Jump to content
Gi_4ce!

Τί τελικές έχετε πατήσει...

Recommended Posts

όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, είμαι μεγάάάάλη κουλομαρία, κ πηγαίνω σαν την κότα στον δρόμο με μοτ 120-140.

ΟΜΩΣ το έχω βάλει σε παροπλισμένο αεροδιάδρομο, κ έχω δει 266 στο κοντέρ...

δεν ξέρω αν είχε ή δεν είχε παραπάνω, αλλά εγώ δεν τα είχα παραπάνω για να το διαπιστώσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

69 χαω με ένα suzuki street magic 50cc του '98 και 79 χαω με ένα Aprilia SR 50cc του '94

Εφόσον μιλάμε για τελικές είναι το μόνα μηχανάκια που έχω τελικίασει.

Τώρα π'οσα 'εχω δει στο κοντέρ είναι άλλη υπόθεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω με το runner μου 96 σε ευθεια μονος και χωρις κοντρα ανεμο(κοντερισια)

και με το derbi γυρω στα 93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μια φορα αποφασισα να το ανοιξω το παπακι να δω τι λει...σε μια κατηφορα, και μολις πιανω τα 90, πεταγετε ενας σκυλος μεσα στην μεση του δρομου, ισα ισα που το απεφυγα, του χτυπησα την ουρα. :sweatdrop:

Απο τοτε δεν εχω ξεπερασει ποτε μου τα 80, και ουτε προκειτε, ισως σε "ασφαλη" δρομο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην επιστροφή από Χαλκίδα,στην μεγάλη κατηφορική ευθεία,καθημερινή μέρα Ιουνίου,το στροφόμετρο έδειξε 10.700 στροφές και το κοντέρ 320.

310-315 άλλες 10-15 φορές σε ορισμένα καλά σημεία...

10 χρόνια,109.000 χλμ μετά και τρακοσαρίζει για πλάκα...Α ρε Honda,δεν ξαναβγάζεις τέτοια μοτοσυκλέτα.Ενοείται ότι δεν θα το πουλήσω ποτέ.

ΧΧ for ever.-----

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ομαλή επιτάχυνση από τα 0-250 ή μια επιτάχυνση με μια 3η-4η μέσα, δεν είναι κάτι τρομερό για μια μηχανή πιστεύω.. Αυτό που θα ήθελα να ζήσω, ειδικά στη φάση που είμαι τώρα, είναι ο φόβος του να σου ξεκολλάει τα χέρια το μηχανάκι απ'την επιτάχυνση και το μπαμ! Να προσπαθείς να συνέλθεις και να τρέμουν τα πόδια σου! Καβάλα στο δίχρονο δυομισάρι SS με τα ανύπαρκτα φρένα και αμορτισέρ να προσπαθείς να ανοίξεις μια δευτέρα χωρίς να σου'ρθει καπάκι.. Να περνάς 4 το πρωί κάτω απ'τη γέφυρα της Βούτας με αρκετά, βουτηγμένος στο τεπόζιτο, να ακούς τον αντίλαλο της πριονίλας και να τρελαίνεσαι!

ΥΓ: λιγάκι οφφτόπικ, σόρρυ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

140 αττικη οδο τερμα(κοντερισια παντα)!!!Πιστευω μια χαρουλα ειμαι!!!

Τροποποιήθηκε από τον baggos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια ομαλή επιτάχυνση από τα 0-250 ή μια επιτάχυνση με μια 3η-4η μέσα, δεν είναι κάτι τρομερό για μια μηχανή πιστεύω.. Αυτό που θα ήθελα να ζήσω, ειδικά στη φάση που είμαι τώρα, είναι ο φόβος του να σου ξεκολλάει τα χέρια το μηχανάκι απ'την επιτάχυνση και το μπαμ! Να προσπαθείς να συνέλθεις και να τρέμουν τα πόδια σου! Καβάλα στο δίχρονο δυομισάρι SS με τα ανύπαρκτα φρένα και αμορτισέρ να προσπαθείς να ανοίξεις μια δευτέρα χωρίς να σου'ρθει καπάκι.. Να περνάς 4 το πρωί κάτω απ'τη γέφυρα της Βούτας με αρκετά, βουτηγμένος στο τεπόζιτο, να ακούς τον αντίλαλο της πριονίλας και να τρελαίνεσαι!

ΥΓ: λιγάκι οφφτόπικ, σόρρυ..

πες στον bastard να σε παει βολτα :scared:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πες στον bastard να σε παει βολτα :scared:

Αυτό είναι ότι περιγράφω παραπάνω + την αρρώστεια μου με τα turbo.. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό το παλιό Jog του θείου μου... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

70 χιλιομετράκια έπιανε μετρημένα με αυτοκίνητο... Εκείνο το είχα τελικιάσει αρκετές φορές. :cry::wub: :wub:

Βέβαια έχω πάει και παραπάνω με το τωρινό του το scooter το 125άρι αλλά δεν ήταν τελική οπότε δεν πιάνεται... :grin:

Με αλλων τα μηχανάκια όμως δεν τρέχω...

Τροποποιήθηκε από τον Seirios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον το Fz6 εχει πιασει 230 και δεν πηγαινε αλλο και με το gixxer εγραψα τα 280

Ε.Ο και οι 2 τελικες Αθηνων Λαμιας μετα το Σχηματαρι που εχει μια ευθεια 3 χιλιομετρα περιπου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στην επιστροφή από Χαλκίδα,στην μεγάλη κατηφορική ευθεία,καθημερινή μέρα Ιουνίου,το στροφόμετρο έδειξε 10.700 στροφές και το κοντέρ 320.

310-315 άλλες 10-15 φορές σε ορισμένα καλά σημεία...

10 χρόνια,109.000 χλμ μετά και τρακοσαρίζει για πλάκα...Α ρε Honda,δεν ξαναβγάζεις τέτοια μοτοσυκλέτα.Ενοείται ότι δεν θα το πουλήσω ποτέ.

ΧΧ for ever.-----

Σωστος δεν ξανα τετοια μοτο :_thumbsup: :_thumbsup:

και εγω σε αυτο το σημειο πολλες φορες

για αυτο παντα φευγω χαραματα ειδικα των χειμωνα ολη η εθνικη τετοιες ωρες ειναι για παρτυ σου. :thumbsup: :thumbsup:

ολα τα μηχανακια μου τα εχω τελικιαση ετσι :ok: :ok:

ενα τελικιασμα θα μου μεινη αξεχαστο ομως

καλοκαιρι ερχομαι τελη αυγουστου απο τα κυθηρα μαζι με την γυναικα μου με γεματα σαμαρια και μπροστα μου ενα τανκμπαγκ τιγκα φωρτομεμενο και αυτο εχει ζεστη

αααααα το μοτο ειναι sf400 version s και ομως τελικιασε στην ευθεια της τριπολις 185 μετα μπηκε κοφτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αττική Οδό είδα στο κοντέρ 180 Km/h (ψηφιακό). Στην ευθεία στα Μέγαρα, δικάβαλος με μπαγκαζιέρα γεμάτη (Λίγο ανοικτή λόγω όγκο πραγμάτων) 168, 169, αργά αλλά ανέβαινε. Βέβαια μετά τα 165 (μονός) θέλει και λίγο υπομονή αλλά ανεβάζει, Δικάβαλός μετά τα 155 / 160 περιμένεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ενα ποδηλατο καρερα(πιτσιρικας) εχω πιασει μεχρι 67 χ.α.ω. για λιγο βεβαια γιατι τελειωνε η ευθεια..

με ενα yamaha v50 70χ.α.ω.

με ενα typhoon 80 εχω πιασει 80χ.α.ω.

με το στραντα μου 178(ειχε κι αλλο γκαζι αλλα...) χ.α.ω.

αυτα προς το παρον..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια τι μαπα κοντερ παιζει να ειχα στο ποδηλατο που μου εβγαινε η γλωσσα να το κανω να γραψει 22(χιλιομετρα/μιλια) ιδεα δεν εχω..Παντως με το ποδηλατο σε ελαχιστη κατωφερια και με πολυ κοπο εχω πιασει παρα λιγο 50 μετρημενα με ενα C90...

Edit:Επειδη καποιοι εγραψαν και για τα αυτοκινητα τους προς το παρων (με τα λιγα χιλιομετρα που εχω γραψει) 135 κοντερισια με ενα Toyota Avensis του 2003

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδια τι μαπα κοντερ παιζει να ειχα στο ποδηλατο που μου εβγαινε η γλωσσα να το κανω να γραψει 22(χιλιομετρα/μιλια) ιδεα δεν εχω..Παντως με το ποδηλατο σε ελαχιστη κατωφερια και με πολυ κοπο εχω πιασει παρα λιγο 50 μετρημενα με ενα C90...

Edit:Επειδη καποιοι εγραψαν και για τα αυτοκινητα τους προς το παρων (με τα λιγα χιλιομετρα που εχω γραψει) 135 κοντερισια με ενα Toyota Avensis του 2003

Μην στενοχωριέσαι.... :P

Στο παλιό μου ποδήλατο είχα αλλάξει 6 κοντεράκια μέχρι να δουλέψει κάποιο.... :P

Αν εξαιρέσεις τις μετρημένες φορές που το πλάκωσα και είδα καλές ενδείξεις, τις περισσότερες φορές μου την έσπαγες γιατί μου έδειχνε ότι πήγαινα απελπιστικά αργά. :kill:

Στο τωρινό μου, αυτό το gadget δεν προστέθηκε απ' την αρχή... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα καποιες αναφορες πως στο κοντερ αλλα δειχνει και αλλα ειναι πραγματικα και πως στο gps τα χιλιομετρα ειναι αλλα και αλλα στο κοντερ................καλα ρε παιδια εκτος απο οτι αυτα τα ακουω πρωτη φορα ειναι δυνατον να μην μετρανε καλα οι μηχανες ολες αυτες οι μεγαλες ως προς τα κυβικα??????? τι ειναι παπακια για να χανουν μετα τα 100 και να κλεβουν???? μην τρελαθουμε κιολας................στο τελος αντι να ανοιγουμε τα μηχανακια με μηχανες για να μας μετρησουν τα πραγματικα που βγαζουμε θα ανοιγουμε με ποδηλατα οπως παει............ :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου μηχανες παπια και αυτοκινητα κλεβουν...Αλλα λιγα αλλα πολυ...Ειτε εχουν ψηφιακα κοντερ ειτε αναλογικα...Δεν μπορει να επιτευχθει ευκολα ακριβης προσεγγιση και συνηθως τα περισσοτερα(των μεγαλων μηχανων) κλεβουν περιπου 10%..Δηλαδη απο την τιμη που βλεπεις στο κοντερ βγαλε το 10% της και εχεις την πραγματικη..Με παλι χοντρικη προσεγγιση...

Μονο το GPS μπορει να σ παρεχει ακριβη ταχυμετρηση γιατι βλεπει το ποση αποσταση διανυεις μεσα στον χρονο...Ετσι εκμηδενιζοντας το καθε ποτε σκαναρει, εχει καινουρια ενδειξη για την θεση σου στον χωρο καθε ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα..Ετσι σου δειχνει με μεγαλη ακριβεια το ποσα χιλιομετρα την ωρα διανυεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα