gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ?ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΠΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΩ!{ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΤΑΠΩΣΟΥΝ!} Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ?ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΠΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΩ!{ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΤΑΠΩΣΟΥΝ!} Καταρχήν γράφε με πεζά. Τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις (εκτός κι αν όντως τα φώναζες αυτά που μας είπες) Εν συνεχεία, αν ίσχυε αυτό, εγώ την δική μου θα έπρεπε να την έχω πετάξει ήδη 3 φορές Tip: Μπορείς να καταστρέψεις έναν κινητήρα σε 10000χιλ και επίσης μπορείς έναν ίδιο να τον κρατήσεις σε καλή κατάσταση για 200000χιλ χωρίς να ανοίξεις κυλινδροκεφαλές! ...ευχαριστώ πολύ, γεια σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifaman 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ...όταν το προσέχεις ...σε προσέχει! ...όταν το αφήνεις ...σε αφήνει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Τι παέι να πει είναι για πέταμα; Ξέρω ανθρώπους με παπιά που έχουν πάνω από 100000 χμ! Μια μηχανή μπορεί να έχει σημαντική φθορά όμως αλλάζοντας κάποια εξαρτήματα στα ενδότερα του κινητήρα να γίνει ξανά μάχιμη. Αναλόγως μπορείς να αλλάξεις κυλινδροπίστονο ή μπιέλα ή εκκεντοφόρο, στρόφαλο κτλ. Εξαρτάται που θα εντοπίσει το πρόβλημα ο μάστορας. Από εκεί και πέρα μπορεί να αλλάξεις και τα περιφερειακά, αναρτήσεις, ζάντες, διακόπτες. Όσο πιο ακριβή μια μοτό τόσο περισσότερο συμφέρει να γίνονται αυτά που ανέφερα! Πάντως η καλή συντήρηση είναι το άλφα και το ωμέγα Άντε τώρα μια βόλτα να τους ταπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Τι παέι να πει είναι για πέταμα; Ξέρω ανθρώπους με παπιά που έχουν πάνω από 100000 χμ! Μια μηχανή μπορεί να έχει σημαντική φθορά όμως αλλάζοντας κάποια εξαρτήματα στα ενδότερα του κινητήρα να γίνει ξανά μάχιμη. Αναλόγως μπορείς να αλλάξεις κυλινδροπίστονο ή μπιέλα ή εκκεντοφόρο, στρόφαλο κτλ. Εξαρτάται που θα εντοπίσει το πρόβλημα ο μάστορας. Από εκεί και πέρα μπορεί να αλλάξεις και τα περιφερειακά, αναρτήσεις, ζάντες, διακόπτες. Όσο πιο ακριβή μια μοτό τόσο περισσότερο συμφέρει να γίνονται αυτά που ανέφερα! Πάντως η καλή συντήρηση είναι το άλφα και το ωμέγα Άντε τώρα μια βόλτα να τους ταπώσεις Προφανώς το παλικάρι μίλησε για τις μοτοσυκλέτες που ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξουν κάτι από αυτά σε αυτά τα χιλιόμετρα. (γενική ανακατασκευή έκανες εσύ :P ) Αν δηλαδή στα 60000 ή στα 70000χιλ θες ελατήρια, πιστόνια, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, σαφώς και δεν αξίζει να αγοράσεις μια μηχανή των 50000χιλ. Όμως όπως είπα... η ίδια μοτοσυκλέτα μπορεί να βγάλει απροβλημάτιστα 200000χιλ ή μόλις 10000χιλ (αναλόγως τον κάτοχο και κατά πόσο την συντηρεί και της συμπεριφέρεται σωστά) Όχι όποτε θυμόμαστε σέρβις και μόνιμα στα κόκκινα! Τότε θα τον πάρεις τον κινητήρα στη μασχάλη χωρίς να προλάβεις να δεις ούτε 20000χιλ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Ειναι η κλασσικη δικαιολογια στην Ελλαδα οταν θελουν να σου "ριξουν" την τιμη! 50.000 χιλ? Ρημαδι! Γι αυτο και εχει επικρατησει να γυρνανε πολλοι τα κοντερ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Άν τα σέρβις γινούν σύμφωνα με τον κατασκεύαστη και σε "σωστό" τεχνικό τότε ....δεν υπάρχει πρόβλημα ....αγάπη να υπάρχει μόνο γι' αυτό που σε κουβαλάει και λίγα ψιλά για τα σέρβις !!!! :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bip..bip 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Αναλογα την συντηρηση θα αντεξει και η μηχανη!Το Hornetaki μου με 101.000χλμ μονο φιλτρα και λαδια ζηταει.Η πλακα ειναι οτι απο μαντρα ολες οι μηχανες αποιδηποτε χρονολογιας δεν εχουν πανω απο 30.000χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ʍօȶօɮɨӄɛʀ 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΕΓΩ ΠΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ... Ακριβως αυτο που ειπες, καταρχας τα σερβις στην ωρα τους πρεπει να γινονται , να μην ειναι αγριδουλεμενα και γενικα να ειναι προσεγμενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 για την μηχανη μας ( εχω και εγω gs 500 f k5 )δεν ειναι τιποτα 50.000χλμ αν ομως εχουν γινει στους κοφτες τοτε το μοτερ θα ειναι κουρασμενο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AccountSaver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Το ίδιο λένε και για τα αυτοκίνητα με χιλ. πάνω απο 100.000 . Τοτε να σου πω οτι έχω (Father) Με BMW 520i E34 (1990) με μηδενισμο απο μετρητη 2 φορες,στο 999.999 γιατι δεν πηγαινε αλλο,συνολικα σημερα το αυτοκινητο κλεινει μετα απο 21 χρονια, 1.540.000 χλμ περιπου.ΜΑΝΗΣΙΟ ,χωρις τιποτα,απλα επειδη ειμασταν σωστοι απεναντι του και τα ειχε ολα,δεν αλλαχτηκε ποτε τιποτα και ολα ηταν ομορφα . Σημερα το αυτοκινητο μπορει και παταει ακομα και τα 200 ακομα :) Οποτε ολα ειανι στα χερια σου ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Το ίδιο λένε και για τα αυτοκίνητα με χιλ. πάνω απο 100.000 . Τοτε να σου πω οτι έχω (Father) Με BMW 520i E34 (1990) με μηδενισμο απο μετρητη 2 φορες,στο 999.999 γιατι δεν πηγαινε αλλο,συνολικα σημερα το αυτοκινητο κλεινει μετα απο 21 χρονια, 1.540.000 χλμ περιπου.ΜΑΝΗΣΙΟ ,χωρις τιποτα,απλα επειδη ειμασταν σωστοι απεναντι του και τα ειχε ολα,δεν αλλαχτηκε ποτε τιποτα και ολα ηταν ομορφα . Σημερα το αυτοκινητο μπορει και παταει ακομα και τα 200 ακομα :) Οποτε ολα ειανι στα χερια σου ... Είσαι σιγουρος, για τα χιλιομετρα που γραφεις? Χωρις να ανοιχτει μοτερ ? Μεχρι τωρα ειχα ακουσε μονο για καποια saab που εκαναν 1.000.000 (1 εκατομμυριο) χλμ και μαλιστα οι ιδιοκτητες τα πηγαν στη saab και τους εδωσαν αλλα καινουρια, κρατωντας τα παλια που ειχαν μηδενισει για εκθεσιακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Εξαρτάται από τη μηχανή και τη χρήση. Προφανώς ένα αγωνιστικό μηχανάκι δεν αντέχει τέτοια καταπόνηση. Είτε βουνού, είτε πίστας. Από εκεί και πέρα εν μέρει ισχύει για πιο "κυριλέ" μηχανάκια, κυρίως των τελευταίων ετών που τα φτιάχνουν ποιοτικά χειρότερα από τα προηγουμένων ετών. Πάντως σίγουρα ΔΕΝ πάει για πέταμα. Προσωπικά η διαφορά για μένα είναι οτι ένα μηχανάκι που θα το είχα από την αρχή, στα 50.000χμ θα έβλεπα οτι έχει πολυυυυυ μέλλον ακόμα, αλλά δε νομίζω να αγόραζα μηχανάκι με 50.000... Τη ρ6 πχ. λέω να την πουλήσω γύρω στα 50.000, τα οποία για κάποιο λόγο μου φαίνονται πάρα πολλά για αυτό το μηχανάκι(ίσως να είναι καθαρά ψυχολογικό), ενώ αν δω Africa με 50.000 θα πω οτι είναι "του κουτιού". Όπως και να 'χει ξαναλέω οτι καμία ΔΕΝ είναι για πέταμα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Το ίδιο λένε και για τα αυτοκίνητα με χιλ. πάνω απο 100.000 . Τοτε να σου πω οτι έχω (Father) Με BMW 520i E34 (1990) με μηδενισμο απο μετρητη 2 φορες,στο 999.999 γιατι δεν πηγαινε αλλο,συνολικα σημερα το αυτοκινητο κλεινει μετα απο 21 χρονια, 1.540.000 χλμ περιπου.ΜΑΝΗΣΙΟ ,χωρις τιποτα,απλα επειδη ειμασταν σωστοι απεναντι του και τα ειχε ολα,δεν αλλαχτηκε ποτε τιποτα και ολα ηταν ομορφα . Σημερα το αυτοκινητο μπορει και παταει ακομα και τα 200 ακομα :) Οποτε ολα ειανι στα χερια σου ... αυτο ακριβως! κ μενα ο πατερας μου ειχε ενα αγροτικο που του ειχε μηδενισει 2 φορες το κοντερ κ οταν το αφησε ειχε 600.000 χλμ!!πριν 10 χρονια! αν προσεχεις μια μηχανη απο μεσαια κυβικα κ πανω ειδικα τα 50.000 δεν λεει κ κατι! γι αυτο πρεπει να χει το βιβλιο σερβις σε καλη κατασταση για να δεις την συντηρηση του. επισης παιζει ρολο αν ο ιδιοκτητης εχει κανει τα χλμτρα σε ταξιδι ή πολη!σε πολη εχει διαφορετικο δουλεμα κ συνηθως πρεπει να αλλαζουμε τα λαδια πιο νωρις! οποτε αστους να λενε!μην τα τσουβαλιαζεις ολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Οχι δεν ειναι αναγκαιο αυτο. Εξαρτατε και η μηχανη. Τωρα αν μου πεις εχεις ενα R6 70.000 εε τον πιθανο ειναι να μην αντεχει και πολλα ακομα οχι για τιποτα αλλο αλλα επειδη απο την φυση της ζοριζεται η μηχανη για να βγαλει αλογα εκτος αν τις πας κυριο τοτε οκ πασω , αλλα λιγο εως πολυ απιθανο. Η δικια μου ειναι στα 50.000 και δεν εχει βγαλει τιποτα και φροντιζω να παραμεινει ετσι. Αμα προσεχεις ενα εργαλειο θα σου κρατησει. Ειχα ενα φιλο που ειχε busa με 80.000 και δεν εβγαλε κιχχ ρολοι πηγαινε! Αλλα επισης ειχα ενα φιλο με Ζ 1000 που στα 15.000 χιλ βαρεσαι μπιελα το μηχανακι !! Φανταστητε τι ειχε περασει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Με σωστό στρώσιμο, σχετικά σύγχρονες μηχανές (από το 2002 και μετά, χωρίς να αποκλείω και παλιότερες) και σωστή συντήρηση φυσικά, προσοχή στο καύσιμο...δεν θα πρέπει να έχουν καν ιδρώσει οι κινητήρες... Τα περιφεριακά είναι άλλη υπόθεση. Αλλά οι κινητήρες...θα πρέπει να ξεκινάνε από τα 50.000χλμ. Βέβαια...πρέπει να έχεις και την εμπειρία αλλά και την τύχη ή απλά την απαίτηση να διαπιστώσεις πως τουλάχιστον τα σέρβις γίνανε σωστά, σε σωστό μηχανικό (από το bookservice ή αλλου) να στο πει ο μηχανικό σου...ο ίδιος ο ιδιοκτήτης... Αλλά μην τρελαθούμε, όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο...να μην έχουμε και τις απαιτήσεις καινούριου με το 1/3 της τιμής του... Εγώ προσωπικά, έχοντας και την εμπειρία καινούριο αλλά και το τι παει να πει χρήση μηχανής, σωστό μηχανικό και εργαλεία μέτρησης θα έκανα την κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ?ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΠΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΩ!{ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΤΑΠΩΣΟΥΝ!} Εχουμε στη παρεα μας ενα FZX 750 που το εχουμε κανει παρτουζα.Το ειχαμε εγω κ αλλα 4 ατομα,ολοι μεταξυ μας κολληταρια.Οταν το βαριοταν ο ενας το πουλουσε στον αλλον.Το μηχανακι τωρα εχει 280,000 χλμ. Μακραν απο το δευτερο,το πιο σκισμενο μηχανακι σε ολη τη Σαλονικη. Το μηχανακι εχει βγαλει 6 Πανελληνιες(της ΜΟΤΟΕ,οχι του mybike...)με οτι συνεπαγεται αυτο για τη μακροζωια του... Εχει μαθει 4 ατομα να καγκουριζουν,εχει τρεξει πανω απο 100 κοντρες χωρις να υπερβαλω καθολου,εχει υποστει τα χιλια μυρια,εχει λιωσει οσο δεν παει αλλο Οποιος εξυπνακιας φιλος σου το θεωρει ευκολο αντιπαλο κ σαραβαλο 8 κολονες=400μετρα.Ερχεται να μας φαει λαχανο.Τρεχω εγω που ειμαι κ 128 κιλα να εχουν ακομη πιο ευκολο εργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Εχουμε στη παρεα μας ενα FZX 750 που το εχουμε κανει παρτουζα.Το ειχαμε εγω κ αλλα 4 ατομα,ολοι μεταξυ μας κολληταρια.Οταν το βαριοταν ο ενας το πουλουσε στον αλλον.Το μηχανακι τωρα εχει 280,000 χλμ. Μακραν απο το δευτερο,το πιο σκισμενο μηχανακι σε ολη τη Σαλονικη. Το μηχανακι εχει βγαλει 6 Πανελληνιες(της ΜΟΤΟΕ,οχι του mybike...)με οτι συνεπαγεται αυτο για τη μακροζωια του... Εχει μαθει 4 ατομα να καγκουριζουν,εχει τρεξει πανω απο 100 κοντρες χωρις να υπερβαλω καθολου,εχει υποστει τα χιλια μυρια,εχει λιωσει οσο δεν παει αλλο Οποιος εξυπνακιας φιλος σου το θεωρει ευκολο αντιπαλο κ σαραβαλο 8 κολονες=400μετρα.Ερχεται να μας φαει λαχανο.Τρεχω εγω που ειμαι κ 128 κιλα να εχουν ακομη πιο ευκολο εργο. Σαν τα Yamaha δεν εχει!!!! B) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ....αν ειναι δυνατο φιλε μου να πετας το αναχρικο μετα τα 50.000χλμ αν και δεν ξερω πολλα απο μηχανακια ,πριν παρω το τζιπι 1 (250κεκ) ειχα ενα ενερτζι(50κεκ) το οποιο το κρατησα 9 χρονια και διενυσα 56.000χλμ το μοτερ δεν χαλασε απλα το πουλησα για να παρω κατι μεγαλυτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) 50.000 χλμ δεν ειναι τιποτα. Μεσα σε μια 5-8ετια τα κανεις ανετα τα 50.000. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον Κώστας Αντωνιάδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Εξαρτάται πάνω από όλα από τον οδηγό!!! Παίζει λίγο ρόλο και η μηχανή αλλά βασικό είναι ποιος της έκανε τα χλμ και κυρίως πώς;... Μια μηχανή με τον κατάλληλο οδηγό-σιδεροφάγο μπορεί να είναι για πέταμα από τις 10.000 χλμ... Προσωπικά πιστεύω ότι αν μια μηχανή οδηγηθεί με κανόνες (π.χ. όχι σκίσιμο με κρύο κινητήρα, όχι κόφτες χωρίς φορτίο (με νεκρά ή σε κατηφόρες), προσοχή στις αλλαγές ταχυτήτων κλπ κλπ) και συντηρηθεί με ευλάβεια σε όλα, (όχι μόνο λάδια φίλτρο, όλα π.χ. αντιψυκτικά, υγρά φρένων, λάδια αναρτήσεων κλπ να αλλάζονται όποτε λέει ο κατασκευαστής) και από γνώστη μάστορα (που δεν αναρωτιέται τι σκ@τα είναι το ροπόκλειδο...), τότε χαλαρά έχει 100.000+ χιλιόμετρα μέχρι το πρώτο κιχ, το οποίο συνήθως έρχεται από περιφερειακά κι όχι από κινητήρα - κιβώτιο - μετάδοση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Το ίδιο λένε και για τα αυτοκίνητα με χιλ. πάνω απο 100.000 . Τοτε να σου πω οτι έχω (Father) Με BMW 520i E34 (1990) με μηδενισμο απο μετρητη 2 φορες,στο 999.999 γιατι δεν πηγαινε αλλο,συνολικα σημερα το αυτοκινητο κλεινει μετα απο 21 χρονια, 1.540.000 χλμ περιπου.ΜΑΝΗΣΙΟ ,χωρις τιποτα,απλα επειδη ειμασταν σωστοι απεναντι του και τα ειχε ολα,δεν αλλαχτηκε ποτε τιποτα και ολα ηταν ομορφα . Σημερα το αυτοκινητο μπορει και παταει ακομα και τα 200 ακομα :) Οποτε ολα ειανι στα χερια σου ... Ρε συ φίλε, αυτά που μας λες είναι φίδια Από την μία μας λες μηδενισμό από μετρητή δύο φορές (το οποίο σημαίνει 2000000χιλ) και μετά μας λες 21 χρόνια περίπου 1540000χιλ Τι από τα δύο ισχύει? Το 2000000 ή το 1540000? Aς μην πάρω το 2Κ και σας πάρω τα 1540000. Πως διάολο τα έκανε αυτά σε 20 χρόνια? Θα έπρεπε να κάνει 75000χιλ το χρόνο για να βγάλει 1500000 σε 20 χρόνια! (μιλάμε για 205 χιλιόμετρα καθημερινά επί 20 χρόνια) Ταξί ήταν το BMW? :P Κι άιντε τα έκανε (λέμε τώρα) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΤΕΡ? Εδώ σε αυτά τα χιλιόμετρα ανοίγεις τα πετρέλαια που δεν καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα, δεν θα άνοιγες το μοτέρ της βενζίνης? Αυτό δεν θα πρέπει να κρατάει λάδι μέσα στο κινητήρα. Θα του συμπληρώνεις από πάνω και θα είναι σαν να χύνεται απευθείας στο δρόμο Μην κάνεις σαν τον άλλον παλιότερα που μας έλεγε για ένα ΧΤ ότι έκανε 550000χιλ χωρίς να ανοίξει μοτέρ για τίποτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, όλα είναι θέμα οδηγού ΚΑΙ μηχανής......... Μέ άλλα λόγια, άλλο ένα RRRRRRR που έχει αλλάξει πέντε (καγκουρο)χέρια και έχει κάνει τα χιλιόμετρά του σε παραλιακή και λιμανάκια, και άλλο ένα Τransalp που είναι πρώτο χέρι και έχει οργώσει την Ελλάδα. Με άλλα λόγια, δεν είναι τα χιλιόμετρα, είναι το πώς, πού και με ποιόν έγιναν. Όσο για το "σπορ" του γυρίσματος του κοντέρ, έχει τόση διάδωση ακριβώς λόγω αυτής της χαζής και ημιμαθούς στάσης μας, που αντί να κοιτάμε τα σημαντικα που ανέφερα πιο πάνω, κοιτάμε τί λέει το κοντέρ. Θυμάμαι πως όταν πούλησα το CBR 1000 F το '94, είχε στο κοντέρ 56 (νομίζω) χιλιάδες χιλιόμετρα. Το '96 ψάχνοντας για μηχανή για έναν φίλο, πέσαμε πάνω στο μηχανάκι μου. Ήταν στην ίδια εξαιρετική κατάσταση που το είχα, μόνο που τώρα το κοντέρ έγραφε 17.500 χλμ. Απλά φύγαμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Μόλις που έστρωσε θα την πετάξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Σε 1.5 χρόνο με το Versάκι έχω κάνει 16.000 χλμ. Δλδ σε 5 χρόνια αν συνεχίσω έτσι θα έχω κάνει 80000 χλμ. Παιδιά μην τρελαθούμε... Αν είναι το μηχανάκι να θεωρηθεί σε 3,5 χρόνια από τώρα για απόσυρση, το αποσύρω από τώρα, μετανιώνω που το αγόρασα και τα λεφτα που θα πάρω από την πώλησή του τα κάνω σουβλάκια. Προφανώς δεν μπορεί να είναι έτσι. Δεδομένου ότι η μοτοσυκλέτα συντηρείται σχολαστικά, όταν κάτι φθίρεται αλλάζεται άμεσα πριν προκαλέσει φθορές και στα γύρω εξαρτήματα κλπ και χέρι βάζουν πάνω του μόνο έμπιστοι μάστορες. Εν τέλει πιστεύω πως και στα 100.000 χλμ και στα 150.000 χλμ θα είναι μια χαρά. Ενδεχομένως να δείχνει την ηλικία του αλλά όχι οτι δε θα κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει. Για παλιότερα μοντέλα όπως πχ ένα ΤΑ600 ή ένα XT600 ή ένα 1100GS τα παραπάνω ισχύουν και αποδεδειγμένα με βάση την εμπειρία μας. Το θεμα είανι ο ιδιοκτήτης να μην είναι άτσαλος και απρόσεκτος... Πχ μια μέρα σε ένα συνεργείο ένας τύπος που είχε φέρει το V-Strom του για service σχεδόν πενευόταν που είχε αφήσει το Citroen του με τα ίδια λάδια για 60.000 χλμ! E... Και στο Strom του μαλλον τα ιδια θα κάνει... Θα το πουλήσει... Θα βγάλει ζημιές στον επόμενο αγοραστή και θα φταίει η Suzuki. Επίσης μεγάλο ζήτημα είναι το πως αξιολογείς αν ένα μοτερ είναι καταπονημένο, αν εχει συντηρηθεί σωστά κλπ. Εγώ αυτή την εμπειρία παραδέχομαι πως δεν την έχω και γι αυτό το λόγο θα αγόραζα μεταχειρισμένο μόνο από γνωστό. Αλλά φαντάζομαι πως αν κάποιος έχει αλλάξει στη ζωή του 2-3 μοτοσυκλέτες και 2-3 αυτοκίνητα είναι σεσ θέση να αξιολογήσει ενα μεταχειρισμένο αν είναι καλή επένδυση ή αν έχει μεγάλο ρίσκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες