argis123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Γεια σας παιδια!!!Ειμαι καινουριος στο φορουμ !! Και θελω να κανω την εξης ερωτιση !! Τα gilera που ειναι μετατροπη απο 50κυβικα σε 180 και στην αδεια λενε 50 θα εχουν προβλημα με την αστυνομια ?? Το ιδιο θελω να μαθω και για το lifan Z 50cc που γινεται μετατροπη με yamaha z μοτερ .... περιμενω απαντιση!! ευχαριστω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδια!!!Ειμαι καινουριος στο φορουμ !! Και θελω να κανω την εξης ερωτιση !! Τα gilera που ειναι μετατροπη απο 50κυβικα σε 180 και στην αδεια λενε 50 θα εχουν προβλημα με την αστυνομια ?? Το ιδιο θελω να μαθω και για το lifan Z 50cc που γινεται μετατροπη με yamaha z μοτερ .... περιμενω απαντιση!! ευχαριστω !! Ε άμα έχεις δίπλομα για 50cc και βάλεις μοτέρ 180 λογικό είναι να έχεις πρόβλημα.. τώρα άμα έχεις 125cc δίπλομα και το κάνεις δεν ξέρω τι παίζει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2010 από τον Amilitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Αν εχεις τα αντιστοιχα διπλωματα και ειναι δηλωμενα οτι εχουν αλλα μοτερ πανω δεν θα εχεις προβλημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argis123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Ευχαριστω για την απαντιση σας !! Δηλαδη εγω που εχω διπλωμα για 50 και το μηχανακι που θα παρω ας πουμε ειναι ενα Gilera 50 στα χαρτια αλλα εχει 180 μοτερ οι ανστυνομικοι μπορουν να το καταλαβουν ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Ευχαριστω για την απαντιση σας !! Δηλαδη εγω που εχω διπλωμα για 50 και το μηχανακι που θα παρω ας πουμε ειναι ενα Gilera 50 στα χαρτια αλλα εχει 180 μοτερ οι ανστυνομικοι μπορουν να το καταλαβουν ?? Ε δεν είναι και δίσκολο να καταλάβουν πως πάει ενα 50αρι και ένα 180. Απλα να μην πουλάς ποτέ τρέλα γιατι τότε μπορεί να στο ψάχνουν πιο συχνά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argis123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Χαχα :P Οκ ευχαριστω πολυ που απαντισατε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 άλλο μοτέρ πάνω με άλλους αριθμούς ή άνοιγμα κάρτερ - μεγαλύτερο πιστόνι - μεγαλύτερο στρόφαλο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Crypton-X με μοτερ Apo Crypton-X το καλυτερο απο αυτα που δν ειπες οι μετατροπες φιλε μου θελουν καλο στησιμο αν βαλεις αυτα π λες θα εχεις πολλα προβληματα ενας φιλος μ πηγε να βαλει μπουκαλες απο Astrea σε GLX και ειχε γινει μαλακια στν λαιμο ειχε λεπτο σωληνα και εσαπσε παλι καλα που δν ετρεχε γιατι θα τν κλαιγαμε... Για αυτο παρε ενα μηχανακι και ασε αυτα που λες γιατι θα φας το κεφαλι σ μακαρι να μην το φας αλλα πολλοι που κανουν τετοια κοβοντε σκελετοι και ενα σωρο προβληματα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argis123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 nikosm Εγω λεω για μοτερ με χτυπιμενους αροιθμους ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Crypton-X με μοτερ Apo Crypton-X το καλυτερο απο αυτα που δν ειπες οι μετατροπες φιλε μου θελουν καλο στησιμο αν βαλεις αυτα π λες θα εχεις πολλα προβληματα ενας φιλος μ πηγε να βαλει μπουκαλες απο Astrea σε GLX και ειχε γινει μαλακια στν λαιμο ειχε λεπτο σωληνα και εσαπσε παλι καλα που δν ετρεχε γιατι θα τν κλαιγαμε... Για αυτο παρε ενα μηχανακι και ασε αυτα που λες γιατι θα φας το κεφαλι σ μακαρι να μην το φας αλλα πολλοι που κανουν τετοια κοβοντε σκελετοι και ενα σωρο προβληματα... Δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο σενα ρε Punisher! Ποντακι απο μενα, πολυ σωστο! Παρα ειναι μεγαλο ανεβασμα το 50ρι να εχει πανω τετοια μοτερ. Για διπλωμα να ρωτησω τι παιζει ή μπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο σενα ρε Punisher! Ποντακι απο μενα, πολυ σωστο! Παρα ειναι μεγαλο ανεβασμα το 50ρι να εχει πανω τετοια μοτερ. Για διπλωμα να ρωτησω τι παιζει ή μπα... ενα παιδι απο δω εχει ενα νταιναμικ και θελει να το πουλησει για να παρει ενα ζιπ με μοτερ απο 180 ρανερ του λεω μην το παρεις μια χαρα εισαι ετσι πουλα το 2χρνο κ παρε 4χονο να ξεφυγεις...Τεσπα Το ζιπ εχει χαρτια αλλα πρεπει να το δηλωσουν 180 γιατι αμα το δηλωσει μοτοποδηλατο θα τν μαμησουν οι αστυνομικοι...Εχει χαρτια για το ζιπ και για το μοτερ αλλα του λενε ουτε εγω εχω καταλβει την υποθεση... Που θελω να καταληξω Πες οτι περνει το Ζιπ τρεχει τερμα που ειναι ελαφρυ εχει κ δυναμη πεταγεται καποιος οπως συνηθως με τι φρενα θα σταματησει???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες