Jump to content

Recommended Posts

παιδεισ καλησπερα... εχω ενα σκουτερ τετραχρονο b :mB_kalo_e: aotian (κινεζικο)... θελω να το βελτιωσω... την αλλη εβδομαδα θα του βαλω εξατμιση protech... θα το πειραξω και αλλο αργοτερα... καρμπιρατερ κτλ.. θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το αν αξιζει να το φτιαξω... :winking: ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδεισ καλησπερα... εχω ενα σκουτερ τετραχρονο b :mB_kalo_e: aotian (κινεζικο)... θελω να το βελτιωσω... την αλλη εβδομαδα θα του βαλω εξατμιση protech... θα το πειραξω και αλλο αργοτερα... καρμπιρατερ κτλ.. θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το αν αξιζει να το φτιαξω... :winking: ευχαριστω

Εννοειται πως δεν αξιζει αλλα αν επιμενεις τοσο πολυ να το πειραξεις τοτε βαλε την πιο φθηνη εξατμιση που θα βρεισ και το πιο φθηνο φιλτρο αερος και εισαι οκ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν αξιζει?? :waycon1:

γιατι πετασ λεφτα σε κατι που οταν θα πας να το πουλησεισ δεν θα πιασει μια! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν αξιζει?? :waycon1:

Γιατι δε θα βρεις και πολλα πραγματα , επισης αυτο που λενε οτι πληρωνεις περνειςισχυει σε μερικα πραγματα , εγω δε "εφτιαχνα" ποτε ενα Κινεζικο , αυτα τα πραγματα ειναι για να μενουν οπως ειναι , εδω πολλες φορες καποια κανουν το "μπαμ" τελιως μαμα , πσο μαλλον καποιο που εχει μπει χερι.. :winking:

Παιξε με εξατμιση + κανα ζιγκλερ αλλα ως εκει , μη μπεις πιο βαθια :_thumbsup:

Ουτε εγω παντως θα του εκανα τιποτα , θα το αφηνα οπως ειναι , κατα τη γνωμη μου δεν εχει νοημα να μπαινει χερι σε μοτο μικροτερα απο 250 4Τ ή 125 2Τ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν σκοπευω να το πουλησω φιλε μου... γι αυτο ρωταω.. :shades:

εχεις δικιο... μαλλον με εξατμιση και φιτρο αερος θα παιξω... ευχαριστω παιδια :D

εχεις δικιο... μαλλον με εξατμιση και φιτρο αερος θα παιξω... ευχαριστω παιδια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ότι θα δεις αποτέλεσμα αλλα λέμε τώρα. Μην δώσεις λεφτά, δε θα δείς αποτέλεσμα. Όπως είπαν και ποιο πάνω βάλε κανα ζιγκλέρ, εξάτμιση και φίλτρο αέρος και είσαι ΟΚ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α, και πούσε...φράγκο δώσε στο να αλλάξεις σωληνάκια τροφοδοσίας, κανά συρματόσχοινο και γενικά σε τέτοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το πολύ γρήγορα τι εννοείς? αντί για 40χλμ/ωρα ΜΑΞ τώρα μπορεί να ξεπεράσει και το εντός πόλης όριο ταχύτητας??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια τ μηχανακι το εφτιαξα τελικα και παει πολυ γρηγορα... αξιζε τελικα...

Μπραβο ,καλα εκανες. :_thumbsup:

Τι εφτιαξες και τι διαφορες βλεπεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το πολύ γρήγορα τι εννοείς? αντί για 40χλμ/ωρα ΜΑΞ τώρα μπορεί να ξεπεράσει και το εντός πόλης όριο ταχύτητας??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πυραυλος Πυραυλος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ,καλα εκανες. :_thumbsup:

Τι εφτιαξες και τι διαφορες βλεπεις?

εξατμιση yosimura ιμιτασιον,, κυλινδροπιστονα ιαπωνικα 70cc, μπιλιες εκκινησεις, και ιαπωνικο καρμπυρατερ 20.5... μεγαλες διαφορες απο το μαμισιο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξατμιση yosimura ιμιτασιον,, κυλινδροπιστονα ιαπωνικα 70cc, μπιλιες εκκινησεις, και ιαπωνικο καρμπυρατερ 20.5... μεγαλες διαφορες απο το μαμισιο....

Αντε με το καλο να το χαρεις. :_thumbsup:

Μια απορια μονο.

Τι ειναι μπιλιες εκκινησης? :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε με το καλο να το χαρεις. :_thumbsup:

Μια απορια μονο.

Τι ειναι μπιλιες εκκινησης? :surrender:

Τα ραουλα θα εννοει! Με συγκεκριμενο βαρος ωστε να εχει καλυτερη επιταχυνση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α, και πούσε...φράγκο δώσε στο να αλλάξεις σωληνάκια τροφοδοσίας, κανά συρματόσχοινο και γενικά σε τέτοια.

Και ιδικα τα σοληνακια της τροφοδοσιας απαρετητος!!Το δικο μου baotian cheetah 110bt πεντε χρωνια μηχανακι και πηγε απο διαροη στην βενζινη μονο σκελετος και μοτερ εμεινε!!! :'(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε και εγω εχω ενα baotian ....το εκανα 72cc αλλαξα καρμπυρατερ εβαλα αγωνιστικη ηλεκτρονικη, αγωνιστικο μπουζοκαλωδιο, και αλλαξα ζιγλερ και το ανεβασα στα 0,85 κ το μηχανακι πεταει.......εφυγα ενα Gilera runner sp και ενα Piaggio Nrg 80cc (σε τελικες το εφυγα επειδη φορουσε ελεφριες μπιλιες) ..........Και ακσιζει τα λεφτα του κ εγω το προσεχω σαν τα ματια μου........ειναι πολυ καλο σε σχεση με daytona και ετσι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε και εγω εχω ενα baotian ....το εκανα 72cc αλλαξα καρμπυρατερ εβαλα αγωνιστικη ηλεκτρονικη, αγωνιστικο μπουζοκαλωδιο, και αλλαξα ζιγλερ και το ανεβασα στα 0,85 κ το μηχανακι πεταει.......εφυγα ενα Gilera runner sp και ενα Piaggio Nrg 80cc (σε τελικες το εφυγα επειδη φορουσε ελεφριες μπιλιες) ..........Και ακσιζει τα λεφτα του κ εγω το προσεχω σαν τα ματια μου........ειναι πολυ καλο σε σχεση με daytona και ετσι.....

βαλτου και Μια ΖΧ Handmade απο αυτες που και καλα δεν σκουριαζον εκει να δεις διαφορα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα