lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Δοκιμασες,αλλαξες παρεες--->σταματησες.Μερικοι ομως δεν αλλαξαν παρεες και συνεχισαν.. Απο την αλλη λεγοντας πως αρχισες το τσιγαρο στα 25 και οχι στα 15 δεν ειναι μλκια ? Γιατι τα εχει αρχισει απο τα 18 και εχει εθιστει οπως εισαι εσυ με το τσιγαρο...Δεν πιστευω να γνωριζεις πολλους που ξεκινησαν στα 25.. Το δοκίμασα τι σημαίνει? Ναι είναι χαζομάρα μαζί σου σε αυτό,αλλά ήταν επιλογή μου...δεν μου είπε κανείς να καπνίσω με το ζόρι, ούτε το έκανα για το δήθεν. Το τσιγάρο όμως δεν με κάνει να κλέβω, να μην με κάνει αποδεκτό στην εργασία μου, στην κοινωνία που ζω και δεν μου κόβει την ζωή μου στα 2, οπότε ο εθισμός του ενός με του άλλου δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Το τσιγάρο όμως δεν με κάνει να κλέβω, να μην με κάνει αποδεκτό στην εργασία μου, στην κοινωνία που ζω και δεν μου κόβει την ζωή μου στα 2, οπότε ο εθισμός του ενός με του άλλου δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση. κάπου εκεί βρίσκεται η ...πραγματικότητα. Και το τσιγάρο είναι ένας εθισμός, δύσκολος και έχει κατοικία το μυαλό. Απο την άλλη, δεν συγκρίνεται βέβαια, αλλά για σκεφτείτε πόσοι ΔΕΝ καπνίζουν αλλά πολύ εύκολα και κυρίως....χωρίς να κινούν υποψίες λαμβάνουν σεβαστές ποσότητες απο τα...''άλλα'' ? Πόσους/ες τέτοιους ξέρετε ? Και σαφώς αναφέρομαι στα ακριβά. Αυτοί θέλουν τσάκισμα, όταν εκλείψει η σοβαρή πελατεία, τότε θα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο. Στην Αθήνα μεγάλωσα, μην μπερδευτείτε ότι πάντα ήμουν στο νησί....αν κι εκεί, δυστυχώς καταλαμβάνουμε την 1η θέση στους....''ανεπίσημους πίνακες'' των Επτανήσων. Άνετα και με....διαφορά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Ρε φιλαράκι εδω μέσα δεν είναι πολιτικό forum και ούτε κανένας θα ζητήσει τη ψήφο σου. Άμα σε εκνευρίζουν οι εκφράσεις μου εμένα να δεις πόσο με εκνευρίζουν αυτοί που αντιμετωπίζουν χαλαρά την κλεπταποδοχή.. Έτσι ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ έχουμε μάθει να τα αντιμετωπίζουμε όλα ειδικά άμα δεν μας αφορούν, άμα όμως κατέβεις καμιά μέρα και δεν βρεις το κράνος σου ή τη μηχανή σου θα αρχίσεις τις χριστοπαναγίες αλλά μην αγχώνεσαι, κάποιος χαλαραααα θα τα αγοράσει.. Ακριβως επειδη κανεις δε ζηταει την ψηφο σου δεν πρεπει να κανεις κανεις κυρηγμα εδω περα μεσα, φιλαρακι. (αμα θες να προσπαθησεις να βελτιωσεις την κοινωνια, πηγαινε να πολιτευθεις, ευκαιρια ειναι) Αυτο που δε θες (ή δεν μπορεις) να καταλαβεις ειναι οτι στην ουσια του πραγματος συμφωνω αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις τον αλλο που εχει (ή που ΘΑ) αγορασει κατι που ΠΙΘΑΝΟΝ να ειναι κλεμμενο. Αυτα και καλες αγορες σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Ακριβως επειδη κανεις δε ζηταει την ψηφο σου δεν πρεπει να κανεις κανεις κυρηγμα εδω περα μεσα, φιλαρακι. (αμα θες να προσπαθησεις να βελτιωσεις την κοινωνια, πηγαινε να πολιτευθεις, ευκαιρια ειναι) Αυτο που δε θες (ή δεν μπορεις) να καταλαβεις ειναι οτι στην ουσια του πραγματος συμφωνω αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις τον αλλο που εχει (ή που ΘΑ) αγορασει κατι που ΠΙΘΑΝΟΝ να ειναι κλεμμενο. Αυτα και καλες αγορες σε ολους. Γκαζώνεις και μπαίνεις στην επίθεση γιατί προφανώς δεν διάβασες σωστά αυτά που γράφω. Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτούς που κατα λάθος παίρνουν κάτι κλεμμένο (αν και βγάζουν μάτι οι περιπτώσεις). Αναφέρθηκα σε αυτούς που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ προτιμούν το ΦΤΗΝΟ κλεμμένο για να γλυτώσουν μερικά ευρό. Εγώ αυτούς τους κατατάσσω στην ίδια μοίρα με τους ίδιους τους κλέφτες και μάλλον τους θεωρώ χειρότερους. Αυτή είναι η γνώμη μου, τελεία.Μπορεί να συμφωνούμε μπόρεί και όχι. Το παράδοξο είναι πως έχουμε φτασει στο σημείο να συζητάμε τα αυτονόητα και εσύ μάλιστα χαλάστηκες με μένα που εκνευρίστηκα με κάνα-δυο που βγήκαν και υποστήριξαν οτι δεν τρέχει και τίποτα να πάρεις κάνα κλεμμένο, that's life κλπ. Είναι λογική αυτή? Εντάξει εγώ να πολιτευτώ δεν θέλω γιατί δεν πάω για το χοντρό χρήμα.. , να μιλάμε όμορφα και ευγενικά, το προσπαθώ πάντα αλλά έχει ένα όριο όταν ακούς τέτοια και βγαίνεις απ τα ρούχα σου..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καθε ειδος περιθωριακο στοιχειο και οχι μονο, πολλες φορες κλεβει για να ικανοποιησει ορισμενες αναγκες - επιθυμιες του. Αντε ενταξει, αυτος λοιπον ειναι μαλακας και ναρκωμανης και γουσταρει να κλεβει κρανη. Εαν ομως, κανενας ανθρωπος δεν ενδιαφεροταν να αγορασει κατι κλεμμενο, σε ποιον θα το προωθουσε? Σε κανεναν, απλουστατα δεν θα εκλεβε. Εμεις οι ιδιοι με τις πραξεις μας συντηρουμε τετοιου ειδους παρακμιακα φαινομενα και ειμαστε υπευθυνοι. Για εμενα τοσο ο κλεφτης οσο και ο κλεπταποδοχος ειναι το ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Η κλεπταποδοχή διώκεται ποινικά νομίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Εμεις οι ιδιοι με τις πραξεις μας συντηρουμε τετοιου ειδους παρακμιακα φαινομενα και ειμαστε υπευθυνοι. Για εμενα τοσο ο κλεφτης οσο και ο κλεπταποδοχος ειναι το ιδιο. Συμφωνω. Σταματαμε ΟΛΟΙ λοιπον να αγοραζουμε "μεταχειρισμενα" ανταλλακτικα απο τους διαφορους καλοθελητες. Αλλα βλεπεις, οταν πας να αγορασεις τη μιζα κι εχει 300γιουρια απο αντιπροσωπεια ενω βρισκεις τη "μεταχειρο" με 100γιουρια, ποια θα προτιμησεις? (σημειωση, δεν εχω αγορασει "μεταχειρισμενο" ποτε και τιποτα, ουτε και οταν χρειαστηκα σασμαν . Η κλεπταποδοχή διώκεται ποινικά νομίζω... Μη νομιζεις, διωκεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Ας μην μπλέκουμε ρε παιδιά τα μεταχειρισμένα με τα κλεμμένα, άλλο να αγοράσεις μεταχειρισμένο, αλλά να είναι κλεμμένο και να μην το ξέρεις και άλλο να έρχεται στα μουλωχτά ο άλλος να σου πουλήσει κάτι που κάνει ΜΠΑΜ, ότι το βούτηξε από κάπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω. Σταματαμε ΟΛΟΙ λοιπον να αγοραζουμε "μεταχειρισμενα" ανταλλακτικα απο τους διαφορους καλοθελητες. Αλλα βλεπεις, οταν πας να αγορασεις τη μιζα κι εχει 300γιουρια απο αντιπροσωπεια ενω βρισκεις τη "μεταχειρο" με 100γιουρια, ποια θα προτιμησεις? (σημειωση, δεν εχω αγορασει "μεταχειρισμενο" ποτε και τιποτα, ουτε και οταν χρειαστηκα σασμαν . Νομιζω οτι τις πιο πολλες φορες κανει μπαμ το μεταχειρισμενο απο το κλεμμενο. Οταν για παραδειγμα ενα παλικαρι πουλαει μια μηχανη και εχει ολα τα νομιμα εγγραφα και γινει νομιμη αγοραπωλησια τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Αντιθετα, εαν ερθει καμια "μουρη" και αρχισει τα δηθεν εχασα τα χαρτια / τα εφαγε ο σκυλος κτλ τοτε λογικο ειναι οτι κατι παιζει. Τωρα εαν καποιος αγορασει κλεμμενο νομιζοντας οτι προκειται οντως για μεταχειρισμενο, τοτε τι να πω.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον AquaDiGio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Μερικοι απο εδω μεσα μιλανε πλαγιως για Αρια φυλη και οτι πρεπει τα αδυνατα ατομα (χαρακτηρες) να τους πεταμε στο περιθωριο χειροτερευοντας κι αλλο την συνολικη κατασταση.. Ρε σεις,το κρατος δεν πρεπει να προλαμβανει τετοια φαινομενα??το κρατος δεν ειναι αυτο που πρεπει να βαλει σα σκοπο να κοψει κωλους σε πρεζεμπορες και αλλα ΜΕΓΑΛΑ λαμογια που πανε εξω απο σχολεια σε πιτσιρικια?το κρατος δεν ειναι αυτο που πρεπει να φροντισει τους αρρ..ερμ..συγγνωμη τους αδυνατους?τι καθομαστε και συζηταμε για ειδικες περιπτωσεις?ενα προβλημα (και μαλιστα τοσο μεγαλο) αφορα ολη τη κοινωνια και οχι ο καθε ενας να λεει "εγω ειμαι τουμπανο αντεχω προβληματα δεν ειχα κακες παρεες και χεστηκα για τους αλλους" αλλα δεν ειναι ετσι γιατι να,που τωρα τα βρισκουμε μπροστα μας.Με κλοπες απο τους χρηστες ληστειες,επιθεσεις και αλλα. Αλλα οχι,μην αγγιξουμε τους πρεζεμπορους δεν συμφερει.Σκεψου τα πλαγια εσοδα που εχουμε απο αυτους τους καλοθελητες και ας εχουμε σαν λυση να μετακινουμε τους χρηστες απο περιοχη σε περιοχη (βλ. Ομονοια,Εξαρχεια) γιατι ριχνουν και τα ενοικια και διαμορφωνουν τιμες γενικοτερα σε ακινητα. Κλαι μαι η νοοτροπια σ αυτη τη χωρα ποτε δεν θα αλλαξει..ο καθενας για την παρτη του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μερικοι απο εδω μεσα μιλανε πλαγιως για Αρια φυλη και οτι πρεπει τα αδυνατα ατομα (χαρακτηρες) να τους πεταμε στο περιθωριο χειροτερευοντας κι αλλο την συνολικη κατασταση.. Ρε σεις,το κρατος δεν πρεπει να προλαμβανει τετοια φαινομενα??το κρατος δεν ειναι αυτο που πρεπει να βαλει σα σκοπο να κοψει κωλους σε πρεζεμπορες και αλλα ΜΕΓΑΛΑ λαμογια που πανε εξω απο σχολεια σε πιτσιρικια?το κρατος δεν ειναι αυτο που πρεπει να φροντισει τους αρρ..ερμ..συγγνωμη τους αδυνατους?τι καθομαστε και συζηταμε για ειδικες περιπτωσεις?ενα προβλημα (και μαλιστα τοσο μεγαλο) αφορα ολη τη κοινωνια και οχι ο καθε ενας να λεει "εγω ειμαι τουμπανο αντεχω προβληματα δεν ειχα κακες παρεες και χεστηκα για τους αλλους" αλλα δεν ειναι ετσι γιατι να,που τωρα τα βρισκουμε μπροστα μας.Με κλοπες απο τους χρηστες ληστειες,επιθεσεις και αλλα. Αλλα οχι,μην αγγιξουμε τους πρεζεμπορους δεν συμφερει.Σκεψου τα πλαγια εσοδα που εχουμε απο αυτους τους καλοθελητες και ας εχουμε σαν λυση να μετακινουμε τους χρηστες απο περιοχη σε περιοχη (βλ. Ομονοια,Εξαρχεια) γιατι ριχνουν και τα ενοικια και διαμορφωνουν τιμες γενικοτερα σε ακινητα. Κλαι μαι η νοοτροπια σ αυτη τη χωρα ποτε δεν θα αλλαξει..ο καθενας για την παρτη του. :_thumbsup: :_thumbsup: (To οτι δεν παρεμβαινω ακομα στη συζητηση, δεν σημαινει οτι δεν την παρακολουθω.. Απλα περιμενω να δω ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ! το βαρελι.. (Για ορισμενους..) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 σα δε ντρέπονται οι ξεδιάντροποι...........φασίστες είναι μην τους ακούτε............. άρρωστος είναι αυτός που γεννιέται με λευχαιμία........με νοητικές ή σωματικές βλάβες και και και.......όχι αυτός που επιλέγει για τον Α ή Β λόγο να γίνει κάτι. Να βγω και εγώ και να σκοτώνω να βιάζω και να κλέβω, να κάνω ένα σκασμό άσχημα και βλαβερά πράγματα που καταστρέφουν ζωές και να λέω ρε παιδιά....είμαι αρρωστος....όταν ήμουν μικρός δεν έγινε το Α ή το Β.... δουλευόμαστε τώρα? Ποιος τούμπανος και ποιος Τσακ Νόρις? Κανένας δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο, το μόνο που υπόθηκε είναι το ότι ορισμένοι αποφεύγουν καταστάσεις και ζουν σε έναν ονειρικό κόσμο (λίθαργο καλύτερα) που μόνο κακό κάνει στους πάντες. Το κράτος και ο μπάτσος και ο καθένας δεν μπορεί να νταντεύει τους πάντες και να τους προστατεύει από τα αυτονόητα, ο θεός ,η φύση η ότι σκατά μας έφτιαξε μας έδωσε και μυαλό και ελεύθερη βούληση και σκέψη....δεν θα πρεπε να τα χρησιμοποιούμε πριν μαμήσουμε τους πάντες, τα πάντα και τον πάτο μας? Πάρτε χαμπάρι ότι δεν υπάρχει το δεν μπορώ υπάρχει το δεν θέλω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Μερικοι απο εδω μεσα μιλανε πλαγιως για Αρια φυλη και οτι πρεπει τα αδυνατα ατομα (χαρακτηρες) να τους πεταμε στο περιθωριο χειροτερευοντας κι αλλο την συνολικη κατασταση.. Ρε σεις,το κρατος δεν πρεπει να προλαμβανει τετοια φαινομενα??το κρατος δεν ειναι αυτο που πρεπει να βαλει σα σκοπο να κοψει κωλους σε πρεζεμπορες και αλλα ΜΕΓΑΛΑ λαμογια που πανε εξω απο σχολεια σε πιτσιρικια?το κρατος δεν ειναι αυτο που πρεπει να φροντισει τους αρρ..ερμ..συγγνωμη τους αδυνατους?τι καθομαστε και συζηταμε για ειδικες περιπτωσεις?ενα προβλημα (και μαλιστα τοσο μεγαλο) αφορα ολη τη κοινωνια και οχι ο καθε ενας να λεει "εγω ειμαι τουμπανο αντεχω προβληματα δεν ειχα κακες παρεες και χεστηκα για τους αλλους" αλλα δεν ειναι ετσι γιατι να,που τωρα τα βρισκουμε μπροστα μας.Με κλοπες απο τους χρηστες ληστειες,επιθεσεις και αλλα. Αλλα οχι,μην αγγιξουμε τους πρεζεμπορους δεν συμφερει.Σκεψου τα πλαγια εσοδα που εχουμε απο αυτους τους καλοθελητες και ας εχουμε σαν λυση να μετακινουμε τους χρηστες απο περιοχη σε περιοχη (βλ. Ομονοια,Εξαρχεια) γιατι ριχνουν και τα ενοικια και διαμορφωνουν τιμες γενικοτερα σε ακινητα. Κλαι μαι η νοοτροπια σ αυτη τη χωρα ποτε δεν θα αλλαξει..ο καθενας για την παρτη του. Φίλε μου, :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι οντως και οι αναπηροι θελουν να περπατησουν αλλα δεν μπορουν.Παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις,τιποτα δεν ειναι απολυτο.. Να σου πω και το αλλο?Εχω εγω ρε παιδι μου πολλα ευρωπουλα,βιλες απο δω βιλες απο κει,σπορ αμαξια πισινες κλπ,κλπ.Τα εχω φερει ετσι στη ζωη μου η τα εχω βρει ετσι.Σκεφτομαι σαν και εσενα,ιδιος τροπος σκεψης.Λεω,α κοιτα τον μλκ τον ανθρωπακο εκει δουλευει σα το μυρμηγκι χρονια τωρα και παλι στη λασπη βρισκεται.Αδυναμος χαρακτηρας παιδι μου τι να πεις..δεν ειχε τα κοτσια που εχω εγω και εκανα αυτα που εκανα για να ζω στη χλιδη..προτιμησε να ακολουθησει τον γνωστο δρομο της μαζας. Τωρα,πες μου πως νομιζεις οτι σκεφτονται οι "πολιτικοι" μας..γιατι βρισκομαστε σ αυτη τη κατασταση να μιζεριαζουμε και να παλευουμε να ζησουμε με καποια αξιοπρεπεια?γιατι απλουστατα ΧΕΣΤΗΚΑΝ για σενα,για μενα,για τη θεια μου,το καναρινι μου και ολους.Δεν δινουν δεκαρα πως θα ζησεις εσυ η τι τραβας καθημερινα.Αυτοι δινουν αυξηση στον εαυτο τους (προσφατο νεο αυτο),χωνουν τα παιδακια τους και εσυ αντε κανε τον πακετα και τον χαμαλη.Επειδη εισαι αδυναμος,και εγω και ολοι.Κανουμε μοκο σε ολα αυτα που συμβαινουν και χαιρομαστε γιατι?επειδη ειμαστε καλυτεροι απο εναν χρηστη Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι περισσοτεροι Ελληνες σκεφτονται με τον τροπο σου..εμεις δεν τους ψηφησαμε?ας φαμε αυτα που μας προσφερουν τωρα..σκατα.Αλατακι κανεις? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2010 από τον Moulos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 ωραιος ο μουλος καλα τα λες φιλε μου.Ας παψουμε πια να σκεφτομαστε ο καθενας την παρτη του..μπας και αλλαξει αυτη η κοινωνια...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 ωραιος ο μουλος καλα τα λες φιλε μου.Ας παψουμε πια να σκεφτομαστε ο καθενας την παρτη του..μπας και αλλαξει αυτη η κοινωνια...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Είστε έλεος έτσι..............όλα γυρίζουν γυρω από την πολιτική? Και τι σύγκριση έχει το μεροκάματο με την πρέζα ρε παίδες? Για τον Α/β λόγο κάποιος δεν είχε ή δεν κυνήγησε την επαγγελματική καταξίωση - χλιδή....Η αδυναμία του χαρακτήρα που είναι? Πειράζει κανέναν? Ενοχλεί κανέναν? Είναι σωστός απέναντι στις κοινωνικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις? Ισα ίσα τον θεωρώ και δυνατό που μπορεί και ανταπεξέρχεται και προσπερνάει τις όποιες δυσκολίες με τα λίγα που έχει. Και αν δεν τον φτάσουν εργάζεται και σε 2η δουλειά για να τα βγάλει πέρα. Αδύναμός θα ήταν αν τα έγραφε όλα στα @@ του και γύρναγε και ζητιάνευε μέσα στα τρένα και όπου βρει και κοιμόταν σε χαρτόκουτα στο δρόμο. Και συγκρίνεις τον μεροκαματιάρη με έναν πρεζάκια-βαποράκι? Που το τσογλάνι για να βγάλει την δόση του θα πουλήσει στο παιδί σου? Για όλα φταίει ο πολιτικός. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Πες τα ρε Αντρέα γιατί εδώ έχουμε χάσει το μέτρο. Μιλάμε εμείς για τα πρεζάκια, άτομα που με την θέληση τους κατέληξαν εκεί και μας λένε ότι τους κατατάσσουμε μαζί με τους μεροκαματιάρηδες (λες και εμείς είμαστε τίποτα λάτσηδες) Και επιτέλους, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε. Εσείς, σαν δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι που είσαστε, θα έπρεπε να σέβεστε το δικαίωμα μας να έχουμε διαφορετική άποψη. Το ότι δεν δέχεστε την άποψη μας και προσπαθείτε να μας επιβάλλετε την δική σας ως την ορθή είναι το λιγότερο φασιστικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Ελεος ρε παιδια κουβεντα κανουμε δεν "τσακωνομαστε"...Και δεν νομιζω να προσπαθει κανενας κι απο τις δυο μεριες να επιβαλλει την αποψη του στον αλλον,ο καθενας μας εχει την προσωπικοτητα του και τις αποψεις του.Αλλωστε αν ειμασταν ολοι ιδιοι τι νοημα θα υπηρχε και συγκεριμενα αν συμφωνουσαμε ολοι σε αυτο το θεμα,το θεμα αυτο θα ειχε παψει να υπαρχει και δεν θα ασχολιομασταν καν..παρτο πιο χαλλλλαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Όχι δεν τσακωνόμαστε αδερφέ προς θεού και εννοείτε ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια μυαλά .....Μου επιτρέπεις να σε λέω αδερφό ή σε ενοχλεί? (παρένθεση) Γιατί ανήκω και στην Αρια Φυλή σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων....και ίσως να σε κάνει να νιώθεις άβολα το αδερφός. Ε μήπως να τα προσέχουμε τα λογάκια μας λίγο ?? Ε? (κλείσιμο παρένθεσης) Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι για τα πάντα φταιέι το κράτος και όλα γυρίζουν γύρω από τον διεφθαρμένο πολιτικό και φτάσαμε να ισοσκελίσουμε την Εργαζόμενη μάνα των 700ευρώ με 2 παιδιά και υποχρεώσεις γάματα που τρέχει και δεν φτάνει με το κοπρόσκυλο τον πρεζάκια που στις καλές του μέρες ζητιανεύει για να πάρει το "φάρμακο" του. Στις κακές δεν θα πω τι κάνει ο "άρρωστος" μήπως του καταπατήσω τα δικαιώματα. Εύγε...και εις ανώτερα....με αυτή την νοοτροπία θα πάμε μπροστά... Όταν όμως σου τσιμπήσει πχ την κόρη,την αδερφή, την μάνα και τις μπήξει καμιά 10άρια μαχαιριές για το πορτοφόλι της,για τα 10-50-100 γαμημένα ευρώ που θα τύχει να κρατάει μαζί της....έλα να τα ξαναπούμε.... Και τότε θα σου απαντήσω...δεν φταίει ο άνθρωπος είναι άρρωστος δεν το βλέπεις? Αυτά από μένα καλή συνέχεια στο θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Όχι δεν τσακωνόμαστε αδερφέ προς θεού και εννοείτε ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια μυαλά .....Μου επιτρέπεις να σε λέω αδερφό ή σε ενοχλεί? (παρένθεση) Γιατί ανήκω και στην Αρια Φυλή σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων....και ίσως να σε κάνει να νιώθεις άβολα το αδερφός. Ε μήπως να τα προσέχουμε τα λογάκια μας λίγο ?? Ε? (κλείσιμο παρένθεσης) Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι για τα πάντα φταιέι το κράτος και όλα γυρίζουν γύρω από τον διεφθαρμένο πολιτικό και φτάσαμε να ισοσκελίσουμε την Εργαζόμενη μάνα των 700ευρώ με 2 παιδιά και υποχρεώσεις γάματα που τρέχει και δεν φτάνει με το κοπρόσκυλο τον πρεζάκια που στις καλές του μέρες ζητιανεύει για να πάρει το "φάρμακο" του. Στις κακές δεν θα πω τι κάνει ο "άρρωστος" μήπως του καταπατήσω τα δικαιώματα. Εύγε...και εις ανώτερα....με αυτή την νοοτροπία θα πάμε μπροστά... Όταν όμως σου τσιμπήσει πχ την κόρη,την αδερφή, την μάνα και τις μπήξει καμιά 10άρια μαχαιριές για το πορτοφόλι της,για τα 10-50-100 γαμημένα ευρώ που θα τύχει να κρατάει μαζί της....έλα να τα ξαναπούμε.... Και τότε θα σου απαντήσω...δεν φταίει ο άνθρωπος είναι άρρωστος δεν το βλέπεις? Αυτά από μένα καλή συνέχεια στο θέμα. Χαχα τι να με ενοχλει ρε ισα ισα :_thumbsup Οσο γι΄αυτα που γραφεις εχεις απολυτο δικιο αλλα για το κρατος που λες αν φροντιζε γι'αυτους τα γεγονοτα θα ηταν καπως διαφορετικα.Αν τους εξασφαλιζε τη δοση τους δεν θα χρειαζονταν να κλεψουν,να σκοτωσουν και σιγουρα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.Σαφως και δεν δεν συμφωνω με αυτες τους τις πραξεις και θα πρεπει να τιμωρουνται αλλα στην κατασταση που ειναι δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν το κακο που προξενουν στους γυρω τους.. Αυτα κι απο μενα,θα τα πουμε σε αλλο θεμα παλι χαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Θα κάνουμε το κράτος πρεζέμπορα? χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαα over and out! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Θα κάνουμε το κράτος πρεζέμπορα? χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαα over and out! Ναι...ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Κανεις δεν προσπαθησε να σας αλλαξει,μην ταραζεστε. Φιλαρακι αυτο που θελω να πω και το παρεξηγησες ασχημα,ειναι οτι το προβλημα δεν λυνεται με επιφανειακες λυσεις.Δεν συμφωνεις οτι απο τη μια πρεπει να υπαρχουν αρκετα κεντρα για να μην ειναι στους δρομους οι χρηστες?δεν συμφωνεις οτι οι μεγαλοεμποροι ναρκωτικων πρεπει να μπουν μια και καλη φυλακη? Ε ολα αυτα ποιος πρεπει να τα κανει??Εγω?ασε θα σε βοηθησω να απαντησεις..το κρατος και ο πολιτικος που ψηφισες.Αυτα γιατι δεν τα ζητας απο τον πολιτικο σου (που δεν φταιει για τιποτα),γιατι πας σ αυτον μονο για ρουσφετια? Όταν όμως σου τσιμπήσει πχ την κόρη,την αδερφή, την μάνα και τις μπήξει καμιά 10άρια μαχαιριές για το πορτοφόλι της,για τα 10-50-100 γαμημένα ευρώ που θα τύχει να κρατάει μαζί της....έλα να τα ξαναπούμε.... Και τότε θα σου απαντήσω...δεν φταίει ο άνθρωπος είναι άρρωστος δεν το βλέπεις? Και τι κανεις γι αυτο?απλα περιμενεις και ευχεσαι να μην συμβει?γιατι εγω προτιμαω να ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν θα συμβει.Και απαιτω απ αυτον που πληρωνω ολη μου τη ζωη και ο πατερας μου και η μανα δουλευουν 24/7 να προλαμβανει τετοια φαινομενα. Απλα λεω τι μπορει να γινει για να μην κλαιμε απο ενα κρανος μεχρι μια ζωη. Αντιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Πώς απαιτείς από τον Έλληνα πολιτικό και Έλληνα αστυνομικό να κάνει σωστά την δουλειά του όταν προέρχεται από μια ατομικιστική κοινωνία σαν την Ελληνική? Πρέπει να είμαστε ο μοναδικός λαός που ζεί σε πλήρη αδιαφορία και άγνοια για τον διπλανό του. Είναι προϊόντα της κοινωνίας μας και δεν προκαλεί έκπληξη ότι παρατηρείται παντού κοινωνική σήψη. Η χώρα πεθαίνει και το μόνο που μας νοιάζει είναι ο κώλος της Αλίκης και οι πίπες που λένε ο λαζόπουλος και τα 4 πλουσιόπαιδα από τον βορρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες