Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nsDDveYj_rY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον psychoboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον roulhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Τι μπρουταλαρία είναι αυτή ρε Ρούλη; :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Τι μπρουταλαρία είναι αυτή ρε Ρούλη; :) στο live ειναι ακομα χειροτεροι φιλε !! btw sepultura αγαπημενη μπανταρα! :cheers: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Το ξέρω ρε συ.Τους έχω δει live προ 10ετίας τουλάχιστον στο Woodstock στο Περιστέρι με Dark Funeral και Infernal Majesty...καταλαβαίνεις τι σκοτωμός είχε γίνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το ξέρω ρε συ.Τους έχω δει live προ 10ετίας τουλάχιστον στο Woodstock στο Περιστέρι με Dark Funeral και Infernal Majesty...καταλαβαίνεις τι σκοτωμός είχε γίνει και που να ήσουν το 1992 στο ρόδον ........................... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 Τι δισκάρα! Όταν είχε κυκλοφορήσει είχε γίνει πανικός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Video από την εμφάνιση στο Wacken Open Air με την μπάντα μου :) Cheeeeeeeers !! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Αν και έμειναν τα 2/4 πλέον όταν παίζουν καλά παίζουν καλά........... http://youtu.be/ic-1AnzwNWc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Εγώ που δεν είμαι τόσο fan των Slayer στο live δεν μπορούσα να σταματήσω να χτυπιέμαι για 1 ώρα σαν το κατσίκι...Έχουν αυτό το κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Video από την εμφάνιση στο Wacken Open Air με την μπάντα μου :) Cheeeeeeeers !! σε έχω ξαναρωτήσει μου φαίνεται αλλά δεν θυμάμαι, ποιος είσαι; ωραία εμφάνιση μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 1000 ευχαριστώ!! Ο κιθαρίστας ο αριστερά όπως βλέπεις το vid :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Βρωμιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 έτσι καλτίλα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες