Jump to content
pateris99

Ζαντες και σελα σε innova i

Recommended Posts

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω Αυτες τις ζαντες για το ιννοωα μου και ποσο κανουν...επισης και ποσο κανεισ η δισκοπλακα ου φοραει...Επιπλεον μηπως ξερετε κανενα καλο μαγαζι για σελες?ειδα αυτην Εδω και μου αρεσε πολυ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τις ζαντες για μενα μην τις βαλεις..το χαλανε πολυ σε ομορφια το μοτορι απο οτι οι ακτινωτες.. τωρα η δισκοπλακα πρεπει να ειναι της σαρκ, οποτε 50 ευρω πανω κατω..σελες τετοιες φτιαχνει ο ραμας στην θεσσαλονικη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε βλεπω γενικα σαρεσει να το βελτιωνεις συνεχεια,αφου θες να το βελτιωσεις σωστά .

1) μην βαλεις αυτες τις ζαντες,σπανε ευκολα,και δεν λενε γενικα η τριμπρατσες., βαλε αυτες αμα δες σχεδιο. --> http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_144_241&products_id=1093

2) αντι για αυτην την δισκοπλακα βαλε αυτην, αξιοπιστη,και υπερ καλη .--> http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_144_244&products_id=479

3) Για σελες, Tony bajio ,και moto ramas ειναι γνωστοι. αλους δεν γνωριζω. --> http://ramas.car.gr/parts/ και ενα ακομα σιτε π δν θυμαμαι γμτο.

και μιας και που σε αρεσει τωρα να το βελτιωνεις και να δινεις χρηματακια,βαλτω το kit της nissin για δισκοφρενο πισω,το γνησιο.

δειξε μας και μια φωτο απο το παπακι σου :D

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε βλεπω γενικα σαρεσει να το βελτιωνεις συνεχεια,αφου θες να το βελτιωσεις σωστά .

1) μην βαλεις αυτες τις ζαντες,σπανε ευκολα,και δεν λενε γενικα η τριμπρατσες., βαλε αυτες αμα δες σχεδιο. --> http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_144_241&products_id=1093

2) αντι για αυτην την δισκοπλακα βαλε αυτην, αξιοπιστη,και υπερ καλη .--> http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_144_244&products_id=479

3) Για σελες, Tony bajio ,και moto ramas ειναι γνωστοι. αλους δεν γνωριζω. --> http://ramas.car.gr/parts/ και ενα ακομα σιτε π δν θυμαμαι γμτο.

και μιας και που σε αρεσει τωρα να το βελτιωνεις και να δινεις χρηματακια,βαλτω το kit της nissin για δισκοφρενο πισω,το γνησιο.

δειξε μας και μια φωτο απο το παπακι σου :D

Eυχαριστω πασχαλη....Θα ανεβασω σημερα πιο αργα φωτος απο το μηχανακι μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μαυρα μεροι, οπως φαναρια, φλας κλπ εχουν δεσει πολυ ωραια με το λευκο του ιννοβα..βασικα εβγαλε χρωματαρα η honda αυτη την φορα..αααα και μην βγαλεις τα αυτοκολλητα, θελω να δω ενα καγκουροπαπο επιτελους με αυτοκολλητα γενικα πολυ ομορφο και προσεγμενο το εργαλειο σου! καλοβολτος! και αν βαλεις οσα σου εστειλε ο πασχαλης θα γινει απλα κ@υλ@ το παπι!

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μαυρα μεροι, οπως φαναρια, φλας κλπ εχουν δεσει πολυ ωραια με το λευκο του ιννοβα..βασικα εβγαλε χρωματαρα η honda αυτη την φορα..αααα και μην βγαλεις τα αυτοκολλητα, θελω να δω ενα καγκουροπαπο επιτελους με αυτοκολλητα γενικα πολυ ομορφο και προσεγμενο το εργαλειο σου! καλοβολτος! και αν βαλεις οσα σου εστειλε ο βαλαντης θα γινει απλα κ@υλ@ το παπι!

Ευχαριστω poλυ ρε φιλε...το μονο που εχω αλλαξει απο αυτο που βλεπεισ ειναι οτι ξαναεβαψα την αεροτομη οπως πρωτα γιατι μου την χαραξανε την μαυρη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρυσταλα το φαναρι και πισω και τα φλασ δεν σαρεζε ε ?

Θα βαλω τα μπροστα κρυσταλα θα τα βαψω οπως αυτα και θα τα κανω πορειας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου η γνώμη μου είναι να μην βάλεις αυτές τις ζάντες. Δεν μιλάω για ομορφιά γιατί αυτό το θέμα είναι πολύ υποκειμενικό αλλά θα έχεις πρόβλημα γιατί στραβώνουν πολύ εύκολα ακόμα κ απο μικρές ανωμαλίες της ασφάλτου κ ιδιαίτερα απο λακούβες κ ιδικά αν φοράς λάστιχα χαμηλού προφίλ.

Τώρα για μαργαρίτες εγώ στο μοντένας θα βάλω μόλις κάτσει καλά η δουλειά κ έχω λίγα χρήματα τις braking που είναι κ πανέμορφες αλλά κάνουν κ πολύ δουλειά. Θα σου συνηστούσα στις μαργαρίτες κτλπ να έχεις ιδιαίτερη προσοχή γιατί τίθεται θέμα ασφάλειας (φρένα) κ δεν παίζουν με αυτά!

Πολύ όμορφο όμως το μηχανάκι σου! μπράβο! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε Πατερι... αφού είναι τόσο καύλα το μηχανάκι σου μην του βάλεις φτηνά ( κινέζικα ) πράγματα... όπως βλέπω το έχεις πένα !!! μπράβο σου !!!

δισκόπλακα βάλε του Braking...

ζάντες βάλε του νίκελ με ακτίνες ή άσε τις μαμά... μην του βάλεις αλουμινένιες...

αν θες στείλε για νίκελ μερικά πράγματα....

βγάλε τα αυτοκόλλητα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ομορφο το παπι σου..:_thumbsup:

Σε εχουν σταματησει ποτε με αυτην την πινακιδα??

Ναι δυστυχως με εχουν σταματησει αλλα δεν ηταν ο λογος η πινακιδα αλλα οτι πηγαινα παρανομα.,.... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντι ναχεις αυτα τα φθηνιαρικα μικρη πινακιδα κλπ. παρε μια βαση πινακιδας και εισαι ενταξει. βγαλε και λασποτηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντι ναχεις αυτα τα φθηνιαρικα μικρη πινακιδα κλπ. παρε μια βαση πινακιδας και εισαι ενταξει. βγαλε και λασποτηρα.

ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια...Που μπορω να βρω βαση πινακιδας?Πως γινεται αυτη η πατεντα δειξε μου φωτος εαν μπορεις.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλο και το διπλωνω οποτε θελω σωστα?

Σωστα..Αλλα σιγα μην κατσεις να φτιαξεις αναδιπλουμενη για παπι..Ασε που αν την διπλωνεις θα ακουμπαει στην ροδα..Αν θελεις να την βαλεις ετσι φτιαξε λαμακια αλλα να ξερεις οτι στην βροχη πισω θα γινεσαι μ....νι

Οταν σε σταματησαν δεν σου ειπαν τιποτα για την πινακιδα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να παρει μικρη. γιατι να μην ακιζει ? θεωρω οτι μια χαρα αξιζει. μπορει καλυστα με 2 μεγαλυτερα και συμπαγη λαμακια να την βγαλει προς τα εξω και να την πιασει,και να κανει σοβαρη δουλεια. και οχι με χαζομαρες λαμακια να την πιασει και νανε προχυρη,και μπορει να τον βοηθαει και με τα νερα λιγο ομως. αλα απ την αλη,θα σου προτεινα ρ γμτ.μην βγαλεις καν λασποτηρα. βαλε την πινακιδα οπως την εχω εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να παρει μικρη. γιατι να μην ακιζει ? θεωρω οτι μια χαρα αξιζει. μπορει καλυστα με 2 μεγαλυτερα και συμπαγη λαμακια να την βγαλει προς τα εξω και να την πιασει,και να κανει σοβαρη δουλεια. και οχι με χαζομαρες λαμακια να την πιασει και νανε προχυρη,και μπορει να τον βοηθαει και με τα νερα λιγο ομως. αλα απ την αλη,θα σου προτεινα ρ γμτ.μην βγαλεις καν λασποτηρα. βαλε την πινακιδα οπως την εχω εγω.

Φιλε το ξερεις οτι το προστιμο για μικρη πινακιδα ειναι 300ευρω??:whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το ξερεις οτι το προστιμο για μικρη πινακιδα ειναι 300ευρω??:whistling: :whistling:

Το ξερω αλλα νταξη.... :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα