Jump to content
brave

Από ιδιώτη η από έμπορο??

Recommended Posts

Από ιδιώτη η από έμπορο??Να ένα καλό ερώτημα γ εμένα και για όσους 8ελουν ν αγοράσουν μεταχειρα μηχανή. ποια είναι τα κατά και πια τα υπέρ και των δυο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από ιδιώτη η από έμπορο??Να ένα καλό ερώτημα γ εμένα και για όσους 8ελουν ν αγοράσουν μεταχειρα μηχανή. ποια είναι τα κατά και πια τα υπέρ και των δυο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το μοναδικο "+" απο τον εμπορο ειναι η δυνατοτητα εγγυησης

Τo "-" ειναι η (συνηθως) πιο υψηλη τιμη

Στον ιδιωτη, τα αντιστροφα! :P

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα απο ιδιωτη , θα γλιτωσεις τα παραπανω λεφτα του εμπορα και θα μποριες να κανεις καλυτερο παζαρι με μετρητα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν μιλάγαμε για μερικά χρόνια πριν,σίγουρα θα έπρεπε να το μετρήσεις.

σήμερα όμως και με τέτοια κρίση,όλα είναι ατμός.

εσύ να είσαι προετοιμασμένος και διαβασμένος καλά και ότι σου κάτσει.

αυτό τον καιρό αν κάνεις μια βόλτα στα φόρα,θα δεις μοτό-διαμάντια πραγματικές ευκαιρίες..

όπου βρεις την καλύτερη λοιπόν,με συνοπτικές διαδικασίες :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα απο ιδιωτη , θα γλιτωσεις τα παραπανω λεφτα του εμπορα και θα μποριες να κανεις καλυτερο παζαρι με μετρητα !

A ναι! (Και με αφορμη το παραπανω post)

Ο εμπορος (λογω συνεργασιων με τραπεζες, συνηθως), μπορει να κανει δοσεις..

(Με μετρητα και οι δυο ειναι.. "παζαρεύσιμοι", ειδικα τετοιες εποχες! :grin: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω απ ιδιώτη γτ συνήθως είναι λιγότερο ψεύτες και οι έμποροι μπορούν να γυρίσουν τα κμ όχι πώς ο ιδιώτης δν μπορεί ανάλογα κ π θα πέσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλογα, εγω ημουν καθετος να παιρνω μονο απο ιδιωτη,

μεχρι που την τελευταια φορα που αγορασα μηχανη, γιαυτο το μηνα :tooth:

ειδα και αποειδα με ασυνενοητους καγκουρες κλπ και πηρα απο εμπορο και την τιμη κατεβασε με την μια και πολυ εξηπηρετικος ηταν :yes:

Τροποποιήθηκε από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εμπορο εχεις μια σχετικα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι αξιοπιστο, αποτι απτο μεσο ιδιωτη.

Αντιστοιχα, απτον εμπορο εχεις μια μεγαλυτερη πιθανοτητα για γυρισμενα χιλιομετρα και "καλυμμενα" μειονεκτηματα.

Επισης με τον ιδιωτη με υπομονη και ψαξιμο θα βρεις ευκαιριες, ειδικα αν σκαμπαζεις λιγο. Απο εμπορο οχι~~

Προσωπικα, δεν κοιταω ποτε απο εμπορους γιατι ακριβως αυτη ειναι η δουλεια τους, να βγαλουν κερδος απο αυτη τη δραστηριοτητα (ποσο μαλλον να πληρωσουν προσωπικο,εγκαταστασεις κτλπ). Καλυτερα αυτο το ποσο/κερδος να μεινει στην τσεπη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εμπορο εχεις μια σχετικα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι αξιοπιστο, αποτι απτο μεσο ιδιωτη.

Αντιστοιχα, απτον εμπορο εχεις μια μεγαλυτερη πιθανοτητα για γυρισμενα χιλιομετρα και "καλυμμενα" μειονεκτηματα.

Επισης με τον ιδιωτη με υπομονη και ψαξιμο θα βρεις ευκαιριες, ειδικα αν σκαμπαζεις λιγο. Απο εμπορο οχι~~

Προσωπικα, δεν κοιταω ποτε απο εμπορους γιατι ακριβως αυτη ειναι η δουλεια τους, να βγαλουν κερδος απο αυτη τη δραστηριοτητα (ποσο μαλλον να πληρωσουν προσωπικο,εγκαταστασεις κτλπ). Καλυτερα αυτο το ποσο/κερδος να μεινει στην τσεπη μου.

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα