gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 εγώ, που φοράω, σηκώνω τα χέρια ψηλά αφού ό,τι κι αν πω δεν τον πείθω αυτός που ΔΕΝ φοράει, τα πόδια όπως λές... δείτε όμως κι αυτό και πείτε μου πώς το κρίνετε... (το πρώτο ποστ αρκεί) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Aνεβείτε σε ένα σκαλί και αφήστε τον εαυτό σας να πέσει στο έδαφος μπροστά ή πίσω.Αναλογα με το βάρος και το ύψος του σκαλιού φυσικά αλλά η ταχύτητα που θα έχετε κατά την πρόσκρουση θα είναι γύρω στα 35 - 40 χλμ./ώρα και πείτε μου εάν πόνεσε!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Κύριε, να ρωτήξω;;; το σκαλί είναι μονόδρομος ή όχι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 :D :D :D αα παναθεμασεεε :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 "Φίλε" gdevelek καταρχάς λυπηρό μάλλον είναι το πρωί όταν κοιτάς τη φάτσα σου στο καθρέπτη...όχι το κείμενό μου. Αυτό που έγραψα είναι η γνώμη μου σε ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να πει αυτό που θέλει, αλλά χωρίς να θίξει τον άλλο! (Αυτό το καταλαβαίνεις ή να στο κάνω πιο λιανά?) Κατά δεύτερο να σου πω την αλήθεια δε περίμενα τίποτε καλύτερο απο σένα, ένα σωτήρα των μοτοσικλετιστών, που πετάγεσαι σε όλα ποστς για να γράψεις στην ουσία κάτι χωρίς ουσία! Εσύ για να καταλάβω προσπαθείς να μας σώσεις όλους εμάς τους αμαθείς μοτοσικλετιστές? Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι κανείς τόσο αλτρουιστής και ταυτόχρονα τόσο φασίστας όταν σε κάποιο άλλο ποστ σου γράφεις ότι οι τροχονόμοι πρέπει να μας βάζουν κάθε μήνα πρόστιμα για να συνετιστούμε. Που τα έμαθες αυτά ρε εξυπνάκια? Στη χούντα? Εχεις οδηγήσει πολλές φορές στη πόλη μου? Με ξέρεις προσωπικά και λες ότι το γκάζι το ανοίγω και πάνω απο 40? Οσον αφορά τα πόδια, αν θες σήκωσε τα εσύ όσο γουστάρεις και κράτα εκεί μέχρι να κουραστείς...εμένα δεν είναι του γούστου μου τέτοια χόμπι...αλλά δε θα σε κρίνω κιόλας αν σου αρέσει... Οσον αφορά το αν χτυπήσω εγώ γιατί δε θα φοράω κράνος και θα με πληρώνεις εσύ, είναι σχεδόν άτοπο. Πρώτον γιατί το ποσό που δίνεται σε όλους όσους περιθάλπονται δίνεται μέσω της φορολογίας του πολίτη και αντιστοιχεί σε απειροελάχιστα ποσοστά στο καθένα μας και δεύτερο τόσα και τόσα παίρνουν καθημερινά από τις τσέπες μας για να πάνε στις δικές τους, αυτό το ποσό που δίνεται και για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε πείραξε εσένα? Τέσσερα ολόκληρα χρόνια γράφω σε μοτοσικλετιστικά φόρουμ και ποτέ μα ποτέ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση με κάποιο άλλο μέλος...αλλά τώρα τα πήρα με το συγκεκριμένο τυπάκο γιατί δε μπορεί επειδή δε του αρέσει η γνώμη μου να μας βγάζει και το κείμενο λυπηρό και να συμπληρώνει κιόλας πράγματα και καταστάσεις χωρίς να ξέρει τι του γίνεται! Αν δε μπορείς τέτοια κείμενα μη τα διαβάζεις ρε μεγάλε...σε υποχρέωσε κανείς να απαντήσεις και μάλιστα με τέτοιο τρόπο? Βγάζω το σκασμό τώρα γιατί έχω φορτώσει και θα πω κι άλλα πολύ χειρότερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Ηρεμααα!!Δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζόμαστε ρε παιδιά.Κουβέντα κάνουμε και στην τελική φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό που λές το οποίο απ'ότι καταλαβαίνω είναι το ''δικό μου είναι το κεφάλι,ότι θέλω το κάνω'' αλλά απο την άλλη άμα είχαμε όλοι αυτή την νοοτροπία,σκούρα τα πράγματα.Κι εσύ gdevelek δεν το έθεσες σωστά.Μην ξεχνάς οτι δεν τον ξέρεις τον άλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 λοιπόν... θέλεις να γίνεις ο πρόεδρος του gdevelek fun club??? αφού σου είμαι τόσο μα ΤΟΣΟ αντιπαθής, βρήκα άλλο τρόπο να σε πείσω να φοράς κράνος σε προτρέπω να ΜΗΝ το φοράς ΠΟΤΕ!!!!! (για να δούμε, λογικά τώρα από αντίδραση και μόνο θα το φοράς...) Ηρεμααα!!Δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζόμαστε ρε παιδιά.Κουβέντα κάνουμε και στην τελική φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό που λές το οποίο απ'ότι καταλαβαίνω είναι το ''δικό μου είναι το κεφάλι,ότι θέλω το κάνω'' αλλά απο την άλλη άμα είχαμε όλοι αυτή την νοοτροπία,σκούρα τα πράγματα.Κι εσύ gdevelek δεν το έθεσες σωστά.Μην ξεχνάς οτι δεν τον ξέρεις τον άλλο! <{POST_SNAPBACK}> δεν τον ξέρω αλλά τον πονάω!! πρόσεξε όμως τη φάση: - ΔΥΟ άτομα συμφώνησαν αμέσως μαζί μου (και ο μαυρογέρακας υποψιάζομαι πως συμφωνεί, απλά δεν το έγραψε ξεκάθαρα) - τα περί "ποδιών ψηλά" τα έγραψε άλλο μέλος, όχι εγώ τέσπα, δεν πειράζει, το πρόβλημα δεν είναι ότι τα πήρε μαζί μου, αλλά ότι δεν φοράει κράνος :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 θέλεις να γίνεις ο πρόεδρος του gdevelek fun club??? <{POST_SNAPBACK}> Ναι θέλω... ...και αν με ψηφίσεις θα φοράω το κράνος στους μονόδρομους της πόλης μου...και όχι από αντίδραση... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dante77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 afiste paidia egw eimai se ena nisi pou kseskizoun sto grapsimo alla kaneis apo autous tous kurious astynomikous den foraei oute kranos oute zwni otan odigoun me politika. polles fores oute sto yphresiako den forane zwni. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Υπαρχει ποτε ΜΙΑ εστω πιθανοτητα να συγκρατητε τον εαυτο σας απο σπασμοδικες κινησεις?Μπορουν οι απαντησεις σας να ειναι πιο κοσμιες και να ΜΗΝ γραφετε την ωρα του θυμου σας? Υπαρχει? Φιλε parji απευθυνομαι σε εσενα. Μπορει απο προηγουμενα ποστ να εχεις σχηματησει μια γνωμη για τον gdevelek και να εχεις εκνευριστει μαζι του απο πολλα ποστ του και θεωρω οτι απο την πρωτη ( ?δεν ξερω) φορα που αναφερεται στο ατομο σου με τροπο που εσενα πειραξε εγραψες αυτα που εγραψες αλλα εγω προσωπικα δεν σε δικαιολογω.Ειλικρινα μου φανηκε οτι εχεις μαζεψει πολυ θυμο μεσα σου για τον gdevelek.Προσεξε,δεν κρινω εδω αν ειναι δικαιολογημενος ή οχι,,δε με αφορα. Δεν θεωρω ομως οτι ο gdevelek εγραψε κατι που να δικαιολογει την απαντηση σου και το υφος της. Οποσδηποτε και θα περιμενες ασυμφωνες γνωμες με την δικια σου απο την στιγμη που εγραψες την γνωμη σου. Στη πρωτη του αντιδραση σου απαντησε με : απίστευτα πράγματα... _hrm.gif εύχομαι να ΜΗ μάθεις ποτέ πόσο λάθος κάνεις, και το εύχομαι γιατί, όπως είναι προφανές, θα το μάθεις ΜΟΝΟ αν χτυπήσεις Δε βρισκω κατι κακο σε αυτα ουτε στο υφος.Βρισκεις εσυ?Μπορει να ειναι ενα κλικ πανω σε τονο αλλα μη τρελαθουμε κιολας . και μη μου πεις οτι ουτε μια φορα δε σου εχουν πει αυτα τα λογια!! Στη δευτερη απαντηση του : εγώ, που φοράω, σηκώνω τα χέρια ψηλά αφού ό,τι κι αν πω δεν τον πείθω αυτός που ΔΕΝ φοράει, τα πόδια όπως λές... Εδω μπορουσες να παρεις το υπονοουμενο με τα ποδια και με αλλους τροπους .Εσυ το πηρες ετσι οπως ηθελες μαλλον για τον λογο που ειπα στην αρχη και αντεδρασες ετσι. Και τα ποδια δεν ηταν υπονοουμενο του gdevelek,μπορουσες καλλιστα να αναφερθεις με τον ιδιο τονο και στον Carlos που το εγραψε. Για τους τυπους Συμφωνω απολυτα με τον gdevelek και δε δικαιολογω ουτε την πραξη σου (και των τροχαιων και φυσικα του εισαγγελεα αν σκεφτεται ετσι ) ουτε με τον τροπο που την εξεθεσες (για το ποστ με το κρανος στην Αρτα λεω). Παρακαλω ολους να προσεχουν τις απαντησεις τους. Ελπιζω νααα μην εχουμε συνεχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Κύριε, να ρωτήξω;;; το σκαλί είναι μονόδρομος ή όχι;;; <{POST_SNAPBACK}> Αυτό μάλλον το παράλειψες... Υπαρχει ποτε ΜΙΑ εστω πιθανοτητα να συγκρατητε τον εαυτο σας απο σπασμοδικες κινησεις?Μπορουν οι απαντησεις σας να ειναι πιο κοσμιες και να ΜΗΝ γραφετε την ωρα του θυμου σας? Υπαρχει? Φιλε parji απευθυνομαι σε εσενα. Μπορει απο προηγουμενα ποστ να εχεις σχηματησει μια γνωμη για τον gdevelek και να εχεις εκνευριστει μαζι του απο πολλα ποστ του και θεωρω οτι απο την πρωτη ( ?δεν ξερω) φορα που αναφερεται στο ατομο σου με τροπο που εσενα πειραξε εγραψες αυτα που εγραψες αλλα εγω προσωπικα δεν σε δικαιολογω.Ειλικρινα μου φανηκε οτι εχεις μαζεψει πολυ θυμο μεσα σου για τον gdevelek.Προσεξε,δεν κρινω εδω αν ειναι δικαιολογημενος ή οχι,,δε με αφορα. Δεν θεωρω ομως οτι ο gdevelek εγραψε κατι που να δικαιολογει την απαντηση σου και το υφος της. Οποσδηποτε και θα περιμενες ασυμφωνες γνωμες με την δικια σου απο την στιγμη που εγραψες την γνωμη σου. Στη πρωτη του αντιδραση σου απαντησε με : απίστευτα πράγματα... _hrm.gif εύχομαι να ΜΗ μάθεις ποτέ πόσο λάθος κάνεις, και το εύχομαι γιατί, όπως είναι προφανές, θα το μάθεις ΜΟΝΟ αν χτυπήσεις Δε βρισκω κατι κακο σε αυτα ουτε στο υφος.Βρισκεις εσυ?Μπορει να ειναι ενα κλικ πανω σε τονο αλλα μη τρελαθουμε κιολας . και μη μου πεις οτι ουτε μια φορα δε σου εχουν πει αυτα τα λογια!! Στη δευτερη απαντηση του : εγώ, που φοράω, σηκώνω τα χέρια ψηλά αφού ό,τι κι αν πω δεν τον πείθω αυτός που ΔΕΝ φοράει, τα πόδια όπως λές... Εδω μπορουσες να παρεις το υπονοουμενο με τα ποδια και με αλλους τροπους .Εσυ το πηρες ετσι οπως ηθελες μαλλον για τον λογο που ειπα στην αρχη και αντεδρασες ετσι. Και τα ποδια δεν ηταν υπονοουμενο του gdevelek,μπορουσες καλλιστα να αναφερθεις με τον ιδιο τονο και στον Carlos που το εγραψε. Για τους τυπους Συμφωνω απολυτα με τον gdevelek και δε δικαιολογω ουτε την πραξη σου (και των τροχαιων και φυσικα του εισαγγελεα αν σκεφτεται ετσι ) ουτε με τον τροπο που την εξεθεσες (για το ποστ με το κρανος στην Αρτα λεω). Παρακαλω ολους να προσεχουν τις απαντησεις τους. Ελπιζω νααα μην εχουμε συνεχεια <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Ναι οντως.Ηταν καπως :/ εμ gdevelek ειναι αυτος . χωρις να τον δικαιολογω. παντως αμα διαβασεις την ροη ολη, με εκανε και γελασα αυτο, ισως γιαυτο το παρελειψα. Τεσπα .Παμε παρακατω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 (τροποποιήθηκε) ..με 5(ΠΕΝΤΕ!)χλμ,επεσα στην πολη,και ραγισε το κρανος στην περιοχη του κροταφου....(uvex) <{POST_SNAPBACK}> ...εν πρωτοις...uvex ειναι ηταν η μαρκα του κρανους, ετσι? :P ..Κατα δευτερον,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥMΦΩΝΩ στο θεμα, με το "γειτονα" parji,,(και νομιζω,οτι και αυτος στην ουσια,πεισματικα το εχει παρει!)..Και δεν νομιζω οτι εδω ειναι χωρος για "πεισματακια" αυτου του ειδους!,και μεγαλα παιδια ειμαστε,και το κεφαλι μας το αγαπαμε ολοι μας! ;) Οσον αφορά το αν χτυπήσω εγώ γιατί δε θα φοράω κράνος και θα με πληρώνεις εσύ, είναι σχεδόν άτοπο. Πρώτον γιατί το ποσό που δίνεται σε όλους όσους περιθάλπονται δίνεται μέσω της φορολογίας του πολίτη και αντιστοιχεί σε απειροελάχιστα ποσοστά στο καθένα μας <{POST_SNAPBACK}> ...Βρε "γειτονα"...Μ'αυτη τη λογικη,θα παρακαλουσα ολον τον Ελληνικο πληθυσμο να μου καταθεσει απο αυριο, απο ενα,ΚΑΙ ΜΟΝΟ!,ευρω, ο καθενας, στον τραπεζικο μου λογαριασμο..τιποτα δεν ειναι!! :lol: (και μετα βεβαια,και απο ενα ,ολοι για σενα,και για τον αλλο μεθαυριο κλπ!!!Πως το βλεπεις το σκηνικο?Στεκει λογικα?? ) και δεύτερο τόσα και τόσα παίρνουν καθημερινά από τις τσέπες μας για να πάνε στις δικές τους, αυτό το ποσό που δίνεται και για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε πείραξε εσένα? <{POST_SNAPBACK}> ....και μην μπερδευεις διαφορετικα πραγματα!!Το οτι δεν γουσταρω να με ληστευουν,δεν σημαινει οτι θα πληρωνω επιπροσθετα,και τη..μλκια των αλλων!!(..που και απο αυτο,αν θες,παλι θα τον "φουσκωσουν" τον λογαριασμο, για να παρουν και αλλα,απο "μιζες" κλπ,οι τρισαθλιοι!! :) :) (Kατα τα αλλα,και επειδη συχνα-πυκνα,περναω απο Αρτα,δωσε π.μ. κινητο να τα πουμε και απο κοντα!!-'η/και το δικο μου!... :D ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2006 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2006 Συνεχίζοντας αναφορικά με το θέμα μας να πω το εξής. Σήμερα υπήρχαν συνεργεία ελέγχου για κράνη μέσα στην πόλη και για ζώνες στον περιφερειακό . Αυτό για το φίλο που είπε ότι για ζώνες δε βεβαιώνονται παραβάσεις (ορθά αν κρίνουμε από τη συχνότητα των βεβαιώσεων). Να με συγχωρεί που δεν τον θυμάμαι αλλά μόλις σχόλασα και έχω μια ζαλούρααα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 Φίλε parji προσωπικά διαφωνώ μ αυτά που έγραψες παραπάνω. Το θέμα του κράνους νομίζω το έχουμε θέση και σε άλλα πόστς και καταλαβαίνεις πια είναι η γνώμη μου. Δυστυχώς ενα ατύχημα δεν το περιμένεις και δεν ξέρεις απο που σου έρχεται και πως θα σε βρεί. Καλό λοιπόν θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι με όσο καλύτερο γίνεται εξοπλισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 Συνεχίζοντας αναφορικά με το θέμα μας να πω το εξής. Σήμερα υπήρχαν συνεργεία ελέγχου για κράνη μέσα στην πόλη και για ζώνες στον περιφερειακό . μα γιατι μια φορά δεν το κάνουν αντίστροφα? να ελέγξουν για ζώνες μέσα στην πόλη και για κράνη στον περιφερειακό.Να δούμε τι θα βγει.Αλλα είπαμε πεινάει το παλάτι και πρέπει να γεμίσουν οι τσεπ...εεεε....τα ταμεία όσον αφορά τον Parji δεν έχει και τόσο άδικο.Συμφωνώ μαζί του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fidusa_Biker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ??? ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ Η ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ??? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ??? ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΗ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο Parjii ΚΑΙ Ο gdevelek ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΕΝΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΥΤΕ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑ 15Μ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΡΕΠΕΙ" Η ΟΠΟΙΑ ΡΙΖΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙ) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΥΝΙΚΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΗ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ Κ.Τ.Λ.) ΦΟΡΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ (ΚΑΙ ΘΕΛΩ) ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ._ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 δεν φοράει κανείς κράνος για να το παίξει "άρχοντας όλων", ούτε για μη "καταδικαστεί" φοράει για ΔΙΚΟ του καλό, και κάνει κάτι το αυτονόητο όσο ακριβώς αυτονόητο είναι ότι θα φορέσει ζεστό μπουφάν αν κάνει ψοφόκρυο έξω φαντάσου κάποιον με φανελάκι στους 2 βαθμούς, να τουρτουρίζει και να κινείται τρέχοντας για να ζεσταθεί δεν θα σου έκανε εντύπωση; μπορεί να μην πουντιάσει και να τη βγάλει καθαρή, όπως και ο ξεκράνωτος μπορεί κάλλιστα να μη χτυπήσει αλλά πρόκειται για κάτι ανόητο, έτσι δεν είναι; καλό το αεράκι που παίρνει τα μαλλιά μας πάνω στη μοτό μόνο που ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το αεράκι μαζί του (κανένα Yugo για παράδειγμα) το αεράκι έρχεται και από την ανοικτή ζελατίνα μια χαρά άντε, βιβλίο θα γράψω σε λίγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 Φίλε Fiduisa_Biker θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου σε μεγάλο ποσοστό. Σε ότι αφορά την ασφάλειά μου δέν είμαι 100% υπεύθυνος εγώ φορώντας απλά το κράνος μου και τον λοιπό εξοπλισμό μου. Ενέχονται και άλλοι παράγοντες κρατικοί και μή. Και εξηγούμαι: Πώς είναι δυνατόν ένα κράτος που λέει πως ενδιαφέρεται για την ασφάλεια μου να μου παρέχει ένα απο τα χειρότερα οδικά δίκτυα στην Ευρώπη γεμάτο λακούβες, λανθασμένες ή παντελώς ελλειπείς σημάνσεις και δολοφόνους (με τον τρόπο που αποκτούνται τα διπλώματα) συνοδηγούς? Πώς να πειστώ όταν για την κορυφαία αιτία για θανατηφόρο ατύχημα, το να μιλάει κανείς στο κινητό του (και ακολουθεί η χρήση αλκοόλ), το πρόστιμο είναι 33 euro που αμφιβάλλω και άν βεβαιώνονται παραβάσεις για αυτό τον λόγο, ενώ το πρόστιμο για κράνος 83 euro? Πώς το κράτος θα με πείσει πως κόπτεται για μένα που ενώ να καταργήσει ή έστω μειώσει ικανοποιητικά τον Φ.Π.Α στα κράνη απλά τον ανέβασε και αυτόν στο 19%? Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουν σιγά-σιγά να πέφτουν κεφάλια εργολάβων που ανοίγουν αβίαστα τρύπες-παγίδες στο δίκτυο? Μήπως θα έπρεπε να κοπούν μερικοί κ&λοι κάποιων πονηρών που βγάζουν πινακίδες απο τους δρόμους για εξυπηρέτησή τους? Μήπως η τροχαία θα έπρεπε να ιεραρχήσει την σημαντικότητα των κλήσεων και να μήν γράφει για άσχετες αιτίες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το δίκτυο είναι χάλια και οι οδηγοί πιο χάλια, ;πρέπει να φοράμε κράνος!!! πού φοράει κανείς κράνος, εκεί που κινδυνεύει λιγώτερο ή περισσότερο; η οδήγηση με κινητό είναι σαφώς λιγώτερο επικίνδυνη για ατύχημα από το γκαζωμένο πέρασμα με κόκκινο το κράνος μπορεί να είναι ακριβό (αν και τα 130Ε δεν τα θεωρώ δυσβάσταχτα) αλλά ακριβές είναι συχνά και οι μηχανές μας όχι να παίρνουμε π.χ. ΚΤΜ Adventure και να μας ενοχλούν τα φράγκα του κράνους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 .... Ε, ΡΕ COPA CAMPAGNIA ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 Φίλε G, συμφωνώ μαζί σου στο ότι πρέπει να φοράμε το κράνος γιατί η ζημιά μπορεί να γίνει και με ελάχιστα χιλιόμετρα. Ασπάζομαι όλες τις απόψεις υπέρ της συνεχής χρησιμοποίησής του αν και δέν το χρησιμοποιώ παντού και πάντα στις μετακινήσεις μου και είναι σφάλμα και το γνωρίζω! Το χρησιμοποιώ κατά 90-95% αφήνωντας κάποιες φορές....στο έτσι! Μήν βιαστείς να με κατακρίνεις, σε εμένα συμβαίνει το εξής: Μόλις φορέσω το κράνος με πιάνει μία έντονη δυσφορία λές και μου έχουν περάσει μία νάυλον σακούλα στο κεφάλι και μου κόβουν το οξυγόνο! Οι ελάχιστες φορές που δέν το φοράω είναι όταν το φαινόμενο αυτό είναι τόσο έντονο που δέν αντέχεται! Τί να πώ? Μπορεί να είναι και ψυχολογικό..... Σε αυτό που αναφέρθηκα σχετικά με την χρήση του κινητού βασίστηκα σε μία μεγάλη έρευνα που έγινε απο γνωστή αμερικάνικη εταιρία σχετικά με τις πραγματικές αιτίες δυστυχημάτων παγκοσμίως. Απο εκεί βρέθηκε πως πρωτογενής αιτία ατυχημάτων είναι -αν θές το πιστεύεις και άν θέλω το πιστεύω βέβαια- είναι η χρήση κινητού τηλεφώνου κατα την διάρκεια της οδήγησης. Εγώ πάντως το θεωρώ πολύ πιθανόν να ισχύει κάτι τέτοιο άν κρίνω με αυτά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους μας! Η συχνότητα ατόμων που μιλάνε στο κινητό τους είναι εμφανώς μεγαλύτερη απο την συχνότητα ατόμων που έχουν πιεί. Επίσης αυτός που έχει τον νού του στο κινητό θα έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του με αποτέλεσμα να: -Χάνει την αίσθηση της λωρίδας του και κινείται είτε πάνω σε μία λωρίδα πατώντας την είτε¨"πλέοντας" απο μία σε άλλη. -Μπορεί να μήν προσέξει σηματοδότη και να περάσει με κόκινο. -Μπορεί να παραβιάσει Stop, να μπεί σε μονόδρομο κα. -Μπορεί να ξεπαρκάρει και να μήν σε δεί κάν. -Μπορεί να του κορνάρεις, να του παίζεις τα φώτα, να του φωνάζεις και αυτός να εξακολουθεί να μήν σε βλέπει ή να σε ακούει! -Μπορεί τελικά να σε δεί άλλα να μήν προλάβει να αντιδράσει αφήνωντας το κινητό και πιάνωντας τον λεβιέ ταχυτήτων. Για να μήν αναφερθώ και για κάποιους που στέλνουν και μηνύματα ταυτόχρονα! Σε ότι αφορά το τί μηχανή έχω στην κατοχή μου, πιστεύω πως ούτε ξέρεις πως μπορεί εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος να την έχω αποκτήσει, αν την χρωστάω ακόμα και αν δυσκολεύομαι να δώσω 500-1000 euro για να πάρω και ένα "ανάλογο" των κυβικών και δυνατοτήτων κράνος. Αν θές να ξέρεις κυκλοφορώ με κράνος των 140 euro (ένα Shark S-500) το οποιό σίγουρα είναι καλύτερο απο το τίποτα άλλα είναι......λίγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 γιατί είναι λίγο το κράνος σου; και γιατί πρέπει να είναι ανάλογο της μηχανής; δηλαδή ένας που οδηγεί 50άρι σκούτερ, τι πρέπει να φοράει; το ΚΕΦΑΛΙ μας προστατεύει το κράνος, και το κεφάλι μας παραμένει ίδιο καθώς πάμε απο παπί σε 250άρι σε 600άρι και 1000άρι φυσικά το σκούτερ δεν πιάνει τις ταχύτητες που πιάνει το 1000άρι, αλλά από την άλλη έχει αποδειχθεί ότι και με 40χ/ω μπορείς κάλλιστα να πάς... ταξίδι, και από την παράλλη τα περισσότερα ατυχήματα στην πόλη γίνονται και στους επαρχιακούς δρόμους, όχι στην Αττική οδό ή στην Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης... το αίσθημα δυσφορίας που σου δημιουργεί το κράνος είναι και δεν είναι λογικό, πάντως με ανοικτή τη ζελατίνα θα ελαττωθεί αφού θα αναπνέεις άνετα, κι αν το φοράς συνέχεια ώστε να το συνηθίσεις, θα εξαφανιστεί τελείως, όλα μια συνήθεια είναι... κι εγώ δεν μπορούσα με τίποτε να οδηγήσω με δερμάτινα γάντια στην αρχή, τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτά, μακάρι να μην ίδρωναν τα χέρια μου και να τα φορούσα και το καλοκαίρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2006 γιατί είναι λίγο το κράνος σου; και γιατί πρέπει να είναι ανάλογο της μηχανής; Όταν οι ταχύτητες ανεβαίνουν, πχ στις Εθνικές Οδούς, αναλογικά δέν χρειάζεσαι και ένα καλύτερο κράνος? Τα υλικά και η δομή ενός φθηνού κράνους σίγουρα δέν είναι εφάμιλλα έναντι του ακριβού, πχ εμένα η επίστρωση του κελύφους του κράνους μου (Shark S-500) είναι απο θερμοπλαστική ρυτίνη, που σημαίνει πώς αποκολλάται-φθείρεται σαφώς πολύ περισότερο απο ένα κράνος με κέλυφος απο carbon ή kevlar ή συνδιασμού αυτών. δηλαδή ένας που οδηγεί 50άρι σκούτερ, τι πρέπει να φοράει; το ΚΕΦΑΛΙ μας προστατεύει το κράνος, και το κεφάλι μας παραμένει ίδιο καθώς πάμε απο παπί σε 250άρι σε 600άρι και 1000άρι φυσικά το σκούτερ δεν πιάνει τις ταχύτητες που πιάνει το 1000άρι, αλλά από την άλλη έχει αποδειχθεί ότι και με 40χ/ω μπορείς κάλλιστα να πάς... ταξίδι, και από την παράλλη τα περισσότερα ατυχήματα στην πόλη γίνονται και στους επαρχιακούς δρόμους, όχι στην Αττική οδό ή στην Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης... Ταξίδι μπορείς να πάς και με 30χ/ω, δέν το συζητάω, αλλά για πολλούς λόγους δέν ύθισται καθώς ακόμα και ο Κ.Ο.Κ σε υποχρεώνει σε μία ελάχιστη ταχύτητα πχ 50-60 χ/ω σε εθνικό δίκτυο. Άλλο αν δεν υπάρχουν ταμπέλες για αυτό εκεί που θα έπρεπε. Φαντάσου να διασχίζεις το Αρτεμίσιο και να πηγαίνεις με 30 χ/ω! το αίσθημα δυσφορίας που σου δημιουργεί το κράνος είναι και δεν είναι λογικό, πάντως με ανοικτή τη ζελατίνα θα ελαττωθεί αφού θα αναπνέεις άνετα, κι αν το φοράς συνέχεια ώστε να το συνηθίσεις, θα εξαφανιστεί τελείως, όλα μια συνήθεια είναι... κι εγώ δεν μπορούσα με τίποτε να οδηγήσω με δερμάτινα γάντια στην αρχή, τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτά, μακάρι να μην ίδρωναν τα χέρια μου και να τα φορούσα και το καλοκαίρι 'Εχω ανοίξει και ζελατίνα, έχω βγάλει και ζελατίνα, ακόμα και έχω φάει ζελατίνα (εντάξει, σταματάω, το παράκανα! :lol: ) αλλά τίποτα! Το ίδιο και με διάφορα κράνη ΜΧ. Τίποτα...Απο μικρός την παλεύω! Είναι κάτι σάν την κλειστοφοβία, φαντάζομαι. Τέλως πάντων.. <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2006 Έκατσα και διάβασα όλο το topic. Καλό είναι να μην υπάρχουνε διαξιφισμοί σε τέτοιου είδους θέματα. Ο parji και ο κάθενας από μας, δεν είναι κανένας πιτσιρίκος που χρήζει συμβουλών και πολύ περισσότερο όταν οι συμβουλές είναι μέσα σε ένα ειρωνικό περιτύλιγμα. Νουθεσίες και προτροπές καλύτερα να γίνονται κατ' ιδίαν και σε παιδάκια που είναι κάτω των 20. Δεν συμφωνώ με κανέναν από αυτούς που ΦΩΝΑΖΟΥΝ ''φοράτε κράνος''. Ο Κώστας οδηγάει μηχανή μεγάλου κυβισμού και γουστάρει να μην φοράει κράνος. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει πυρινική φυσική για να καταλάβει ότι είναι επικίνδυνο αυτό. Είναι επιλογή του. Τώρα τα αλτρουιστικά - ανθρωπιστικά σλόγκαν του τύπου ''σε πονάω, σε σκέφτομαι κτλ κτλ'' είναι περιττά και δεν έχουνε καμία αξία, ειδικά όταν λέγονται ηλεκτρονικά σε μορφή κειμένου. Και να σας πω και κάτι άλλο; Τον Κώστα τον θαύμασα για το θάρρος του, που είχε την μαγκιά να πει την αλήθεια και να με τα δικά του επιχειρήματα να ''δικαιολογήσει'' τους λόγους που κυκλοφορεί ξεκράνοτος. ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ και χωρίς δεύτερη κουβέντα! Θα μπορούσε πάρα πολύ άνετα να το παίξει κότα και να μας πει ότι κυκλοφορεί στους δρόμους με κράνος,γάντια,jacket,παντελόνι Moto και μπότες και να μην ''ανοίξει μύτη''. Και μια που το έφερε η κουβέντα τα δύο τελευταία (παντελόνι μοτοσικλετιστικό και μπότες) για κάποιους ΣΩΤΗΡΕΣ - ΦΩΣΤΗΡΕΣ = ΜΕΣΣΙΕΣ είναι άγνωστα (τσεκαρισμένο αυτό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες