vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χθες ειχα κατεβει αθηνα μοναστηρακι για μια δουλεια,εκει που παρκαρα την μηχανη, με πλησιαζει ενας τυπακος με ενα κρανος σαν και αυτο στην φωτογραφια,μου λεει θες ενα κρανος με 50 ευρω κομπλαρα μολις το ειδα,τον κοιταζω και του λεω δικο σου ειναι?και μου λεει μην το ψαχνεις τωρα,το θες?αμεσως μου ηρθε στο μυαλο ποιο παλικαρι θα το κλαιει τωρα,μαλλον ο τυπακος το βουτηξε απο καμια μπαγκαζιερα, τελικα δεν το πηρα και ουτε το μετανιωσα θα αισθανομουνα ασχημα μονο και μονο επειδη ηταν κλεμμενο...δεν ξερω εσεις τι θα κανατε αλλα εγω αισθανομαι πολυ ωραια που δεν το πηρα..και εχω την συνειδηση μου καθαρη... ετσι ειμαι τι να κανω δεν αλλαζω...μου ηρθε να του ριξω μια μπουνια να τον διαλυσω.. (ξεχασα να γραψω οτι ο τυπακος ηταν ναρκωμανης) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον vagelisv 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Σωστός!! Θα μπορούσε να είναι το δικάσου, το δικό μου του φίλου μας τέλος πάντων. Δυστυχώς θα βρεθεί άνθρωπος που θα το πάρει, και αυτό ακριβός είναι που συντηρεί το πρόβλημα. Αν ήταν σίγουρο ότι δεν θα το έπαιρνε κανείς δεν θα είχε κανένα όφελος και αυτός να το κλέψει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Καλα εκανες και δεν το πηρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 καλα εκανες κ δεν το πηρες αλλα δεν επρεπε να τελειωσει εκει το θεμα.... με καποιον τροπο επρεπε να τον πας σε κανα τμημα να γινει εξακριβωση αν ειναι δικο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλα εκανες κ δεν το πηρες αλλα δεν επρεπε να τελειωσει εκει το θεμα.... με καποιον τροπο επρεπε να τον πας σε κανα τμημα να γινει εξακριβωση αν ειναι δικο του Μου περασε απο το μυαλο φιλε μου αλλα οταν του ειπα οχι εξαφανιστηκε,μου ηρθε να του ριξω καμια σφαλιαρα εκεινη την ωρα αλλα ειχε μαζι του αλλους 2 ,και λεω ασε μην μου βγαλουν και κανενα σιδερικο και εχουμε αλλα ....εαν περνουσαν απο εκει εκεινη την ωρα καμια ομαδα διας να εισαι σιγουρος οτι θα το εκανα αβλεπη... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Χθες ειχα κατεβει αθηνα μοναστηρακι για μια δουλεια,εκει που παρκαρα την μηχανη, με πλησιαζει ενας τυπακος με ενα κρανος σαν και αυτο στην φωτογραφια,μου λεει θες ενα κρανος με 50 ευρω κομπλαρα μολις το ειδα,τον κοιταζω και του λεω δικο σου ειναι?και μου λεει μην το ψαχνεις τωρα,το θες?αμεσως μου ηρθε στο μυαλο ποιο παλικαρι θα το κλαιει τωρα,μαλλον ο τυπακος το βουτηξε απο καμια μπαγκαζιερα, τελικα δεν το πηρα και ουτε το μετανιωσα θα αισθανομουνα ασχημα μονο και μονο επειδη ηταν κλεμμενο...δεν ξερω εσεις τι θα κανατε αλλα εγω αισθανομαι πολυ ωραια που δεν το πηρα..και εχω την συνειδηση μου καθαρη... ετσι ειμαι τι να κανω δεν αλλαζω...μου ηρθε να του ριξω μια μπουνια να τον διαλυσω.. (ξεχασα να γραψω οτι ο τυπακος ηταν ναρκωμανης) Σου δινω +1 .. Καλα εκανες και δεν το πηρες.. Κριμα ο ανθρωπος που το εχασε πραγματικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterboy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ενας τετοιος μαλακας με πλησιασε χθες, τον εδειρα και του εκλεψα και το κρανος Εγκω παγκισταντο τελεις αγκορασει κρανακι μπανιαρικο Ε αρχισα να του λεω να παμε μια βολτα στο τμημα, δεν ηθελε και τελικα το πηρα και εφυγκαουα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον Sprinterboy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 καλα εκανες και δεν το πηρες, αλλα και ο τυπακος δεν ειναι για μπουνιες, αρρωστος ειναι... απλα αν δεν αγοραζε κανενας, και αν το κρατος τους φροντιζε, δεν θα τα εκλεβαν και αυτοι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Σωστος ο Βαγγος.. ουτε εγω θα το επαιρνα και ας μην ειχα κρανος.. μεταχειρησμενο προφυλακτικο ειτε δικο του, ειτε αλλου θα εβαζε κανεις; (ακριβως η ιδια περιπτωση ειναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 τι καλος ανθρωπος εισαι βαγγ.....ΜΠΡΑΒΟ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Δεν ειναι θεμα αν ειναι κλεμενο η οχι,αν δεν το πηρες εσυ να εισαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα το παρει καποιος αλλος.Το θεμα ειναι οτι θα εβαζες στο κεφαλι σου ενα κρανος που δεν ξερεις ποιος το φοραγε πριν απο σενα? Καθαρα θεμα υγιεινης.Αν δεν ειχες προβλημα σε αυτο,τοτε μαμακια σου που δεν το πηρες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Μπράβο ρε φίλε που έκανες το σωστό ! Δυστυχώς όμως θα βρεθεί κάποιος άλλος να το αγοράσει και έτσι αύριο κάποιος άλλος θα χάσει το κράνος του! Σου βάζω και ένα ποντάκι αν και πιστεύω οτι είναι λίγο για την κίνηση που έκανες , σπάνια βρίσκονται άτομα με ήθος και τιμιότητα στις μέρες μας τα οποία κάνουν να πράτουν ανάλογα... Δεν ειναι θεμα αν ειναι κλεμενο η οχι,αν δεν το πηρες εσυ να εισαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα το παρει καποιος αλλος.Το θεμα ειναι οτι θα εβαζες στο κεφαλι σου ενα κρανος που δεν ξερεις ποιος το φοραγε πριν απο σενα? Καθαρα θεμα υγιεινης.Αν δεν ειχες προβλημα σε αυτο,τοτε μαμακια σου που δεν το πηρες.. Πες μου οτι κάνεις πλάκα ... Διαφορετικά είσαι φάουλ φίλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Καλά έκανες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Πολυ καλα εκανες..αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται οσο υπαρχουν ατομα που τα αγοραζουν.Αλλα δεν καταλαβα κατι,τι σημαινει "ηταν ναρκωμανης"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Πολυ καλα εκανες φυλε που δεν το πηρες. Εγω θα το επερνα μεχρι που μου κλεψαν το μηχανακι πρωχθες. Τωρα να δεις τι πικρα περναω. Τωρα καταλαβα πως νιωθει καποιος που τον κλεβουν κατι. Και ειδικα αμα το αγαπαει τοσο πολυ. Γι αυτο ποτε δεν θα παρω ποτε κλεμενα πραματα, προτειμω να του δωσω (τον μαυρο, τον χασικλη τι ηταν δεν ξερω...) 50 ευρω για να γυρισει το κρανος πισω στο παιδι. Μπορει το παιδι να το αγορασε κανα 300αρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Πολυ καλα εκανες..αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται οσο υπαρχουν ατομα που τα αγοραζουν.Αλλα δεν καταλαβα κατι,τι σημαινει "ηταν ναρκωμανης"? Το οτι αυτο που εκανε το εκανε γιατι ειναι αρρωστος, Πολυ καλα εκανες φυλε που δεν το πηρες. Εγω θα το επερνα μεχρι που μου κλεψαν το μηχανακι πρωχθες. Τωρα να δεις τι πικρα περναω. Τωρα καταλαβα πως νιωθει καποιος που τον κλεβουν κατι. Και ειδικα αμα το αγαπαει τοσο πολυ. Γι αυτο ποτε δεν θα παρω ποτε κλεμενα πραματα, προτειμω να του δωσω (τον μαυρο, τον χασικλη τι ηταν δεν ξερω...) 50 ευρω για να γυρισει το κρανος πισω στο παιδι. Μπορει το παιδι να το αγορασε κανα 300αρικο. φιλε κωστα σου ευχομαι ολοψυχα να το βρεις, αυτο που επαθες εσυ το εχω ζησει στο πετσι μου πριν μερικα χρονια 2 φορες και ξερω πααααραα πολυ καλα πως αισθανεσαι,κανε λιγο υπομονη ισωςβρεθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Δεν ειναι θεμα αν ειναι κλεμενο η οχι,αν δεν το πηρες εσυ να εισαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα το παρει καποιος αλλος.Το θεμα ειναι οτι θα εβαζες στο κεφαλι σου ενα κρανος που δεν ξερεις ποιος το φοραγε πριν απο σενα? Καθαρα θεμα υγιεινης.Αν δεν ειχες προβλημα σε αυτο,τοτε μαμακια σου που δεν το πηρες.. Για εμενα ειναι θεμα αν ειναι κλεμμενο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Για εμενα ειναι θεμα αν ειναι κλεμμενο.... Ναι αυτο ειναι το θεμα κι εγω ειναι ενας λογος που σιγουρα δεν θα αγοραζα κρανος απο κατι τετοιο αλλα σκεψου το διαφορετικα..Ποσοι πανε και αγοραζουνε κινητα κλεμμενα απο ΜΑΓΑΖΙΑ κι ολας με τη μιση τιμη? Προσωπικα ξερω πολλους γνωστους που δεν ξερουν καν οτι ειναι κλεμμενα λεγοντας μου οτι το πηραν απο μαγαζι κτλ κι οταν τους εξηγω πως γινονται αυτα ξενερωνουν τη ζωη τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι αυτο ειναι το θεμα κι εγω ειναι ενας λογος που σιγουρα δεν θα αγοραζα κρανος απο κατι τετοιο αλλα σκεψου το διαφορετικα..Ποσοι πανε και αγοραζουνε κινητα κλεμμενα απο ΜΑΓΑΖΙΑ κι ολας με τη μιση τιμη? Προσωπικα ξερω πολλους γνωστους που δεν ξερουν καν οτι ειναι κλεμμενα λεγοντας μου οτι το πηραν απο μαγαζι κτλ κι οταν τους εξηγω πως γινονται αυτα ξενερωνουν τη ζωη τους... E ok αυτο ομως δεν λεει κατι, ισα ισα που τωρα το γνωριζε απο την αρχη οτι αυτο ειναι κλεμενο.... εσυ θα αγοραζες ενα κλεμενο Z125; ολοκληρο; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Μπράβο ρε φίλε που έκανες το σωστό ! Δυστυχώς όμως θα βρεθεί κάποιος άλλος να το αγοράσει και έτσι αύριο κάποιος άλλος θα χάσει το κράνος του! Σου βάζω και ένα ποντάκι αν και πιστεύω οτι είναι λίγο για την κίνηση που έκανες , σπάνια βρίσκονται άτομα με ήθος και τιμιότητα στις μέρες μας τα οποία κάνουν να πράτουν ανάλογα... Πες μου οτι κάνεις πλάκα ... Διαφορετικά είσαι φάουλ φίλε... Ναι αυτο ειναι το θεμα κι εγω ειναι ενας λογος που σιγουρα δεν θα αγοραζα κρανος απο κατι τετοιο αλλα σκεψου το διαφορετικα..Ποσοι πανε και αγοραζουνε κινητα κλεμμενα απο ΜΑΓΑΖΙΑ κι ολας με τη μιση τιμη? Προσωπικα ξερω πολλους γνωστους που δεν ξερουν καν οτι ειναι κλεμμενα λεγοντας μου οτι το πηραν απο μαγαζι κτλ κι οταν τους εξηγω πως γινονται αυτα ξενερωνουν τη ζωη τους... Αυτό που λες δεν στέκει φίλε... Αν είναι με την ίδια λογική να αγοράζουμε και τα κλεμένα ανταλλακτικά... Εξάλλου κάποιος άλλος θα βρεθεί να τα αγοράσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Αγοραζοντας κλεμμενα συντηρουμε το ιδιο σαπιο συστημα το οποιο αυριο μεθαυριο μπορει να βαλει στο χερι τη δικια μας μοτοσυκλετα. Οχι στα κλεμμενα αλλα ουτε και στα αγνωστης προελευσης μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Αγοραζοντας κλεμμενα συντηρουμε το ιδιο σαπιο συστημα το οποιο αυριο μεθαυριο μπορει να βαλει στο χερι τη δικια μας μοτοσυκλετα. Οχι στα κλεμμενα αλλα ουτε και στα αγνωστης προελευσης μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Αγοραζοντας κλεμμενα συντηρουμε το ιδιο σαπιο συστημα το οποιο αυριο μεθαυριο μπορει να βαλει στο χερι τη δικια μας μοτοσυκλετα. Οχι στα κλεμμενα αλλα ουτε και στα αγνωστης προελευσης μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. παρα πολυ σωστος ο πετρος +1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Ενας τετοιος μαλακας με πλησιασε χθες, τον εδειρα και του εκλεψα και το κρανος Εγκω παγκισταντο τελεις αγκορασει κρανακι μπανιαρικο Ε αρχισα να του λεω να παμε μια βολτα στο τμημα, δεν ηθελε και τελικα το πηρα και εφυγκαουα Αχαχαχα τι λεει η αγορινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Βαγγέλη ωραίο θεμα, θα προτιμούσα να τελείωνε η αφήγηση με εσένα να μας εξηγείς τους τεχνικούς λόγους που δεν εφαρμόζει εύκολα ενα κράνος σε ένα πρωκτό αλλά ακόμα κι έτσι καλά τα πήγες.. Δεν ειναι θεμα αν ειναι κλεμενο η οχι,αν δεν το πηρες εσυ να εισαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα το παρει καποιος αλλος.Το θεμα ειναι οτι θα εβαζες στο κεφαλι σου ενα κρανος που δεν ξερεις ποιος το φοραγε πριν απο σενα? Καθαρα θεμα υγιεινης.Αν δεν ειχες προβλημα σε αυτο,τοτε μαμακια σου που δεν το πηρες.. Ρε φίλε τις προάλλες είδα το μηχανάκι σου παρκαρισμένο και δίπλα ένα πρεζάκι να το τσεκάρει. Μου φάνηκε γνώριμο αυτό το μοντέλο και πράγματι, είχα το ίδιο!! Μάλιστα ζαχάρωσα τα διάφορα Aftermarket που φόραγε. Αμέσως με πήρε χαμπάρι το πρεζάκι και μου πρότεινε να κάνουμε την δουλειά το βράδυ, σε είχε σταμπάρει που το παρκάρεις βλέπεις!! Τα βρήκαμε εννοείται, εξάλλου άμα δεν το έκανα εγώ θα το έκανε ο επόμενος!! Φαντάζομαι θα σου άρεσε η ιστορία μου εσένα που βρίσκεις μ@λ@κ@ κάποιον που δεν γουστάρει να είναι κλεπταποδόχος! Φιλικά πάντα και συναδελφικά (λέμε τώρα).. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον TC-drift 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες