μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 το καλο πραγμα αργει να γινει!! ολοι περιμενουμε το ανατρεπτικο ημερολογιο που θα συγκλονισει κοσμο! Τιιιι;Τελικα θα εχει και τσίτσιδες μεσα ε;... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ε όλο και κάνα naked μοντέλο θα βάλουνε.... Τώρα, μηχανής ή γυναίκας, δεν ξέρω, αλλά naked λογικά, θα έχει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Τιιιι;Τελικα θα εχει και τσίτσιδες μεσα ε;... μωρε λες?!?! αχαχαχα!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ , Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ Το ημερολογιο εχει παρει τον δρομο του, η τιμη του ημερολογιου για τους Αθηναιους ειναι 5€ και για οσους ειναι εκτος Αθηνας 6€. Τελος της αλλης βδομαδας θα ειναι ετοιμα, θελω απο οσους ειναι εκτος Αθηνας ενα ΠΜ με την διευθυνση τους, ονοματεπωνυμο, Τ.Κ., και σε αυτους που θα μου στειλουν ΠΜ θα δωσω λογαριασμο τραπεζας για να πανε να καταθεσουν το ποσο. Τα χρηματα θα πρεπει να εχουν δωθει απο ολους μεχρι της 03/02/2011. Οσοι δεν καταθεσουν μεχρι τοτε τα χρηματα μετα μενουν χωρις ημερολογιο. Μεσα στην τιμη των 6€ ειναι και τα μεταφορικα, θα σας ερθει σπιτακι σας με τον γνωστο σε ολους μας ΕΛΤΑ. Αφου εχουν μπει μεχρι τοτε τα χρηματα απο ολους τοτε θα παω και στο ταχυδρομειο για να τα στειλω! Στην καταθεση, σας παρακαλω πολυ να δωσετε αιτιολογια Ημερολογιο καθως και το ονομα σας, εαν δωσετε nickname θα μου ειναι πολυ πιο ευκολο να ξερω ποιος εδωσε και ποιος οχι! Για τους Αθηναιους θα γινει ΜΙΑ συναντηση για να ερθουν να τα παρουν οπου εκει θα μου δωσουν και τα χρηματα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeCReTSeQueNce 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 αντε αντε!να γεμισουμε τον τοιχο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Να διευκρινησω κατι, η τιμη που ειναι χαμηλοτερη για τους Αθηναιους ειναι απλα επειδη ΔΕΝ θα τα στειλω με ταχυδρομειο αλλα σε συναντηση οπως ειπα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 To καταλάβαμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Χαιρομαι... Και κατι ακομη, οσοι εχετε δηλωσει για περισσοτερα απο 1 τμχ να μου το λετε και στα ΠΜ παιδες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Θανο μου καλε ,καλε μου Θανο... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Μη μου πεις;;;;; :stunned: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ελα βρε αφου εισαι καλο παιδι κατα βαθος μην χασω και 2ο μηνα ,κριμα θα ειναι :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Για πειτε κ σε μας ρε παιδια... ελα δεν μας βλεπει κανεις!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) απλα ηθελα να μου το στειλει λαρισα που θα ειμαι μεχρι 20 φεβρουαριου...αλλα δεν μου το στελνει ,ειναι κακο παιδι Θανο δεν τα κανεις minimize ?αχρηστο σπαμ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2011 από τον gee Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Σε αναμονή της σναντησης λοιπόν!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Η αρχη εγινε....για να δουμε λοιπον.... Αναμενουμε με μεγαλη,πολυ μεγαλη ανυπομονεσια..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ Το ημερολογιο εχει παρει τον δρομο του, η τιμη του ημερολογιου για τους Αθηναιους ειναι 5€ και για οσους ειναι εκτος Αθηνας 6€. Τελος της αλλης βδομαδας θα ειναι ετοιμα, θελω απο οσους ειναι εκτος Αθηνας ενα ΠΜ με την διευθυνση τους, ονοματεπωνυμο, Τ.Κ., και σε αυτους που θα μου στειλουν ΠΜ θα δωσω λογαριασμο τραπεζας για να πανε να καταθεσουν το ποσο. Τα χρηματα θα πρεπει να εχουν δωθει απο ολους μεχρι της 03/02/2011. Οσοι δεν καταθεσουν μεχρι τοτε τα χρηματα μετα μενουν χωρις ημερολογιο. Μεσα στην τιμη των 6€ ειναι και τα μεταφορικα, θα σας ερθει σπιτακι σας με τον γνωστο σε ολους μας ΕΛΤΑ. Αφου εχουν μπει μεχρι τοτε τα χρηματα απο ολους τοτε θα παω και στο ταχυδρομειο για να τα στειλω! Στην καταθεση, σας παρακαλω πολυ να δωσετε αιτιολογια Ημερολογιο καθως και το ονομα σας, εαν δωσετε nickname θα μου ειναι πολυ πιο ευκολο να ξερω ποιος εδωσε και ποιος οχι! Για τους Αθηναιους θα γινει ΜΙΑ συναντηση για να ερθουν να τα παρουν οπου εκει θα μου δωσουν και τα χρηματα! Για να μην ξεχνιομαστε... :D Παιδες σας παρακαλω να τηρηθουν οι ημερομηνιες, διαφορετικα θα πρεπει καποιοι να περιμενουν να παραλαβουν τα ημερολογια τους παραπανω μερες και ας εχουν πληρωσει απο την πρωτη μερα, δε μπορω να πηγαινω καθε τρεις και λιγο σε τραπεζες και στο ταχυδρομειο, μολις πληρωσουν ολοι θα παω στην τραπεζα να παρω τα χρηματα και μετα να παω στο ταχυδρομειο να σας τα στειλω, να διευκρινισω για αυτο που λεω το μολις πληρωσουν ολοι πως δεν σημαινει οτι θα περιμενουμε κανα μηνα για λιγα ατομα που δε θα εχουν πληρωσει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να μην ξεχνιομαστε... :D Παιδες σας παρακαλω να τηρηθουν οι ημερομηνιες, διαφορετικα θα πρεπει καποιοι να περιμενουν να παραλαβουν τα ημερολογια τους παραπανω μερες και ας εχουν πληρωσει απο την πρωτη μερα, δε μπορω να πηγαινω καθε τρεις και λιγο σε τραπεζες και στο ταχυδρομειο, μολις πληρωσουν ολοι θα παω στην τραπεζα να παρω τα χρηματα και μετα να παω στο ταχυδρομειο να σας τα στειλω, να διευκρινισω για αυτο που λεω το μολις πληρωσουν ολοι πως δεν σημαινει οτι θα περιμενουμε κανα μηνα για λιγα ατομα που δε θα εχουν πληρωσει... Απολυτως λογικο! ! Ο καθενας εχει τις υποχρεωσεις του. Και συγκεκριμενα τα ελληνικα ταχυδρομια και τραπεζες ειναι.......!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον pelopidas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ΠΜ πως στέλνουμε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ΠΜ πως στέλνουμε; πηγαινε στο προφιλ του ατομου που θες να στειλεις πμ και πατα αποστολη προσωπικου μηνυματος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Δεν βαζεις και μια λιστα οσων εχουν δηλωσει οτι θα παρουν Ημερολογιο(την τελικη λιστα)και δίπλα ενα ΟΚ εαν εχουν καταθεσει ή οχι;Μηπως εχει ξεχαστει κανεις και προκειμενου να επισπευδουμε τη διαδικασια; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Σωστος... τα σεβη μου... Πολυ καλη ιδεα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Λιτσα θα γινει προς το τελος παιδια, αφου εχουν δωσει σχεδον ολοι, να δουμε ποιοι δεν εχουν δωσει, να παρουν 2 μερες διορια το πολυ και μετα οτι μεινει τα περνουν αλλοι εκτος λιστας εαν θελουν.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες