r000025 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ MODENAS KRISS II. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΛΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ.ΤΟ ΔΟΧΕΙΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ? ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟΣ.ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ? ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗς ΟΠΩς ΕΙΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ MODENAS KRISS II. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΛΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ.ΤΟ ΔΟΧΕΙΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ? ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟΣ.ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ? ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗς ΟΠΩς ΕΙΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Καλησπερα σου.. συγνωμη για αυτο που θα σε ρωτησω ρε φιλαρακι αλλα ... εχει το Κριςς ΙΙ πισω δισκοφρενο; εχει γινει πατεντα; κανονικα δεν εβγαινε ετσι.. στο θεμα μας... ΑΝ εχει δισκο μην ειναι λιγο στραβος και απλα βρισκει πανω στην δαγκανα; κοιτα μηπως ειναι πολυ τεντωμενη η αλυσιδα... αν ειναι παραπανω απο το κανονικο τοτε ειναι πιθανο να την φρεναρει στο σημειο οπου ΄΄τεντωνει η αλυσιδα΄΄ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 για να γυρισει ο πισω τροχος με το χερι αν το μηχανακι δεν ειναι αναμενο πρεπει να εχεις νεκρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r000025 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 120.000(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΜΕ ΤΟ KZR ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10000 ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ SUZUKI SHOGUN ΑΠΛΑ ΤΟ MODENAS ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ KAI ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ.. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΣΩ ΟΤΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 50ΧΛΜ/ΩΡΑ? ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗΣ.ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ(ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ) ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ για να γυρισει ο πισω τροχος με το χερι αν το μηχανακι δεν ειναι αναμενο πρεπει να εχεις νεκρα ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 120.000(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΜΕ ΤΟ KZR ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10000 ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ SUZUKI SHOGUN ΑΠΛΑ ΤΟ MODENAS ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ KAI ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ.. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΣΩ ΟΤΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 50ΧΛΜ/ΩΡΑ? ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗΣ.ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ(ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ) ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΑ. ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΦΡΕΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΒΗΣΤΟ.. ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 εβαζε σε καποιες παρτιδες στα Γιαννενα πισω δισκοφρενο αλλα τωρα στην ιστοσελιδα του το καινουργιο δεν φαινεται να εχει ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ MODENAS KRISS II. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΛΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ.ΤΟ ΔΟΧΕΙΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ? βασικα αν προσεξες εισαι ο μονος που γραφει με κεφαλαια τα υγρα πρεπει να ειναι στην σταθμη τους ισως να κολανε τα εμβολακια απο τις δαγκανες αλλα αφου δηλωνεις αδαης συνεργειο αυριο προκειται και για την ασφαλεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r000025 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Ευχαριστω. Απλα εχω κακες εμπειριες απο συνεργεια και θελω να εχω καποιες πιθανες αιτιες ωστε να ξερω αν αυτα που θα ακουσω στεκουν ή ειναι δικαιολογιες για να τσιμπησουν κανα φραγκο. Ενημερωτικα εφαγα καποιες ωρες στο ιντερνετ ψαχνωντας για service manual αλλα δεν ημουν τυχερος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 θα μπορουσες να ελεγξεις και μονος σου αλλα χρειαζεται καποιο τεχνικο επιπεδο απο την στιγμη που δεν το εχεις θα πρεπει να εμπιστευθης καποιο συνεργειο υπαρχει και τοπικ στο φορουμ για αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες