A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 χεχε ναι! εννοείτε! αλλά απο οτι βλέπω γενικα έχει ιδιο σκελετο και ιδια ουρα και ιδια όλα σαν σκελετος! βεβεα έχουν αλλαξει πολλα πραγματα πανω τις αλλα δεν έγινε και άλλη μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Τις προαλλες παρουσιαστηκε καινουριο μοντελο, γεγονος που θα ωθησει προς τα κατω τις τιμες αυτων που σε ενδιαφερουν. Ουτε παραγγελια να το ειχες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Τις προαλλες παρουσιαστηκε καινουριο μοντελο, γεγονος που θα ωθησει προς τα κατω τις τιμες αυτων που σε ενδιαφερουν. Ουτε παραγγελια να το ειχες :) Καινουργιο μοντελο 125 λες ή αναφερεσε στο 250 που θα βγαλει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 μαζι με το 250 παρουσιασαν και νεο 125 αλλα περασε πολυ στο ντουκου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Ξερω πως αφου θα παρω μεταχειρισμενο παντα υπαρχει ρισκο..θα ειμαι οσο πιο προσεκτικος.. Παιζει να κουμποσει η μασκα απο το νεο cbr στα παλια μοντελα? Αν το καταφέρεις αυτό πές μου και μένα να το επιχειρήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τις προαλλες παρουσιαστηκε καινουριο μοντελο, γεγονος που θα ωθησει προς τα κατω τις τιμες αυτων που σε ενδιαφερουν. Ουτε παραγγελια να το ειχες :) Το ειχα δει προσφατα σε ενα περιοδικο... μοιαζει πολυ με το 600 ειναι πιο τουμπανιαρικο και με φαρδυτερο λαστιχο.. Αν το καταφέρεις αυτό πές μου και μένα να το επιχειρήσω! Αμα το καταφερω 8α φροντισω να το μαθεται!! (οταν την παρω βεβαια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τουμπανο το νεο cbr 125.. οπως θα επρεπε να ειναι αλλωστε!! αλλα λιγο πιο αδυναμο..ισως λογο του αυξημενου κατα 9 κιλα βαρους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τουμπανο το νεο cbr 125.. οπως θα επρεπε να ειναι αλλωστε!! αλλα λιγο πιο αδυναμο..ισως λογο του αυξημενου κατα 9 κιλα βαρους... Τουμπανο δεν αμφιβάλω καθολου αλλα εκεινο το μπροστα φαναρι και η εξατμιση δεν την παλευουν καθολου θα το προτιμουσα με την παλια μασκα μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τουμπανο δεν αμφιβάλω καθολου αλλα εκεινο το μπροστα φαναρι και η εξατμιση δεν την παλευουν καθολου θα το προτιμουσα με την παλια μασκα μπροστα Το φαναρι ναι..θα ηταν καλυτερο το προηγουμενο με τα 2 ματια...αλλα η εξατμιση δεν με απασχολει..ουτο σι αλλος θα επερνε ποδι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 χαχα! σωστα για την εξάτμιση! αλλα είναι πολυ όμορφο και ψαροτικό! μιας και μοιάζει πολυ μεγαλύτερη μηχανη από ότι είναι! εμένα μ αρεσει ακριβώς έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Ναι αλλα ποσο θα εχει...?? Αμα κανει οσο το yzf*125 δεν θα λεει κα8ολου.. Δεν αξιζει τοσα λευτα για 125 καλυτερα 250.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Αμαν με αυτην την honda,ολα vfr τα εχει κανει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Έχεις δίκιο ρε andrewk! Τουλάχιστον είναι όμορφα... Αλλά τι να το κάνεις αν όλα μοιάζουν μεταξύ τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Πανω απο 30,000 χλμ ειναι πολλα για μεταχειρισμενο τι λετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Πανω απο 30,000 χλμ ειναι πολλα για μεταχειρισμενο τι λετε?? Χρονολογιας??Και ποσο πανω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Πανω απο 30,000 χλμ ειναι πολλα για μεταχειρισμενο τι λετε?? δεν είναι και άσχημα πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 π.χ μοντελο 8 / 2004 34.000 χμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 η του 05 με 38000 κμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Το παιδι που θελει να παρει το παπι μου.. θελει να κανουμε υπευθηνη δηλωση οτι του πουλισα το παπι, να μου δωσει τα λευτα και να παει αυτος να κανει την μεταβιβαση γιατι εγω δεν μπορω πρωηνα αυτες τις μερες.. ειναι ασφαλες τι λετε?? Και ας μου πει καποιος αν ειναι πολλα τα 34000 η 38000 για cbr 125..αντεχουν αλλα τοσα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω εμενα προσωπικα μου φαινονται τσιμπημενα τα χιλιομετρα θα σου πρότεινα να βρεις κατι με πιο λιγα χιλιομετρα.Τωρα απο την αλλη με το θεμα αντοχης δεν εχει προβλημα γιατι 1ον ειναι honda 2ον υδροψυκτο 3ον εδω κατι παπακια πανε 100000++ το cbr δεν θα παει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2010 από τον Giwrgakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Το παιδι που θελει να παρει το παπι μου.. θελει να κανουμε υπευθηνη δηλωση οτι του πουλισα το παπι, να μου δωσει τα λευτα και να παει αυτος να κανει την μεταβιβαση γιατι εγω δεν μπορω πρωηνα αυτες τις μερες.. ειναι ασφαλες τι λετε?? Και ας μου πει καποιος αν ειναι πολλα τα 34000 η 38000 για cbr 125..αντεχουν αλλα τοσα?? Καλα ειναι.Το δικο μου εχει 33.600 και ειναι του 2004.Και ακομα περισσοτερα αντεχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Πάμπολλα km είναι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις.Βρίσκεις πολύ καλύτερες περιπτώσεις και όχι ακριβές. Και να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου, αυτά τα μηχανάκια μετά απο λίγο καιρό θα θες να τα πουλήσεις, επομένως σκέψου τι αξία μεταπώλησης θα έχει ένα cbr που θα το πάρεις εσύ με 30.000km στο κοντέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 παιδια εχω ενα θεματακι με το cbr.. οταν φρεναρω το τιμονι κανει ενα "κουμπ" μπροστα... μαλλον ειναι το ρουλεμαν τιμονιου θελει σφιξιμο.. ειναι επικυνδινο να το αφησω μεχρι τις 10 δεκεμβρη γιατι προς το παρον δεν υπαρχει σαλιο για φτιαξιμο...η αν γινεται να το κανω μονος μου..καμια οδηγια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες