Jump to content
Sign in to follow this  
AlexOne

cbr 125cc

Recommended Posts

χεχε ναι! εννοείτε!

αλλά απο οτι βλέπω γενικα έχει ιδιο σκελετο και ιδια ουρα και ιδια όλα σαν σκελετος!

βεβεα έχουν αλλαξει πολλα πραγματα πανω τις αλλα δεν έγινε και άλλη μηχανη! :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τις προαλλες παρουσιαστηκε καινουριο μοντελο, γεγονος που θα ωθησει προς τα κατω τις τιμες αυτων που σε ενδιαφερουν. Ουτε παραγγελια να το ειχες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις προαλλες παρουσιαστηκε καινουριο μοντελο, γεγονος που θα ωθησει προς τα κατω τις τιμες αυτων που σε ενδιαφερουν. Ουτε παραγγελια να το ειχες :)

Καινουργιο μοντελο 125 λες ή αναφερεσε στο 250 που θα βγαλει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω πως αφου θα παρω μεταχειρισμενο παντα υπαρχει ρισκο..θα ειμαι οσο πιο προσεκτικος..

Παιζει να κουμποσει η μασκα απο το νεο cbr στα παλια μοντελα?

Αν το καταφέρεις αυτό πές μου και μένα να το επιχειρήσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειχα δει προσφατα σε ενα περιοδικο... μοιαζει πολυ με το 600 ειναι πιο τουμπανιαρικο και με φαρδυτερο λαστιχο..

Αν το καταφέρεις αυτό πές μου και μένα να το επιχειρήσω!

Αμα το καταφερω 8α φροντισω να το μαθεται!! (οταν την παρω βεβαια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουμπανο το νεο cbr 125.. οπως θα επρεπε να ειναι αλλωστε!!

αλλα λιγο πιο αδυναμο..ισως λογο του αυξημενου κατα 9 κιλα βαρους...

71515091.jpg

71501767_d.jpg

36174223_d.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουμπανο το νεο cbr 125.. οπως θα επρεπε να ειναι αλλωστε!!

αλλα λιγο πιο αδυναμο..ισως λογο του αυξημενου κατα 9 κιλα βαρους...

71515091.jpg

71501767_d.jpg

36174223_d.jpg

Τουμπανο δεν αμφιβάλω καθολου αλλα εκεινο το μπροστα φαναρι και η εξατμιση δεν την παλευουν καθολου θα το προτιμουσα με την παλια μασκα μπροστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουμπανο δεν αμφιβάλω καθολου αλλα εκεινο το μπροστα φαναρι και η εξατμιση δεν την παλευουν καθολου θα το προτιμουσα με την παλια μασκα μπροστα

Το φαναρι ναι..θα ηταν καλυτερο το προηγουμενο με τα 2 ματια...αλλα η εξατμιση δεν με απασχολει..ουτο σι αλλος θα επερνε ποδι.. :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα! σωστα για την εξάτμιση! αλλα είναι πολυ όμορφο και ψαροτικό! μιας και μοιάζει πολυ μεγαλύτερη μηχανη από ότι είναι!

εμένα μ αρεσει ακριβώς έτσι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα ποσο θα εχει...?? Αμα κανει οσο το yzf*125 δεν θα λεει κα8ολου..

Δεν αξιζει τοσα λευτα για 125 καλυτερα 250..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο ρε andrewk! Τουλάχιστον είναι όμορφα...

Αλλά τι να το κάνεις αν όλα μοιάζουν μεταξύ τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανω απο 30,000 χλμ ειναι πολλα για μεταχειρισμενο τι λετε??

δεν είναι και άσχημα πάντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδι που θελει να παρει το παπι μου.. θελει να κανουμε υπευθηνη δηλωση οτι του πουλισα το παπι,

να μου δωσει τα λευτα και να παει αυτος να κανει την μεταβιβαση γιατι εγω δεν μπορω πρωηνα αυτες τις μερες..

ειναι ασφαλες τι λετε??

Και ας μου πει καποιος αν ειναι πολλα τα 34000 η 38000 για cbr 125..αντεχουν αλλα τοσα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω εμενα προσωπικα μου φαινονται τσιμπημενα τα χιλιομετρα θα σου πρότεινα να βρεις κατι με πιο λιγα χιλιομετρα.Τωρα απο την αλλη με το θεμα αντοχης δεν εχει προβλημα γιατι 1ον ειναι honda 2ον υδροψυκτο 3ον εδω κατι παπακια πανε 100000++ το cbr δεν θα παει

Τροποποιήθηκε από τον Giwrgakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδι που θελει να παρει το παπι μου.. θελει να κανουμε υπευθηνη δηλωση οτι του πουλισα το παπι,

να μου δωσει τα λευτα και να παει αυτος να κανει την μεταβιβαση γιατι εγω δεν μπορω πρωηνα αυτες τις μερες..

ειναι ασφαλες τι λετε??

Και ας μου πει καποιος αν ειναι πολλα τα 34000 η 38000 για cbr 125..αντεχουν αλλα τοσα??

Καλα ειναι.Το δικο μου εχει 33.600 και ειναι του 2004.Και ακομα περισσοτερα αντεχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμπολλα km είναι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις.Βρίσκεις πολύ καλύτερες περιπτώσεις και όχι ακριβές.

Και να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου, αυτά τα μηχανάκια μετά απο λίγο καιρό θα θες να τα πουλήσεις, επομένως σκέψου τι αξία μεταπώλησης θα έχει ένα cbr που θα το πάρεις εσύ με 30.000km στο κοντέρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω ενα θεματακι με το cbr.. οταν φρεναρω το τιμονι κανει ενα "κουμπ" μπροστα... μαλλον ειναι το ρουλεμαν τιμονιου θελει σφιξιμο..

ειναι επικυνδινο να το αφησω μεχρι τις 10 δεκεμβρη γιατι προς το παρον δεν υπαρχει σαλιο για φτιαξιμο...η αν γινεται να το κανω μονος μου..καμια οδηγια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα