kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 παιδεισ καλησπερα... εχω ενα σκουτερ τετραχρονο b aotian (κινεζικο)... θελω να το βελτιωσω... την αλλη εβδομαδα θα του βαλω εξατμιση protech... θα το πειραξω και αλλο αργοτερα... καρμπιρατερ κτλ.. θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το αν αξιζει να το φτιαξω... ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 παιδεισ καλησπερα... εχω ενα σκουτερ τετραχρονο b aotian (κινεζικο)... θελω να το βελτιωσω... την αλλη εβδομαδα θα του βαλω εξατμιση protech... θα το πειραξω και αλλο αργοτερα... καρμπιρατερ κτλ.. θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το αν αξιζει να το φτιαξω... ευχαριστω Εννοειται πως δεν αξιζει αλλα αν επιμενεις τοσο πολυ να το πειραξεις τοτε βαλε την πιο φθηνη εξατμιση που θα βρεισ και το πιο φθηνο φιλτρο αερος και εισαι οκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 γιατι δεν αξιζει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 γιατι δεν αξιζει?? γιατι πετασ λεφτα σε κατι που οταν θα πας να το πουλησεισ δεν θα πιασει μια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 γιατι δεν αξιζει?? Γιατι δε θα βρεις και πολλα πραγματα , επισης αυτο που λενε οτι πληρωνεις περνειςισχυει σε μερικα πραγματα , εγω δε "εφτιαχνα" ποτε ενα Κινεζικο , αυτα τα πραγματα ειναι για να μενουν οπως ειναι , εδω πολλες φορες καποια κανουν το "μπαμ" τελιως μαμα , πσο μαλλον καποιο που εχει μπει χερι.. Παιξε με εξατμιση + κανα ζιγκλερ αλλα ως εκει , μη μπεις πιο βαθια Ουτε εγω παντως θα του εκανα τιποτα , θα το αφηνα οπως ειναι , κατα τη γνωμη μου δεν εχει νοημα να μπαινει χερι σε μοτο μικροτερα απο 250 4Τ ή 125 2Τ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 δεν σκοπευω να το πουλησω φιλε μου... γι αυτο ρωταω.. εχεις δικιο... μαλλον με εξατμιση και φιτρο αερος θα παιξω... ευχαριστω παιδια :Dεχεις δικιο... μαλλον με εξατμιση και φιτρο αερος θα παιξω... ευχαριστω παιδια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Όχι ότι θα δεις αποτέλεσμα αλλα λέμε τώρα. Μην δώσεις λεφτά, δε θα δείς αποτέλεσμα. Όπως είπαν και ποιο πάνω βάλε κανα ζιγκλέρ, εξάτμιση και φίλτρο αέρος και είσαι ΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 μην δόσεις φράγκο στο κινέζικο !!! ούτε ένα ευρώ !!!!!!!! δεν αξίζει φίλε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 α, και πούσε...φράγκο δώσε στο να αλλάξεις σωληνάκια τροφοδοσίας, κανά συρματόσχοινο και γενικά σε τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 παιδια τ μηχανακι το εφτιαξα τελικα και παει πολυ γρηγορα... αξιζε τελικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 με το πολύ γρήγορα τι εννοείς? αντί για 40χλμ/ωρα ΜΑΞ τώρα μπορεί να ξεπεράσει και το εντός πόλης όριο ταχύτητας??? :2funny: :2funny: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 για φερε μου ενα runneraki διπλα και τα λεμε μετα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 παιδια τ μηχανακι το εφτιαξα τελικα και παει πολυ γρηγορα... αξιζε τελικα... Μπραβο ,καλα εκανες. Τι εφτιαξες και τι διαφορες βλεπεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 με το πολύ γρήγορα τι εννοείς? αντί για 40χλμ/ωρα ΜΑΞ τώρα μπορεί να ξεπεράσει και το εντός πόλης όριο ταχύτητας??? :2funny: :2funny: Πυραυλος Πυραυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μπραβο ,καλα εκανες. Τι εφτιαξες και τι διαφορες βλεπεις? εξατμιση yosimura ιμιτασιον,, κυλινδροπιστονα ιαπωνικα 70cc, μπιλιες εκκινησεις, και ιαπωνικο καρμπυρατερ 20.5... μεγαλες διαφορες απο το μαμισιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 εξατμιση yosimura ιμιτασιον,, κυλινδροπιστονα ιαπωνικα 70cc, μπιλιες εκκινησεις, και ιαπωνικο καρμπυρατερ 20.5... μεγαλες διαφορες απο το μαμισιο.... Αντε με το καλο να το χαρεις. Μια απορια μονο. Τι ειναι μπιλιες εκκινησης? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Αντε με το καλο να το χαρεις. Μια απορια μονο. Τι ειναι μπιλιες εκκινησης? Τα ραουλα θα εννοει! Με συγκεκριμενο βαρος ωστε να εχει καλυτερη επιταχυνση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 α, και πούσε...φράγκο δώσε στο να αλλάξεις σωληνάκια τροφοδοσίας, κανά συρματόσχοινο και γενικά σε τέτοια. Και ιδικα τα σοληνακια της τροφοδοσιας απαρετητος!!Το δικο μου baotian cheetah 110bt πεντε χρωνια μηχανακι και πηγε απο διαροη στην βενζινη μονο σκελετος και μοτερ εμεινε!!! :'( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tilemachos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 φιλε και εγω εχω ενα baotian ....το εκανα 72cc αλλαξα καρμπυρατερ εβαλα αγωνιστικη ηλεκτρονικη, αγωνιστικο μπουζοκαλωδιο, και αλλαξα ζιγλερ και το ανεβασα στα 0,85 κ το μηχανακι πεταει.......εφυγα ενα Gilera runner sp και ενα Piaggio Nrg 80cc (σε τελικες το εφυγα επειδη φορουσε ελεφριες μπιλιες) ..........Και ακσιζει τα λεφτα του κ εγω το προσεχω σαν τα ματια μου........ειναι πολυ καλο σε σχεση με daytona και ετσι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 φιλε και εγω εχω ενα baotian ....το εκανα 72cc αλλαξα καρμπυρατερ εβαλα αγωνιστικη ηλεκτρονικη, αγωνιστικο μπουζοκαλωδιο, και αλλαξα ζιγλερ και το ανεβασα στα 0,85 κ το μηχανακι πεταει.......εφυγα ενα Gilera runner sp και ενα Piaggio Nrg 80cc (σε τελικες το εφυγα επειδη φορουσε ελεφριες μπιλιες) ..........Και ακσιζει τα λεφτα του κ εγω το προσεχω σαν τα ματια μου........ειναι πολυ καλο σε σχεση με daytona και ετσι..... βαλτου και Μια ΖΧ Handmade απο αυτες που και καλα δεν σκουριαζον εκει να δεις διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες