξα να βρω ενα σωστο μηχανακι να πηγαινω σχολειο-φροντιστηριο-καεφετερια και να μπορω να βαζω την κοπελια να την πηγαινω βολτα.Τι λετε να αγορασα?Οποιος το βρει κερδιζει μια ζαντα από Townmate

α) το μηχανάκι δεν βγάζει πινακίδα

β)ακόμα και αν βγάλει πινακίδα (με φώτα κτλ αν και δεν νομίζω να γίνεται ) ΔΕΝ θα το καλύπτει το δίπλωμα σου

γ)δεν είναι για καθημερινή χρήση σχολείο-φροντιστήριο-καφετέρια ειναι καθαρόαιμο mx

Γενικά το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για την χρήση για την οποία το θες εσύ

Να φοράς πάντα κράνος και το απαραίτητο εξοπλισμό και πάντα όρθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι παράνομο να κυκλοφορείς χωρίς φώτα, σε γράφουν άνετα...

Ειναι παρανομο να χωρις φωτα,αλλα ακομα χειροτερα αν σε παισουν με motocross στον κεντρικο!

Πινακίδα(άδεια κυκλοφορίας)βγάζει;

Οχι

Σαφως, την παει βολτα στο βουνο τι πιο ωραιο?

Ωππππ σωστος!!!!!!!!!!!

α) το μηχανάκι δεν βγάζει πινακίδα

β)ακόμα και αν βγάλει πινακίδα (με φώτα κτλ αν και δεν νομίζω να γίνεται ) ΔΕΝ θα το καλύπτει το δίπλωμα σου

γ)δεν είναι για καθημερινή χρήση σχολείο-φροντιστήριο-καφετέρια ειναι καθαρόαιμο mx

Γενικά το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για την χρήση για την οποία το θες εσύ

Να φοράς πάντα κράνος και το απαραίτητο εξοπλισμό και πάντα όρθιος

Δεν το εχω για δρομο ρε φιλε για πλακα το εγραψε ειμαι τρελος motocrossας ρε φιλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνα hd βιντεακι

http://www.youtube.com/watch?v=hv5wX_DU-Rs

Και ενα ακόμα οχι hd αλλά με πολλά βιντεάκια ενωμένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρανακι ουτε για δειγμα ε? ...

Αμα εψαχνες λιγο το αλλα μου θεματα θα εβλεπες οτι παντα φοραω κρανος και εχω μπολικα από αυτά.

Αλλά οταν εισαι νεος και μπαινεις και ειρωνευεσαι οποιον βρεις κανεις τετοια λαθη φυσιολογικο το βρισκω

:worshippy:

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη που θα στην χαλασω φιλε αλλα αυτο δεν ειναι motocross...αυτο ειναι ''χαλαω το μηχανακι τσαμπα''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη που θα στην χαλασω φιλε αλλα αυτο δεν ειναι motocross...αυτο ειναι ''χαλαω το μηχανακι τσαμπα''

και εγω αυτο του ελεγα!!!

οσο για αυτους που λενε οτι ειναι παρανομος και δεν φοραει κρανος..και οτι με αυτο θα πηγαινει την γκομενα...μου φαινεται δεν ξερετε με ποιον εχετε να κανετε!!! :sweatdrop: :sweatdrop: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έγραψα πουθενά οτι στο βίντεο κανω motocross.Θα βάλω βίντεο με motocross σύντομα.

και εγω αυτο του ελεγα!!!

οσο για αυτους που λενε οτι ειναι παρανομος και δεν φοραει κρανος..και οτι με αυτο θα πηγαινει την γκομενα...μου φαινεται δεν ξερετε με ποιον εχετε να κανετε!!! :sweatdrop: :sweatdrop: :whistling: :whistling:

Εσένα σε ξέρω από κάπου?Από το dinamik forum??Οπως και να εχει,λογικα δεν ξερουν με ποιον εχουν να κάνουν,πρέπει να δεις την έκφραση των τουριστών που κάθονται σε μια ταβερνουλα να πίνουν ήρεμα τον καφέ τους και ξαφνικά περνάει ενα mx σουζαριστά κοφτιασμένο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα