Jump to content
HLIAS

Τι γινεται ρε παιδια με την βενζινη

Recommended Posts

Εμενα το παπι μου γεμιζει με 6 ευρω...εχω καθορισει ομως ως ανωτατο οριο να βαζω 3 ευρω για τις εντος πολης διαδρομες.Στις εκτος πολης διαδρομες βαζω 4 αν παω με χαλαρους ρυθμους και 5 αν παω με πιο γρηγορους.Γενικα ειναι θεμα οργανωσης και μυαλου και οικονομικης οδηγησης απο τη μια, αλλα απο την αλλη τρεμω την στιγμη που θα γεμιζω με 7 ή και 8 ευρω το παπι...πιοοο;;;; ΤΟ ΠΑΠΙ!!!! :shoot::pray::wallbash:

Οχι πως τωρα ειναι καλα δηλαδη...

Τροποποιήθηκε από τον l@mpros dy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αντε ας το πανε 2 ευρω να ησυχασουμε!ε ρε γ@μωτο δεν γινεται μερα παρα μερα να ανεβαινει η τιμη!θες να πας μια βολτα και το σκεφτεσαι απο 10 μεριες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ας το πανε 2 ευρω να ησυχασουμε!ε ρε γ@μωτο δεν γινεται μερα παρα μερα να ανεβαινει η τιμη!θες να πας μια βολτα και το σκεφτεσαι απο 10 μεριες...

η βόλτα είναι το τελευταίο! μιλάμε για επιβίωση, για ακρίβεια λόγω βενζίνης/μεταφοράς σε πολλά άλλα σημαντικά αγαθά κλπ κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτησα ενα παλικαρι στο βενζιναδικο τις προαλλες και μου ειπε μετα το Πασχα θα πει 2 ευρω.Καλη μας χωνεψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φανταστειτε οτι πληρωνουμε περιπου 15cents το χιλιομετρο.... εχει ξεφυγει η κατασταση.... και θυμαμαι πριν μερικα χρονια που λεγαμε οτι θα παει 1€ και ειχαμε ξενερωσει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απορω που δεν γινετε μποικοταζ στους Μπαστ@ρδους....αλλα καλα να παθουμε ρε γαμωτο,,,,δεν αντιδραμε σε τιποτα... ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

μαλλον εχουμε στην κουλτουρα μας την εξαθλιωση...δεν γινετε αλλιως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας σκεφτούμε τι θα λέμε όταν θα πάει 3€/λίτρο. ΧΑΧΑ, μοιάζει αστείο, αλλά και το 2€ έμοιαζε αστείο τον Σεπτέμβρη του 2010 θυμάμαι, με 1,3€..

Με 3€ /λίτρο λοιπόν, θα γεμίζει η μηχανή με 20λίτρα ας πούμε, δηλαδή... 60€!!!

Θα πρέπει να γεμίσεις το αμάξι που παίρνει ας πούμε... 50λίτρα? 150€ βενζίνη..

Μου έρχεται συχνά η εικόνα που έχω δει σε κάτι βενζίνάδικα..Range Rover θηρίο, που το οδηγάει συνήθως κάποια κυρία.. γεμίζει τεπόζιτο (100λίτρα και)..Να ζητάει γεμάτο, 3€/λίτρο, 300€ βενζίνη.. και ο μισθός κάποιων εκείνη την περίοδο να είναι 300€!!!

Είναι τραγελαφικό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας σκεφτούμε τι θα λέμε όταν θα πάει 3€/λίτρο. ΧΑΧΑ, μοιάζει αστείο, αλλά και το 2€ έμοιαζε αστείο τον Σεπτέμβρη του 2010 θυμάμαι, με 1,3€..

Με 3€ /λίτρο λοιπόν, θα γεμίζει η μηχανή με 20λίτρα ας πούμε, δηλαδή... 60€!!!

Θα πρέπει να γεμίσεις το αμάξι που παίρνει ας πούμε... 50λίτρα? 150€ βενζίνη..

Μου έρχεται συχνά η εικόνα που έχω δει σε κάτι βενζίνάδικα..Range Rover θηρίο, που το οδηγάει συνήθως κάποια κυρία.. γεμίζει τεπόζιτο (100λίτρα και)..Να ζητάει γεμάτο, 3€/λίτρο, 300€ βενζίνη.. και ο μισθός κάποιων εκείνη την περίοδο να είναι 300€!!!

Είναι τραγελαφικό!

Mε τον ρυθμο που παει η βενζινη σε περιπου εναμιση χρονο θα ειναι στα 3€, αν σκεφτεις οτι απο τον ιανουαριο μεχρι τωρα εχει ανεβει 20 λεπτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σαββατο γεμισα το αυτοκινητο με κατοσταρα (2 ευρω/ λιτρο) 33 λιτρα= 66 ευρω, την ιδια μερα εσκισα το μηχανακι και αδειασα σχεδον γεματο ντεποζιτο. Τωρα βεβαια το εχω αδειο. Χθες παλι αλλα 90 χλμ με το αυτοκινητο, που θα παει αυτη η κατασταση ντεν ξερω γκαμωτο. Ευτυχως που με ποναει ο ωμος μου και θα παρατησω το μηχανακι για λιγο καιρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να βάζουμε μισό ντεπόζιτο και να φουλάρουμε με κάτουρο? :0

Ίδιο χρώμα έχει, μπορεί να μπερδευτεί το μοτέρ, ποτέ δεν ξέρεις. Όπως το μάθεις. :D

Να θέμα για το "Γαλιλαίο" ή τους Mythbusters να ερευνήσουνε...... Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παει 3ευρω θα παει το ποδηλατο συνεφο και ας βαλουνε τη μανικα στο ποπο τους

καθε αλλο ζουμε σε μια χωρα που εχει 9 μηνες ηλιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να βάζουμε μισό ντεπόζιτο και να φουλάρουμε με κάτουρο? :0

Ίδιο χρώμα έχει, μπορεί να μπερδευτεί το μοτέρ, ποτέ δεν ξέρεις. Όπως το μάθεις. :D

Να θέμα για το "Γαλιλαίο" ή τους Mythbusters να ερευνήσουνε...... Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας :vv:

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε πιει μισό μπουκάλι ουίσκι την προηγούμενη ημέρα.

Και ρωτώ, έχετε δει που έχουν φτάσει οι τιμές στα ξύδια???

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι αυτό με την βενζίνη πραγματικά βάλανε τόσους φόρους αλλά σε πατάνε και τέτοια τιμή στην βενζίνη να μην σε αφήνουν να ξεμυτίσεις από το σπίτι σου να πάς μια βόλτα να ηρεμήσεις και να ξεσκάσεις!!! λες και θέλουν να σε πατήσουν κάτω ψυχολογικά τι να πω!!! Να δούμε πόσο θα αντέξουμε σε αυτήν την κατάσταση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μάστοροι εδω δεν θα έχουμε δουλεια και σπίτι οι περισσότεροι το 2013....και μιλάμε για την βενζίνα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε τις δικαιολογιες και κοιτα να παντρευτεις το κοριτσι.

και δουλεια να χεις οταν θα θες 50 ευρω αν παρεις μετρο

ή/και ποσα χρηματα για βενζινες τι θα μενει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλάχιστον θα τρώς ρε συ............αν δεν δουλεύω τι θα τρώω τα κυλινδροπίστονα του versys? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε τις δικαιολογιες και κοιτα να παντρευτεις το κοριτσι.

:tooth: :tooth:

τουλάχιστον θα τρώς ρε συ............αν δεν δουλεύω τι θα τρώω τα κυλινδροπίστονα του versys? :P

Δεν τρώγεται με τίποτα αυτό το μοτόρι. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα