Jump to content
αρης_τζ

Δυναμομέτρηση..Ποιος έχει κάνει?

Recommended Posts

Παιδες δεν εχω ιδέα πως γινεται και ποσο κοστίζει..Ηθελα να δω την κατάσταση της μεταχειρισμένης μου μοτό...Εχει κανεις υπόψη του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γυρω στα 30 ευρω κοστιζει

themata,

εισαι σιγουρος?με παιδια που μιλαω απο αθηνα μου λενε για 50-60€...

κ γω πριν 1μιση χρονο 60€ ειχα δωσει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω θελω να κανω, να δω ποσα αλογα εχω!!! :think:

ξερετε κανενα καλο εδω στην Αθηνα???και που ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

themata,

εισαι σιγουρος?με παιδια που μιλαω απο αθηνα μου λενε για 50-60€...

κ γω πριν 1μιση χρονο 60€ ειχα δωσει :_thumbsup:

όχι δεν ειμαι σίγουρος, πριν κανα 2 χρόνια θυμαμαι επαιζε η τιμη αυτη εδω στην Πάτρα,

θεωρωντας οτι δεν υπηρχε λογος για να αυξηθει, την ανεφερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kανα 50άρι+/- παει η δυναμομετρηση , στην Αθηνα θα βρεις αρκετα .

Για να εχεις μετρο συγκρισης ομως θα πρεπει να κανεις τη μετρηση σε δυναμομετρο ιδιου τυπου με αυτο π.χ που ειδες στο ΄χ περιοδικο .

Πολλοι παραγοντες παιζουν επισης ρολο , μεχρι και το τι πιεση θα εχουν τα λαστιχα και ακομα σε τι κατασταση θα ειναι η αλυσιδα κινησης .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεσσαλονικη Αιγαιου 22 στο συνεργειο Μοτοstyle των αδερφων Αραμπατζη.Κ τις 4 φορες που εκανα σε διαφορες φασεις βελτιωσης του ΚΤΜ 50αρικο εδινα.

Στην Αθηνα νομιζω πανω στη Καλλιροης,στο Technomoto.Αυτοι οι 3 καγκαροι που το εχουν ειναι επισημοι εισαγωγεις Acrapovic κ Dynojet κ εχουν κανει απιστευτη οργανωση.Ο συγχωρεμενος ο Συνιωρης εκει ειχε στησει το R6 του.Κ πολλι αλλοι της Formula Extreme.Ξερω οτι δουλευουν σιγουρα με δυναμομετρο για να εχουν live τηλεμετριες.Πανε εκει k μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα γιατι αξιζει τον κοπο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατα τα +-50 στην τσεπη βρε αδερφε.Αυτα γινονται αν κανεις καμια βελτιωση,για να δεις το πριν και το μετα.Αν ειναι να το πας απο απλη περιεργεια και μονο,δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.Και να δεις δηλαδη οτι εχεις πεσει καμια 2 αλογα,τι θα γινει?

Εκτος να σκοπευεις να κανεις καμια βελτιωση,οποτε παω πασο... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Αθηνα νομιζω πανω στη Καλλιροης,στο Technomoto.Αυτοι οι 3 καγκαροι που το εχουν ειναι επισημοι εισαγωγεις Acrapovic κ Dynojet κ εχουν κανει απιστευτη οργανωση.Ο συγχωρεμενος ο Συνιωρης εκει ειχε στησει το R6 του.Κ πολλι αλλοι της Formula Extreme.Ξερω οτι δουλευουν σιγουρα με δυναμομετρο για να εχουν live τηλεμετριες.Πανε εκει k μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα γιατι αξιζει τον κοπο

πριν 1μιση χρονο ηθελα να βαλω commander....τηλ στην tecnomoto κ ρωτησα εαν μαζι με την αγορα απο το μαγαζι τους

μου κανουν κ τοποθετηση-ρυθμιση...η απαντηση ηταν αρνητικη...

στο site τους εξαλλου δεν γραφει κατι για ρυθμιση-δυναμομετρησεις...γραφει για dyno αλλα δεν ξεκαθαριζει

εαν κανεις ρυθμισεις-δυναμομετρησεις... http://www.tecnomoto.gr/About.asp

οποτε καλυτερα να παρεις ενα τηλ πριν πας για να μην πας τσαμπα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε kyko.Θυμαμαι χαρακτηριστικα που μεσα σε τευχος του ΜΟΤΟ (sorry για τη διαφημιση) ειχαν διαφημιστικο απο το μαγαζι τους με 4 τυπους που κρατανε Laptop στο χερι συνδεδεμενα με το μηχανακι κ απ εξω ειχε ενα ασπροκοκκινο R1 ετοιμο για εκκινηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τους αξιοπιστους ..για να μην πω ο ποιο αξιοπιστος.

Η δυναμομετρηση αξιζει κυριως σε βελτιωσεις προ-και μετα για τις απαραιτητες συγκρισεις

http://64.176.217.104/akisgeorgopoulos/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τους αξιοπιστους ..για να μην πω ο ποιο αξιοπιστος.

Η δυναμομετρηση αξιζει κυριως σε βελτιωσεις προ-και μετα για τις απαραιτητες συγκρισεις

http://64.176.217.104/akisgeorgopoulos/

απο τους αξιοπιστους δεν ξερω αν ειναι...δεν τον εχω δοκιμασει δεν ειμαι απο αθηνα εξαλλου...

αυτο που ξερω ειναι πως πριν 2 χρονια πριν αρχισω να ψαχνομαι τι κ πως μεσα απο το net ειχα περασει μια βολτα να ρωτησω 2-3 τιμουλες για μερικα πραγματακια (παρεμπιπτοντως μου ειχε πει double για bubble ermax 120€,φιμε κ**λοφαναρο της clear alternative 100€,αναδιπλουμενη βαση πινακιδας valter moto 80€....φυσικα κ δεν αγορασα κατι...τα αγορασα μετα απο καποιο διαστημα ολα απο net κ γλιτωσα ενα 100€ χαλλλαρα)

τεσπα...δεν ειναι αυτο το θεμα...μου ειχε κανει αρνητικη εντυπωση το οτι στο συνεργειο του δουλευαν πακιστανοι....ναι,ναι,ναι....

οσο κ αν σας φαινεται απιστευτο ηταν 2 πακιστανοι που ελυναν ενα honda cbr respol αν θυμαμαι καλα.....

περιττο να πω οτι δεν μου αφησε κ τις καλυτερες εντυπωσεις αυτο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατα τα +-50 στην τσεπη βρε αδερφε.Αυτα γινονται αν κανεις καμια βελτιωση,για να δεις το πριν και το μετα.Αν ειναι να το πας απο απλη περιεργεια και μονο,δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.Και να δεις δηλαδη οτι εχεις πεσει καμια 2 αλογα,τι θα γινει?

Εκτος να σκοπευεις να κανεις καμια βελτιωση,οποτε παω πασο... :whistling:

Φίλε δεν έχω πρόθεση να κάνω καμμια βελτίωση, απο περιέργεια και μονο..Αρα μάλλον έχεις δικιο γιατί δεν ειμαι κι απο αυτούς που κατεβαίνουν πίστα..Δώρον άδωρον τότε.. :whistling:

Θεσσαλονικη Αιγαιου 22 στο συνεργειο Μοτοstyle των αδερφων Αραμπατζη.Κ τις 4 φορες που εκανα σε διαφορες φασεις βελτιωσης του ΚΤΜ 50αρικο εδινα.

Εχει δυναμομετρο Dynojet o Χρήστος Μόνος, Καρπου 22-Ν.Κοσμος..δεστε εδώ..Δυναμομέτρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν έχω πρόθεση να κάνω καμμια βελτίωση, απο περιέργεια και μονο..Αρα μάλλον έχεις δικιο γιατί δεν ειμαι κι απο αυτούς που κατεβαίνουν πίστα..Δώρον άδωρον τότε.. :whistling:

Εχει δυναμομετρο Dynojet o Χρήστος Μόνος, Καρπου 22-Ν.Κοσμος..δεστε εδώ..Δυναμομέτρηση

o οποιος ειναι απο τους πιο αξιοπιστους :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o οποιος ειναι απο τους πιο αξιοπιστους :_thumbsup:

αν παει καποιος στον Μόνο ας ενημερωσει ποιο dyno εχει....το 250i ή το 250ix?ενδιαφερομαι για μελλοντικο tuning...

ευχαριστω

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έδωσα 50 στην ΑΤS moto στο Ν.Ηράκλειο για 2 τρεξίματα σε fu©ks χαχαχαχαχαχα δυναμόμετρο. Μια χαρά ήταν και το παλικάρι ήταν εξυπηρετικότατο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έδωσα 50 στην ΑΤS moto στο Ν.Ηράκλειο για 2 τρεξίματα σε fu©ks χαχαχαχαχαχα δυναμόμετρο. Μια χαρά ήταν και το παλικάρι ήταν εξυπηρετικότατο.

lava τοτε ποσα αλογα βγηκαν απτο μαντρι του νιντζα?? :lol:

παντως θελω και εγω να κανω ,μολις βαλω νεα αλυσιδογραναζα κ λαστιχουμπες! :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον GiwRgoS-or-HayaS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lava τοτε ποσα αλογα βγηκαν απτο μαντρι του νιντζα?? :lol:

παντως θελω και εγω να κανω ,μολις βαλω νεα αλυσιδογραναζα κ λαστιχουμπες! :mB_kalo_e:

38,5 ρόδα 42,5 στρόφαλο, 4 κιλά ροπή στις 8100σαλ. χαχαχααχαχαχααχχαχαχα

Θα το πάω ξανά μόλις βάλω και τα υπόλοιπα καλούδια περισσότερο για να δω και να συγκρίνω την καμπύλη του παρά για να δω την ιπποδύναμη, στο περίπου πρέπει να δείξει 42-44. Τώρα αν είναι 41,5 ή 43 χεστηκε η φοράδα στ'αλώνι.

Πριν με βάλει στο δυναμό πέρναγε στο μηχάνημα φάκελο τις μότας μου (αρ. πλαισίου/κινητήρα κτλ), Τι εξαρτήματα aftermartek φοράει κτλ, έτσι ώστε αν ξαναπάω και κάνω δυναμομέτρηση να μπορεί να τα εντάξει στον ίδιο φάκελο και να βγάλει στατιστικά αποτελέσματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

38,5 ρόδα 42,5 στρόφαλο, 4 κιλά ροπή στις 8100σαλ. χαχαχααχαχαχααχχαχαχα

Θα το πάω ξανά μόλις βάλω και τα υπόλοιπα καλούδια περισσότερο για να δω και να συγκρίνω την καμπύλη του παρά για να δω την ιπποδύναμη, στο περίπου πρέπει να δείξει 42-44. Τώρα αν είναι 41,5 ή 43 χεστηκε η φοράδα στ'αλώνι.

Πριν με βάλει στο δυναμό πέρναγε στο μηχάνημα φάκελο τις μότας μου (αρ. πλαισίου/κινητήρα κτλ), Τι εξαρτήματα aftermartek φοράει κτλ, έτσι ώστε αν ξαναπάω και κάνω δυναμομέτρηση να μπορεί να τα εντάξει στον ίδιο φάκελο και να βγάλει στατιστικά αποτελέσματα.

κομπλεδουρα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι δεν ειμαι σίγουρος, πριν κανα 2 χρόνια θυμαμαι επαιζε η τιμη αυτη εδω στην Πάτρα,

θεωρωντας οτι δεν υπηρχε λογος για να αυξηθει, την ανεφερα.

Που έχει στην Πάτρα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τους αξιοπιστους δεν ξερω αν ειναι...δεν τον εχω δοκιμασει δεν ειμαι απο αθηνα εξαλλου...

αυτο που ξερω ειναι πως πριν 2 χρονια πριν αρχισω να ψαχνομαι τι κ πως μεσα απο το net ειχα περασει μια βολτα να ρωτησω 2-3 τιμουλες για μερικα πραγματακια (παρεμπιπτοντως μου ειχε πει double για bubble ermax 120€,φιμε κ**λοφαναρο της clear alternative 100€,αναδιπλουμενη βαση πινακιδας valter moto 80€....φυσικα κ δεν αγορασα κατι...τα αγορασα μετα απο καποιο διαστημα ολα απο net κ γλιτωσα ενα 100€ χαλλλαρα)

τεσπα...δεν ειναι αυτο το θεμα...μου ειχε κανει αρνητικη εντυπωση το οτι στο συνεργειο του δουλευαν πακιστανοι....ναι,ναι,ναι....

οσο κ αν σας φαινεται απιστευτο ηταν 2 πακιστανοι που ελυναν ενα honda cbr respol αν θυμαμαι καλα.....

περιττο να πω οτι δεν μου αφησε κ τις καλυτερες εντυπωσεις αυτο.....

o Γεωργοπουλος κανει ολες τις δυναμομετρησεις του περιοδικου μοτο με Dynojet απο δεκαετιας.Το δυναμομετρο του ειναι απο τα πιο αξιοπιστα στην Ελλαδα γιατι μετραει και στροφαλο και ροδα και τα up date του(που πληρωνει αδρα για αυτα ) γινωνται καθε χρονο

εξακριβωμενα.Τις δυναμομετρησεις τις κανει ο ιδιος και η διαδικασια αν την παρακολουθησεις θα δεις οτι επεναλαμβανεται διπλα για επαληθευση. Οσο για τους βοηθους Πακιστανους που οπως λες ελυναν το χοντα ,πιο καλα απο το να πεσεις στον Μαστρογιωργη την αυθεντια απο την Καλαματα με την μπλε ποδια του επιστημονα... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o Γεωργοπουλος κανει ολες τις δυναμομετρησεις του περιοδικου μοτο με Dynojet απο δεκαετιας.Το δυναμομετρο του ειναι απο τα πιο αξιοπιστα στην Ελλαδα γιατι μετραει και στροφαλο και ροδα και τα up date του(που πληρωνει αδρα για αυτα ) γινωνται καθε χρονο

εξακριβωμενα.Τις δυναμομετρησεις τις κανει ο ιδιος και η διαδικασια αν την παρακολουθησεις θα δεις οτι επεναλαμβανεται διπλα για επαληθευση. Οσο για τους βοηθους Πακιστανους που οπως λες ελυναν το χοντα ,πιο καλα απο το να πεσεις στον Μαστρογιωργη την αυθεντια απο την Καλαματα με την μπλε ποδια του επιστημονα... :_zeppelin:

οσον αφορα τις δυναμομετρησεις κ το αν ειναι αξιοπιστος δεν το γνωριζω...δεν εχω παει οποτε δεν εχω αποψη...

οσον αφορα το ποιος επιθυμεις να σου λυνει το μηχανακι...εσυ μπορει να γουσταρεις πακιστανο....παω πασο...

εγω γουσταρω ελληνα...καποιος αλλος γερμανο...καποιος αλλος κινεζο...περι ορεξεως μπαμπακοπιτα :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παει καποιος στον Μόνο ας ενημερωσει ποιο dyno εχει....το 250i ή το 250ix?ενδιαφερομαι για μελλοντικο tuning...

ευχαριστω

:_thumbsup:

εμαθε κανεις κατι?ο Mόνος στον Ν.κοσμο εχει το 250i ή το 250ix?

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα