SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 195 κοντερίσια με το 16άρι μου, με a/c ανοιχτό και άλλα 2 άτομα μέσα+μπόλικα πράγματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 126 πραγματικά όταν ήταν στα πάνω του το RS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 με το glx το κοντερ λεει 60 (εχω το μαμα) αλλα με αμαξι λεει 120 !!! το μεγαλο ο πατερας μου το πατησε 150 ( και μετα μου λεει οτι δεν του αρεσει να τρεχει) Τα εισαγόμενα από Japan είχαν 60άρι κοντέρ..... και χωρίς μασπιέ συνεπιβάτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 215 στις 10.000σαλ με 6η οποτε εχει λιγο ακομα να δειξει το κοντερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Ωχ τελικά τρέχω πολύ 251 στον κόφτη έκτης που επεμβαίνει 1000 στροφές νωρίτερα από τις υπόλοιπες πάντως δύναμη είχε αρκετή ακομα για να δώσει, άχρηστη όμως αφού σε τέτοιες ταχύτητες πραγματικά παίζεις ξύλο με τον αέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 ......τηs μηχανηs μου σαν μουγκριζει το μοτερ νιωθω στα συνεφα ωραιοs καμικαζι και οσα δειχνει η βελονα στο ΚΟΝΤΕΡ το κορμι μου βραζει!!! ποσα εχει δειξει το κοντερ σαs ??????? ....ετσι για λιγο μπλα-μπλα Ρε ταλιμπαν δεν ντρεπεσαι που γραφεις τετοια προστυχα εεε?? Σιγα μην σου πω ποσα παω οταν σε περναω τρελος εισαι να εχουμε Δραματα?? . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 165στο ktmακι μου.παραπανω θα πεταγα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 226 το hornetaki μου ... αλλα ειχα κολλησει στο ντεποζιτο και ο αγερας ητανε ευνοικος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Ωχ τελικά τρέχω πολύ 251 στον κόφτη έκτης που επεμβαίνει 1000 στροφές νωρίτερα από τις υπόλοιπες πάντως δύναμη είχε αρκετή ακομα για να δώσει, άχρηστη όμως αφού σε τέτοιες ταχύτητες πραγματικά παίζεις ξύλο με τον αέρα Cbr1000 μονο 251χλμ;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 κουλαδι εσυ μεχρι ποσα εχεις δει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 125 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 κουλαδι εσυ μεχρι ποσα εχεις δει? Που να θυμαμαι τωρα... :D Εσυ με το χαλασμενο σου εχεις δει τπτ ή μπα;;;; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hrekkah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 340 με μια βέσπα στον γκρεμό και με ευνοικό τυφώνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 244 στο κοντερ το fz Aλλα μια φορα...δεν παλευτεται με τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselos 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Λοιπόν παιδιά έχουμε και λέμε στο τελευταίο ανοιγμα που έκανα στο hornetaki του '09 χωρις ζελατινούλα είδα κοντερίσια: η τρίτη κόφτη 185,τετάρτη 214,πέμπτη 231 και η έκτη σταματησε στα 242 περίπου στις 12,5 χιλιάδες στροφές με πλαίνο αέρα και εγώ ένα με το ρεζερβουάρ... αλλά παραπάνω χιλιόμετρα το μανίσιο δεν πρέπει να παίρνει με τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 φζ6 καμια 245 με μαμα ζελατινα και καμια 235 με μεγαλυτερη givi\ fz1 260+ και πηγαινε παντα κοντερισια (βγαλε 5% μετρημενο με gps) γενικα εθνικη κινουμε γυρω στα 170-180 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Eγω θυμαμαι οταν ημουνα μικρος ^_^ ,γυρνουσαμε και 10... και 10.30.... και μια φορααα γυρισαμε στις 11.30!!! :0 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 ποιο παλια στα νιατα μου 270 με r6 σπασμενο μαλον.βασικα ξεμεινα απο ταχυτητες,δεν ειχ :P ε 7η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos4 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Σας έχω όλους!!!110 με το xr με πάρα πολύ κόπο και ιδρώτα,πολλά παρακάλια και φυσικά σε κατηφορικό έδαφος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 78 μετρημένα με ηλεκτρονικο κοντερακι στο ποδήλατο το παλιό. Εκεί να δεις διαδικασία.... 5 λεπτά πηδάλι και τα έπιασα τελικά σε ψιλοκατηφόρα, αλλά χέστηκα λίγο και έκοψα σβέλτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 78 μετρημένα με ηλεκτρονικο κοντερακι στο ποδήλατο το παλιό. Εκεί να δεις διαδικασία.... Πλακα-πλακα με το ποδηλατο τα χλμ φαινονται απιστευτα πολλα...ειχα παρει προσφατα το mountain και πηρα ενα κατηφορικο χωματοδρομο στο χωριο στο βουνο...τα ειδα ολα!!! :0 :0 Νομιζα οτι δεν θα σταματησει πιο λιγο απο το γκρεμο... φρενα χαλαρα να μην φαω καμμια σαβουρδα και ορθιος στο πεταλι λογω κακοτραχαλου...τα χερια ειχαν γινει κομπρεσερ...και το ποδηλατο-χωρις πεταλι καν-να επιταχυνει...πραγματικα τα ειδα ολα!Καμμια σχεση με το "καθαρο" μοτο που ροβολας και δεν τρεχει μια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Σας έχω όλους!!!110 με το xr με πάρα πολύ κόπο και ιδρώτα,πολλά παρακάλια και φυσικά σε κατηφορικό έδαφος!!! 110 έχει γράψει και το runnerάκι μου σε κατηφόρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Πλακα-πλακα με το ποδηλατο τα χλμ φαινονται απιστευτα πολλα...ειχα παρει προσφατα το mountain και πηρα ενα κατηφορικο χωματοδρομο στο χωριο στο βουνο...τα ειδα ολα!!! :0 :0 Νομιζα οτι δεν θα σταματησει πιο λιγο απο το γκρεμο... φρενα χαλαρα να μην φαω καμμια σαβουρδα και ορθιος στο πεταλι λογω κακοτραχαλου...τα χερια ειχαν γινει κομπρεσερ...και το ποδηλατο-χωρις πεταλι καν-να επιταχυνει...πραγματικα τα ειδα ολα!Καμμια σχεση με το "καθαρο" μοτο που ροβολας και δεν τρεχει μια!!! Τρέλα είναι αλλά είχα βάλει στοίχημα ότι θα 70αρίσω και δεν έπαιζε να κόψω πιο πριν.... Αλλά η αίσθηση του τιμονιού να χορεύει στα χέρια μου δεν ήταν και ότι καλύτερο... Το μόνο που μπορώ να πω ότι με πόρωσε είναι η αίσθηση του να πηγαίνεις με ποδήλατο σχεδόν στις τελικές από ένα 50αράκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mouris k9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) πίσω και σας εφαγα ΤΕΛΙΚΗ ...15 -20 ΧΛΜ. και οποιος αντέξει μέχρι και τα ποδήλατα με περνούσαν :( :( Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2009 από τον mouris k9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Να μιλήσει και η καγκουρίνα του mybike... :D Το λεπον... Σε ταχείας δρόμο τση Κέρκυρας πήγα ένα Crupton 100αρι του '96 απείραχτο, όπως βγήκε από το εργαστάσιο, και με λίγο χάλια λάστιχα από την 10μηνη ακινησία, μέχρι 100+ σύμφωνα με το κοντέρ. Εγώ το υπολογίζω στα 90 περίπου... Είχε και παραπάνω το παπάκι σίγουρα, αλλά δεν το δοkίμαζα για κανένα λόγο. Με τον αέρα που είχε εκείνες τις μέρες + την ταχήτυτα + κάτι βγαλμένες βίδες, νόμιζα ότι θα διαλυθούν τα πλαστικά από το ντράνταγμα... Παραδέχομαι, όμως εκ των υστέρων ότι έκανα μεγάλη μαλακία... Ο δρόμος ήταν γεμάτος τουρίστες που πήγαιναν όπως ήθελαν και ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα σε δρόμο με τόση κίνηση... Y.Γ.: Περιμένω να πέσουν οι ντομάτες άμεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες