Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Κριμα ρε γμτ... Και ειχα φτιαξει χωρο στο τοιχο,για οταν........τυπωθει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Παιδες δυστιχως κατω απο 100 κοπιες δε παιζει...οι καιροι ειναι δυσκολοι για να μπαινουμε μεσα...ηδη υπαρχουν τα εξοδα της σελιδας, οποτε δε το βλεπω οπως ειπα...εγω και ο Αλεξανδρος ειχαμε ολη την καλη διαθεση να αναλαβουμε το οποιο τρεξιμο θα ειχε και να καναμε κατι για την παρτυ μας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 κριμα πραγματικα.... Ειχα κανει και χωρο και στον τοιχο!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 εντελως φιλικα , απλα ψειριζουμε την μαιμου ωρες ωρες Κυπριακο θεμα το καναμε...Δηλωστε να παρετε ενα και ας ειναι και παπ@ριά...Λες και τα παιδια που θα το βγαλουν αποσκοπουν σε τρελλά κερδη και μας νοιαζει αν θα παρουμε κατι που να μην χασουμε τα λεφτα μας...Μια ωραια κινηση ειναι για να γουσταρουμε ολοι.Μεταξυ μας ειναι και για Ονομα του Θεου,ενα Ημερολογιο ειναι δεν θα ανεβουν τα spreads:waycon1: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Κυπριακο θεμα το καναμε...Δηλωστε να παρετε ενα και ας ειναι και παπ@ριά...Λες και τα παιδια που θα το βγαλουν αποσκοπουν σε τρελλά κερδη και μας νοιαζει αν θα παρουμε κατι που να μην χασουμε τα λεφτα μας...Μια ωραια κινηση ειναι για να γουσταρουμε ολοι.Μεταξυ μας ειναι και για Ονομα του Θεου,ενα Ημερολογιο ειναι δεν θα ανεβουν τα spreads:waycon1: αυτο ακριβως λεω και εγω! ελεος δηλαδη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Ρε παιδια τι να σας πω, θετε να δουμε με 40-50 ατομα ποσο παει το κοστος και να το κανουμε;;;; σιγουρα ομως θα παιξει μετα στο 10ευρω... δε ξερω..αν ειστε διαθεσιμοι αντι για 6 ευρω περιπου που θα πηγαινε να δωσετε σχεδον τα διπλα να το ξαναδουμε το θεμα...αλλα αντε παλι απο την αρχη, αντε παλι να δουμε συμμετοχες, μαλιστα ΕΠΙΣΗΜΕΣ συμμετοχες, στην φαση που θα δωθουν πρωτα τα λεφτα γιατι αλλιως δεν αναλαμβανω το ρισκο να χασω χρηματα...επισης ΔΕΝ εχω καμια διαθεση να ακουσω εστω και ενα σχολιο απο καπου οτι παιζει να βγαλω λεφτα...πραγματικα εκει θα ξεχασω οτι ειμαι συντονιστης και θα βρισω και ας μπαναριστω...εχει καταντηση αηδια αυτο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Ρε παιδια τι να σας πω, θετε να δουμε με 40-50 ατομα ποσο παει το κοστος και να το κανουμε;;;; σιγουρα ομως θα παιξει μετα στο 10ευρω... δε ξερω..αν ειστε διαθεσιμοι αντι για 6 ευρω περιπου που θα πηγαινε να δωσετε σχεδον τα διπλα να το ξαναδουμε το θεμα...αλλα αντε παλι απο την αρχη, αντε παλι να δουμε συμμετοχες, μαλιστα ΕΠΙΣΗΜΕΣ συμμετοχες, στην φαση που θα δωθουν πρωτα τα λεφτα γιατι αλλιως δεν αναλαμβανω το ρισκο να χασω χρηματα...επισης ΔΕΝ εχω καμια διαθεση να ακουσω εστω και ενα σχολιο απο καπου οτι παιζει να βγαλω λεφτα...πραγματικα εκει θα ξεχασω οτι ειμαι συντονιστης και θα βρισω και ας μπαναριστω...εχει καταντηση αηδια αυτο... Φιλε Θανο,μπορει να ειμαι καινουργιο μελος,αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει συμμετοχη γιατι να μπεις στον κοπο?τσαμπα θα αγχωθεις και θα αναλαβεις μια ευθυνη...δεν λεω και εγω δηλωσα συμμετοχη και θα μου αρεζε ενα ημερολογιακι με οποιοδηποτε περιεχομενο(με μηχανες ομως ετσι? ) και γενικοτερα απο το φορουμ που μου αρεσει παρα πολυ...αυτη ειναι η αποψη μου...ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο τους υπολοιπους στο φορουμ...απλα πιστευω οτι οταν κατι ζοριζεται πολυ στο να γινει μαλλον δεν πρεπει να γινει...ακομα τουλαχιστον...παντα φιλικα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Ε δε με βλεπω να κανω κατι να σου πω την αληθεια...η παραπανω προταση ειναι εντελως υποθετικη...αλλωστε εχει αποδειχτει οτι οταν πας να κανεις το καλο απο καπου αλλου θα βρεις το κακο...ετσι ειναι οι ανθρωποι δυστιχως...τους εχει κυριαρχισει η κακια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Τουλαχιστον υπηρχε η καλη θεληση...! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Θανο , ηρεμα.. οπως ειπες και εσυ μετα τις 100 συμμετοχες αξιζει ν ατο κανουμε..οποτε μην σκας και βασικα οποιος νομιζει οτι θα βγαλεις κερδος απο αυτο πολυ απλα ας μην παρει και τελειωσε εκει το θεμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Καλύτερα να γίνει για το 2012, γιατί θα μπορεί να έχει θέματα φωτό απο δραστηριότητες του φόρουμ για κάθε μήνα.(αν γίνονται καθε μήνα, δεν είναι απαραίτητο) Π.χ για τον μήνα Ιανουάριο θα μπορούσε να μπεί φωτο απο την διαμαρτυρία στα διόδια, με αυυτόν τον τρόπο θα έχει και πιο καλή συναισθηματική αξία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 1) Α.κ.Α SoniC 2) Illusive 3) ΑLX 4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ 5) Anestis 46 ( 1 τμχ ) 6) patapios 2 7) zoo 8) yamahakias666 9) Pilgrimage 10] gs 500 f 11) NERRY 12) Θάνος 13) gee 14) innova 04 15) ρενοβάτιο 16) MANOLITO 17) mAthosalas 18) gevo 19) on the road 20) black_hawk 21-22) ΑΛΛΟΣ 23) ΜοτοΠαλαβούλης 24) ΒlackmanGR 25-26-27) naftilos 28) Steven_04 29) AND_1 30) Pelopidas 31) ghost 32) Renegade 33) virus 34) FZMAN 35) themata 36) basic_7 (καλως σας βρηκα :Ρ) 37-38)Xasmito 39) pantheman 40) demplar 41) Akis94 42) Kabamaru 43) g.papas 44) adnis 45) alexderbi 46) HLIAS 47) al_tzamp 48) GiwRgoS-or-HayaS 49) Siloo 50) Ferraristis 51) Alex Supra 59mm 52) CHiliplayer 53) gregomaga 54) Verbal Kint 55) gkourv 56-57) Fournaris 58) pantheman 59) vasilisxrv 60)SeCReTSeQueNce 61) DemisXTX 62) oroumpe 63) Kalejaios 64) Alarm 65) Tzoutz Πωωωω, μου ξέφυγε τελείως! Απ΄ότι φαίνεται βέβαια η συμμετοχή μου δεν θα έκανε την διαφορά. Εστω και ετεροχρονισμένα λοιπόν με προσθέτω στην λίστα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Ρε παιδια τι να σας πω, θετε να δουμε με 40-50 ατομα ποσο παει το κοστος και να το κανουμε;;;; σιγουρα ομως θα παιξει μετα στο 10ευρω... δε ξερω..αν ειστε διαθεσιμοι αντι για 6 ευρω περιπου που θα πηγαινε να δωσετε σχεδον τα διπλα να το ξαναδουμε το θεμα...αλλα αντε παλι απο την αρχη, αντε παλι να δουμε συμμετοχες, μαλιστα ΕΠΙΣΗΜΕΣ συμμετοχες, στην φαση που θα δωθουν πρωτα τα λεφτα γιατι αλλιως δεν αναλαμβανω το ρισκο να χασω χρηματα...επισης ΔΕΝ εχω καμια διαθεση να ακουσω εστω και ενα σχολιο απο καπου οτι παιζει να βγαλω λεφτα...πραγματικα εκει θα ξεχασω οτι ειμαι συντονιστης και θα βρισω και ας μπαναριστω...εχει καταντηση αηδια αυτο... Σου εχω προταΣη ετσι γιατι δεν γουσταρω τις ιστοριες χωρις happy end...και οπως ξαναειπα πιο πανω δεν μου αρεσει που το κανουμε Κυπριακο...ουτε θα ηθελα ημερολογιο 2011 να το παρουμε τον Νοεμβριο... Θα μπορουσα να σου στειλω ΠΜ αλλά θελω να το πω δημοσια γιατι αφορα ολους μας... Με βαση το κοστος που λες,10 ευρω εκαστο ημερολογιο,βγαζετε 50 ημερολογια ΤΩΡΑ.Δεν με νοιαζει πως θα ειναι ή ποιος θα τα βγαλει ή τι θα απεικονιζουν...Εχω ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ στα παιδια που το αναλαμβανετε...10Χ50=500 ευρω...Δωσε ενα λογαριασμο σού καταθετω αμεσα 500 ευρω και τα χρεωνομαι εγω.Αν δεν πουληθει κανενα τα κραταω ολα για παρτη μου και διακοσμω ολες τις πλατειες της Πατρας...Αν πουληθουν και τα 50 μού επιστρεφεις την προκαταβολη...Ομως μην ερθει ενας μετα ως 51ος και πει θελω κι εγω γιατι δεν θα υπαρχει... Δεν κανω ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 ετσι απλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeCReTSeQueNce 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 ετσι απλα συμφωνω απολυτα! στον mAthosalas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 1) Α.κ.Α SoniC 2) Illusive 3) ΑLX 4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ 5) Anestis 46 ( 1 τμχ ) 6) patapios 2 7) zoo 8) yamahakias666 9) Pilgrimage 10] gs 500 f 11) NERRY 12) Θάνος 13) gee 14) innova 04 15) ρενοβάτιο 16) MANOLITO 17) mAthosalas 18) gevo 19) on the road 20) black_hawk 21-22) ΑΛΛΟΣ 23) ΜοτοΠαλαβούλης 24) ΒlackmanGR 25-26-27) naftilos 28) Steven_04 29) AND_1 30) Pelopidas 31) ghost 32) Renegade 33) virus 34) FZMAN 35) themata 36) basic_7 (καλως σας βρηκα :Ρ) 37-38)Xasmito 39) pantheman 40) demplar 41) Akis94 42) Kabamaru 43) g.papas 44) adnis 45) alexderbi 46) HLIAS 47) al_tzamp 48) GiwRgoS-or-HayaS 49) Siloo 50) Ferraristis 51) Alex Supra 59mm 52) CHiliplayer 53) gregomaga 54) Verbal Kint 55) gkourv 56-57) Fournaris 58) pantheman 59) vasilisxrv 60)SeCReTSeQueNce 61) DemisXTX 62) oroumpe 63) Kalejaios 64) Alarm 65) Tzoutz 66) tassos21r Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Ήδη απ ότι βλέπω πάντως οι συμμετοχές μέχρι στιγμής πλησιάζουν τις 70 και απ ότι είδα υπάρχουν και κάποιοι που θα πάρουν και δυο ή παραπάνω ημερολόγια, άρα σίγουρα πλησιάζουμε τα 100 ημερολόγια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Για να δουμε θα συμπληρωθουν τα 100 ατομα...?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Για να δουμε θα συμπληρωθουν τα 100 ατομα...?? Μπα χλωμο το κοβω...και απο αυτους που δηλωσαν οι μισοι θα το εχουν ξεχασει ηδη... το πραγμα ζοριζεται πολυ οποτε θα ηταν καλυτερα(οπως αναφερθηκε και παραπανω) να γινει του χρονου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 1) Α.κ.Α SoniC 2) Illusive 3) ΑLX 4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ 5) Anestis 46 ( 1 τμχ ) 6) patapios 2 7) zoo 8) yamahakias666 9) Pilgrimage 10] gs 500 f 11) NERRY 12) Θάνος 13) gee 14) innova 04 15) ρενοβάτιο 16) MANOLITO 17) mAthosalas 18) gevo 19) on the road 20) black_hawk 21-22) ΑΛΛΟΣ 23) ΜοτοΠαλαβούλης 24) ΒlackmanGR 25-26-27) naftilos 28) Steven_04 29) AND_1 30) Pelopidas 31) ghost 32) Renegade 33) virus 34) FZMAN 35) themata 36) basic_7 (καλως σας βρηκα :Ρ) 37-38)Xasmito 39) pantheman 40) demplar 41) Akis94 42) Kabamaru 43) g.papas 44) adnis 45) alexderbi 46) HLIAS 47) al_tzamp 48) GiwRgoS-or-HayaS 49) Siloo 50) Ferraristis 51) Alex Supra 59mm 52) CHiliplayer 53) gregomaga 54) Verbal Kint 55) gkourv 56-57) Fournaris 58) pantheman 59) vasilisxrv 60)SeCReTSeQueNce 61) DemisXTX 62) oroumpe 63) Kalejaios 64) Alarm 65) Tzoutz 66) tassos21r 67) dim_gal Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Μπα χλωμο το κοβω...και απο αυτους που δηλωσαν οι μισοι θα το εχουν ξεχασει ηδη... το πραγμα ζοριζεται πολυ οποτε θα ηταν καλυτερα(οπως αναφερθηκε και παραπανω) να γινει του χρονου... συμφωνω μαζι σου gregomaga οτι ορισμενοι σιγουρα το εχουν ξεχασει ηδη... Αλλα....που ξερεις???Μπορει και να συμπληρωθουν σιγα-σιγα...δν κατηγορω κανεναν,μπορει ο οποιοσδηποτε- να βρηκε καλυτερο ημερολογιο,δν πειραζει.... Δν το κανω για μενα,για τη φουκαριαρα τη μερια στο τοιχο μου που χα φτιαξει ηδη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 συμφωνω μαζι σου gregomaga οτι ορισμενοι σιγουρα το εχουν ξεχασει ηδη... Αλλα....που ξερεις???Μπορει και να συμπληρωθουν σιγα-σιγα...δν κατηγορω κανεναν,μπορει ο οποιοσδηποτε- να βρηκε καλυτερο ημερολογιο,δν πειραζει.... Δν το κανω για μενα,για τη φουκαριαρα τη μερια στο τοιχο μου που χα φτιαξει ηδη... Μακαρι φιλε Anestis 46 να γινει γιατι και εγω ψηθηκα για το ημερολογιο και ειχα φτιαξει χωρο στον τοιχο...βεβαια εκει που θα εμπαινε το ημερολογιο απο το mybike μπηκε το ημερολογιο της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΙΚΟΥΔΗ... (Αλλα και να γινει το ημερολιο απο το φορουμ παλι θα το παρω και θα το βαλω στον τοιχο μου...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Σωστο σε βρισκω gregomaga.... Τουλαχιστον δν πηγε χαμενος ο χωρος που εφτιαξες....εχεις τα μου.... Βεβαια για να ειμαι και γω ειλικρινης....καπως "καβαντζωσα" τον εαυτο μου (με πιανεις) Τι να κανουμε...οπως βολευεται ο καθενας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Σωστο σε βρισκω gregomaga.... Τουλαχιστον δν πηγε χαμενος ο χωρος που εφτιαξες....εχεις τα μου.... Βεβαια για να ειμαι και γω ειλικρινης....καπως "καβαντζωσα" τον εαυτο μου (με πιανεις) Τι να κανουμε...οπως βολευεται ο καθενας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Oριστικα τελος του "project: ημερολογιο mybike 2011" να υποθεσω τωρα πια, ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες