JustRider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Τα συν και τα πλην καθε μηχανης.Εχει καταληξει σε αυτες τις δυο και ψαχνομαι φυσικα οσο περισσοτερο μπορω πριν την αγορα.Αποδοση,καταναλωση,ανεση, ταξιδακια,επιδοσεις σε στροφιλικια αντοχη κτλ.Σε εμφανιση με αρεσει πολυ περισσοτερο το gsr αλλα απο honda εχω καλες εμπειριες και αναμνησεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gosom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τα συν και τα πλην καθε μηχανης.Εχει καταληξει σε αυτες τις δυο και ψαχνομαι φυσικα οσο περισσοτερο μπορω πριν την αγορα.Αποδοση,καταναλωση,ανεση, ταξιδακια,επιδοσεις σε στροφιλικια αντοχη κτλ.Σε εμφανιση με αρεσει πολυ περισσοτερο το gsr αλλα απο honda εχω καλες εμπειριες και αναμνησεις.. Το hornet δεν το έχω οδηγήσει αλλά μ αρέσει σε εμφάνιση αρκετά. Βέβαια είναι made in italy (αν το θεωρείς αρνητικό) και είναι και αρκετά πιο ακριβό. Τώρα για το gsr: αρκετά δυνατό για τα κυβικά του. Εμένα μετά τις 8000 στροφές το ευχαριστιέσαι. Μέσα στην πόλυ σαν παπί ( καίει μόνο λίγο παραπάνω ) , τραβάει από χαμηλά και δεν σκορτσάρει ούτε με 6η. Γενικά η κατάλωση μπορείς να πεις ότι είναι υψηλη (όπως άλλωστε όλα τα 600αρια με 100 άλογα) αλλά έχω υπολογίσει ότι σε ταξίδι μέχρι 8000 στροφές (140 χλμ/ώρα περίπου) καίει λίγο κάτω από 6λ/100χλμ. Έχω δει και 5 λ/100χλμ σε ταξίδι μέχρι 7000 στροφές χωρίς ξεσπάσματα. Μέσα στην πόλη όπως έγραψα πιο πάνω καίει 6.5 λ με φυσιολογική οδήγηση. Τα φρένα είναι καλά και το ABS είναι πολύ χρήσιμο. Σε στροφές είναι καλό αν και παίρνει αρκετή βελτίωση ως προς τις αναρτήσεις του. Από αντοχή είναι απροβληματιστο και εμενα αλλά και όσων ξέρω. Στα ταξίδια ο αέρας με μια ζελατινούλα δεν προβληματίζει ιδιαίτερα (εκτός αν θες να ταξιδεύδεις σταθερά 180+) Γενικά είναι πάρα πολύ καλό για την τιμή του. Μπες και gsr600.gr για περισσότερα. Τωρα αν σε ενδιαφέρει πουλάω το δικό μου (λόγω μεγαλόπνοων σχεδιων). Αν είσαι Αθήνα και σε ενδιαφέρει μπορείς να κανονισουμε να το δεις. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 από τον gosom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Πες μας πρώτα πια είναι η προηγούμενη εμπειρία σου από μηχανές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Πιστεύω πως εφόσων έχεις καταλήξει σε αυτα΄τα 2 τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμά γούστου και τσέπης. Από όσο γνωρίζω και τα 2 έχουν παρόμοιες επιδόσεις καταναλώσεις οπότε τώρα πάε στο εξής Τι σου αρέσει πιο πολύ?Πιο σε ελκύει εμφανισιακά? Επίσης δες λίγο αυτό με την τιμή Έπαιζε μια προσφορά για το gsr abs με 5.990 ισχύει ακόμη είναι πολύ καλός λόγος για να το τσιμπήσεις! Και μεταχειρισμένο να το πάρεις σαφώς αξίζει και τα 2 είναι πολύ καλά μηχανάκια! Το χόρνετ γενικά ακούγεται πως δεν έχει και την καλύτερη αντιπροσωπεία (Σαρακάκης) με ότι αυτό συνεπάγεται και αν σε ενδιαφέρει εσένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Πιστεύω πως εφόσων έχεις καταλήξει σε αυτα΄τα 2 τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμά γούστου και τσέπης. Από όσο γνωρίζω και τα 2 έχουν παρόμοιες επιδόσεις καταναλώσεις οπότε τώρα πάε στο εξής Τι σου αρέσει πιο πολύ?Πιο σε ελκύει εμφανισιακά? Επίσης δες λίγο αυτό με την τιμή Έπαιζε μια προσφορά για το gsr abs με 5.990 ισχύει ακόμη είναι πολύ καλός λόγος για να το τσιμπήσεις! Και μεταχειρισμένο να το πάρεις σαφώς αξίζει και τα 2 είναι πολύ καλά μηχανάκια! Το χόρνετ γενικά ακούγεται πως δεν έχει και την καλύτερη αντιπροσωπεία (Σαρακάκης) με ότι αυτό συνεπάγεται και αν σε ενδιαφέρει εσένα! GSR καινούργια δεν υπάρχουν εδώ και ενάμισι χρόνο αφού η παραγωγή έχει σταματήσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Τα συν και τα πλην καθε μηχανης.Εχει καταληξει σε αυτες τις δυο και ψαχνομαι φυσικα οσο περισσοτερο μπορω πριν την αγορα.Αποδοση,καταναλωση,ανεση, ταξιδακια,επιδοσεις σε στροφιλικια αντοχη κτλ.Σε εμφανιση με αρεσει πολυ περισσοτερο το gsr αλλα απο honda εχω καλες εμπειριες και αναμνησεις.. Είμαι κάτοχος του GSR και έχοντας οδηγήσει και το Hornet μπορώ να σου πω την προσωπική μου άποψη... Και τα δύο είναι Japan και πάααρα πολύ αξιόπιστα!!! Προβλήματα δεν βγάζουν! για τα λεφτά τους είναι απίστευτα! Το GSR εδώ και λίγο καιρό σταμάτησαν να το βγάζουν και θα το βρεις πλέον μόνο μεταχειρισμένο, αλλά υπάρχουν πολλά σε πάρα πολύ κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα. Το Gsr στο θέμα ταξίδι όπως και όλα τα γυμνά έχει θέμα με τον αέρα, οπότε θα χρειαστεί οπωσδήποτε να βάλεις aftermarket ζελατίνα για να την παλεύεις σε ταχύτητες μεγαλύτερες των 140km/h. Η κατανάλωση του hornet δεν ξέρω πως είναι αλλά του gsr είναι υπερβολική.. προσωπικά με νορμάλ ταχύτητες στην εθνική (έως 140 με κανά δυο μόνο ξεσπάσματα) μου καίει γύρω στα 7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, και μέσα στην πόλη γύρω στα 8... ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ!!! δεν ξέρω τι φταίει... Στρίβει καλύτερα από το hornet, αλλά η τελευταία έκδοση hornet έχω ακούσει ότι είναι ελαφρώς πιο γρήγορη. Πριν αποφασίσεις πήγαινε και κάθησε πάνω και στα δύο. Το Ηornet είναι για πιο κοντά άτομα και αν είσαι λίγο ψηλότερος θα νιώθεις κάπως περίεργα πάνω του...σαν γίγαντας ένα πράγμα και θα φαίνεται κάπως γελοίο... εγώ είμαι 1.78 και το βρήκα πολύ μικρό. Εμφανισιακά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το hornet αν και έχω το gsr, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να το πάρω το θέμα μεγέθους! Βέβαια, περί ορέξεως... Όποιο από τα δύο και αν πάρεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gosom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Η κατανάλωση του hornet δεν ξέρω πως είναι αλλά του gsr είναι υπερβολική.. προσωπικά με νορμάλ ταχύτητες στην εθνική (έως 140 με κανά δυο μόνο ξεσπάσματα) μου καίει γύρω στα 7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, και μέσα στην πόλη γύρω στα 8... ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ!!! δεν ξέρω τι φταίει... Όποιο από τα δύο και αν πάρεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος! Viper εμένα δεν καίει τόσο πάντως. Μέσα στην πόλη δεν καίει πάνω από 7 και στο ταξίδι καίει 7 όταν πάω 170+ όλο το ταξίδι. Με 140 σταθερά (λίγο πριν τις 8000 στροφές ) καίει γύρω στο 6. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ταξίδι 130 σταθερά ? Δικάβαλος Αθήνα - Μεσολογγι έκανα 254 χλμ με ένα γέμισμα (εκεί άρχισε να αναμοσβήνουν και οι 2 ενδείξεις - δηλαδή είχε 2 λίτρα μέσα). Με 14 λίτρα έκανα 254 χλμ δηλαδή 5.5 λ/100 χλμ. Τι μοντέλο έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Και τα δύο είναι πολύ καλά μοτό. Διάλεξε με βάση την εμφάνιση κατεμέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Για καιρό θεωρούσα το Hornet, που φοραει και το μοτερ του cbr 600, σαν καλύτερο μηχανάκι στο γενικό στήσιμο του, και μάλλον είναι. Πρόσφατα όμως είδα και ένα βίντεο με κάποιον που γράφει 1:10 στα Μέγαρα με gsr και εντυπωσιάστηκα. Οπότε μάλλον παιζουν και τα δυο στην ιδια κατηγορια. Διαλέγεις και παίρνεις. Υ.Γ. Ενα gsr ενος φίλου που είχα οδηγήσει μου φάνηκε κάπως βαρύ, βεβαια πανε 2 χρόνια απο τότε και ήταν και πολύ σύντομη η βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JustRider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Πες μας πρώτα πια είναι η προηγούμενη εμπειρία σου από μηχανές... κατι παπια παλια και honda bros 400 τωρα ....οσοι το ξερουν αλλιως nt 400 ... Μαλλον για gsr το βλεπω οχι οτι το χορνετακι δεν ειναι καλο απλα με αρεσει πολυ περισσοτερο το gsr σαν στυλ και εμφανιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Viper εμένα δεν καίει τόσο πάντως. Μέσα στην πόλη δεν καίει πάνω από 7 και στο ταξίδι καίει 7 όταν πάω 170+ όλο το ταξίδι. Με 140 σταθερά (λίγο πριν τις 8000 στροφές ) καίει γύρω στο 6. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ταξίδι 130 σταθερά ? Δικάβαλος Αθήνα - Μεσολογγι έκανα 254 χλμ με ένα γέμισμα (εκεί άρχισε να αναμοσβήνουν και οι 2 ενδείξεις - δηλαδή είχε 2 λίτρα μέσα). Με 14 λίτρα έκανα 254 χλμ δηλαδή 5.5 λ/100 χλμ. Τι μοντέλο έχεις? K7 έχω. Έχω κάνει ταξίδι με 110-120 σταθερά (χαράς το κουράγιο μου) και έκαψε γύρω στα 6 ανά 100... αλλά ξέρεις καλά ότι με την μηχανή μας δεν γίνεται να πηγαίνεις τόσο αργά... σου σπάνε τα νεύρα! μια λογική ταχύτητα για μεγάλο ταξιδάκι είναι εκεί γύρω στα 140... μέχρι 8000 στροφές που λες και εσύ. Ε σε αυτήν την ταχύτητα καίει το άτιμο υπερβολικά! Ίσως φταίει η βαλίτσα, ίσως φταίει ότι είμαι και 94 κιλά... δεν ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες