brave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Από ιδιώτη η από έμπορο??Να ένα καλό ερώτημα γ εμένα και για όσους 8ελουν ν αγοράσουν μεταχειρα μηχανή. ποια είναι τα κατά και πια τα υπέρ και των δυο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GangStar 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 εμπορος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Από ιδιώτη η από έμπορο??Να ένα καλό ερώτημα γ εμένα και για όσους 8ελουν ν αγοράσουν μεταχειρα μηχανή. ποια είναι τα κατά και πια τα υπέρ και των δυο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το μοναδικο "+" απο τον εμπορο ειναι η δυνατοτητα εγγυησης Τo "-" ειναι η (συνηθως) πιο υψηλη τιμη Στον ιδιωτη, τα αντιστροφα! :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Καλυτερα απο ιδιωτη , θα γλιτωσεις τα παραπανω λεφτα του εμπορα και θα μποριες να κανεις καλυτερο παζαρι με μετρητα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 αν μιλάγαμε για μερικά χρόνια πριν,σίγουρα θα έπρεπε να το μετρήσεις. σήμερα όμως και με τέτοια κρίση,όλα είναι ατμός. εσύ να είσαι προετοιμασμένος και διαβασμένος καλά και ότι σου κάτσει. αυτό τον καιρό αν κάνεις μια βόλτα στα φόρα,θα δεις μοτό-διαμάντια πραγματικές ευκαιρίες.. όπου βρεις την καλύτερη λοιπόν,με συνοπτικές διαδικασίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλυτερα απο ιδιωτη , θα γλιτωσεις τα παραπανω λεφτα του εμπορα και θα μποριες να κανεις καλυτερο παζαρι με μετρητα ! A ναι! (Και με αφορμη το παραπανω post) Ο εμπορος (λογω συνεργασιων με τραπεζες, συνηθως), μπορει να κανει δοσεις.. (Με μετρητα και οι δυο ειναι.. "παζαρεύσιμοι", ειδικα τετοιες εποχες! ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Συνήθως οι έμποροι κατεβάζουν και χλμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Εγώ λέω απ ιδιώτη γτ συνήθως είναι λιγότερο ψεύτες και οι έμποροι μπορούν να γυρίσουν τα κμ όχι πώς ο ιδιώτης δν μπορεί ανάλογα κ π θα πέσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) αναλογα, εγω ημουν καθετος να παιρνω μονο απο ιδιωτη, μεχρι που την τελευταια φορα που αγορασα μηχανη, γιαυτο το μηνα ειδα και αποειδα με ασυνενοητους καγκουρες κλπ και πηρα απο εμπορο και την τιμη κατεβασε με την μια και πολυ εξηπηρετικος ηταν Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Απο εμπορο εχεις μια σχετικα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι αξιοπιστο, αποτι απτο μεσο ιδιωτη. Αντιστοιχα, απτον εμπορο εχεις μια μεγαλυτερη πιθανοτητα για γυρισμενα χιλιομετρα και "καλυμμενα" μειονεκτηματα. Επισης με τον ιδιωτη με υπομονη και ψαξιμο θα βρεις ευκαιριες, ειδικα αν σκαμπαζεις λιγο. Απο εμπορο οχι~~ Προσωπικα, δεν κοιταω ποτε απο εμπορους γιατι ακριβως αυτη ειναι η δουλεια τους, να βγαλουν κερδος απο αυτη τη δραστηριοτητα (ποσο μαλλον να πληρωσουν προσωπικο,εγκαταστασεις κτλπ). Καλυτερα αυτο το ποσο/κερδος να μεινει στην τσεπη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Απο εμπορο εχεις μια σχετικα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι αξιοπιστο, αποτι απτο μεσο ιδιωτη. Αντιστοιχα, απτον εμπορο εχεις μια μεγαλυτερη πιθανοτητα για γυρισμενα χιλιομετρα και "καλυμμενα" μειονεκτηματα. Επισης με τον ιδιωτη με υπομονη και ψαξιμο θα βρεις ευκαιριες, ειδικα αν σκαμπαζεις λιγο. Απο εμπορο οχι~~ Προσωπικα, δεν κοιταω ποτε απο εμπορους γιατι ακριβως αυτη ειναι η δουλεια τους, να βγαλουν κερδος απο αυτη τη δραστηριοτητα (ποσο μαλλον να πληρωσουν προσωπικο,εγκαταστασεις κτλπ). Καλυτερα αυτο το ποσο/κερδος να μεινει στην τσεπη μου. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες