Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Οι venom είναι από τις μπάντες που ποτέ δε με ξετρέλαιναν χωρίς να μπορώ να εντοπίσω το λόγο...απλά δεν! Ήταν κανείς σας στο festival του metal invader το 1997 τότε με Emperor-Rotting Christ-Theatre of tragedy-Deviser-Virgin Steele στο ΟΑΚΑ;Από τις 10 το πρωί είχα πάει για να μπω πρώτη σειρά...αξέχαστες εποχές. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Ναι efkola, τους είχα δει στο φεστιβαλ με τους Emperor κλπ (οι Virgin Steele λίγο ξεκάρφωτοι φαίνονταν), μόλις είχαν βγάλει το Cast in Stone,πολύ καλό σόου. Και οι υπόλοιποι γαμάτοι, οι Emperor με ισοπέδωσαν. Την αναμνηστική μπλούζα του φαστιβάλ την φυλάω ως κόρη οφθαλμού ! Προσωπικά μου αρέσει η βρωμιά των Venom,έχει μια μοτορχεντίλα, αλλά μέχρι το Prime Evil,δεν είχαν τίποτα να δώσουν μετά. Πάντως,εκείνο το Open Air Festival θα μείνει αξέχαστο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Αντάρτη,είσαι ο άνθρωπός μου αγόρι μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 https://youtu.be/6IWuoMU7Hzo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 :_rock-on: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Συνεχίζω την thrash πανδαισία! :_rock-on: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Παίδες,το επίπεδο στο Θεό να ξέρετε!Valeros,μία από τις σημαντικότερες ελληνικές μπάντες Και εδώ άλλο ένα αδικημένο ελληνικό συγκρότημα του παλιόφιλου Κορυδαλλιώτη Στάθη Παυλάντη τον οποίο έχω χρόνια να δω...είναι από το εφτάρι τους ''Sire of the storm'' του 1995...ειλικρινά,κάθε φορά που ακούω αυτά τα κομμάτια με κυριεύουν συναισθήματα και αναμνήσεις που δεν μπορώ να περιγράψω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) για τους spitfire πιο πανω,εχει γυριστει το ντοκιμαντερ ''spitfire back to zero'' Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον valeros46 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2015 από τον Aris.kon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 κοντοζυγωνει 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) κοντοζυγωνει Μπορεί να μην είμαι εκεί φέτος, αλλά ήμουν τότε: Ακόμα θυμάμαι πώς ένιωσα μόλις "μπήκε" το Electric Eye! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2015 από τον ritchie 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 μιας και το παιξε μολις το ραδιο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Date: 1992.06.27 Location: Hollywood, CA Venue: Palladium Set List: # Heresy # Mouth for War # Domination # Hollow # Fucking Hostile # This Love # A New Level # Walk # Psycho Holiday # By Demons Be Driven # Primal Concrete Sledge # Cemetery Gates # Cowboys From Hell # Outro Smoke Weed song Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2015 από τον John247 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Εν αναμονή του Live... http://youtu.be/rPqtMMGJAO4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1ον που το θυμηθηκες??? γαμω... 2oν με dickinson ειναι καλυτερο :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2015 από τον Αλομπαρ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Ειναι στο ''top 10'' μου απο maiden! Ok,bruce δεν ακουμπαμε αλλα το συγκεκριμενο κομματι το γουσταρω πολυ περισσοτερο απο blaze τον οποιο θεωρω υποτιμημενο. Η βροχη μου θυμισε 2010 Metallica στη μαλακασα να μπαινει το ecstasy of gold και καπακια creeping death και να ξεκιναει η βροχη...ποση καυλα μαζεμενη εκεινη τη μερα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Τους πετάω εδώ, γιατί μπορούν, γιατί μπορώ και εγώ, γιατί Faith No More ρε cUnts Faith No More The World Is Yours 1992 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες