adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Ποιο μικροεντουρο θα μου προτεινατε?θελω ενα απλο τιμιο μεταχειρισμενο αξιοπιστο φτηνο εντουρακι απο 200cc-400cc. κ τιμες πανω κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 XR 250, DR 250-400, KLX 250... (Tι ακριβως ψαχνεις??? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ενα εντουρακι για απλη βολτα κ προπονηση,απλο κ αξιοπιστο δεν ψαχνω τις επιδοσεις αλλα να μην ειναι κ νεκρο,σε ιαπωνα προσανατολιζομε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ενα εντουρακι για απλη βολτα κ προπονηση,απλο κ αξιοπιστο δεν ψαχνω τις επιδοσεις αλλα να μην ειναι κ νεκρο,σε ιαπωνα προσανατολιζομε Aρα, ΟΤΙ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 ψηθηκες ε; χτυπα ενα xr 250 ο αλλος πηγε γυρισε ολη την ασια με τετοιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis01 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Ποιο μικροεντουρο θα μου προτεινατε?θελω ενα απλο τιμιο μεταχειρισμενο αξιοπιστο φτηνο εντουρακι απο 200cc-400cc. κ τιμες πανω κατω WR250 απo 2006 και ανω με μιζα περιπου στα 2800-3000 μακραν η καλυτερη επιλογη, δεν σπαει δεν χαλαει μοτερ αθανατο, εχω τρεξει πανελληνια πρωταθλήματα με ktm, honda, suzuki, κλπ. σαν το wr κανενα! οταν τα υπολοιπα αλλαζουν πιστονι στους 5αγωνες αυτο στους 12, σεταρισμα αναρτησεις μεσα στην χρονια, εδω το ktm ειναι σαφως καλυτερο αλλα enduro ειναι πρωτα το μοτερ...στο yamaha αν σεταρεις wp ελατηρια και λαδια θα εχεις ενα αριστο αποτελεσμα επιπεδου πρωταθληματος. ΥΣ. Προσοχη μην παρεις motocross που το μετατρεψανε σε enduro. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την αγορά του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 κ κανα serrow θα σου κανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας σιγουρα θα ηθελα ενα wr 250 ολα εξαρτοντε ομως απο το οικονομικο το πολυ στα 2000 μπορω να πεξω,αρα βρισκομαι ακομα στην αναζητηση ιαπονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Σ'αυτα τα λεφτα βρισκεις και το klx300 , με σπαρτιατικο εξοπλισμο δρομου και μονο μανιβελα , ειναι μηχανακι ντιζάϊν+επιδοσεων 90's , οπως και τ'αλλα , αλλα με το καλημερα ριχνει σε ολα αυτα τα 50cc(289-292cc αν θυμαμαι καλα..) εξτρα 'cc ! Πρωτοβγηκε τέλη '97 και ερχοταν εδω μεχρι το '03-'04 που το κοψανε λογο Ευρω()κανονισμων για ρυπους κ.α . Αν δεν εχεις θεμα/δε σ'ενδιαφερει το οτι εχει μονο μανιβελα τοτε καλυτερα παρε ενα γνησιο klx300 παρα καποιο klx250 300άρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis01 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας σιγουρα θα ηθελα ενα wr 250 ολα εξαρτοντε ομως απο το οικονομικο το πολυ στα 2000 μπορω να πεξω,αρα βρισκομαι ακομα στην αναζητηση ιαπονα TTR 250 2001-2002 θα βρεις σε αυτά τα χρήματα. 2500€ σου πουλάω το wr250f 2005 ετοιμοπόλεμο (έτοιμο για αγώνα)και μίζα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2010 από τον akis01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Αkis01 σε ευχαριστω αλλα μονο αν κερδισω κανα τρελο στοιχημα θα μπορεσω γιατι παιζουν κ ολα τα αλλα παρελκομενα εξοπλισμου smias το klx300 το ειχα οδηγηση στα σεμιναρια γρηγορης οδηγησης κ εμεινα ικανοποιημενος,ψαχνω.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Αkis01 σε ευχαριστω αλλα μονο αν κερδισω κανα τρελο στοιχημα θα μπορεσω γιατι παιζουν κ ολα τα αλλα παρελκομενα εξοπλισμου smias το klx300 το ειχα οδηγηση στα σεμιναρια γρηγορης οδηγησης κ εμεινα ικανοποιημενος,ψαχνω.......... Γνησιο klx300 δεν εχω οδηγησει αλλα ειχα klx250 για χρονια και ειχα παρει πολλες βολτες ενα D-tracker 300 ενος φιλου και ειδα το φως το αληθινο οπωτε φανταζομαι πως θα ειναι το klx300 που δεν εχει μιζα-μπαταρια κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blsbug 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Χαιρετω το forum... Για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω αφου αυτο ψαχνω και εγω,ενα μηχανακι 200cc-250cc για χωματινες βολτες μικρο ελαφρυ εξιοπιστο και μεχρι 2000 ευρω. Τα μηχανακια που εχω κατα νου ειναι crm250 wr200 επισης ριχνω και ματιες σε καθαρα yz125 cr125 κτλ. αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν κανουν τα μηχανακια αυτα για αυτο που θελω.Δηλαδη βολτες σε βουνο κλειστες χωματινες διαδρομες... Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Smias D-Tracker 300 δεν υπηρχε. Εγω εχω ενα 250 με κυλινδροπιστονο 300 updated carbs και FMF εξατμιση και παει πολυυυ καλα στο χωμα σε σχεση με πριν. Στο δρομο δε το συζητω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2010 από τον Enduras1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Smias D-Tracker 300 δεν υπηρχε. Εγω εχω ενα 250 με κυλινδροπιστονο 300 updated carbs και FMF εξατμιση και παει πολυυυ καλα στο χωμα σε σχεση με πριν. Στο δρομο δε το συζητω. Ναι , D-Tracker 250 ηταν με κυλ/πιστονι απο το 300άρι , πραγματικα η πιο καλη βελτιωση που μπορει να κανει κανεις σ'ενα (καρμπυρατερατο) klx/D-tracker 250 Ολα τ'αλλα ειναι κερασακια στη τουρτα ! Και φυσικα ενα μηχανικο καρμπ. ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 παιδια το crm σας λεει κατι;πληροφοριες αν εχουμε για τυχον προβληματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) παιδια το crm σας λεει κατι;πληροφοριες αν εχουμε για τυχον προβληματα Exω ακουσει οτι τα crm ειναι προβληματικα σε σχεση με τα αλλα πχ.wr,kdx,dt κ.α Επισεις οτι εχουν ακριβα ανταλακτικα. Εγω ειχα το dt 200 μεχρι 2-3 βδομαδες που μου το κλεψαν. Πολυ αξιοπιστη μηχανη, φθυνα ανταλακτικα, και αρκετο γκαζι μεχρι 3η-4η ταχυτητα. Εκαιγε βενζινη αλλα οχι τοσο πολυ σαν τα αλλα διχρονα πχ kdx crm. Για βουνο ειναι οτι πρεπει. Καλο ειναι και το kdx 200. Aλλα καιει αρκετα, και το 250 ακομα περισσοτερο. Και τα δυο σκυλια αλλα επισης εχουν ακριβα ανταλακτικα. Γνωστος μου για να αλαξει κυλινδροπιστονο στο 200αρι θελει περιπου 400 ευρω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2010 από τον Κώστας Αντωνιάδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Exει κολητος μου crm250 mk3 , το πηρε μεταχειρισμενο πριν 4 χρονια , δε του εχει κανενα προβλημα παρα τα 50φευγα χιλιαδες χλμ του . Αλλα τα ανταλακτηκα του ειναι ακριβα και το κυριοτερο δεν βρισκεις μεταχειρισμενα... Το crm250 κυκλοφορισε σε : Ιαπωνια , Αγγλια , Ελλαδα , Αυστραλια και ελαχιστα σε μερικες ακομα Ευρωπαϊκες χωρες , δε μπηκε (δυστυχος..) ποτε στην Αμερικη/Η.Π.Α οπωτε δε παιζουν πολλα aftermarket και βεβαια μεταχειρισμενα ανταλακτηκα... Οσο για το kdx250 επειδη κοιταζε και γι'αυτο τοτε ο κολητος καποια απ'τα ανταλακτηκα του εχουν σταματησει πια να φτιαχνονται... Ναι.. Ειχαμε βρει ενα που ηθελε κεαφαλη/καπακι και οταν πηγα να ρωτησω σ'ενα φιλο τπου ηταν τοτε υπευθηνος σε μαγαζι της Kawa χτυπησε στο pc για το μηχανακι και ειδαμε οτι ειχε καταργηθει η κεφαλη σαν ανταλακτηκο (οπως και αλλα) οπωτε και ο κολητος εκανε μακρια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Ευχαριστω παιδια κατατοπιστικοτατοι,καλυτερα διχρονο η τετραχρονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 επειδη το εχω σκεφτει παρα πολλες φορες για το ποιο θα ηταν το καλυτερο μικρο εντουρο, απο οποια μπαντα και αν το εχω πιασει καταληγω παντα στο XR 250R, ακομα καλυτερα το 400 αν εχεις χερια στο χωμα και αν κανεις παραπανω ασφαλτο αν μιλας αποκλειστικα για χωμα και δεν εισαι ....Φιλανδος, θα σου προτεινα το 250R με ενα 46αρι γραναζι πισω και θα οργωνει,ασπαστο απολαυστικο,ικανοτατο ακομα και με τα σημερινα δεδομενα ΥΓ δεν ειμαι κολλημενος Hondaκιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 XR 400. Ο άλλος έτρεξε ντακάρ με αυτό :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 προτημησε για εμενα 4τ για να μαθεις ποιο ευκολα και ποιο σωστα..ειναι και πολλη ποιο φιλικα xr,dr,ttr,klx, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 επισης προτεινω wr200 διχρονο, πωλειται ενα εδω σε τελεια κατασταση, η καταναλωση του δεν εχει καμια σχεση με ενα καθαρο yz cr κλπ ειναι ενα εντουρο με αρκετη δυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 επειδη το εχω σκεφτει παρα πολλες φορες για το ποιο θα ηταν το καλυτερο μικρο εντουρο, απο οποια μπαντα και αν το εχω πιασει καταληγω παντα στο XR 250R, ακομα καλυτερα το 400 αν εχεις χερια στο χωμα και αν κανεις παραπανω ασφαλτο αν μιλας αποκλειστικα για χωμα και δεν εισαι ....Φιλανδος, θα σου προτεινα το 250R με ενα 46αρι γραναζι πισω και θα οργωνει,ασπαστο απολαυστικο,ικανοτατο ακομα και με τα σημερινα δεδομενα Θα συμφωνήσω ως πρώην κάτοχος, για χαμηλό budget 4Τ εντούρο δεν παίζεται. Εχει και old-school αισθητική αξεπέραστη, ακόμα τα ζαχαρώνω στο δρόμο και ας καβαλάω DRZ... 2500 ευρώ για καλό ατσάλινο WRF βέβαια είναι σούπερ τιμή [αλήθεια τόσο χαμηλά έχουν πέσει;], σε πάει πια σε άλλη διάσταση σε σύγκριση με το XRR, αλλά έχει και μεγαλύτερο κόστος χρήσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες