Jump to content
Gi_4ce!

Τί τελικές έχετε πατήσει...

Recommended Posts

με το glx το κοντερ λεει 60 (εχω το μαμα) αλλα με αμαξι λεει 120 !!!

το μεγαλο ο πατερας μου το πατησε 150 ( και μετα μου λεει οτι δεν του αρεσει να τρεχει)

Τα εισαγόμενα από Japan είχαν 60άρι κοντέρ..... και χωρίς μασπιέ συνεπιβάτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωχ τελικά τρέχω πολύ :devil: 251 στον κόφτη έκτης που επεμβαίνει 1000 στροφές νωρίτερα από τις υπόλοιπες πάντως δύναμη είχε αρκετή ακομα για να δώσει, άχρηστη όμως αφού σε τέτοιες ταχύτητες πραγματικά παίζεις ξύλο με τον αέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
......τηs μηχανηs μου σαν μουγκριζει το μοτερ νιωθω στα συνεφα ωραιοs καμικαζι και οσα δειχνει η βελονα στο ΚΟΝΤΕΡ το κορμι μου βραζει!!! :thumbsup:

ποσα εχει δειξει το κοντερ σαs ??????? :think:

....ετσι για λιγο μπλα-μπλα :swear:

Ρε ταλιμπαν δεν ντρεπεσαι που γραφεις τετοια προστυχα εεε??

Σιγα μην σου πω ποσα παω οταν σε περναω τρελος εισαι να εχουμε Δραματα?? :rolleyes::rolleyes: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

226 το hornetaki μου ... αλλα ειχα κολλησει στο ντεποζιτο και ο αγερας ητανε ευνοικος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωχ τελικά τρέχω πολύ :devil: 251 στον κόφτη έκτης που επεμβαίνει 1000 στροφές νωρίτερα από τις υπόλοιπες πάντως δύναμη είχε αρκετή ακομα για να δώσει, άχρηστη όμως αφού σε τέτοιες ταχύτητες πραγματικά παίζεις ξύλο με τον αέρα

Cbr1000 μονο 251χλμ;;;; :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κουλαδι εσυ μεχρι ποσα εχεις δει?

Που να θυμαμαι τωρα... :D Εσυ με το χαλασμενο σου εχεις δει τπτ ή μπα;;;; :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παιδιά έχουμε και λέμε στο τελευταίο ανοιγμα που έκανα στο hornetaki του '09 χωρις ζελατινούλα είδα κοντερίσια: η τρίτη κόφτη 185,τετάρτη 214,πέμπτη 231 και η έκτη σταματησε στα 242 περίπου στις 12,5 χιλιάδες στροφές με πλαίνο αέρα και εγώ ένα με το ρεζερβουάρ... αλλά παραπάνω χιλιόμετρα το μανίσιο δεν πρέπει να παίρνει με τίποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φζ6 καμια 245 με μαμα ζελατινα και καμια 235 με μεγαλυτερη givi\

fz1 260+ και πηγαινε

παντα κοντερισια (βγαλε 5% μετρημενο με gps)

γενικα εθνικη κινουμε γυρω στα 170-180

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω θυμαμαι οταν ημουνα μικρος ^_^ ,γυρνουσαμε και 10... :blink: και 10.30.... :blink: και μια φορααα γυρισαμε στις 11.30!!! :0 :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιο παλια στα νιατα μου 270 με r6 σπασμενο μαλον.βασικα ξεμεινα απο ταχυτητες,δεν ειχ :P ε 7η

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας έχω όλους!!!110 με το xr με πάρα πολύ κόπο και ιδρώτα,πολλά παρακάλια και φυσικά σε κατηφορικό έδαφος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

78 μετρημένα με ηλεκτρονικο κοντερακι στο ποδήλατο το παλιό.

Εκεί να δεις διαδικασία....

5 λεπτά πηδάλι και τα έπιασα τελικά σε ψιλοκατηφόρα, αλλά χέστηκα λίγο :grin: και έκοψα σβέλτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
78 μετρημένα με ηλεκτρονικο κοντερακι στο ποδήλατο το παλιό.

Εκεί να δεις διαδικασία....

Πλακα-πλακα με το ποδηλατο τα χλμ φαινονται απιστευτα πολλα...ειχα παρει προσφατα το mountain και πηρα ενα κατηφορικο χωματοδρομο στο χωριο στο βουνο...τα ειδα ολα!!! :0 :0 :blink::crazy: Νομιζα οτι δεν θα σταματησει πιο λιγο απο το γκρεμο... :angel_not::plaf: φρενα χαλαρα να μην φαω καμμια σαβουρδα και ορθιος στο πεταλι λογω κακοτραχαλου...τα χερια ειχαν γινει κομπρεσερ...και το ποδηλατο-χωρις πεταλι καν-να επιταχυνει...πραγματικα τα ειδα ολα!Καμμια σχεση με το "καθαρο" μοτο που ροβολας και δεν τρεχει μια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σας έχω όλους!!!110 με το xr με πάρα πολύ κόπο και ιδρώτα,πολλά παρακάλια και φυσικά σε κατηφορικό έδαφος!!!

110 έχει γράψει και το runnerάκι μου σε κατηφόρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα-πλακα με το ποδηλατο τα χλμ φαινονται απιστευτα πολλα...ειχα παρει προσφατα το mountain και πηρα ενα κατηφορικο χωματοδρομο στο χωριο στο βουνο...τα ειδα ολα!!! :0 :0 :blink::crazy: Νομιζα οτι δεν θα σταματησει πιο λιγο απο το γκρεμο... :angel_not::plaf: φρενα χαλαρα να μην φαω καμμια σαβουρδα και ορθιος στο πεταλι λογω κακοτραχαλου...τα χερια ειχαν γινει κομπρεσερ...και το ποδηλατο-χωρις πεταλι καν-να επιταχυνει...πραγματικα τα ειδα ολα!Καμμια σχεση με το "καθαρο" μοτο που ροβολας και δεν τρεχει μια!!!

Τρέλα είναι αλλά είχα βάλει στοίχημα ότι θα 70αρίσω και δεν έπαιζε να κόψω πιο πριν....

Αλλά η αίσθηση του τιμονιού να χορεύει στα χέρια μου δεν ήταν και ότι καλύτερο...

Το μόνο που μπορώ να πω ότι με πόρωσε είναι η αίσθηση του να πηγαίνεις με ποδήλατο σχεδόν στις τελικές από ένα 50αράκι... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

solexannualracefrance.jpg

:_w00t::_w00t: πίσω και σας εφαγα ΤΕΛΙΚΗ ...15 -20 ΧΛΜ. και οποιος αντέξει μέχρι και τα ποδήλατα με περνούσαν :tease::tease::wallbash::wallbash: :( :(

Τροποποιήθηκε από τον mouris k9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μιλήσει και η καγκουρίνα του mybike... :D

Το λεπον... Σε ταχείας δρόμο τση Κέρκυρας πήγα ένα Crupton 100αρι του '96 απείραχτο, όπως βγήκε από το εργαστάσιο, και με λίγο χάλια λάστιχα από την 10μηνη ακινησία, μέχρι 100+ σύμφωνα με το κοντέρ. Εγώ το υπολογίζω στα 90 περίπου...

Είχε και παραπάνω το παπάκι σίγουρα, αλλά δεν το δοkίμαζα για κανένα λόγο. Με τον αέρα που είχε εκείνες τις μέρες + την ταχήτυτα + κάτι βγαλμένες βίδες, νόμιζα ότι θα διαλυθούν τα πλαστικά από το ντράνταγμα...

Παραδέχομαι, όμως εκ των υστέρων ότι έκανα μεγάλη μαλακία... Ο δρόμος ήταν γεμάτος τουρίστες που πήγαιναν όπως ήθελαν και ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα σε δρόμο με τόση κίνηση... :fool:

Y.Γ.: Περιμένω να πέσουν οι ντομάτες άμεσα... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα