BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Χλιαρό νερό... όχι καυτό και αλλοιώσεις το εσωτερικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Αυριο θα το παω για μπανιο :D Αναμενατε τα αποτελεσματα του μπανιου :D BlackmanGR οκ .. ;) ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 είσαι σίγουρος οτι δεν βγαίνουν τα μαξιλάρια; δεν είναι δυνατόν στο κορυφαίο κράνος της η AGV να μην έχει μια τέτοια χρηστική δυνατότητα. βασικά είμαι 100% σίγουρος οτι βγαίνουν όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 καλησπερα φιλε μου για σαμπουαν καλυτερα να παρεις προδερμ για τα νωρα σαπουνι καθαριζει καλα ξεπλενετε ευκολα κ δεν θα εχεις αλεργιες καλο πλυσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Απλά προς επιβεβαίωσή σου, επαναλαμβάνω όπως προείπαν: αφαίρεση ζελατίνας, σαμπουάν, χλιαρό νερό, ήρεμο μασαζάκι στα μαγουλάκια και τα μαλακά, ξέπλυμα καλό με νεράκι άφθονο και στέγνωμα φυσικό σε καλά αεριζόμενο χώρο (όχι καλοριφέρ, όχι ήλιος κτλ). Εμένα μου είχε κάνει δύο μέρες να στεγνώσει εντελώς αλλά ήταν άλλο πράγμα. Και λόγω ευκολίας, καλό είναι να το κάνεις με τακτική περιοδικότητα για να αποφύγεις ανεπιθύμητη χλωρίδα-πανίδα στην κεφαλή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 OK. οποιος το επλυνε ετσι το κρανακι του, τωρα μπορει να παει να το πεταξει. Μα ειναι δυνατον να βουτατε ετσι το κρανος ολο μεσα στο νερο και να νομιζετε οτι δεν παθαινει τιποτα?? Η SUOMI, τουλάχιστον, στο εγχειριδιο της το απαγορευει ξεκαθαρα. Φανταζομαι οτι ισχυει για ολες τις εταιρείες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Ξέχασα: στο στέγνωμα, καλό είναι να το βάλεις ανάποδα, αρκεί να μην περνάνει τίποτα πτηνά από πάνω και στο χεσ..ν. Παρεπιπτόντως, την διαδικασία την εγκρίνουν ARAI και SHOEI (η ARAI προτείνει αν μπορείς να το κάνεις με ένα σφουγγαράκι ενώ η SHOEI όπως αναφέραμε). Μη φοβάσαι και μην ακούς... Τόσοι και τόσοι το έχουμε κάνει και είναι άριστο το κράνος μας. Μη δίνεις άχρηστα χρήματα σε πλυντήρια κτλ, εκτός αν θες ένα βιολογικό καθαρισμό πχ 1 φορά τον χρόνο έτσι για να σου φύγει η έγνοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 OK. Ευχομαι να μη χρειαστει να διαπιστωσουμε ποιος εχει λάθος και ποιος οχι ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το κρανος πλυθηκε οπως ειπε ο BlackmanGR και δεν εχει παθει απολυτως τιποτα , σαν καινουριο απο μαγαζι να το πηρα. Στα μαξιλαρακια και στα απο μεσα δεν εχει αλλαξει τιποτα. Το κρανος βγηκε καινουριο. Ο τροπος του siouxwwss ειναι ιδιος. Αφησα το κρανος να στεγνωσει μονο του (πηρε 2 μερες) μακρια απο καλοριφερ , ηλιο κλπ. Πως να πλυνουμε το κρανος μας : 1.Βγαζουμε την ζελατινα 2.Γεμιζουμε μια λεκανη με χλιαρο νερο. 3.Βαζουμε λιγο σαμπουαν για τα μαλλια. 4.Το πλενουμε καλα και προσεχτικα. 5.Το ξεπλενουμε καλα με καθαρο νερο ωστε να φυγουν οι σαπουναδες. 6.Το αφηνουμε να στεγνωσει μακρια απο πηγες θερμοτητας(καλοριφερ, ηλιο κλπ) 7.Βαζουμε την ζελατινα Τελος :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 από τον Motobiker 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 θα ήθελα να ήξερα ποιος και γιατί του έβαλε του ανθρώπου τα μείον.. τέλος πάντων στο θέμα μας. τζάμπα κόπο έκανες φίλε μου motobiker όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ το κράνος σου έχει πλήρως αφαιρούμενα εσωτερικά μαξιλάρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) θα ήθελα να ήξερα ποιος και γιατί του έβαλε του ανθρώπου τα μείον.. τέλος πάντων στο θέμα μας. τζάμπα κόπο έκανες φίλε μου motobiker όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ το κράνος σου έχει πλήρως αφαιρούμενα εσωτερικά μαξιλάρια. Τελικα σε μερικους μαλλων πρεπει να εχει μεινει "ψυχολογικο" με τα μειον :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) χρησιμο εγχειριδιο για μενα ειδικα οταν παρω full face κρανος :D +1 (αμα μπορουσα θα εβαζα ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα,γράφω επειδή το πλύσιμο που έγινε μου έκανε εντύπωση καθώς η διαφορά του πριν και του μετά είναι έντονη! Χθες λοιπόν που χαζεύαμε με ένα φίλο ο οποίος σκέφτεται να ξαναπιάσει μηχανούλα μετά από 2 χρόνια,είπαμε να κάνουμε κάτι εποικοδομητικό και αφαιρέσαμε τα μαξιλαράκια από ενα παλιό κράνος που έχει το οποίο χρησιμοποιεί συχνά ως συνεπιβάτης ώστε να το έχει έτοιμο και καθαρό. Παιδιά μιλάμε για ΒΡΩΜΙΑ έτσι...το περάσαμε 4-5 νερά και ακόμα το νερό στη λεκάνη που χρησιμοποιήσαμε δεν ήταν απόλυτα καθαρό!Και δεν είναι κανένας μπίχλας ,κάνει τη χρήση που κάνει ένας μέσος μοτοσικλετιστής...απλά είχε να πλύνει τα μαξιλαράκια τουλάχιστον 3 χρόνια.Να πω επίσης ότι απέφυγα να το πλύνω με σαμπουάν όπως έκανα στο δικό μου και δεν είδα αποτέλεσμα...το έπλυνα κανονικά με απορρυπαντικό,σε μικρή φυσικά ποσότητα.Δεν ξέρω αν έκανα σωστά ή όχι αλλά μιλάμε ότι είδαμε άλλο κράνος,έγινε πραγματικά σαν καινούριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα,γράφω επειδή το πλύσιμο που έγινε μου έκανε εντύπωση καθώς η διαφορά του πριν και του μετά είναι έντονη! Χθες λοιπόν που χαζεύαμε με ένα φίλο ο οποίος σκέφτεται να ξαναπιάσει μηχανούλα μετά από 2 χρόνια,είπαμε να κάνουμε κάτι εποικοδομητικό και αφαιρέσαμε τα μαξιλαράκια από ενα παλιό κράνος που έχει το οποίο χρησιμοποιεί συχνά ως συνεπιβάτης ώστε να το έχει έτοιμο και καθαρό. Παιδιά μιλάμε για ΒΡΩΜΙΑ έτσι...το περάσαμε 4-5 νερά και ακόμα το νερό στη λεκάνη που χρησιμοποιήσαμε δεν ήταν απόλυτα καθαρό!Και δεν είναι κανένας μπίχλας ,κάνει τη χρήση που κάνει ένας μέσος μοτοσικλετιστής...απλά είχε να πλύνει τα μαξιλαράκια τουλάχιστον 3 χρόνια.Να πω επίσης ότι απέφυγα να το πλύνω με σαμπουάν όπως έκανα στο δικό μου και δεν είδα αποτέλεσμα...το έπλυνα κανονικά με απορρυπαντικό,σε μικρή φυσικά ποσότητα.Δεν ξέρω αν έκανα σωστά ή όχι αλλά μιλάμε ότι είδαμε άλλο κράνος,έγινε πραγματικά σαν καινούριο! Αν εχεις κρανος με φουλ αφαιρουμενη επενδυση δεν ειναι αναγκη να περιμενεις 1-2-3 χρονια. Θα φορουσες την ιδια φανελα 3 χρονια ? :P Μετα απο ενα πλυσιμο το κρανος το φορας με μεγαλυτερη ευχαριστηση αφου μυριζει ομορφα και ειναι παλι καθαρο. Ενας καλος τροπος να κρατας το κρανος ακομα πιο καθαρο χωρις βεβαια να παει να πει αυτο οτι αποφευγεις το πλυσιμο, ειναι η μπαλακλαβα. Την οποια καθε 1-2 εβδομαδες την πετας στο πλυντηριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Δε σου έδινε την εντύπωση ότι είναι τόσο βρώμικο και με το δεδομένο ότι εδώ και καιρό είναι αμήχανος αλλά όταν είδαμε τι έβγαλε,αναθεωρήσαμε!Αυτό με την μπαλακλάβα το σκέφτομαι κι εγώ αλλά μία που έχω φορέσει κάποιες φορές νιώθω σαν να με ''πνίγει'',δεν ξέρω... Επίσης το καλοκαίρι τι κάνεις;Τότε βέβαια ούτως ή άλλως επιβάλλεται συχνό πλύσιμο στα μαξιλαράκια,ιδίως για άτομα που ιδρώνουμε πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Δε σου έδινε την εντύπωση ότι είναι τόσο βρώμικο και με το δεδομένο ότι εδώ και καιρό είναι αμήχανος αλλά όταν είδαμε τι έβγαλε,αναθεωρήσαμε!Αυτό με την μπαλακλάβα το σκέφτομαι κι εγώ αλλά μία που έχω φορέσει κάποιες φορές νιώθω σαν να με ''πνίγει'',δεν ξέρω... Επίσης το καλοκαίρι τι κάνεις;Τότε βέβαια ούτως ή άλλως επιβάλλεται συχνό πλύσιμο στα μαξιλαράκια,ιδίως για άτομα που ιδρώνουμε πολύ. Χειμωνα μπορεις να παρεις μια μπαλακλαβα με windstopper για τον λαιμο ωστε να μην μπαζει σε εκεινο το σημειο και τρως το κρυο. Καλοκαιρι αποφευγεις τις βαμβακερες και αγοραζεις καποια με coolmax . 10-15 ευρω κοστιζουν. Το κεφαλι σου θα ειναι αρκετα πιο στεγνο και λιγοτερο υδρομενο απο οτι να μην φορας. Δοκιμασμενα πραγματα. Τωρα αν σε πνιγει μαλλον αγορασε 25 νουμερα πιο μικρη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες