thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Pia einai i gnomi p exete g ta kizeka papakia apo oti exete akousi kai apo prosopiki ebiria?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Μ Α Κ Ρ Υ Α ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 καλό θα ήταν να τα αποφεύγεις... προτιμότερο είναι να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο καλό μηχανάκι από το να αγοράσεις ένα κινέζικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 συμφωνω με τους προλαλισαντες.......μακρυααααα :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Φιλε αποφυγε τετοια μηχανακια. Θα σου κοστισουνε πολυ περισσοτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 δεν θα ελεγα μακρια. απλα η μονη τους δουλεια,ειναι για μια απλη δουλεια να ταχεις,η απλη εξυπηρετηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 δεν θα ελεγα μακρια. απλα η μονη τους δουλεια,ειναι για μια απλη δουλεια να ταχεις,η απλη εξυπηρετηση. αν κουβαλάς έναν πυροσβεστήρα μαζί σου και έχεις και μερικά εισητήρια λεωφορείου κάτω από την σέλα μπορεί και να εξυπηρετεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 αν κουβαλάς έναν πυροσβεστήρα μαζί σου και έχεις και μερικά εισητήρια λεωφορείου κάτω από την σέλα μπορεί και να εξυπηρετεί... Κ'όμως ισχύει...!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 όσο απλά είναι στην κατασκευή τόσο νομίζεις ότι "πλάκα σου κάνουν". Πολλές χαζοβλάβες. Βέβαια δεν είναι πάντα έτσι. Εγώ πχ αποφάσισω να πάρω κινέζικο παπί made in Trikala (daytona by gorgolis). Και δεν έχω κακό λόγο να πώ. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα zongshen Γνωρίζω πως και ο Γιαννούλης που φέρνει τα YMC τα βελτιώνει αρκετά στα σημεία που πονάνε. Η απόφαση είναι δική σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Εγώ είμαι κάτοχος ενός cheetah 110cc(μαμά) "baotian" μοτέρ και το έχω κάνει 143cc με ένα keihin 22καρμπιρατέρ και αλλαγμένους εκκεντροφόρους κυλινδροπιστονα. sebring εξάτμιση και τα λοιπά το παπάκι το αγόρασα καινούριο πριν 4 χρονια 600 euro και έχει πάνω του περίπου 40000 χλμ πραγματικά πέρα από το κλασικό service λάδια φρένα δίσκους συμπλέκτη μπουζί κι μια φορα που είχα ένα θέμα με τις πίσω αναρτήσεις.Το μονο πρόβλημα που είχα ποτε ήταν με τα ρεύματα ότι μου χάλασε μια καινούρια μπαταρία αλλα και αυτό μονο μια φορα!το μηχανάκι το πεθαίνω ουσιαστικά με αυτά που του κάνω και δεν έχει παράπονο!!!δεν μπορώ να πιστέψω ούτε εγώ ότι είναι κινεζικο αγορασμένο από alex pack το 2006 και ακόμα ζει και μάλιστα έχει και μεγάλες επιδόσεις g αυτά που φοράει!!!μέχρι τώρα με τα service του με τα πράγματα που του έχω βάλει και με τα όλα του δεν έχει ξεπέρασει τα 1.500 euro!!!πως σας ακούγεται?Το αγαπάω αυτο το μηχανάκι!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 τα daytona δεν ειναι καθολου ασχημα... αντεχουνε καγκουριες και τσιτα γκαζια...λαδακια προσοχη και ειναι κομπλε!! ετσι ρε... Alex Pak Rules!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 τα daytona δεν ειναι καθολου ασχημα... αντεχουνε καγκουριες και τσιτα γκαζια...λαδακια προσοχη και ειναι κομπλε!! ετσι ρε... Alex Pak Rules!! Ναι εχω οδηγησει daytona αν και 50 κυβικα ενταξι μπορει μαμα να μην δινει οσο πρεπει αλα ειναι παρα πολυ ανθεκτικα!!! ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 εγω ειχα το 125 (το αποχωσιστεικα σημερα ) ηταν αρκετα καλο για αυτα που τραβαγε... για απλη χρηση ειναι πολυ καλο!! Υ.Γ God Made Heaven And Earth, And Everything Else Was Made In China Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 εγω ειχα το 125 (το αποχωσιστεικα σημερα ) ηταν αρκετα καλο για αυτα που τραβαγε... για απλη χρηση ειναι πολυ καλο!! Υ.Γ God Made Heaven And Earth, And Everything Else Was Made In China :D :D :D Τι επαθε καλε και το αποχωριστικες???μετα απο ποσο καιρό??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athens1908 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 αν κουβαλάς έναν πυροσβεστήρα μαζί σου και έχεις και μερικά εισητήρια λεωφορείου κάτω από την σέλα μπορεί και να εξυπηρετεί... Eγω παντως που εχω νταιτονα σπριντερ (50cc) και θεωρειτε κινεζικο εχω κανει 10.000 κμ και του πεταω τα ματια εξω στην κυριολεξια καθε μερα και δεν εχει παθει ΑΚΟΜΑ τιποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 εγω ειχα το 125 (το αποχωσιστεικα σημερα ) ηταν αρκετα καλο για αυτα που τραβαγε... για απλη χρηση ειναι πολυ καλο!! Υ.Γ God Made Heaven And Earth, And Everything Else Was Made In China αλεξη? το αφησες ? πηρες τπτ αλο ? Κατω ο ρατσισμος για τα κινεζικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Κατω ο ρατσισμος για τα κινεζικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikeman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Παιδιά και εγώ συμφωνώ για αυτό με τα κινέζικα... Είναι μούφα και πολύύύύύ προβληματικά στα ηλεκτρονικά το λέω από προσωπική άποψη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Παιδιά και εγώ συμφωνώ για αυτό με τα κινέζικα... Είναι μούφα και πολύύύύύ προβληματικά στα ηλεκτρονικά το λέω από προσωπική άποψη... Ακουω απο πολους για τα ηλεκτρονικα αλα εγω ουτε μπαταρια δεν του εχω αλλαξει τοσα χρωνια!!!εχει και της παναγιας τα ματια πανω σε φωτα που του εχω βαλει και σε νεον (ενταξι σιγα το ρευμα που θελουν αυτα)αλα τοσα χρωνια μονο μια φορα θυμαμε δεν τραβαγε η μιζα επειδι ειχε κατσει 4 μηνεσ το μηχανακι και ενταξι τραβιξα μια μανιβελα και αυτο ηταν ολο!!(για την ακριβια 40 μανιβελιες γιατι ειχε μπουκοσει γαμα τα και ειχε φαει τις βροχες και ολα αυτα!!!)Κατα την δικι μου αποψη οσο προσεχεις κατι τοσο σε προσεχει και αυτο!!!το μηχανακι αυτο μπορει να του εχω βαλει ενα καρω aftermarket πραγματα αλα δεν μου εχει διξει ποτε το παραμικρο προβλημα!του βγαζω το λαδι μεν με αυτα που του κανω αλα εχει παντα το service του στην ωρα του και παντα τον εβδομαδιεο ελεγχο στα παντα!!!!(ταπινα συγνωμη για την ορθογραφια!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Και εγω 2 χρονια κοντα πρεπει να κλεινω τωρα και δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα. Καμενες λαμπες μπροστα 3-4 φορες, μια φορα ο διακοπτης που παιρνει μπροστα και ενα μαραφετι που εχει μεσα στο ντεποζιτο για να δειχνει τη σταθμη καυσιμου πηρε μεσα καυσιμο και δεινχει συνεχως πως ειναι αδειο. Ουσιαστικα τιποτα δεν μου εβγαλε τοσο καιρο. Παρολα αυτα δε σημαινει πως ειναι και ιδιαιτερα καλο. Το κινεζικο για μενα φαινεται στις αναρτησεις και στα φρενα... Θα ηθελα κατι παραπανω σε ποιοτητα εκει. Μετα εχουμε πλαστικα και διαφορα αλλα εξαρτηματακια χαμηλης ποιοτητας, αλλα δε βαριεσαι, για τα λεφτα του, καλα παει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΓΑΡΑ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 όσο απλά είναι στην κατασκευή τόσο νομίζεις ότι "πλάκα σου κάνουν". Πολλές χαζοβλάβες. Βέβαια δεν είναι πάντα έτσι. Εγώ πχ αποφάσισω να πάρω κινέζικο παπί made in Trikala (daytona by gorgolis). Και δεν έχω κακό λόγο να πώ. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα zongshen Γνωρίζω πως και ο Γιαννούλης που φέρνει τα YMC τα βελτιώνει αρκετά στα σημεία που πονάνε. Η απόφαση είναι δική σου. φιλε κανεις λαθος τα daytona δεν ειναι κινεζικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 που φτασαμε..να λεμε ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leuteris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 ακου φιλε τα κινεζικα γενικως να τα αποφευγεις ιδιως τα μιχανακια.τωρα αμα βρεις κανενα φνηνο μιχανακι κινεζικο και πας να το παρεις να ξερεις ο,τι καμια μερα μπωρει ετσι οπως πηγαινεις στο δρομο να μαζευεις κανενα μοτερ απο κατω.γ'ιαυτο μακρια τα εχω παθει και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 κινα μακρυα.ειχα ενα και καθε που αλαζα λαδια,πεφτανε και κοματακια ρινισματα απο το μοτερ.αλαγη δισκων συμπλεκτη στα 3000 χλμ.γραναζια διαλυμενα.ασε.παρε japan μεταχειρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες